Dader ‘incident’ Melbourne is ‘verwarde man’ (32) van Afghaanse afkomst, maar ‘beslist geen terreur’

Screenshot_131

De beide verdachten van de terreuraanslag in Melbourne.

(Door: Bert Brussen)

Heel toevallig stond er ook een man, met messen op zak, het ‘incident’ te filmen, is ook opgepakt

Dames en heren, dat de man (32, met baard) die donderdagmorgen Nederlandse tijd in Melbourne met zijn SUV bewust op voetgangers inreed van ‘Afghaanse’ afkomst is, wil niet zeggen dat het ook ‘terreur is’. Het is gewoon een ‘verwarde man’. Wéér een verwarde man. Drugsverslaafd en ‘met psychische problemen’, bekende van de politie. Niks aan de hand dus.

Dat de tweede man die is opgepakt heel toevallig net op die plek het ‘incident’ stond te filmen en dat deze persoon ook meerdere ‘messen’ op zak had is eh…toevallig. Heeft niks te maken met terreur, nogmaals. Incidenten. Toeval. Etc. Keukentrapje is gevaarlijker. Schuld van de ongelijkheid.

 

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Australië, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

36 reacties op Dader ‘incident’ Melbourne is ‘verwarde man’ (32) van Afghaanse afkomst, maar ‘beslist geen terreur’

 1. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  We moeten onze “leiders” met pek en veren het land uitjagen.

  Geliked door 2 people

 2. Tistochwat zegt:

  Steek al die ‘verwarde mannen’ maar hierin:

  Geliked door 1 persoon

 3. Nou de bestuurlijke elite geeft opdracht tot creatief verzinnen hoe het nieuws van een terreuraanslag in de doorgeefluiken van de Main Stream Media mogen verschijnen. Net zo hopeloos is door de door overheid de aanslag tijdens de zomer op het Stationsplein Amsterdam CS werd de vermoedelijke dader gedownplayed tot een diabetes patient die toevallige op het moment leed aan een hypo. Lekker geloofwaardig weer, zijn er nog mensen die een rotsvaste overtuiging hebben dat Nederland BV een democratisch land is, en geleid wordt door bekwame en integere volksvertegenwoordigers?

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Je, die man is duidelijk verward.Dat kun je zo zien, natuurlijk.Misschien toch te ver van de roedel wolven afgedwaald? Eenzame wolven achter het stuur hebben vaak last van lage bloeddruk., waardoor ze de macht over het stuur kwijtraken.Daar lees je veel over in de objectieve pers. Daar zitten mensen die het kunnen weten.We moeten dan ook niet gaan zeuren.
  Ik ben heel opgelucht dat dit geval van inrijden op groepen ongelovige mensen weer een ongeluk was.
  En dat er nogal wat van dit soort ongelukjes voor komen, wat zegt dat nou statistisch? En, laten wij wel wezen, gewoon inrijden op mensen doen wij in het Westen toch ook wel eens? Nou dan!
  We hebben allemaal evenveel schuld, hoor en dat die verwarde , wolf met een lage bloeddruk toevallig weer m… was, is gewoon TOEVAL.

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Ook weer een gevalletje suikerziekte zeker net als in Amsterdam. Tegenwoordig lijkt het in de media belangrijker meteen te roepen dat het ‘geen terroristische daad’ is dan eerst eens even af te wachten wat het politie-onderzoek oplevert. Ook de Australische politie woordvoerder vond ik een uiterst zwakke schakel in dit verhaal.
  Waar gaan we in hemelsnaam naartoe, dat iedere moslim die drugs gebruikt en psychotisch doet iedere andere gelovige zo maar omver kan rijden onder het mom van allerlei excuses ?
  Dit was een regelrechte aanslag op weerloze mensen en zelfs in Nederland vinden deze aanslagen al plaats waar overstekende burgers op zebrapaden worden geschept, waarna de daders van islamitische afkomst zich uit de voeten maken. Dat gebeurt namelijk te vaak om van toeval te spreken.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Pietersen. Natuurlijk vinden de media, politiek en ‘universiteit experts’ het nodig ons verhaaltjes te vertellen over verwarde mannen en kerels met te lage bloedsuiker!. Zij zijn bang dat wij op verkeerde gedachten zouden komen. Wij mogen deze verwarde mannen en kerels met te late bloedsuiker niet haten. De Kalergi- Plan staat op het spel en daarmee ook de stroom poen uit Qatar, van mijnheer Soros en zijn NWO genootschap. Volgens hun plan moeten wij VERDWIJNEN en plaats maken voor meer ‘verwarde mannen- en Allah kerels met lage bloedsuiker’. .

   Like

 6. carthago zegt:

  De jihadratten hebben het maar makkelijk met de gekozen verwarde politici .In nederigland kun je zelfs het meeste succes hebben als verwarde terrorist , je wordt na een aanslag gewoon weer vrijgelaten voor een tweede kans.

  Like

 7. Peter zegt:

  Die sloper van dat Joodse restaurant in Amsterdam is ook verward volgens grapperhaus.

  Like

 8. BertG. zegt:

  En dit maal geen mossel, maar een 60 jarige Duitser.

  Virale video wordt van Facebook verwijderd – ‘Ga terug naar de gaskamers, dit is ons land, jullie voeren een oorlog tegen de Palestijnen’
  http://nieuws.tpo.nl/2017/12/21/video-aanval-antisemitisme-berlijn-restauranthouder-yorai-feinberg/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BertG. Het is jammer dat hij de Kerst-aanslag van zijn ‘goede vrienden’ in Berlijn had overleefd. Wij mogen hem voor het jaar 2018 meer geluk wensen. Dat hij in de volgende aanslag in de Duitse hoofdstad (die geheid zal komen) in stukken zal worden gereten. Misschien krijgt hij als een Duitse sympathisant van ISIS, 70 dode maagden cadeau..

   Geliked door 1 persoon

 9. Anna zegt:

  Die verwarring komt door de Koran, met z’ on boek in Australië moet je wel verward raken……

  Like

 10. Jan zegt:

  video/1

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Hoe lang denken die volslagen krankzinnigen politici en media idioten dat we daar in blijven trappen ??????

  Like

  • Nou beste Koddebeier, de politiek correcte volksvertegenwoordigers weten dondersgoed wat er speelt in de samenleving, ze zijn het neusje van de zalm en heel erg goed voorgelicht. De soevereiniteit is bijna geheel overgeheveld aan Brussel en deze zorgt ervoor dat in de nabije toekomst alle web sites gefaseerd gecensureerd worden. Duitsland neemt zoals gewoonlijk het voortouw in deze en alle EU lidstaten op Hongarije en Polen na volgen het dictaat van Merkel mijns inziens. Hoop dat ik het mis heb, maar het ziet er somber uit met de vrijheid van meningsuiting.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Adriaan Jansens. Denk aan de slagzin voor 4 en 5 mei : VRIJHEID DOEN WIJ SAMEN. Met andere woorden voor vrijheid moeten wij vechten. Het is geen geschenk uit de hemel. Dat was tijdens de oorlog zo en nu moeten wij ook laten zien dat onze vrijheid is niet te koop ..Ook niet als Brussel wil het van ons zelfs met fysiek geweld afpakken.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Het wordt zo langzamerhand tijd om te vertrekken !

    Geliked door 1 persoon

 12. Jade zegt:

  En straks als bij ons hele straten uitgemoord worden,
  heeft het nog steeds niks met islam te maken…
  Doodziek word je ervan, wanneer knopen we alle landverraders op???

  Like

 13. Patriot 2.0 zegt:

  Geen terreur….

  Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  Wel opvallend dat onze tegenvoeters het model verwarde man nu ook maar over gaan nemen.
  Het lijkt dat de andere sprookjes niet meer voldoen.

  Like

 15. Henk der Niederlànder zegt:

  Eigenlijk nog een opvallend gegeven.
  dit soort verwarde mannen schijnen ook altijd in een 4 wiel aangedreven auto te rijden met ocharme het gevolg dat zo,n auto dan ook gewoon door blijft ploegen na een aantal slachtoffers.
  In het andere geval huren of stelen ze een vrachtwagen met hetzelfde gevolg.
  Zijn ook allemaal toevalligheden natuurlijk en ben Ik zo’n mafketel die het allemaal niet snapt.
  Maar jah Ik ben dan ook oud nietwaar.

  Like

 16. Claudia M. zegt:

  Er komt toch een moment dat mensen zich, overigens geheel vanzelfsprekend, gaan bewapenen tegen al deze verwarde, (of iets met suikerziekte) voortdurend de weg kwijtrakende klanten… Temeer, daar onze rechters van mening zijn dat dit soort klanten vrijgelaten kunnen worden en hun verwarring gezellig op de onze burgerbevolking kunnen experimenteren.

  Like

 17. Jean zegt:

  Hoe zou dat nu toch komen dat ze bij terroristische aanslagen de benaming “islamitische terroristen” niet over de lippen krijgen?????
  Islamieten ZIJN terroristen want hun hele waanzin is gebaseerd op terrorisme en tot overmaat van ramp wordt de smeerlapperij nog steeds niet verboden, integendeel, ze halen er nog meer binnen want ze zijn (voor eigen gewin) afhankelijk van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij.
  Maar wees gerust “de afrekening volgt”.

  Like

 18. Kampers Rene zegt:

  Het is nu official met een grote meerderheid in het EU parlement werd de nieuwe benaming goedgekeurd …Een terrorist moet men nu de naam geven van verwarde man
  Terrorist is kwetsend voor onz moslimbroeders en mag niet meer gebruikt worden op straf van boete

  Like

 19. Piet Karbiet. zegt:

  Volgens Teletekst is het nu wellicht toch terreur. Joh.

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Als een gewone normale burger, krijg ik de indruk – en ik denk velen met mij – dat de huidige politieke leiders, de media en de ‘stinkeréktuelen uit de universiteiten’ het idee hebben dat het publiek bestaat voornamelijk uit zwakbegaafden. 89% van de mensen hebben beperkt tot zeer beperkt verstandelijk vermogen. De intelligentste onder hen, hebben een IQ van 80 en de rest zo’n beetje tussen 60 en 75. Met randdebielen kan men uitsluitend spreken met termen die aangepast zijn aan hen verstand.. Dus, vertel maar aan de achterlijke Janussen ..het voetvolk! .. leuke verhaaltjes die doorspekt zijn met uitleg op hen niveau. Een Afghaanse moslimterrorist is een ‘verwaarde man’…Hij voelde zich vandaag niet goed. Daarom ging hij na het ontbijt, met zijn SUV de straat op om paar mensen te vermoorden. Moslims vinden dat leuk om te doen, als zij ‘n beetje droevig zijn!. Als moslims zich niet goed voelen, krijgen ze ook last van ‘te lage bloedsuiker’. Als dat gebeurt dan zijn ze niet aardig tegen andere kindjes, juffen mems en heits!. Ze rijden met hun autootje op straat en letten niet goed op, hoeveel mensen zullen gaan naar het ziekenhuis of lekker een plekje vinden op de begraafplaats. Maar wij mogen niet kwaad zijn op moslims. Dat is niet netjes!. Ze zijn heel zielig hoor! Zij komen uit arme landen en vinden dat leuk hier op onze kosten te leven. Wij moeten geduld met ze hebben, anders zijn wij slechte kinderen!….Wat zegt Sinterklaas?
  Wie lief is krijgt lekkers, wie stout is de roe.

  Like

 21. likoednederland zegt:

  Klinkt als gevalletje diabetes.

  Like

 22. christdus zegt:

  Goh , ik dacht al: is die electronica in die SUVs tegenwoordig zo slecht dat ze spontaan tegen
  voetgangers aanrijden ?
  Tenminste , toen ik het via het NOS journaal vernam , kreeg ik die indruk .
  Nee dus , gewoon een Verwarde Gelovige die de opdrachten van zijn korannetje uitvoerd ,
  Nu moeten wij alleen nog die Verwarde Gelovigen gaan uitvoeren , dan komt alles goed .
  Ik stel voor dat we ze via de schoorsteen uitvoeren , nadat ze zijn ge euthaniseert …….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s