Trump breidt het inreisverbod in de VS uit tot zowel meerdere islamitische staten als Venezuela en Noord-Korea

Screenshot_119

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE LINKSEN IN DE VS JUICHTEN TE VROEG: TRUMP WINT OP ALLE FRONTEN

Wat hebben ze gejubeld, de linksen in de VS, toen een rechtbank in de van links doordrenkte gender-deelstaat Californië het inreisverbod voor zes islamitische landen van Trump – wat overigens tijdens de ambtsperiode van zijn, door de linksen van deze wereld als een heilige vereerde, voorganger Obama was verzonnen – teniet deed. Wat de media natuurlijk, waar mogelijk, verzwijgen. Net zoals ze verzwijgen dat zelfs “gematigde” islamitische landen inreis-verboden voor deze landen hadden uitgevaardigd.

Michael Mannheimer Blog

Hoogste gerechtshof staat inreisverbod van Trump voor moslims toe

Nu is er een verder succes in etappes voor de president van de VS, Donald Trump, in de verbitterde rechtsstrijd om zijn immigratierestricties: Het hoogste gerechtshof van het land heeft de meest recente versie van zijn decreet in volle omvang bekrachtigd.

Trump had de derde bewerking van het decreet op 25 september in werking gesteld. Het omvat inreisbeperkingen voor burgers van de voor het merendeel islamitische staten Iran, Jemen, Libië, Somalië, Syrië en Tsjaad. Bovendien wordt alle staatsburgers van Noord-Korea en regeringsvertegenwoordigers uit Venezuela de toegang tot de VS geweigerd (Bron: www.focus.de).

Al de hierboven genoemde staten ondersteunen het internationale terrorisme. Noord-Korea voorziet islamitische staten van nucleaire technologie en heeft er meerdere keren mee gedreigd de VS met zijn nucleaire wapens in een woestijn van zand en stof te veranderen.

Venezuela is een andere failed state van het socialisme: onder de intussen overleden president van de staat, Hugo Chavez, een intieme vriend van de Iraanse Israël-vernietiger Ahmedinedjad en meest nauwe politieke vriend van Fidel Castro, heeft dit land zichzelf veranderd in een zelfs voor Latijns Amerika ongekende haard van onrust, waar criminele en politiek linkse bendes het land en zijn burgers terroriseren in een mate zoals men dat alleen kent uit Mexico, dat wordt geleid door vier drugs-kartels.

Chavez bouwde rondom zijn persoon een bijna vergoddelijkende leiderscultus – een typisch kenmerk van socialistische dictaturen. Na zijn dood introduceerden Venezolaanse socialisten – het valt nauwelijks te geloven – een nieuw Onze vader voor de socialistische wannabe-God Chavez. (Bron: https://michael-mannheimer.net):

Onze Chavez in de Hemel

“Onze Chavez in de Hemel, op Aarde,
In Zee en in ons, de gedelegeerden,
Jouw naam worde geheiligd.
Jouw nalatenschap kome, om het tot de volkeren hier
en elders te brengen,
geef ons heden jouw licht, opdat jij ons elke dag leide,
en leid ons niet in de bekoring
van het kapitalisme,
maar verlos ons van het kwaad der oligarchie
en het misdrijf der smokkel,
want aan ons is het vaderland,
de vrede en het leven,
in eeuwigheid, Amen. Viva Chávez!”

Ook Venezuela´s huidige socialistische president Nicolás Maduro is niet beter dan zijn dictatoriaal regerende voorganger Chavez. Hij wees ondanks massale protesten met meerdere doden nieuwe verkiezingen categorisch af en bedreigt de hongerende Venezolanen (Venezuela is een land dat rijk is aan aardolie!):

“Jullie weten niet, waartoe wij in staat zijn” benadrukte de 54-jarige in een tv-uitzending (Bron: www.moz.de).

Bij protesten tegen het gebrek aan levensmiddelen zijn in Venezuela volgens berichten in de media minstens één man gedood en verschillende anderen gewond

In de stad Cumaná in het noordoosten van het aardolierijke land zouden woedende demonstranten dinsdagavond (plaatselijke tijd) talloze supermarkten, bakkerijen, en andere winkels geplunderd hebben, schreef de krant “El Nacional”. Eén man is daarbij door schoten, die vanaf een voorbijrijdende motorfiets werden gelost, om het leven gekomen. Daarnaast raakten volgens het bericht tien andere mensen gewond en werden om en nabij de 150 gearresteerd. De afgevaardigde van de oppositie, Milagros Paz, sprak van twee doden en 25 gewonden.

Tot de ongeregeldheden in de hoofdstad van de deelstaat Sucre kwam het volgens berichten in de pers nadat honderden burgers urenlang voor de winkels in de rij hadden gestaan om op levensmiddelen te wachten. Politieagenten en de militaire Nationale Garde patrouilleerden naar verluidt in de straten. (Bron: www.moz.de/nachrichten)

Trump-tegenstanders zien “discriminatie”

Dat de Trump-tegenstanders, die voor het overgrote deel bestaan uit leden van de in een links-radicale partij veranderde VS-Democraten en uit honderden door Soros en de linkse Huffington Post (de eigenaresse is een linkse miljardair) gefinancierde en geprotegeerde NGO’s, die deze maatregel zien als “discriminatie”, is natuurlijk een grap – en niets anders dan een politieke killer-frase om Trump zwakker te maken.

Zouden dezelfden, als wij de tijd terug konden draaien naar 80 jaar geleden, ook het inreisverbod voor hoge NS-functionarissen “bekritiseren” als “discriminatie” van het nationaalsocialisme? Mijn antwoord: Ja, dat zouden ze.

Want maar weinig mensen weten dat er in de VS een hoog percentage aan burgers was dat Hitler en de nazi’s ondersteunde en sympathiseerde met zijn politiek. Miljoenen Amerikanen hielden een mars tegen een oorlog van de VS tegen Duitsland – en in een enquête in de herfst van 1939 sprak 95% van de Amerikanen in de VS zich uit tegen een oorlogsverklaring van de VS aan Duitsland.

Wie weet er namelijk dat bijv. de Atlantische Oceaan-overvlieger Charles Lindbergh destijds collaboreerde met de nazi’s, hoewel terecht, de VS waarschuwde voor en oorlog tegen Nazi-Duitsland, omdat bij een Duitse nederlaag Stalin in Europa een horror-heerschappij zou vestigen (wat uitkwam) – en wie weet bovendien dat Lindbergh waarschuwde voor de Joden, in wie hij voor de VS een groot gevaar meende te herkennen:

“Their greatest danger to this country lies in their ownership and influence in our motion pictures, our press, our radio and our government.”

“Hun [de Joden] grootste gevaar voor dit land schuilt in hun grote eigendomsaandeel en hun invloed op onze filmindustrie, onze pers, onze radiozenders en onze regering.”

(www.charleslindbergh.com)

Op 9 juni 1926 werd hij overigens opgenomen in de Vrijmetselaarsloge Keystone Lodge No. 243 In St. Louis, waar hij op 20 oktober tot Gezel werd bevorderd en op 15 december verheven tot Meester. (Bron: William R. Denslow, Harry S. Truman: 10,000 Famous Freemasons from K to Z, pert two, Kessinger Publishing, ISBN 1-4179-7579-2.)

De rechtsstrijd om het inreisverbod van Trump duurt al sinds 2017

De beide vorige versies van zijn decreet bevatten nog hardere restricties en hadden uitsluitend betrekking op islamitische landen. Niettemin warende eerdere restricties tijdelijk termijngebonden, terwijl de regelingen in het meest recente decreet gelden als niet termijngebonden.

Trump motiveert de maatregelen hoofdzakelijk met de bescherming tegen gevaar voor terrorisme, de tegenstanders van zijn decreet zien daarin “discriminatie”. (zie daarnaast mijn artikel: https://michael-mannheimer.net

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Immigratie, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Trump breidt het inreisverbod in de VS uit tot zowel meerdere islamitische staten als Venezuela en Noord-Korea

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  En dan de Europesche situatie.
  Deze interactieve kaart laat duidelijk zien hoe het gesteld is met de toestroom van gelukzoekers

  http://www.lucify.com/embed/the-flow-towards-europe/

  Like

 2. Jean zegt:

  Ik hoop dat Europa samen met Amerika heel snel de grenzen sluiten voor alles wat uit Afrika komt incl. alle islamietische landen buiten Afrika want wie domheid binnen haalt zal de schadelijke gevolgen snel aan den lijve ondervinden.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Jean, de EU.grenzen gaan niet dicht anders was dat allang gebeurd. Men wil alleen maar meer achterlijke moslims importeren. Het tegengestelde ban wat Trump wil. Die samenwerking wordt dus nooit wat. Europa is verloren want de niets ontziende vijand moslim, is al binnen en wij hebben hem zelf binnengelaten.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  De aap komt uit de EU-mouw: Het tuig komt met de waarheid naar buiten:

  http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’

  Commissie: EU te blank, Massale Derde Wereld Migratie moet de ‘Nieuwe Norm’ zijn

  Brussels has said that Europeans must accept mass migration from the third world as the “new norm”, warning that neither walls nor policies will allow any part of the EU to remain “homogenous and migration-free”.

  Brussel heeft gezegd dat de Europeanen massa-migratie uit de derde wereld als de “nieuwe norm” moeten accepteren, en waarschuwt dat noch muren noch beleid niet toestaan dat enig deel van de EU “homogeen en migratievrij” blijft.

  “It’s time to face the truth. We cannot and will never be able to stop migration,” writes EU Commissioner for Migration Dimitris Avramopoulos, in a piece for POLITICO, published Monday entitled, “Europe’s Migrants Are Here to Stay”.

  “Het is tijd om de waarheid onder ogen te zien. We kunnen en zullen nooit in staat zijn om migratie te stoppen”, schrijft de Eurocommissaris voor migratie, Dimitris Avramopoulos, in een stuk voor POLITICO, dat maandag is/[wordt?] gepubliceerd, getiteld: “Europa’s migranten zijn hier om te blijven”.

  h/t Vederso

  Like

 4. saandeknikker zegt:

  Stukje Fox nieuws vertaald.
  Ondervraging FBI Andy McCabe was achter gesloten deuren en duurde 8 uur,
  dit zegt toch genoeg ,wat een zooitje !En allemaal voor Clinton die heeft net als haar partij en ook de FBI betaald voor dat nep dossier,Iets van 12 miljoen…

  Spannend allemaal, hoop wel dat er ooit een einde aan komt …………..

  McCabe’s getuigenis voor de House Intelligence Committee, die vorige week opnieuw was ingepland, was de laatste ontwikkeling in een controverse rond SMS-berichten die werden uitgewisseld tussen FBI-functionarissen Peter Strzok en Lisa Page, die aan de Russische sonde (groep van advocaten en onderzoekers) van Special Counsel Robert Mueller werkte.

  Peter Strzok (medewerker FBI ) werd ontslagen uit de sonde van Mueller (speciale onderzoeker Trump/ Russa samenwerking? ) in Rusland nadat hij was gekoppeld aan een aantal anti-Trump-berichten, waaronder degenen die Trump een ‘dreiging’ en een ‘walgelijke mens’ noemden. Maar één bepaalde tekst die door de agent werd verzonden, veroorzaakte grote bezorgdheid en leek Andy McCabe (FBI) te impliceren .

  (De e mail )
  “Ik wil het pad geloven dat je hebt gekozen om in het kantoor van Andy te overwegen – dat er geen manier is waarop hij wordt gekozen – maar ik ben bang dat we dat risico niet kunnen nemen”, schreef Strzok op 15 augustus 2016. “Het is als een verzekering in het onwaarschijnlijke geval dat u sterft voordat u 40 bent. ”

  Huis Judiciary Committee voorzitter Bob Goodlatte, Republikein-Va., Zei vorige week dat de tekst “zeer verontrustend” was omdat het impliceerde dat de agenten “een plan hadden om actie te ondernemen om ervoor te zorgen dat Donald Trump geen verkozen president van de Verenigde Staten wordt op het hoogste niveau van het Federal Bureau of Investigation. ”

  Wetgevers hebben McCabe misschien ook ondervraagd over de gedegradeerde DOJ-official Bruce Ohr en zijn vrouw Nellie Ohr.(DOJ Departement van justitie ) De official had geheime vergaderingen met Fusion GPS (bedrijf van een Engels ex spion )- het bedrijf dat het beruchte anti-Trump-dossier produceerde met beschuldigingen over de toenmalige kandidaat Trump. Nellie Ohr werkte bij Fusion GPS aan Trump-gerelateerde zaken.

  (DOJ-official Bruce Ohr moet vandaag of morgen voor House / het hof verschijnen….}
  En waar komt de NOS mee ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s