“Mevrouw Merkel, het bloed van mijn zoon kleeft aan uw handen”

Screenshot_87

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ik zou graag tegen mevrouw Merkel willen zeggen dat zij het bloed van mijn zoon aan haar handen heeft.” Deze beschuldiging wordt geuit door Janina Urban, de moeder van de door Anis Amri doodgeschoten Poolse vrachtwagenchauffeur Lukasz Urban, aan het adres van de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

journalistenwatch

Janina Urban verloor haar zoon op 19 december 2016, nadat de islamitische terrorist Anis Amri, naar Duitsland gekomen door Angela Merkel´s politiek van de open grenzen, de vrachtwagen van haar zoon in de mensenmenigte op de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in Berlijn stuurde en nog eens twaalf mensen kon doden.

De Duitse regering en haar autoriteiten zijn “respectloos”

De moeder van de vermoorde vrachtwagenchauffeur uit nu zware beschuldigingen tegen Angela Merkel en haar regering. In een interview met de publiekrechtelijke zender “Deutsche Welle” (DW)  beklaagt ze dat ze graag een signaal van de Duitse regering – bijvoorbeeld in de vorm van een “persoonlijke condoleancebrief” van de bondskanselier – zou hebben willen ontvangen. Ook de vader van de vermoorde stelde vast dat de Duitse regering en haar autoriteiten “respectloos” zouden zijn. Het gezin uit de buurt van de Poolse grensstad Gryfino voelt zich door de Duitse regering en de Duitse autoriteiten in de steek gelaten.

“Niemand heeft zich verontschuldigd”, aldus de vader. Over het ontwerp van een gedenkteken van de stad Berlijn voor de slachtoffers van de aanslag voor de Gedächtniskirche zei Henryk Urban: “Wat voor symbool moet dat zijn – een naam op een trap?”

Het bloed van mijn zoon kleeft aan uw handen

“Ik zou graag tegen mevrouw Merkel willen zeggen dat zij het bloed van mijn zoon aan haar handen heeft”, aldus de zware beschuldiging aan die politica die door haar onverantwoordelijke politiek het gezicht van Duitsland voor lange tijd in hoge mate negatief heeft veranderd.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Marxisme, Merkel, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op “Mevrouw Merkel, het bloed van mijn zoon kleeft aan uw handen”

 1. herciu zegt:

  Merkel zal nog veel meer doden op haar geweten krijgen met haar wanbeleid

  Liked by 3 people

 2. Yvonne zegt:

  Die arme man deed gewoon zijn werk en werd vermoord door zo n rotzak en de andere doden die 19 december gestorven zijn
  Maakt dat rotwijf Merkel niets uit, paar doden meer of minder,vreselijk rot mens dat ze is,haar enige doel is Duitsland en de rest van Europa naar de kloten te helpen

  Liked by 4 people

 3. Tistochwat zegt:

  MEVROUW Merkel?
  Ik zou dat loeder eerder MONSTER Merkel noemen.

  Liked by 3 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Had een Duitser een aanslag gepleegd op een moskee dan hadden de Duitse “hoogwaardigheidsbekleders” inclusief stasi informante IM Erika de deuren platgelopen bij alle islamitische instanties en de nabestaanden van de slachtoffers. Bij Duitse slachtoffers en Poolse is dat natuurlijk niet uitdrukkelijk nodig. Gelijk onze keuningin die ook niet kon nalaten meteen naar een islamitisch buurthuis te rennen na de aanslag op Theo van Gogh. Zij weten waar ze voor staan.

  Liked by 2 people

 5. Mary zegt:

  Merkel, en in precies dezelfde mate de smerige EU club en dus ook Rutte en Co hebben wel degelijk het bloed van alle slachtoffers aan hun handen en de rechtelijke macht aangestuurd door diezelfde club Straatsburg zorgt er ook voor dat die aanslagplegers geen strobreedte in de weg word gelegd door haar/hun open grenzen beleid.

  Liked by 5 people

 6. Rapunzel zegt:

  Knap dat de moeder van Lukasz nog “mevrouw” uit haar strot krijgt als het over die geestelijk gestoorde Merkel gaat.
  Het gevoelloze hersenloze kinderloze humorloze Duracell konijn dat braaf doet wat haar voorgekauwd wordt.
  Niks maar dan ook niks is aantrekkelijk aan die schijndode robot Angela Merkel.
  Lunatics running the asylum.

  Liked by 1 persoon

 7. Trucker zegt:

  Zal het nog eens herhalen, deze vrouw is verantwoordelijk voor de ondergang van het Avondland, zij en zij alleen heeft de poorten wijd opengezet voor de islamieten slachters.
  De schoften uit eu HQ brussel kijken/keken goedkeurend toe hoe zij hun plannen concretiseerde, wie anders denkt als wat ik schrijf mag naast haar plaatsnemen.

  Liked by 3 people

  • tinekevanschagen zegt:

   Mijn eerlijke mening over ALLES(ondanks dat ik op een verkeerd topic zit)
   Het is gewoon glashelder,We zijn verkocht,verkwanseld en verraden.
   En ik geloof dat er op geen enkele manier een weg terug is.
   En als ik dan een pessimist ben,vertel mij dan maar eens ,hoe we dit gaan veranderen.
   Met een wandeling in Amsterdam? Met een protest op het Malieveld?
   Laat me niet lachen, we zullen het moeten ondergaan…punt

   Liked by 1 persoon

   • Ron Soeverein Mens zegt:

    Alleen met een gewapende opstand van het volk kunnen wij hieraan een einde maken. Bestorming van Den Haag en het Binnenhof met hooivorken knuppels en pek en veren. En dan deze landverraders berechten door het volkstribunaal. Dat is de enige taal die ze verstaan.

    Like

 8. MK zegt:

  Mevr. Merkel Eikel(ina). Maar kenmerkend voor de tijd waarin we leven.

  Like

 9. T.Troubadour zegt:

  Toen Wilders gelijke dingen zei werd hij door de politiek linkse leugenachtige media de politiek correcte bende uitgejouwd,Nu hoort men diezelfde gutmenschen niet

  Liked by 1 persoon

 10. Bob Fleumer zegt:

  Frau Merkel heeft haar ziel verkocht aan de duivel islam, zij hoort in een gesticht voor gestoorden en nergens anders.

  Liked by 1 persoon

 11. Anneke zegt:

  De politici zijn er voor de allahtonen, NIET voor de autochtonen. Dit is al tijden, een hard feit. Ben blij dat de socialisten in een héél beheerst tempo het politieke speelveld zullen (moeten) gaan verlaten. “Jammer, dat dit nog wel enige tijd zal duren”.

  Like

 12. Jean zegt:

  Geachte Janina Urban, dat wijf wast zich met bloed, drinkt bloed kijk maar naar haar ogen.
  Bloed hoort niet over onze straten te lopen, dus, opruimen en ALLES ik bedoel ALLES wat hier niet thuishoort verwijderen.

  Like

 13. Anton Haksteeg zegt:

  Dat mens(??) Merkel heeft de schuld van de doden in de EU door die vervloekte moslims laten we dat vooral blijven beseffen. Zij heeft Europa in deze ellende gestort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s