Hoe de multiculti-ideologen onze samenleving van binnenuit vernietigen

Screenshot_86

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Het is een jaar geleden sinds de aanslag van de Breitscheidplatz in Berlijn. Tijd om daar aan te herinneren. Er rolt onstuitbaar een golf van geweld op ons af. Midden in Duitsland werden twaalf mensen bruut vermoord. De vrachtwagenchauffeur werd eerst verwond met messteken, daarna vermoord door middel van een kop-schot. Elf anderen werden met de kolossale vrachtwagen neer gemaaid. Bijna honderd andere mensen raakten deels zwaargewond. Mensen, die op de kerstmarkt in Berlijn alleen maar een glas Glühwein wilden drinken, een braadworst of crêpe wilden eten, een klein cadeautje wilden kopen, met vrienden of collega´s wilden kletsen, wilden genieten van de saamhorigheid op de maandagavond.

En daarbij hadden we ook nog het geluk dat de vrachtwagen slechts 60 tot 80 meter ver kwam in de mensenmassa´s en niet, zoals in Nice, vele honderden meters of zelfs kilometers. Dan zouden er nog veel meer slachtoffers zijn gevallen!

De vermoorde mensen zijn niet meer onder ons. Het verlies voor de familieleden ongelooflijk. Voor hen zal Kerstmis nooit meer hetzelfde zijn. Sindsdien maken veel mensen in Duitsland zich zorgen wat de komende jaren nog zullen brengen, welke golf van geweld er onstuitbaar op ons afrolt.

De multiculti-gestoorden zullen over lijken blijven gaan

Maar wat was de allereerste zorg van de multiculti-ideologen? Dat politieke krachten ervan zouden kunnen profiteren, die zij onder alle omstandigheden willen verhinderen, die zij tot persoonlijk vijandbeeld hebben gemaakt. Al het andere is voor hen in principe van secundair belang. Deze fanatici zijn geestelijk-moreel zozeer gedegenereerd dat zij de bestrijding van de politieke vijand belangrijker vinden dan het leven van hun medemensen.

Twaalf doden, tig gewonden?  – “Nou en?”- het gevaar dat dit slechts het begin is van iets veel ergers? – “dan is dat gewoon maar zo. Daar kunnen we niets aan doen. Doden en geweld waren er altijd al. Hoeveel hebben Duitsers van geboorte wel niet om het leven gebracht. Nu zijn wij gewoon een keer de slachtoffers. Op de een of andere manier is dat misschien ook terecht dat de Duitsers deze keer aan de beurt zijn en om zeep geholpen worden.”

Wat moet je dan nog zeggen? Deze mensen zullen in de letterlijke zin van het woord over lijken gaan. Ze zullen niets veranderen. Ze zijn niet in staat om kritische vragen over zichzelf te stellen.

Het enige dat ze echt kunnen: zich aan de macht vastklampen met alles wat ze hebben

Wat ze als eerste weer deden, wat ze altijd doen bij zulke vreselijke aanslagen? Oproepen tot eensgezindheid. Elkaar omarmen. Kaarsen aansteken. In gedachten bij de slachtoffers zijn. (dat beweren ze in ieder geval en doen deels in ieder geval alsof. De realiteit ziet er meestal heel anders uit) Samen fluit spelen en zingen. Verkondigen dat dit een aanslag “op ons allen” geweest zou zijn, wat natuurlijk niet waar is. Zoals zoveel. De aanhangers van het multiculturalisme zullen over lijken gaan, het maakt niet uit hoe hoog de stapels lijken worden. Ze zijn niet in staat anders te gaan denken. En ze hebben noch de geestelijke kracht noch de morele oriëntering om dit land te leiden.

Maar tot één ding zijn ze wel in staat: zich vast te klampen aan de macht en deze onder geen enkele omstandigheid uit handen te geven. Daarvoor zullen ze alles blijven doen. Alles! De middelen hiertoe? Eerst hebben ze hun altijd dezelfde domme, leugenachtige frasen van stapel gelaten. De “boze rechtsen” zouden het eigenlijke gevaar zijn. Deze zouden de slachtoffers “instrumentaliseren” – een van de lievelingsfrasen van de multiculti-ideologen.

Verzorging van de ontstelteniscultus in plaats van onderzoek naar en rekening houden met oorzaken

Dat er mensen bestaan die dat alles allang hebben zien aankomen, die er al jarenlang voor waarschuwen, die natuurlijk de doden en gewonden in Berlijn betreurden, maar het daarbij niet wilden laten, die er steeds opnieuw over nadenken hoe voorkomen kan worden dat er steeds opnieuw sprake is van slachtoffers van radicaalislamitische misdaden, van geweld- en terreurdaden, om in de toekomst erger te voorkomen, dat alles komt bij deze mensen niet op. In principe interesseert het ze ook niet.

Het enige dat hen interesseert, is de verzorging van hun ontstelteniscultus. Elkaar te omarmen, kaarsen te branden, samen te zingen. Ze zijn niet geïnteresseerd in oplossingen, en al helemaal niet in het toegeven alles fout te hebben gedaan. Daarvoor zouden ze immers moeten negeren waarin ze geloven en was ze al die jaren misdaan hebben.

Onze machtselites zullen doorgaan met de islamisering van Duitsland en Europa, desnoods ook tegen de wil van het volk

Laten we onszelf niks wijsmaken, het zal zo doorgaan. Na enkele dagen of weken waren de doden en gewonden vergeten. Merkel en Co. hielden een dag na de verschrikkelijke aanslag een rouwdienst in Berlijn. Op dat moment wisten de familieleden nog helemaal niet dat hun geliefden dood zijn. Dat kregen ze pas dagen later te horen. Het leven gaat verder. Het aantal moslims in Duitsland zal niet afnemen. Het zal steeds verder toenemen. Men zal voor elke belangrijke verkiezingen een paar uitzetten en daarna zal men zeggen: “Kijk maar, we doen toch iets. We kijken niet werkeloos toe. De veiligheid van onze staatsburgers vinden we niet onbelangrijk.” Maar tegelijkertijd zullen er nog meer moslims binnenkomen. Onder hen ook opnieuw radicalen en orthodoxen. De islamisering van Duitsland en Europa zal doorgaan.

Anderen zullen zich in de loop der tijd hier bij ons in Duitsland radicaliseren, omdat ze het hier überhaupt niet kunnen vinden en zich indringers voelen, merken dat ze hier helemaal niet passen, omdat de socialisatie en de wereld- en mensbeelden op centrale plaatsen diametraal tegenovergesteld zijn aan elkaar. Omdat ze niet de voorwaarden qua opleiding meebrengen om hier op eigen kracht te overleven en een constructief lid van de samenleving te worden, om zichzelf nuttig en waardevol te kunnen voelen.

Fluitspelend omarmen ze hun latere moordenaars

Dan zal de volgende aanslag plaatsvinden, de volgende slachtoffers. Men zal opnieuw meevoelen met hen, hun deelneming tot uitdrukking brengen. De multiculti-ideologen zullen opnieuw elkaars hand vasthouden, kaarsen branden, samen fluit spelen of samen zingen in een godsdienst – mogelijk zonder de aanwezigheid van de nabestaanden van de doden, die veeleer storen. De geestelijken, de politici en de media zullen weer verkondigen dat we ons in geen geval uit elkaar mogen laten drijven. Dan zullen ze hun latere moordenaars omarmen, mits ze niet eindelijk volledig uit de macht gezet worden.

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, christendemocraten, cultuurrelativisme, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

55 reacties op Hoe de multiculti-ideologen onze samenleving van binnenuit vernietigen

 1. Rensk. zegt:

  Moet je haar zien staan. Acteren kan je leren. Bij Merkel en Rutte

  Like

  • Jan zegt:

   Walter Kohl, ältester Sohn von Hannelore und Helmut Kohl, erhebt schwere Vorwürfe gegen Bundeskanzlerin Angela Merkel.

   „Für mich hat Frau Merkel einen nicht unerheblichen Anteil am Tod meiner Mutter“, sagte Kohl in einem Interview in der aktuellen Ausgabe des „Zeit Magazins“. Hannelore Kohl hatte sich im Juli 2001 das Leben genommen.

   Merkel habe sich „schäbig“ verhalten und „im Machtkampf in der CDU das Leid meiner Mutter einfach als Kollateralschaden hingenommen“.

   Obwohl seine Mutter mit der CDU-Affäre nichts zu tun gehabt habe, sei sie nach Merkels Distanzierung öffentlich „auf übelste Art geschmäht, sogar als ,Spendenhure beschimpft“ worden, sagt Kohl in dem Gespräch. „Sie wurde zur Unperson. Für sie war das alles umso schmerzhafter, weil sie sich sich von Angela Merkel verraten fühlte.“


   https://www.focus.de/politik/deutschland/walter-kohl-sohn-von-helmut-kohl-erhebt-vorwuerfe-gegen-angela-merkel_id_6687997.html


   De haat druipt van het kreng

   Geliked door 2 people

   • Rensk. zegt:

    Dat is zo. Heel heel af en toe zie je dat haar masker even heel even afvalt. Dat is maar heel heel af en toe. Maar er zit idd een enorme haat in die vrouw en dat soort mensen zijn heel gevaarlijk. Zeker op de post waar zij zit.

    Like

 2. Ruud. zegt:

  Merkel is een 2de Hitler,alleen veel erger.

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Die hele FukZooi van Brussel / Berlijn / Den Haag etc etc zijn medeschuldig aan al deze ellende, hebben bloed aan hun poten!! 40 jaar terug werd er al gewaarschuwd voor waar we nu in terecht gekomen zijn, maar wij moesten onze smoel dichthouden!! En nu is het te laat. Het land van Onze Voorouders, verkloot en afgegleden!!

  Geliked door 2 people

  • Ekster zegt:

   Zo is het precies, reagluurder. Iedere dag word ik hier kwader over, het is onbegrijpelijk dat ons land, ons hele werelddeel, zo is afgegleden. Verschrikkelijk. En in plaats dat de politici hier eens een les uit leren, duwen ze hun koppen dieper in het zand en doen of er niets aan de hand is. Dat, of ze vertellen ons dat we maar moeten leren leven met de door hen veroorzaakte problemen. Ze maken het erger en erger tot we er aan onderdoor gaan.

   Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Onze maatschappij is pluriform, niet multi-cultureel. Er dient maar 1 cultuur leidend te zijn, en dat is de onze.

  Geliked door 2 people

 5. Trucker zegt:

  PANG maar dan niet zoals (“jullie”) Pechthold pang 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Wij (niet-moslims) zijn eigenlijk ten dode opgeschreven in Nederland…

  Geliked door 3 people

 7. Statler & Waldorf zegt:

  Bovenstaande topic is een leestip voor Theresa Geissler

  Theresa Geissler zegt:
  17 december 2017 om 11:11
  Kop op en krik, waar mogelijk, uw zelfbeeld wat op!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, en dat blijf ik dus zeggen:
   U suggereerde daar nota bene, dat zelfs Wilders er vroeg of laat het bijltje bij zou neergooien,omdat dit land en dit volk het tóch niet waard was.
   Dat impliceert automatisch, dat w i j -het realistische deel van dat volk, daarbij inbegrepen zijn en dat weiger ik, over te nemen.
   Wees nou maar niet beledigd -als U dat mocht zijn- want het was niet kwaad bedoeld, integendeel!
   Maar als we, nota bene ongeschonden -want er is hier nog steeds niets gebeurd- elkaar zulke dingen gaan aanpraten, kan binnen het jaar zelfs deze site wel opgedoekt worden omdat men elkaar alleen maar in de put praat.
   Dan heeft het bv. ook geen zin om op 20 januari naar Rotterdam te gaan. Of vindt U van wel: Opdraven voor een politicus, van wie je verwacht, dat hij er binnen afzienbare tijd niet meer zal zijn?
   Mijn Hemel, S&W, U en wij allen zijn het WAARD om voor te blijven vechten en om voor onszelf en elkaar te vechten; vat mijn woorden dan zó op!
   Zelfhaat, weg-met-ons, dat doen de linkse mietjes, daar wilt u toch zeker niet aan meedoen! Probeer het dan zó te zien!

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Beste Theresa,

    Beledigd? Vrees niet beste Theresa.
    Ik behoor niet tot de generatie rubber stoeptegel jeugd.

    Maar kijk om je heen, alles werkt tegen de autochtone burger in.
    De EU, Rutte III, het ambtenarenapparaat, leraren m/v, enz, enz.
    Mijn reactie heeft nis te maken met zgn. zelfhaat of weg-met-ons maar met open ogen zien wat er aan de hand is in Europa met open grenzen die open zullen blijven en dat is niet zomaar, daar zit het grootkapitaal en de multinationals achter aangezien alles om de poen draait.

    Doelbewust worden miljoenen gelukszoekers de EU binnen gelokt en daar komt geen eind aan tenzij Wilders in het torentje komt te zitten en dan nog, alle bestuurlijke lagen zijn doorweekt van linkse medewerkers en die bepalen feitelijk de dagelijkse gang van zaken, dus voordat een PVV/FvD beleid zal doorsijpelen naar de betreffende bestuurslagen die het beleid uitvoeren en dan zijn we zo 20 jaar verder en tegen die tijd is het onomkeerbaar.
    Hetgeen het feitelijk anno 2017 al is.

    Nee Theresa, de broodnodige omslag had minstens 20 jaar geleden moeten plaatsvinden.

    Voorts adviseer ik je resolutie 1743 van de EU eens te bekijken.

    Het probleem komt niet van buiten maar van binnen en daarom heb ik mijn kinderen jaren terug al het advies gegeven te emigreren naar ‘ver weg’.

    Demografie zal gaan bepalen hoe Europa er zal uitzien over 20/30/40 jaar en je kan op je vingers natellen hoe dat zich zal gaan ontwikkelen.

    Dat is geen doemdenken maar puur realisme op basis van de feiten.

    Geliked door 3 people

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat beseffen is één ding; je er bij neerleggen een ander.
    Als we er allemaal van overtuigd zouden zijn, dat het allemaal tóch een aflopende zaak is, zou je je kunnen gaan afvragen, wat het nog voor nut heeft om dat onder meer hier op de site te blijven be-discussiëren.
    Daarom blijf ik zeggen: Blijven doorgaan en zeg nooit ‘nooit.’
    En zeker geen rampspoed gaan voorspellen, waar die nog niet eens heeft plaatsgevonden.
    Gelooft U in dat opzicht, wat U wilt, maar dat is mijn devies en daar blijf ik bij.
    Anders kun je morgen je hoed in het water gooien en er zelf onder gaan zitten; persoonlijk pás ik daarvoor.
    Oh ja: ‘vrezen’ is hier niet nodig, hoor: Ben juist blij, dat U zich niet beledigd voelt.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Statler & Waldorf
    Ik zie niet in waarom uw conclusies definitief en waar zouden moeten zijn. “’t kan verckeren”, zei Bredero toch al?g

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Patriot 2.0, 19.42: Ach welja, natuurlijk!
    Ik snap het ook niet helemaal: Dat eeuwige zwartkijken hier de hele tijd!
    Ze zitten het elkaar aan te praten, ben ik bang.

    Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    Helaas Theresa.
    Jij hebt werkelijk geen flauw benul hoe wereldwijd de hazen lopen.

    Geliked door 1 persoon

 8. Bob Fleumer zegt:

  Bij de linksen heerst morele blindheid, er heerst chaos in hun hoofden en ze zien het niet, het zijn omhoog gevallen nitwits.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Inderdaad, de linksen voelen zich moreel superieur, maar begrijpen niet het gehele spectrum van de moraal. Anders gezegd: ze hebben een zeer simpel beeld van wat moreel goed is: ze accepteren bijvoorbeeld geen grenzen, en noemen het grenzen stellen direct fascisme: heel dom, gewoon.

   Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Meisje Coulter heeft bakken stront over haar gekregen omdat ze voorspelde dat Donald Trump POTUS zou worden.
   De schoften (uit alle hoeken maar voornamelijk mainstream media en showbiz TUIG) kunnen vandaag nog altijd haar bloed drinken, ze hebben het nog steeds niet verteerd dat ze het bij het rechte eind had.

   Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  Wat een godvergeten gevaarlijke treurwilg is het toch!

  Like

 11. tinekevanschagen zegt:

  Of toppic: Wat mooi dat er veel nieuwe reaguurders zijn.
  Maar wat jammer dat er mensen weg zijn gegaan, die zoveel inhoudelijks hebben bijgedragen aan deze site,das me wel heel erg opgevallen.Persoonlijk vind ik dat erg jammer!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   ??? Noemt u eens enkele namen.

   Webmaster

   Like

   • tinekevanschagen zegt:

    Het rijtje staat er al,
    Al is Martien Pennings van voor dat ik hier reageerde,maar heb ik er wel veel over terug gelezen.
    Maar inderdaad,Edjan,Joop Klepzeiker(verwees je altijd weer door voor meer informatie}
    Tom Hendrix(altijd beschaafd,maar to the point,maar ook Mirjam,die je heel af en toe nog leest,met een one-liner,terwijl ze ook altijd goed onderbouwd commentaar gaf.
    Mensen gaan en mensen komen,dat is altijd zo geweest,maar sommigen blijven je bij….althans zo werkt dat voor mij.
    Tineke

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @TinekevanSchagen: Ieder zijn eigen mening, en zijn eigen ervaringen.
    Bij, in ieder geval, twee op het lijstje (waarvan ik wel verwachtte, dat ze er op zouden staan)kon je inderdaad spreken van indrukwekkende commentaren. Goed onderbouwd ook, tenminste……als je het er 100% mee eens
    Was je dat af en toe niet, en daarbij dan ook nog zo “onbeschaamd” om dat kenbaar te maken, dan kon je op hun ongebreidelde toorn rekenen, die zúlke buitenproportionele vormen aannam, dat het vermoeden rees, dat de “onverlaat” vanuit hun gezichtspunt totaal onmogelijk gemaakt diende te worden en het liefst verdwijnen, hoe dan ook.
    Dat dat nu toevallig mijn eigen ervaringen zijn, wil nog niet zeggen, dat ze onwaar zijn, of aangedikt.
    Bij mij lukte het toevallig niet. De één heeft zelf min of meer aangegeven, dat hij om die reden verdween; de ander – die van de oneliners – zou je zelf naar de reden moeten vragen.
    Laat ze alleen niet gaan beweren, dat ík bewust geprobeerd heb, haar weg te pesten, het tegendeel is het geval, getuige haar buitenproportionele pogingen.
    En nee, natuurlijk zijn dat niet uw ervaringen: Degenen, die niets dan kritiekloze bewondering naar beiden toe naar voren brachten/brengen, hadden/hebben uiteraard nergens last van.
    Alles wat ik hier naar voren breng, heeft U trouwens kunnen meelezen, maar kennelijk had/heeft dat niet uw prioriteit of vindt U het zelfs een normale gang van zaken. Het zij zo.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    6de Regel van boven: …..mee eens WAS.

    Like

  • Elisah zegt:

   Waar is Edjan gebleven?

   Like

   • BertG. zegt:

    Laatste bericht wat ik van ‘m ontvangen heb, is alweer van enkele maanden terug.
    Daarna is het volledig stil gebleven.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Elisah 19 december 2017 om 08:49

    Ik mis Tom Hendrix. Ik denk dat hij een zachtmoedige man is en een oprecht christen.
    Misschien kan hij niet zo goed tegen de hier soms nogal heftige uitvallen tegen christenen?
    Voor de goede orde: onder ‘christenen’ versta ik NIET de hypocriete zwartgerokte ‘refo’s’ die heulen met de mohammedaan.

    Geliked door 3 people

   • paulzwueste zegt:

    Edjan Dussen heeft mij verteld dat hij geen behoefte meer had om bij Bron te schrijven…
    Héél jammer.
    Het spijt mij bijzonder dat hij niet langer gemotiveerd kon zijn.
    Ik ken ‘m als ’n scherpe waarnemer, die ook heel veel kennis heeft van alle mogelijk interessante feiten en wetenschappen.

    Èn hij kan ook ongelofelijk goed bier brouwen…!
    Waar hij inmiddels hoge internationale prijzen mee in de wacht heeft gesleept.
    Heil Edjan…!

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Beste Bert, ik laat dit geheel aan jou over of ik dit kan plaatsen.
    Ik weet het immers niet zeker of het waar is.

    Het laatste mail bericht van Edjan bestond uit allerlei bedankjes.
    Nooit meer een reactie op terug gehad.
    Bij mij is de gedachte ontstaan, dat hij er zelf uit gestapt is.
    Nooit ben ik meer ergens iets van hem tegen gekomen.

    Like

   • Elisah zegt:

    Hij schiet me zo het eerste te binnen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En persoonlijk vond ik Joop Klepzeiker ook een van de beste leden van de Bron-familie.
    Heel erg gedocumenteerd!
    ’n Boeiend schrijver.
    Jammer, dat de besten ons vaak om persoonlijke redenen moeten ontvallen.

    Geliked door 1 persoon

   • Jade zegt:

    Tom en Martien, en natuurlijk wat mensen
    die inmiddels helaas overleden zijn.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Fout: Martien Pennings is zelf opgestapt!

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Tom Hendrix kan je hier regelmatig op treffen.
    http://xandernieuws.punt.nl/

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Martien is zelf opgestapt, ja. En Joop Klepzeiker óók:
    Helemaal zelf aangekondigd. Dan weet je tenminste, waar ze gebleven zijn.

    Like

   • Elisah zegt:

    BertG,
    Wat erg voor Edjan, hij was al eens eerder een tijdje weggebleven, maar later bleek dat hij heel ziek geweest was.

    Like

   • Elisah zegt:

    Tistochwat, ik zie de naam van Tom Hendriks idd wel eens staan bij commentaren op Xandernieuws.

    Like

 12. Jan zegt:

  Het valt op alle foto’s weer op dat Merkel een verschrikkelijke aandachtshoer is

  Trump heeft het wijf door en laat dit merken

  enz enz.

  Weerzinwekkend
  https://www.bundesregierung.de/Content/DE/Artikel/2016/04/Bilder/2016-04-19-merkel-abbas.jpg;jsessionid=3CF99C7675C7ACFDC1BD29C2A25F51C9.s3t1?__blob=poster&v=3

  Geliked door 2 people

 13. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/financieel/1424866/oud-europarlementarier-eppink-euro-trekt-eu-mee-in-zijn-val

  Amsterdam – Een reeks vergaande plannen ligt op tafel bij de Eurotop van vrijdag. De ideeën zijn vooral van Brusselse en Franse makelij. Volgens EU-kenner Derk Jan Eppink komen ze op hetzelfde neer: er moet structureel geld worden overgemaakt van Nederland en Duitsland naar Frankrijk en Italië. „De euro zal de EU meetrekken in zijn val.”

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het komt allemaal en altijd op hetzelfde neer.
   Eerste stadium. Alles is mogelijk.
   Jaren van ongelofelijke hoogvliegerij, ingewikkelde idioterie en volledige verkwisting door ondemocratisch aangestelde schurken en uit de lucht vallende waanzinnigen.
   Tweede stadium. Ontnuchtering en creatieve plannenmakerij.
   De nood komt aan de man, er moet vers geld komen.
   Wetten worden doorgedrukt, pressie uitgeoefend.
   Overvallen zorgen voor reservegeld, dus meer tijd.
   Derde stadium. Der Untergang.
   Holle frazen, als nooit eerder gehoord, nemen groteske proporties aan.
   Dagdagelijkse tegenvallers staan garant voor rampzalige reacties.
   De EU bestaat alléén nog maar door het verbreide ongeloof in haar ineenstorting.
   Schril pijpen noodlotssirenes boven de hoofden van massa’s demonstranten

   De EU-top. met vliegtuigticketten in de hand, verlaat via achteruitgangen het gebouw,
   onbewust van afweergeschut dat in het oosten van Europa zoekend de einder afspeurt.

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Onze machtselites zullen doorgaan met de islamisering van Duitsland en Europa, desnoods ook tegen de wil van het volk

  Ja natuurlijk gaat de islamisering door. Er zijn toch totaal geen tekenen die erop wijzen dat de invasie van mohammedanen stopt of vermindert? Kijk maar hoe duur ons bestaan wordt om de mohammedaan te onderhouden. Kijk maar hoe monddood we worden gemaakt.
  Je kunt jezelf nu wel blijven wijsmaken dat er verzet ontstaat, maar degenen die in verzet komen, hebben geen poot om op te staan. En ook geen wapens. Trouwens: hoe versla je de ‘elite’ als je de bak al indraait vanwege ‘foute’ gedachten?
  Het enige voordeel dat wij hebben, is kennis van wat er gaat gebeuren nadat de mohammedaan de macht grijpt. Wij hebben de slachtpartijen zien aankomen, de linkse ‘deugmensjes’ en ‘sneeuwvlokjes’ niet.
  Nou ja, die snikken tijdens hun onthoofding nog steeds dat we niet lievvv genoeg zijn geweest voor de ‘vluchtelingen’. Wat dat betreft, zijn die idioten misschien tóch beter af dan wij, de simpele zielen geloven elke leugen die uit de muil van de ‘elite’ komt.

  Veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven.

  Like

 15. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2017/12/19/studie-mensen-uit-het-midden-oosten-meest-waarschijnlijk-om-haatmisdrijven-te-verzinnen-tegen-zichzelf/
  Als er geen haatmisdrijven zijn, dan verzin je ze toch gewoon?
  Haatmisdrijven tegen autochtonen hoeft men niet te verzinnen, maar die worden vooral weggemoffeld vanwege de enorme omvang.

  Like

 16. Anneke zegt:

  De huurlingen van de NWO-garde worden met de dag actiever en gevaarlijker!!! Wàt zijn we enorm bedonderd, door die psychopathische politici. De trekpoppen van de onzichtbare parallel regering.

  Like

 17. Rensk. zegt:

  Mensen die vol haat en afgunst zitten verzinnen ook roddels, die niet waar zijn als ze iemand willen beschadigen, Het verbaasd me dus niks, als je deze link van Elisah leest.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Die foto Merkel samen met Rutte, ze heeft n donkere wintermantel aan met één grote “knoop” op haar buik………………die “knoop” moet véél hoger zitten!

  Like

 19. Guardiacivil zegt:

  Duitsland gaat pas op zijn bek als er bij een grote bv autobom meer als 100 doden zullen vallen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s