HET KLEED DER EERLOOSHEID. . .

Screenshot_121

(Door: “Driek”)

Het was in het jaar 1240 dat Koning Lodewijk, bijgenaamd ‘de Heilige Lodewijk’, besloot dat de Joden in Parijs verplicht zouden worden tot het bijwonen van de heilige mis, het dragen van een gele ster en een puntmuts en tot het betalen van een hoge boete. De goddelijke Boeken van de Talmoed zouden worden verbrand, omdat ze ketters en leugenachtig waren en gedicteerd door den Duivel. Welnu, de Joden droegen gelaten ‘Het Kleed Der Eerloosheid’ en betaalden gehoorzaam de hoge boete. Er zat niets anders voor ze op. Ze waren slechts met weinigen en verzet plegen had geen zin. Velen vertrokken naar veiliger oorden.  Tot ver in de Twintigste Eeuw werden Joden vervolgd en vermoord. Den lezer kent de geschiedenis. Doch veel is er niet veranderd. Wederom worden Joden, en nu ook den christenen, als misdadigers aan de schandpaal genageld. 

En wat brengt mij op deze gedachte? Welnu, spitse lezer van “E.J. Bron”, het zijn niet alleen onze Joodsche medeburgers die wederom het Boetekleed moeten dragen en vluchten naar veiliger oorden, doch alle Europeanen zijn nu veroordeeld tot het ‘Kleed der Eerloosheid’. Wij allen hebben onze Eer verloren. Wij zijn bang en vernederd. Kerken en Synagogen zijn niet langer een veilige wijkplaats. De openbare ruimten onzer steden waar kerstmarkten worden gehouden en waar men in vroeger tijden gedurende den dagen voor Kerstmis vrijelijk kon rondslenteren, worden met geweren en betonblokken beveiligd, omdat we doodsbenauwd zijn voor terroristische  aanslagen van anders denkende medeburgers.

Ik vind dit een regelrechte aanslag op onze beschaving. We gaan terug naar af. Ik verkeer in een ziedende woede. Joden en christenen en vrijzinnige denkers worden nu vervolgd door aanhangers van een wrede ideologie die ons het licht in den ogen niet gunnen. Wij allen dragen nu ‘Het Kleed der Eerloosheid’. Want wij allen buigen diep voor een vijandig wrede religie welke korte metten maakt met onze aloude tradities. Ook onze fijnzinnige Dominees en Pastoors die vandaag en morgen op den Kansel ‘Vrede op Aarde’ prediken, kruipen in het stof en buigen diep voor een valsche profeet. Farizeeërs zijn het. Van mij kunnen die zalvend vrome lieden allemaal de pot op. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.

Ik wens u allen nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Dhimmitude, Europa, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op HET KLEED DER EERLOOSHEID. . .

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik denk Driek dat de gemiddelde Nederlander dit alles duidelijk genoeg ziet gebeuren maar met de huidige situatie niet om weet te gaan.
  Men gaat ervan uit dat doordat dit feitelijk door de overheden goedgekeurd word en zelfs afgedwongen het zo hoort te zijn.
  De mensen worden massaal op het verkeerde been gezet.

  Geliked door 4 people

 2. Thomasson zegt:

  Driek, u schrijf een geweldig artikel. Toch is de toestand tegenwoordig ietsje anders dan in 1240. Dat geldt voor de Joden en voor christenen tegelijk. Lodewijk de Heilige kon zijn maatregelen op de Joden opleggen, omdat er was niemand die hem tegenhield. Zoals u zegt, de Joden waren een zwakke partij. Hen rest te accepteren of verhuizen naar betere plekken. Tegenwoordig hebben ze een keuze. Zij kunnen ook kiezen voor interactie met hun vijanden via een loop van een geweer of bommenwerpers. Voor seculiere Joden geldt vooral de wet van Darwin: The winner takes all. Deze wet geldt ook voor autochtone Europeanen. Zij kunnen kiezen tussen vijandige, verraderlijke linkse en liberale smeerlappen die heulen met de islamitische vijanden. Politici die ze dwingen via de EU hun doodsvonnis te tekenen. Maar ze kunnen ook dit politieke vullis en de EU dictatuur de vuilnisbak ingooien. Zij kunnen kiezen voor hun eigen land en eigen identiteit.

  Geliked door 4 people

 3. truus zegt:

  Driek je heb helemaal gelijk, de vrome dominees buigen voor relegie die God van Abraham, Jacob en Isaak nooit bedoelt heeft.

  Like

 4. Qvic zegt:

  Maar wie zijn die, die ons Europese autochtonen christenen en/of joden weg willen hebben van onze eigen vaderlanden. De schuldige zijn onder ons, die telkens denken dat het gras groener is bij het verraderskamp. Puur uit eigen gewin de andere mede burger verraden, is eigenlijk al zo oud als de wegen naar Rome. Dat zij nu alle macht hebben, van zowel de rechtelijke macht, als de macht in regeringen. Met het verschil van vroeger is, dat nu de landen door hen overspoeld worden door de islam barbaren, die van de overheden gratis VIP behandelingen krijgen en niets fout kunnen doen. Alles is 180 graden gedraaid. Een moordlustige ideologie benoemen ze een religie van de vrede e.d. De overheden zijn nu zo corrupt geworden, dat de blanke autochtonen van alles de schuld krijgen en alles en overal extra voor moeten betalen en tevens worden hun rechten stukje bij beetje ontnomen. Daarbij komt dat de autochtonen steeds meer plichten krijgen en de privacy van de autochtonen worden telkens verder opgeheven onder het mom van onze eigen veiligheid. Vrije verkiezingen zijn een illusie worden, omdat de verraders geen macht meer willen afstaan. Zo worden de uitslagen zo gemanipuleerd zodat het net lijkt alsof het toch eerlijk verloopt bij de verkiezingen. Zodat de autochtonen burgers niet massaal argwaan krijgen en in opstand komen tegen de verraders.

  Geliked door 5 people

 5. Onno zegt:

  En de ware ‘culprits’ zijn:

  De USA/GB ‘deep state’ ijskoude gruwelmoordejaars van met vluchtelingen overstromend Dresden, via de door Churchill zijn ‘alien mindset’ bedachte EU en NAVO:

  Hier het ZOGENAAMDE geallieerde  “militaire doel” Dresden vóór het SATANISCHE (militair onzinnige en STAATSCRIMINELE) bombardement :

  Hier het resultaat:

  TIJD OM WAKKER TE WORDEN NEDERLAND!!! Hebben die het goed ket burgers voor????

  Geliked door 1 persoon

 6. Republikein zegt:

  Het schiet niet maar lucht wel op, voor eventjes dan toch.

  Like

 7. Paul Cock zegt:

  Met alle respect Driek, maar het valt toch op dat Christenen, vrijzinnigen,maar ook georganiseerde groepen en intelligentsia van de Joden, in de kaart spelen van de zogenaamde multiculturele samenleving. Allen, en zeker de Joden die hier aan meewerken, zouden beter moeten weten.

  Like

 8. tippelaar zegt:

  Onno, wat u hier inbrengt is klinkklare onzin. Leer uw geschiedenis eerst en geef dan pas commentaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s