“Egypte en Saoedi-Arabië steunen plan voor Palestina in Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem”

Screenshot_78

(Door: “Xander”)

Slechts beperkte soevereiniteit op Westelijke Jordaanoever, geen recht op terugkeer voor Palestijnse ‘vluchtelingen’ – Komen Palestijnen in anti-westerse kamp Turkije-Iran-Hezbollah terecht?

De Palestijnen waren woedend toen de Amerikaanse president Donald Trump besloot om Jeruzalem als hoofdstad van Israël te erkennen. Daar kwam vrijdag nog eens de verklaring van Washington bij dat de Klaagmuur in iedere toekomstige situatie onderdeel van Israël zal blijven. Ze zijn echter nog bozer op Saoedi-Arabië, dat – samen met Egypte – een nieuw vredesplan lijkt te steunen, waarin een toekomstige Palestijnse staat zal bestaan uit de Gazastrook, delen van de Sinaï woestijn en beperkte soevereiniteit op sommige stukken van de omstreden Westelijke Jordaanoever. Daar zullen alle Joodse plaatsen mogen blijven bestaan. Tevens krijgen de Palestijnen niet Oost Jeruzalem als hoofdstad.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", Arabische wereld, Donald Trump, Egypte, Gazastrook, gezond realisme, Israël, Jeruzalem, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

22 reacties op “Egypte en Saoedi-Arabië steunen plan voor Palestina in Sinaï woestijn, zonder Jeruzalem”

 1. abouneenee zegt:

  Geweldig dit!!!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Als dát zou kunnen?!

  Mooi van Washington dat ze hebben verklaard dat de Klaagmuur in iedere toekomstige situatie onderdeel van Israël zal blijven. Eigenlijk is dit logisch, want niemand anders kan aanspraak maken op deze muur. Toch goed dat dit nu openlijk is gezegd.

  Ik hoop dat de plannen om een eigen staat in de Sinaï-woestijn voor de ‘Palestijnen’ te stichten uitgevoerd gaan worden. Ik vrees wel dat er nog wel veel gekrakeel uit de moslimwereld zal komen, maar als Saoedi-Arabië en Egypte hier hun medewerking aan verlenen, heeft het mogelijk een kans van slagen.

  Like

  • Williaan zegt:

   Ik vrees van niet. De extreme islamitische ‘Palestijnen’ zullen nooit een “heel Palestina” willen op geven. Al dan niet opgehitst door ander islamieten. Het gaat niet om vrede maar het verdrijven van de joden ten koste van alles, ook van het Westen!

   Like

 3. fleckie' zegt:

  Op ej.bron, de.22.10.2017, onder ‘Koningin UTOPIA’ no. 40, e.v. Betr. Idee.. gigantische stad!

  Like

 4. De joden moeten beschermd worden, want de joden beschermen ons , zonder de joden was het nu al VEEL ERGER VOOR ONS , de joden zijn een buffer tussen ons en de islamterror, (islam en terror in èèn woord,ISLAMTERROR),ik steun de joden!!!!!!!!!!

  Like

 5. IK STEUN DE JODEN, ZONDER DE JODEN WAS HET VOOR ONS NU AL VÈÈL ERGER GESTELD, wij , de joden /christenen zijn EEN, WIJ HOREN BIJ MEKAAR,tijd om de wapens op te nemen voordat we onder de voet worden gelopen door de ISLAMTERROR.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Als het een goed plan is dan moet het een volk als de Palestijnen opgelegd worden, zonder overleg. Klinkt heel bruut ik weet t maar bij zo’n volk is er geen andere mogelijkheid.

  Of ze hun land vruchtbaar en keihard zullen werken er iets van te maken betwijfel ik ten zeerste.
  Misschien dat Gretta en Van Acht ze een handje willen helpen!!!!!!!!!!!! Handje? Ik bedoel een grote dikke geefhand.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ze maken er niks van en gaan ook niet hard werken, daarom accepteren ze dat plan NIET. Gewoon in de slachtofferrol blijven, en Europa en de olie betalen….

   Like

 7. Rensk. zegt:

  O en wat heb ik genoten van de prachtige Joodse muziek gisteren op tv. Ik ben er dol op. Ook de Kezmermuziek is van een vrolijkheid waar je U tegen zegt. Het zou goed zijn als een volk als een volk als de Palestijnen zich daar eens mee bezig hielden. Zouden ze en stuk vrolijker van worden.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Rensk

   ‘Palestijnen’, grotendeels islamieten, houden meer van die vreselijke jankmuziek!
   Moslims waarderen geen mooie muziek. Heb je ooit wel eens moslims gezien die genieten van iets wat echt mooi is? Ik niet!
   Moslims zijn alleen maar vrolijk als er weer een heleboel onschuldige mensen vermoord zijn. Daar worden ZIJ vrolijk van!

   Geliked door 1 persoon

   • Williaan zegt:

    kortzichtig hoor!

    Ze krijgen niet altijd de kans door de extremisten

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 18 december 2017 om 12:30

    Ook het martelen en afslachten van onschuldige dieren verschaft hun grote vreugde, de demonische rotzakken!

    Like

   • Anneke zegt:

    Wàt waarderen de moslims eigenlijk wel ??? “Oh ja, de dood van ALLE NIET moslims. Dàt wordt ZEER gewaardeerd door de aanhangers / afgezanten van satan allah.

    Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Ben het niet met je eens! Elke cultuur heeft interessante muziek. Dat het je smaak niet is, oké dat kan. Persoonlijk geniet ik erg van oriëntaalse muziek, heel breed. Hier een video van een beroemde Egyptische zangeres, Um Kalthoum. Zij zong oa. protestliederen en werd geduld door de regering omdat ze enorm populair was.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Williaan 18 december 2017 om 14:20

    Die tweede video: dat moet een vent zijn in een boerka.
    Kijk maar naar de manier waarop hij zich beweegt.

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  Kan Jetta Klijnsma die heethoofden niet helpen met de aanleg van moestuintjes in de woestijn?

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Turkije in het anti-Westerse kamp…. Wij onderhandelen met Turkije over toetreding tot de EU. Tsja….

  Like

 10. Jan zegt:

  LOL. Terrorist Abbas tegen Trump: Als de beslissing dat Jeruzalem door Amerika wordt gezien als hoofdstad van Israël niet wordt teruggedraaid willen wij niets meer met Amerika te maken hebben

  So it’s come to this. The PA (Palestinian Authority) is upset with us…so upset that its leaders are threatening to cut ties with us here in the United States.
  ..
  Are we supposed to be afraid?
  I think Freud talked about this; about people with a false sense of importance.
  …..
  https://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/21419

  Like

 11. Rensk. zegt:

  @Williaan: natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar het word zo lastig dat er steeds bij te moeten vermelden van: maar ze zijn niet allemaal zo hoor. Je wordt er dan een beetje tureluurs van.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Twee raketten afgevuurd vanuit Palestijnse nederzettingen zijn terecht gekomen in Israël.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s