Oud & Nieuw in Keulen: Politie rekent op de samenscholing van 2000 “vluchtelingen”

Screenshot_92

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De brutaliteit van dit gedrag is nauwelijks te verdragen. De daders en ondersteuners van de seksmeute van Keulen keren grijnzend met honderden terug naar de plaats delict. Van onrechtbewustzijn of zelfs spijt is geen spoor te bekennen. De politiek blameert zichzelf opnieuw, terwijl alle eenheden van de mobiele eenheid in de deelstaat Nordrhein-Westfalen in staat van paraatheid werden gebracht. Er dreigt opnieuw een Oud & Nieuw van de schande.

journalistenwatch

De cijfers van de seksmeute in Keulen 2015/2016 bewijzen het drastische verlies aan controle van de staat: meer dan 1000 aangiftes, waarvan de helft seksaanvallen. Veroordelingen – geen. Hoewel dit niet helemaal klopt, want een handvol “beschermingszoekers” werd veroordeeld – tot voorwaardelijke straffen.

Criminele “vluchtelingen” hoeven nauwelijks sancties te vrezen

Gezien dit falen van de staat is de nieuwe opmars van een horde Noord-Afrikanen met Oud & Nieuw in Keulen dan eigenlijk ook niet meer verwonderlijk. Mannen, die afkomstig zijn uit een cultuurkring waarbij vrouwen die ´s nachts op straat onderweg zijn als “hoeren” gelden, die misschien bovendien nog een jurk of zelfs een minirok dragen. Deze outfit wordt dan in een handomdraai negatief geïnterpreteerd, alsof een rok of een verscheurde jeans een verkrachting zouden rechtvaardigen. In dit islamitische milieu is dit echter een wijdverbreide mening.

De mannen uit de Maghreb-landen, grotendeels illegale immigranten en bovendien zwaar crimineel belast, hebben in de beide afgelopen jaren vermoedelijk nauwelijks Duits geleerd of een opleiding afgesloten. Wat ze echter wel geleerd hebben, is dat ze in Duitsland naar believen delicten kunnen plegen – zonder welke consequenties dan ook.

En ook de politie houdt zich bij hen in, heel anders dan in hun landen van herkomst: ze worden niet gearresteerd, hoeven niet een nacht de cel in en worden al helemaal niet door een politieagent met de gummiknuppel geslagen. Daarover waakt een almachtige alliantie van Merkel en de SPD/Groenen/Die Linke en hun media bij de “Spiegel”, de “Süddeutsche Zeitung” en de “Zeit”. Deze demonstreerden met Oud & Nieuw 2015/2016 hoe gewetenloos ze bereid zijn om buitenlandse seksdaders van iedere vorm van kritiek af te schermen. Want vorig jaar al keerden 2000 mannen, ogenschijnlijk overwegend afkomstig uit islamitische landen, naar Keulen en Düsseldorf terug naar de plaatsen delict van de seksmeute. Maar een groot deel van de media was dit geen melding en al helemaal geen achtergrondberichten waard, zij initieerden heel snel een afleidingscampagne en werkten aan een vijandbeeld; de Duitse, racistische politieagenten. De politie van Keulen had toch daadwerkelijk op 31-12-2016 om 23.08 uur de volgende melding op Twitter gezet: “Op het hoofdstation worden op dit moment meerdere honderden Noord-Afrikanen gecontroleerd. Verdere informatie volgt”. Ze heeft het gezegd, Noord-Afrikaanse veelplegers worden gecontroleerd. Zodoende bestempelden de media niet de nieuwe horde van 2000 Noord-Afrikanen in Keulen tot een probleem, maar de melding op Twitter van de politie hierover. Zo functioneert in het jaar 2017 de journalistiek in het land.

“Respect”-armbandjes tegen criminele analfabeten

De duidelijk meest onbekwame burgemeester van de hele republiek, de armlengte-afstand-Henriette Reker, lukt het daadwerkelijk zelfs om nog verder te zakken. Ze laat nu gekleurde armbandjes verdelen waarop het woord “respect” staat in gekleurde letters. Afgezien van het feit dat twee derde deel van de Syrische “asielzoekers” bekendstaat als analfabeet, dit wordt niet zomaar door de schrijver beweerd, maar door de voorzitter van de Actieraad Onderwijs, de Hamburgse universiteitspresident professor Dieter Lenzen, in een artikel in de “Welt”. Hij zei letterlijk: “Het probleem is de 65% van een jaargang die volgens Pisa-testen slechts kunnen opereren op het niveau van het leesbegrip.” Verder staat er in het artikel dat ze “in principe analfabeten zijn en geen bus-boekje zouden kunnen lezen”.

Dus het merendeel van de Syriërs is al in zijn eigen taal analfabeet. Met de vreemde talen Duits en Engels zal deze personenkring nog grotere problemen hebben, dus deze boodschap wordt weliswaar ijverig in de media verbreid, alleen de geadresseerden kunnen geen krant lezen, zelfs geen Syrische.

Maar de pijnlijkheden van Henriette Reker zijn daarmee helaas nog niet compleet. Ze heeft nog meer belastinggeld verkwist, want een reclamebureau heeft zes Pop-Art-illustraties laten maken. Daarop zijn mannen te zien die teveel alcohol drinken, die vrouwen betasten en door politieagenten gestopt moeten worden: “STOP!”

De mannen, de vermeende seksdaders, op deze beelden zijn blank, hebben lichtbruin of blond haar, optisch als Duits of Midden-Europees te kwalificeren, ze dragen witte blouses en een keurig gestreken pak. Zo zien volgens Henriette Reker de monsters van de seksmeute van Keulen er dus uit. U denkt dat ik overdrijf, maar overtuigt u zichzelf. De link leidt naar het Twitter-account van Henriette Reker.

Alleen de comments onder de post tonen aan dat steeds meer mensen het schandalige spel van de politiek doorzien. Daarin wordt o.a. gezegd:

“Waarom worden in dit voorbeeld alleen mannen met blond haar tot daders bestempeld?”

“Rechts onder die blonde man is de beste! Een typische Noord-Afrikaan…”

“Beste graaiers, verkrachters en dieven uit Tunesië, Marokko, Algerije en Libië! Let op het polsbandje en wees lief! Mama #Reker wil dat toch zo graag!”

“Vroeger ging ik graag met de familie naar Keulen, maar nu niet meer. Als Reker weg is en Keulen een competente burgemeester heeft, komen we misschien een keer terug.”

De o zo diverse stad Keulen is verworden tot een “pelgrimsoord van Oriëntaalse seksisten”, vraagt de “Welt” zich af.

De hele politie van Nordrhein-Westfalen wordt met Oud & Nieuw ingezet

Om de gevolgen van de illegale massa-immigratie enigszins te beperken, want bij deze samenscholingen gaat het om niets anders, zullen bijna alle 40.000 politieagenten met Oud & Nieuw moeten werken. Afgezien van de politieagenten die sowieso moeten werken, zijn alle leden van de mobiele eenheid van Nordrhein-Westfalen in staat van paraatheid gebracht. Ook werd de politie er middels een “Oud & Nieuw decreet” toe verplicht om nog eens 4000 extra agenten in te zetten.

Tegenwoordig zijn er 5.700 politieagenten voor slechts één nacht nodig, opdat een horde Noord-Afrikanen niet willekeurig feestvierende vrouwen seksueel aanvalt en verkracht. Dit zegt alles over de werkelijke toestanden in het land.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

42 reacties op Oud & Nieuw in Keulen: Politie rekent op de samenscholing van 2000 “vluchtelingen”

 1. Thom zegt:

  Goh dat valt me mee, dat is een groot succes voor Merkel.
  Er zijn er 1 miljoen (1.000.000) binnengekomen het laatste jaar.
  1% is 10.000. Dan staat er maar 0,2% te roven, stelen en te verkrachten in Keulen. Waar hebben we het over?

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  Wanneer zal het volk eindelijk accepteren dat de politici hun grootste vijanden zijn…?

  Geliked door 2 people

 3. Charles Martel zegt:

  Nu zijn er 5700 agenten nodig om de boel een beetje onder controle te houden. Binnen enkele jaren zal dit niet eens meer volstaan, dan worden die 5700 agenten, die niets mogen doen (à la Bruxelles), gewoon onder de voet gelopen. Met dank aan Angela.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Wat kun je uitrichten of “handhaven” tegen 2000 feestvierders die niets te verliezen hebben, anders dan hun potentiële slachtoffers te waarschuwen op armslengte te blijven…..
  Misschien is het een optie om een gratis vluchtelingenfeestje te organiseren in een grote moskee of stadion., waar samen met linksch-kijkers een feest van de saamhorigheid gevierd kan worden, maar daar hoor ik de moslimorganisaties en praatgroepen niet over, die zien het liever escaleren in de straten van grote steden om de ordediensten daarna te kunnen beschuldigen van racisme en nog meer subsidie kunnen eisen voor hangplekken en cursussen in zelfverdediging voor getraumatiseerde snelinburgeraars..

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Als ik zo’n ding had, zou ik in die meute opvreters, een handgranaat gooien, misschien wel een paar meer. Laten we hopen dat iemand dat doet en heeeel veel slachtoffers m aakt, alleen onder asielzoekers dus.

   Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Wat hierop neer komt dat Duitsland dus echt is afgezakt tot het niveau van Zweden.
  Met dank uiteraard aan de stasikut Merkel

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Ik ben op een door de overheid gesponsorde cursus wegkijken gegaan.
  Drie avonden duurde dat.
  Drie sprekers t.w. Alexander Penthouse, Rubberen Rutte en Sybrand Crimineel Deug Appel.

  Ik heb op de website: Krijg-de-tering-Europa.nl voor mijn vrouw haar eerste Nikab besteld, het was even wennen voor haar maar het begint te wennen.

  Dus aanmelden mensen …………

  Like

  • Rensk. zegt:

   Nou als je de boeken leest over de Islamitische cultuur, dan is een NIkab op den duur ook niet voldoende. Zonder man op straat met NIkab kan dan ook al niet meer,. En als de vrouw pech heeft word ze iedere dag misbruikt en vervolgens in elkaar gebeukt. vijftig procent kans. Of misbruikt door neefjes of broer, die geen vrouw kunnen krijgen, omdat de vrouwen voor de rijke islamieten zijn en dan zoveel mogelijk. Het is hopeloos totaal hopeloos Onze nederlandse dochters en natuurlijk ook de zonen (heb ik niet)gaan een hel tegemoet.

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    De schaarste aan vrouwen wordt met opzet in de islamitische wereld in stand gehouden omdat je zo de beste jihadisten kunt rekruteren. Onthouding van seks op ezel seks en geiten seks na culmineert uiteindelijk in extreme geweld explosies. We zien het dagelijks in de islamitische wereld en nu ook bij ons.

    Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Wij rekenen erop dat op oudejaarsdag er minimum 2000 overlast veroorzakende parasieten verwijderd worden uit Europa en op 01 01 2018 weer 2000 enz. tot de hele troep verwijderd is uit Europa incl. die EU misdaadinstelling én fuhrer merkel.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Ik zou me diep beledigd voelen als mij zo’n dwaas plastic armbandje ter bescherming tegen bronstige, mohammedaanse negers zou worden aangeboden.
  Geef mij dit maar, daar heb ik meer aan:

  Like

  • Heniusz zegt:

   Of zo’n lekkere “Dirty Harry” blaffer, veel beter dan zo’n tyfus polsbandje. Van onze overheid (en wat dat betreft: de meeste €U overheden) valt op dat gebied niets te verwachten, regel mijn eigen “veiligheid” wel. Het vuil laat ik wel liggen waar het valt, daar hebben we de reinigingsdienst voor.

   Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Is volgens mij ook veel effectiever….

   Like

 9. Gerrit zegt:

  Het is nou ruim twaalf jaar geleden dat ik ontwaakt ben uit de leugens van onze geschiedenis en dat ik mede daar door mijn eigen bestemming heb gevonden. De prijs daarvoor was hoog, maar niet te hoog. Mijn gezondheid ben ik kwijt, een slaapstoornis veroorzaakt door COPD, maakte dat ik vaak vierentwintig uur op was en alleen maar aan het lezen was/ben. Nou weet ik hoe alles met elkaar verbonden is, en dat het geen op zich zelf staande gebeurtenissen zijn wat onze aarde en samenleving teistert. Het illegaal plat bombarderen van het midden-oosten om de gewenste vluchtelingen stroom opgang te brengen geheel conform het Coudenhove-kalergi plan, de door het westen gecreeerde isis. Allemaal voorbereidingen om de inhoud van de brief van Albert Pike aan Mazzini ten uitvoer te brengen. Het Chemtrail project, de FEMA kampen, de islamisering van Europa. De ongekozen technocraten in de EU, de fraude met het verdrag van Lissabon…etc
  De wereldwijde chaos die aanstaande is van waaruit de NWO moet en zal op rijzen, de wereld religie (luciferiaanse doctrine) en het wereldleger, en een wereld valuta. En dat alles onder het beheer van een wereldleider, “onze antichrist” die zijn hoofd zetel zal hebben in de Derde tempel, in Jeruzalem.
  En wat mij dan vaak nog steeds verbijsterd is hoe ze alles en iedereen onder controle hebben, de politiek,het koningshuis,de MSM.”Ze” weten dat het grote plan gaat slagen, ze weten dat ze niet voor een soort Neurenberg tribunaal komen te staan. Ooit heb ik nog eens, naief als ik was, verschillende mails gestuurd naar redacties met de mededeling dat achter de coulissen van het grote politieke wereld toneel de grootste genocide word voorbereid die de mensheid ooit heeft getroffen en zal treffen. In Bijbelse termen “De Grote Verdrukking”. Deze ‘mensen’ die deze wereld daadwerkelijk bezitten en regeren, zei die zich zelf de “elite” noemen werken al meer dan tweeduizend jaar aan hun doelstelling en zijn deze van generatie op generatie nooit uit het oog verloren; alles wat Joods, Christelijk en blank is moet dood. Op de hele wereld mag geen enkele ziel meer zijn die de GOD van Abraham, Isaac en Jacob aanbid. Iedereen die getuigenis aflegt van De Heer Jezus Christus en zijn Hemelse Vader moet dood. Opb. 20:4
  And I saw thrones, and they sat upon them, and judgment was given unto them: and I saw the souls of them that were beheaded for the witness of Jesus, and for the word of God, and which had not worshipped the beast, neither his image, neither had received his mark upon their foreheads, or in their hands; and they lived and reigned with Christ a thousand years.
  Deze ‘mensen’ begeren onsterfelijkheid, en ze hopen dat als ze satan maar genoeg bloed-offers brengen deze sterk genoeg word dat hij de Vader en De Zoon kan verslaan! Dat is hun doelstelling.
  Ik heb mij zelf bekeerd en vergeving gevraagd aan GOD, via de Heer Jezus Christus. Zo als ik al zei; iedereen ben ik verloren, maar het was het meer dan waard.

  Like

  • tinekevanschagen zegt:

   @ Gerrit
   Wat een prachtige reactie…….niets aan toe te voegen.
   Tineke

   Like

  • Dewevoga zegt:

   @Gerrit
   Niets aan toe te voegen, alleen dat NWO = OWO in ander jasje. Op de site uur-van-de-waarheid/sinistere gebouwen kan men de toekomst die zij voor ogen hebben in het volle zicht zien.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Mooi betoog. Een vriend van me die na vele jaren in het buitenland te zijn geweest, zocht al zijn oude vrienden weer op, hier in de buurt. Hij zei: “het valt me op dat praktisch alle goede mensen kapot zijn”.

   P.S. Ik houd me nog even vast aan die jongen uit Brave New World, die boeken van Shakespeare las, en uiteindelijk het totalitaire systeem ontmaskerde.

   Like

  • Anneke zegt:

   @Gerrit, héél realistisch verwoord…chapeau !!! Deze ‘mensen’ begeren onsterfelijkheid, misleid door de duvel…Hun zielen zullen worden verteerd !!!

   Like

  • tippelaar zegt:

   stop a.u.b met evangeliseren. Ga bij een bijbelclub en doe daar uw woord.

   Like

 10. Sabeltant zegt:

  Van mij mag het gierend uit de klauwen lopen, de dom afgebrand, halve stad in de brand.
  Verkrachtingen, diefstal, roof, autobranden.

  De ogen van de Duitsers zullen ooit opengaan voor de ellende waar Merkel ze in gestort heeft.

  Dan kan het maar beter nu meteen.

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Welnee Sabeltant. Dan gaan de Duitsers de dom in en bidden voor hun medeburgers uit Afrika en Midden-Oosten. Dat soort dingen doen de Zweden ook. Zo gauw iemand geïnfecteerd is met het Linkse virus tast het alles aan en woekert het verder en ziet de geïnfecteerde het als zijn taak om anderen zoals de schooljeugd te gaan besmetten.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb tot een jaar geleden een paar jaar in NRW gewoond. En ik heb gemerkt dat er steeds meer duitsers wakker worden. En deze groep wordt steeds groter en bozer. Maar net als hier ben je als snel racist oid. Dit alles kan maar een kant uitgaan. Burgeroorlog.

    Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Ja eigenlijk heb ik dat ook liever. Hoe langer het duurt hoe groter de schade. Ook hier in Nederland met zulke buren.

  Like

 12. P.Kossen zegt:

  Ik weet niet of Thom zelf kinderen heeft, maar het lijkt mij dat elke ongewenste aanraking er één teveel is.

  Like

 13. Feniks zegt:

  Zelfverdediging is een groot goed, dus ik zou zeggen ,, handhaaf en verdedig je lijf en leden,
  geen enkele rechter die een vrouw voor dit elementaire recht zal veroordelen.

  Like

  • Elisah zegt:

   Inderdaad, zelfverdediging is belangrijk, maar dat ongedierte opereert in groepen en daar kan je in je eentje niet zo veel tegen beginnen.

   Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Oh nee, dan heb je natuurlijk weer te snel een beuk uitgedeeld en valt het weer niet onder zelfverdediging, maar is het onnodige agressie….. met racistisch motief…. Ja, ja, ik weet hoe D66 rechters denken….

   Geliked door 1 persoon

 14. Guardiacivil zegt:

  Hoop dat de pleuris dan zal uitbreken.

  Geliked door 1 persoon

 15. edwin vissers zegt:

  jij weet het Gerrit .

  Like

 16. droevige mof zegt:

  Ik ben Keulenar en ik kan alleen maar zeggen dat deze stad verloren is. Het grootste deel van de bevolking is gehersenspoeld. Het andeel kritieke oppositie is laag in vergelijking met het Roergebiet. Ze willen de realiteit niet waarnemen, ook al worden ze er door verslagen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eeuwig zonde en onvergeeflijk, dat het cultureel erfgoed van één van de eerste Carnavalssteden van Europa zó wordt verkwanseld!
   Sta mij toe, U hiermee een hart onder de riem te steken -of althans een poging daartoe te doen:

   Like

   • BertG. zegt:

    Nooit geweten dat Andre Hazes zo af en toe wat bij snabbelde in Duitsland. met ze accordeon.
    Je komt hier ook echt van alles tegen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ik wed, dat Hazes bij z’n leven van dit hele lied geen benul had: Het is dan ook wèl wat ouder en oorspronkelijker dan de hele rest van zijn repertoire!
    (Misschien met uitzondering van “De Vlieger”, dat hij van Koos Speenhoff gejat schijnt te hebben.)
    Maar is dit niet mooi? Serieuze noot aan het carnaval. Op het moment, dat dít lied wordt gebracht, lachen de Keulse carnavalsvierders steevast even níet, maar huilen ze, óngelogen!

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar ik krijg nou ook niet het idee dat ik wat gemist heb.
    Ik versta er geen moer van.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat is niet eenvoudig: Dat is dialect.
    Eh….om het even bij het refrein te houden:
    “Wenn ich su ahn ming Heimat denke
    und seh’ den Dohm su för mich stoh’n
    mööch ich direkt op Heim ahn schwencke.
    Ich mööch’ su Foss noh Kölle goh’n.

    Oftewel:
    “Wenn ich so an meinen Heimat denke
    und sehe den Dom so vor mich stehen
    möcht’ ich mich gleich nach Hause beeilen.
    Ich möchte zu Fuss nach Köln gehen.”

    Oftewel:
    “Wanneer ik zo aan mijn geboortegrond denk,
    en zie de Dom zo voor me staan
    Wil ik mij meteen maar huis haasten
    Ik wil te voet naar Keulen gaan.”

    Hou me te goede wat betreft foutjes hier en daar; uiteindelijk ben ik ook maar een amateur op dit gebied.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Misschien worden ze een beetje wakker, als de DOM opgeblazen wordt en totaal in puin ligt.
   Köln was een fijne stad, heb er vele prettige jaren doorgebracht. Nu krijg je me er ook al jaren niet meer heen, zelfs niet getrokken door 10 pantsers.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Nemesis: Wanneer was dat ongeveer, Tien’?
    Want er viel me opeens iets in: in 1985 was ik zelf 2 dagen in Keulen.
    Had eerst het vage plan, er een week of zo te blijven, maar de derde dag reisde ik toch door naar Neurenberg.
    Ik was er echter lang genoeg, om er een nogal opmerkelijke figuur tegen te komen:
    Een “Leierkastenmann”, jonge vent nog, maar wel nogal “Körperlich behindert”:
    Kon wel zelf staan, maar toch zwaar spastisch, zo te zien, daarnaast met één prothese inplaats van een arm. Met de andere arm draaide hij aan zijn “Leierkasten.” Hij was gekleed op ouderwetse straatartiesten-manier, met een pandjesjas en een hoge hoed.
    Maar nu komt het: Bij elk geldstuk, dat een voorbijganger in zijn geldbakje liet vallen, nam hij, bij wijze van dank, met zijn prothese-arm die hoge hoed af, houterig, natuurlijk, maar toch met een zweem van zwierigheid èn met een stralende lach!
    Heeft indruk op me gemaakt, want ik ben het nooit vergeten.
    Ik vroeg me opeens af, of jij hem misschien ooit ook gezien hebt en weet, wie ik bedoel. (Zal wel niet, maar je kunt nooit weten.)

    Like

   • Nemesis zegt:

    Ben ’64 op24.12 naar D gekomen, nog met de stoomlocomotief en het vroor enorm. Op ieder station moesten eerst de deuren ontdooit worden bij aankomst èn vertrek, gaf een enorme vertraging heb van ’s morgen half 9 vertrek Den Haag tot `s nacht 12 uur aankomst Köln in die trein gezeten.
    Na eerst een boel ellende beleefd te hebben, ben ik in Köln gaan studeren en daarna kreeg ik werk bij de firma die een dependance in Köln had, hoofdkantoor Frankfurt. Dus ja de Leierkastenmann die ken ik wel, was een van de Kölner Originelen zoals ze bepaalde mensen noemden. Toentertijd was het nog hardstikke leuk in Köln, heb er veel plezier gehad. Helaas is daar niets meer van over. Je krijgt mij nog niet met 10 Leopardtanks naar toe getrokken, het is echt heel erg.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s