Seks mag in Zweden vanaf juli alleen nog met expliciete toestemming

Screenshot_132

(Door: Elif Isitman)

De discussie rondom #MeToo neemt bizarre proporties aan in Zweden. Wie in Zweden seks met iemand wil hebben, heeft daar binnenkort uitdrukkelijke toestemming voor nodig van de wederpartij.

De regering in Stockholm wil de zedenwet scherp aanpassen: zonder expliciete toestemming kan iemand worden veroordeeld voor verkrachting, meldt de Zweedse krant The Local. Premier Stefan Löfven sprak zondag tijdens zijn kersttoespraak zijn goedkeuring uit voor de wet.

Lees verder>>>
(h/t “Aegolius cs”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", dictatuur, Krankzinnigheid, moralisme, nieuw fascisme, sociaaldemocraten, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

35 reacties op Seks mag in Zweden vanaf juli alleen nog met expliciete toestemming

 1. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat de hele regering in Zweden direct in een gesticht voor zwaar gestoorden moet worden opgesloten
  Niemand maakt zich daar druk over de dagelijkse stroom van verkrachtingen door indringend tuig, maar als Zweedse blanke mannen seks willen moeten ze dat door ’n advocaat laten regelen.
  Niet normaal meer…

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Gewoon per ‘wip’ een contract in zesvoud opstellen en ondertekenen.
  De mohammedaanse analfabeet kan volstaan met een kruisje onderaan.

  Ik stel voor om in de overeenkomst ook te vermelden tot welk ‘gender’ men behoort.
  Misschien is het nog het handigst om de overeenkomst door een advocaat te laten beoordelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Aanvullig:

   Hoe zit het dan met de overeenkomst m.b.t. mohammedaanse seks met schapen, geiten, kamelen en auto’s?
   Dat wordt misschien ietwat lastig.

   Geliked door 1 persoon

   • Yvonne zegt:

    Sex met een auto? Heb ik iets gemist, duwen ze hem dan in de uitlaat?

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Sommige mannen doen het graag met alles waar een gaatje in zit,dan zeg ik op mijn beurt laat die minderjarigen, bejaarden, dieren en andere mannen die ook al niet zitten te wachten op genitale herpes gewoon met rust. Een echte vent krijgt niet van iedere gelegenheid een tent.

    Ik neem aan dat per wet geregeld is dat mensen enkel seks mogen hebben met instemmende meerderjarigen. Nu komt daar dus nog de restrictie bij dat deze meerderjarigen zich niet mogen laten leiden door lust en voordat de erectie is ingestort een contract met elkaar moeten aangaan.

    Ondanks dat dit de zoveelste criminalisering lijkt van een seksueel contact lijkt het me evenwel een prima oplossing omdat niemand dan meer achteraf kan mekkeren en verkrachting makkelijker te bewijzen en anderzijds een beschuldiging daarvan eenvoudiger te weerleggen is. Hele levens en carrières worden heden geruïneerd omdat één der partijen onzeker is of zich schaamt waarmee men vooraf had ingestemd en later ontkent, dit is dus een prima oplossing om rechtszekerheid te bewerkstelligen.

    Men kan ook een dag van tevoren het document ondertekenen, eventueel bij een notaris of loket bij een gemeentehuis om het laagdrempelig te houden, en dan de dag erop zonder enige hindernissen het bed delen.

    Of dit een verkapte poging is om het aantal nieuwgeborenen te doen slinken weet ik niet, maar veel blanken zullen zich er wel netjes aan gaan houden, zo schat ik in, terwijl een even groot deel niet-blanken er, zo zeg ik afgeleid van de vele praktijkvoorbeelden die een visiteuse cirkel vormen die deze groep nodig moet doorbreken, een zootje van zullen maken. Als de Nederlandse rechtspraak maatgevend is voor het systeem in Zweden, dan zullen de niet-blanken eveneens niet aan hun verantwoordelijkheden gehouden worden, want zij zouden dan ook collectief zielig zijn.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Yvonne 21 december 2017 om 20:43

    Jazeker. Met de vlam in de pijp, zal ik maar zeggen:

    Ooit heeft hier op de site nog een veel leerzamere autoseksvideo gestaan, maar ik weet niet meer waar.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Je zal maar net naar je nieuwe auto lopen en zien dat er ’n licht- tot zwartgetint stuk vreten op z’n knieën je auto leg te verkrachten….
    Wat zou u doen in zo’n geval…?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik persoonlijk zou hem in zijn rug trappen tot hij met zijn lul in de uitlaat vastzit! Daarna zou ik de auto starten en de motor warmdraaien (uiteraard met gehoorbeschermers op!) 😆

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 22 december 2017 om 17:20

    Dat is dan niet ‘met de vlam in mijn pijp’ maar ‘met mijn pijp in de vlam’.
    Hahaha, welk een verrukkelijk tafereel.

    Geliked door 1 persoon

 3. Pietersen zegt:

  Verkrachting binnen het huwelijk vindt voornamelijk bij mohamedanen plaats want de man is de baas van de vrouw.
  Omdat de Zweedse regering wel zo’n beetje de allerlafste is die er bestaat verbieden zij het nu via een omweggetje, want de islamieten daarop aanspreken (en hun geloof) durven ze niet en zal tot nog meer etnische onrust leiden.
  Hoe moet het dan met het arme onderdrukte schaap, de islamvrouw ? Wel, de Zweedse regering heeft daar gewoon geen antwoord op en hoopt nu op die enkeling die wel naar de sharia-rechter durft te stappen, waar zij echter nog slechter af zal zijn dan bij de justitie in Zweden.

  Geliked door 2 people

 4. Elisah zegt:

  Tuurlijk moet er toestemming zijn, maar hoe gaat dat dan in de praktijk?
  Hoe bewijs je dat je nee gezegd hebt en geen ja, moet er soms een neutrale getuige bij zijn?

  Geliked door 2 people

  • abouneenee zegt:

   Ik dacht aan ’n loket bij de gemeente om het laagdrempelig te houden. Misschien is seks voor het huwelijk / geregistreerd partnerschap of het ontbreken daarvan wel een rem op de bevolkingsgroei. Als er een kind uitfloept negen maanden na de daad en de overheid kan niet in openbare registers nagaan dat de verwekking ‘legaal’ was zou jeugdzorg zomaar het kind kunnen wegnemen en in opvoedingskampen van de rijksoverheid kunnen onderbrengen alwaar het socio-liberalisme er met de paplepel ingegoten zal worden.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Pardon mevrouw, in het toegestaan dat ik u neuk?
   Jawel meneer, gaat u gerust uw gang. Stop hem er maar in, we gaan toch trouwen…

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Maar dan schriftelijk vast leggen om een latere ontkenning te voorkomen, liefst met ondertekening door een getuige !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Oei, oei, oei, dat gaat een gedoe worden in Zweden. Zouden ze er wel goed over hebben nagedacht, hoe dat in de praktijk moet ???
  Dus zonder wederzijdse toestemming geen sex meer in Zweden. En zonder toestemming dreigt er een veroordeling. Hoe ga je bewijzen, dat je wel toestemming had ??? De rechter zal je niet op je woord geloven. Zeker niet, als je partner wat anders beweert. Dan moet je toch wel minstens voldoende getuigen hebben, die voor de rechter onder ede willen verklaren, dat je partner toestemming heeft gegeven. En wat, als je partner tijdens de daad de toestemming intrekt? Dan heeft je partner daar ook getuigen voor nodig. Het komt er dus op neer, dat je voortaan alleen sex kunt hebben onder toezicht van voldoende wederzijdse getuigen. Je kunt natuurlijk die getuigen omzeilen, door elke keer als je in de stemming bent, eerst een schriftelijke verklaring op te stellen, bij voorkeur in 3-voud. Die moet dan wel door jou en je partner getekend worden. Daarna mag je je partner pas aanraken. En als je partner halverwege de daad zich opeens bedenkt, moet dat natuurlijk ook in 3-voud schriftelijk worden vastgelegd. En als je dat tekent, kan dat weer wel tegen je worden gebruikt, dat je nog bezig was, terwijl de toestemming al was ingetrokken. Hoe ga je het tegendeel bewijzen ??? En als je relatie toch al niet meer zo prettig loopt, heeft je partner met deze wetgeving natuurlijk wel zware middelen, om je te chanteren.
  Als het zo ingewikkeld moet en niet meer spontaan kan, hoeft het voor mij niet meer. Dan is de opwinding al voorbij, voordat je kunt beginnen. Tjonge, jonge wat een gedoe !!! In Zweden zijn ze wel heel erg ver de weg kwijt.

  Geliked door 2 people

  • Eric zegt:

   In de islamwereld moet een vrouw vier mannelijke getuigen hebben om te bewijzen dat ze de penetratie niet wou, dat het om verkrachting en niet om overspel ging. Kan ze die getuigen niet leveren, dan wordt ze gestenigd want heeft ze seks gehad met een man die niet de hare is. In Zweden zal men in de toekomst vier getuigen moeten vinden om te bewijzen dat een vrouw wel seks wou, dat het dus niet om een verkrachting ging. Kan de man dit niet bewijzen, dan zal hij wellicht blootgesteld worden aan een even smartelijke lijfstraf, nl. chemische castratie. Ergo: de Zwedinnen gaan iets verfijnder te werk dan bijvoorbeeld de Afghaanse pasja’s, maar eigenlijk is het van hetzelfde laken een broek. Een omgekeerde sharia als het ware !

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Nou Oeps48 dat worden dan islamitische toestanden. Wil volgens de sharia een vrouw bewijs hebben dat ze verkracht werd zal ze minimaal 4 mannelijke getuigen moeten hebben die bevestigen dat ze verkracht werd. Hoe dat gaat werken bij een gangbang laat zich raden.

   Geliked door 2 people

 7. boorzalf zegt:

  Oh ja, die Stefan weer, had in het verleden wel meer rare Ideeën. Weet U nog?

  Geliked door 2 people

 8. biebie zegt:

  Nou dan hebben ze wel veel tolken nodig want de meeste potentiële verkrachters kunnen geen zweeds lezen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Wachteres zegt:

  Nog even en een man moet een geschreven toestemming kunnen laten zien, voorzien van de handtekening van de vrouw.

  Ik zie het voor me: een op seks belust moslimmannetje – want die zijn er blijkbaar veel in Zweden – heeft al zo’n toestemming gefabriceerd en hij dwingt de vrouw onder bedreiging haar handtekening te zetten. Zo kan hij nooit bestraft worden, want ze heeft officieel haar toestemming gegeven.

  Het aantal verkrachtingen in Zweden zal in een reord tempo.dalen.

  Geliked door 2 people

 10. Henk der Niederlànder zegt:

  Eigenlijk is het het meest onbeschofte wat een regering kan doen.
  Hier suggereren ze dus dat dit voorheen niet het geval was en dus eigenlijk voorheen alle vrouwen loslopend wild was voor elke smeerlap die zo maar even zin had in sex.
  Geloof me dat dit een manier is voor de smeerlappen van de regering om zichzelf in te dekken wegens de ”fouten” die ze gemaakt hebben en op die manier advokaten een reden geven om rechtzaken inzake verkrachting makkelijker te kunnen winnen.
  De vraag is nou nog, hoe ver kan een socialist nog zakken.

  Geliked door 2 people

 11. Eric zegt:

  Ik denk dat ik in Zweden een handeltje in plastic sekspoppen ga beginnen. Welke blanke man durft hierna nog met een vrouw naar bed? Hoerenlopen is er al strafbaar, en nu is ook seks zonder achteraf bewijsbare wederzijdse toestemming een doodzonde. Ik gok erop dat het aantal Zweden op die wijze snel zal afnemen (of het moet zijn dat al die nerveuze Zwedinnen snel naar de koosjere spermabank zullen snellen, alwaar een verkrachting met een injectienaald hen niet zal deren) en dat komt de moslims weer goed uit. Van voortplantingsgeremdheid hebben die immers geen last. Sick Sweden !

  Geliked door 1 persoon

 12. Jade zegt:

  Ik weet het niet, maar met een mes
  op je strot zeg je wel “ja”…
  Met andere woorden, alweer een flut-maatregel.

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  Gek, gekker, gekst,…. Zweden !

  Like

 14. Kampers Rene zegt:

  De wet gaat nog verder .De kandidaad neuker moet uiteraard de toestemming krijgen van de begunstigde , De kandidaad neukeres moet daarbij een papier ondertekenen dat zij inderdaad wil geneukt worden door tegenpartij. Het officieel ondertekend document moet op een politiekantoor worden afgegeven , waar het wordt ingeschreven in het groot “neukboek” Daarna kan het neuken beginnen

  Like

 15. Marc zegt:

  @aboeneenee,

  Ik deel volledig je mening dat bovenstaande maatregel een ‘prima oplossing om rechtszekerheid te bewerkstelligen’. Naast de door jou aangekaarte mogelijke bedenkingen achteraf, in de regel bij de vrouwelijke partner, zou ik ook die situatie willen toevoegen waarbij de man per saldo als zaadbank is gebruikt voor een kinderwens bij de vrouw: hoeveel mannen hadden het nakijken wanneer hen werd medegedeeld geen enkel ouderlijk recht te kunnen laten gelden op kroost ontstaan uit niet-huwelijkse gelegenheden?

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  George Orwell 1984 sex not allowed!
  De regering draagt wettelijk zorg voor nakomelingen.

  Zweden loopt voorop in haar wettelijke maatregelen.

  Zweden dwong duizenden tot sterilisatie om ‘raszuiverheid’
  Sociaal-democratische Zweedse regeringen hebben van 1935 tot 1971 duizenden vrouwen gedwongen laten steriliseren, omdat zij voor ‘inferieur’ of van ‘slecht of gemend ras’ doorgingen….
  AFP; REUTER 25 augustus 1997, 00:00

  https://www.volkskrant.nl/wetenschap/zweden-dwong-duizenden-tot-sterilisatie-om-raszuiverheid~a508664/

  En E.J.: je zult begrepen hebben dat de naam “O. Welles” mijn vergissing was.
  Fijne dagen!

  Like

  • Eric zegt:

   Ongelofelijk. Dat de Zweedse socialisten tot 1971 vrouwen van lagere klassen ongewild steriliseerden wist ik niet. Bij Zweden val je van de ene verbazing in de andere. Nu importeren ze miljoenen geestelijk achterlijken die naar de Zweedse normen van vijftig jaar geleden onvrijwillig gesteriliseerd zouden worden, maar die nu op een podium geplaatst worden. Eerst moest het Zweedse ras opgewaardeerd worden, nu moet het volledig vernietigd worden. Dat alles volgens de Zweedse socialisten. Schol !

   Like

 17. Kampers Rene zegt:

  Voor die auto-neuker heb ik begrip , liefde is blind. Ik was ooit verliefd op een Lamborghine Veneno

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s