Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

Screenshot_115

Muurschildering in Parijs over de (in de media verzwegen) anarchie die in migrantenwijken heerst.

(Door: “Xander”)

De burgemeesters van Lille, Bordeaux, Straatsburg, Grenoble, Rennes, Toulouse en Nantes hebben in een gezamenlijke brief aan de regering in Parijs de noodklok geluid over de onhoudbare situatie die in hun steden is ontstaan door de maandelijkse toevloed van vele duizenden migranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In Berlijn heeft de politie inmiddels gecapituleerd voor de migrantenchaos: misdrijven zoals diefstal en roofovervallen komen nu zó vaak voor, dat ze niet langer kunnen worden onderzocht en vervolgd.

Genoemde Franse steden slaan ‘sociaal alarm’ omdat ze ‘met hun rug tegen de muur staan’ en ‘compleet overspoeld’ worden door een eindeloze en aanhoudende stroom islamitische asielzoekers. De massa immigratie ‘veroorzaakt extreme spanningen in het klassieke publieke en institutionele beleid.’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Burgemeesters zeven grote Franse steden luiden noodklok over migrantenchaos

 1. Flo zegt:

  En die lul van een Timmermans wil Polen verplichten om dit soort lui op te nemen,hij moet nodig zelf opgenomen worden ,te samen met dat hele zooitje gekken daar in Brussel .
  Ze hebben de kurk van een champagne fles getrokken en ze weten niet hoe ze hem er weer op moeten krijgen ..

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  Hier in Nederland worden er M I L J A R D E N tegenaangegooid om de boel koest te houden!! Daarom is er ook geen cent extra voor allerlei beroepsgroepen. Ook ging er de laatste jaren 100en miljoenen als noodhulp naar Syrie, Irak, Afghanistan en voor de wederopbouw van deze landen! Hele containers met ONZE BELASTINGCENTEN worden over de schutting gekieperd!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  En, gaat die brief helpen?
  Nee, dat blijkt elke dag opnieuw uit de feiten.

  !@#$%$#&^%$#!@#$^&*!!!

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  video/1

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Flo Het interesseert ze ook helemaal niet. Dit is juist wat ze willen. Chaos. Ze willen die kurk er helemaal niet op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Iets wat goed is moet kapot. Zo werken de breinen van Psychopaten en Sociopaten. Zelf willen ze natuurlijk niet kapot en ze gaan er ook vanuit dat dat nooit gebeuren zal. Dat is een inschattingsfout van ze.Heet te maken met hun enorme zelfoverschatting behorende bij deze stoornissen.

  Like

 7. abouneenee zegt:

  Hoe de mislukte lokale politicus Timmermans een pareltje van de EU kan zijn geeft ook te denken over het niveau van duurbetaalde EU-nitwits…

  Like

 8. Cleo zegt:

  Hoe lang blijven deze grootschalige misdaden (willens en wetens miljoenen gelukzoekers Europa inlaten op kosten en ten koste van de Europese volken) van de kwaadwillende politieke ‘elites’ tegen de Europese volken nog onbestraft!!!
  In de Franse Revolutie werden het schavot en de guillotine op zeker moment ook weer van stal gehaald…

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  De essentie van waanzin.
  Weten dat datgene wat je gaat doen absoluut zeker zal mislukken, daarna alle beschikbare energie gebruiken jezelf ervan te overtuigen dat je het juiste hebt gedaan, om vervolgens diegenen die bewijzen dat je het verkeerd hebt gedaan proberen in diskrediet te brengen.
  Dit gedrag kunnen wij dagdagelijks constateren bij politici die deel uitmaken van de regering en het kabinet.
  Het is vooral het gebrek aan ervaring met armoede, wetteloosheid, honger en ziekte en het wegkijken van het besef dat er een einde aan de huidige levensstijl zal komen, wat er de oorzaak van is dat het volk steeds weer op dezelfde politieke partijen stemt.
  En dit alles onder het motto:

  “Het is altijd zo geweest, dus het zal niet veranderen.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s