“Pechtold is de useful idiot van de antidemocratische elite”

Screenshot_140

(Door: Jan Roos)

Dat de dagen van Alexander Pechtold geteld zijn begint steeds duidelijker te worden. Dat heeft overigens niets te maken met zijn dubieus verkregen appartementje in Scheveningen. Dat is slechts een symptoom van zijn naderende afscheid.

Natuurlijk had Alexander Pechtold die schenking van dik twee ton moeten melden in het geschenkenregister van de Kamer. Er is immers bij een politicus geen verschil tussen werk en privé. Dat hij dit als schild voor zich houdt betekent dat hij weet dat het moeilijk recht te praten valt, want de rest van zijn verhaal over het penthouse is uiterst zwak. Met genoegen zal dit in de top van de partij worden aanschouwd, want daar wil men graag van Alexander af.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", D66, Graaien, Hypocrisie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Pechtold is de useful idiot van de antidemocratische elite”

 1. Aegolius cs zegt:

  **Brave Alexander: hier is je bot (burgemeesterspost, hoge functie in Brussel of iets dergelijks), en nu wegwezen!**
  Burgemeesterspost? Als wethouder/veilingmeester van Leiden wist hij zijn ptivegrond van “vreemde smetten” vrij te houden.

  http://dutch.faithfreedom.org/forum/search.php?keywords=pechtold&t=17894&sf=msgonly&sid=c13024437e1ea35a08459bb444f1b5c5

  Neeehhh, hij zal warm ontvangen worden door zijn medeoplichters in Brussel.

  Geliked door 1 persoon

 2. Aegolius cs zegt:

  Paul Ruijs, luis in de pels van juridisch Nederland, stuurde mij via de mail een artikel. Over de alom bewierookte Alexander Pechtold. Volgens Ruijs valt er nogal wat af te dingen op de integriteit van de D66-fractievoorzitter.

  http://www.stopdebankiers.com/duistere-verleden-alexander-pechtold/

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ook nadat Alexander klotsoog een baantje in Brussel heeft geregeld, zullen we last van hem blijven houden. En als hij de pijp uit is, komt er weer een andere ‘socialist’ om Alexanders goddelijke gedachten uit te dragen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zegzegzeg Tis’, let op je woorden , hè: “Socialist”, dat zijn ze niet. Néé! Ze zijn “progressief-liberaal”, modieus, ruimdenkend, succesvol en ze wëten het “eigentijdse” te waardéren! Evenals het exotische! Ze zijn kosmopolitisch, thuis in álle vreemde culturen en daardoor het toppunt van tolerantie!
   (En als de islam op een gegeven moment onze hele samenleving onder de voet loopt, weten ze niet, hoe ze het hebben en houden het op een klein misverstandje….om vervolgens, net als de KoHo’s snèl naar het buitenland te vertrekken.
   Met socialisme heeft dat net zo min te maken als jihad met de islam! Nee, zeg, hoe kóm je er op…![
   (Nee, het heeft eerder te maken met geen vlees en geen vis zijn….Misselijk stel snobs…)

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 22 december 2017 om 19:08

    O ja! Je hebt volkomen gelijk. Ik had het niet mooier kunnen zeggen.
    Welk een voortreffelijke beschrijving van de ‘socialist’!

    Laat ik nou toch denken dat de ‘socialist’ (van D66) graag ‘socialist’ genoemd wenst te worden?

    om vervolgens, net als de KoHo’s snèl naar het buitenland te vertrekken.

    Ja, dán komt de ‘socialistische’ aap uit de progressief-liberale mouw. Ik ben toch zó benieuwd hoe de achtergebleven ‘deugmensjes’ zullen reageren als hun ‘grote’ ‘socialistische’ helden naar hun bijeen gestolen paradijsjes zijn gevlucht.

    Like

 4. Thomasson zegt:

  Het flatgebouw waar de Canadees zijn appartementje aan zee heeft, wordt in het Haagse jargon ‘de WC-tegel flat’ genoemd. Het is een van de duurste locaties in de stad. Ik weet niet wie de luttele prijs van 1,3 ton heeft vastgesteld. Deze prijs past eerder bij een flatje zonder lift in de Leeuwarder Vrijheidswijk (woonkamer 18 m2) of een huisje in Tzummarum. Maar de Hagenaren weten het wel beter. Voor het verkrijgen bovenappartementje die Pechdrol mag gebruiken, betaalt een gewone burger een bedrag die staat heel dicht bij de 4 ton. De grotere appartementen zijn over het miljoen. De vent, Serge Marcoux, die onze Pechdrol zo’n pracht cadeau gaf, deed het niet om zijn mooie ogen of teken van vriendschap. Pechdrol en zijn vunzige Duivelpartij 666 moesten of nog moeten iets voor terug doen. En dat terugdoen riekt naar corruptie en gevaarlijke praktijken. Het kan een gunst zijn die ons, in de toekomst, met zijn allen in een berenput vol drollen zal laten zakken. Wij weten dat Serge Marcoux (lijkt een beetje op Marcouch) is een hoge diplomaat. Hij was o.a. een Canadese ambassadeur in Tunesië en ander landen. Kan dat niet zijn dat Marcoux heeft contacten met types van de NWO? Pechthold en zijn partij juichen nu al voor de dictatoriele tendensen van de EU

  Na dit affaire is het heel duidelijk geworden dat D66 hoort in de vuilnisbak van de geschiedenis. Het is een vunzige partij vol Go-Getters die niets goeds te bieden heeft. OPROTTEN en nooit meer terugkomen.

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Thomasson, jij bevestigt hiermee wat iedereen wel vermoedt, maar “toevallig” kreeg de Haagse charlatan en windvaantje van het Binnenhof dit appartement rond de tijd dat hij een debat in de kamer over het CETA-verdrag blokkeerde, zeg het maar, waar rook is, is vuur !

   Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  En hij is zo verwaand dat hij van zichzelf denkt dat hij erg intelligent is, deze gesjeesde veilingmeester !

  Geliked door 1 persoon

 6. H.Vink zegt:

  Fraudeerde D66-er, Pechtold met de schenkingsbelasting?
  Je betaald over de waarde van hetgeen je krijgt. Wie heeft de waarde bepaald? Hijzelf? Of een erkende onafhankelijke taxateur of een bevriende. TRANSPARANT zijn lijkt mij juist voor deze hooggeplaatste op zijn plaats en ook verreist. In zijn functie neemt hij anderen vaak de maat. Laat iedereen in Nederland Pechtold vragen of hij alsnog openheid van zaken geeft.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @H. Vink Geloof mij geen enkele taxateur zal de waarde van het appartementje aan zee schatten op 1,3 ton. Iedere afspraak bij Haagse een NVM makelaar of andere erkende makelaar zal beginnen met brullen van het lachen. Hij zou u voor gek verklaren als u voor dit appartementje 1.3 ton biedt. De tweede stap zal u zo snel mogelijk naar de gat van de deur leiden. Hij heeft geen tijd voor grappen. 130.000 is min of meer het bedrag dat u betaalt voor een leuk flatje in de Schilderswijk of op de Beresteinlaan (Zuid West).

   Geliked door 1 persoon

 7. Wolf zegt:

  80 jaar de bak in met die bejaarden killer! en dom66 als partij per direct VERBIEDEN!!!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Benoem 7 verschillen…’n loodzware klus
  (wij hebben het niet kunnen flikken nog dus)
  misschien kom jij verder, dan ben je begaafd
  of aan ‘t gemisleid van dit Haagse verslaafd,
  maar waag je een poging en IS het gelukt,
  je wordt hier beroemd want berijmd afgedrukt… 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. Rob zegt:

  Als men zo gaat beginnen en doorgaat in de Haagse politiek van grote geschenken aan te nemen en dan maar niet te melden dan is dadelijk het einde helemaal zoek in Nederland en alle geloofwaardigheid in de politiek gaat hiermee totaal verloren door dit soort van praktijken!
  Zo verworden we dadelijk dankzij mensen als meneer Pechtold een corrupte `Bananen Republiek` zoals we veel in Afrikaanse landen zo vaak kunnen zien!
  Het beste is dat deze man zo snel mogelijk het veld ruimt natuurlijk ten behoeve van de geloofwaardigheid!

  Like

 10. Pingback: The useful Idiot! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s