VN-mensenrechtencommissaris waarschuwt voor Kurz en Strache: “Gevaarlijke ontwikkeling” voor Europa

Screenshot_142

Heinz Christian Strache van de FPÖ (links) en Sebastian Kurz van de ÖVP.

(Vertaling: E.J. Bron)

In buitengemeen duidelijke bewoordingen heeft de Hoge Commissaris van de Vluchtelingen van de VN, de Jordaniër Said Raad al-Hussein, de nieuwe Oostenrijkse regering bekritiseerd. De start van de ÖVP/FPÖ-regering zou een “gevaarlijke ontwikkeling in het politieke leven van Europa zijn”, zei de Hoge Commissaris. Hij zou “zeer bezorgd” zijn.

Duits - Zuerst

Hussein bekritiseerde vooral dat bondskanselier Kurz in de migratiepolitiek standpunten van krachten aan de rechter rand zou hebben overgenomen. De desbetreffende houding van Kurz zou gevormd worden door “absoluut opportunisme”, zei de hoge VN-vertegenwoordiger in Genève tegenover het persbureau AFP. De chef van de ÖVP zou in de verkiezingsstrijd in de kwestie van de immigratie en de rechten van migranten “een scherpe beweging naar rechts gemaakt hebben om zodoende stemmen uit het kamp van Heinz Christian Strache te halen om aldus bondskanselier te kunnen worden”.

Hij zou bang zijn dat andere politici in Europa daar een slecht voorbeeld aan zouden nemen, aldus Hussein. “We moeten er heel alert op zijn of hier sprake is van een effect van navolging voor andere politici in Europa.” Hussein waarschuwde nadrukkelijk voor een Europese opkomst van het “ethno-nationalistisch, chauvinistisch nationalisme”: “Extreemrechts zou er heel grondig over moeten nadenken waar ze haar landen en het continent in het algemeen naartoe leidt.”

Ook de Eurocommissaris voor Economische Zaken, Pierre Moscovici, had daarvoor met het oog op de nieuwe Oostenrijkse regering opgeroepen tot “waakzaamheid van de democraten”. De sociaaldemocratische fractie in het Europees Parlement deelde maandag zelfs mee dat men zich ook deze keer opnieuw, zoals al in het jaar 2000, sancties tegen de Oostenrijkse regering zou kunnen voorstellen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, demoniseren, Elite, establishment, Europa, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, moralisme, nieuw fascisme, Oostenrijk, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op VN-mensenrechtencommissaris waarschuwt voor Kurz en Strache: “Gevaarlijke ontwikkeling” voor Europa

 1. Steven zegt:

  Tja.. als je als kritiekgever al-Hussein heet, dan snap ik wel waarom dat dan ineens een “gevaar’ voor Europa is. Het draagt natuurlijk niet bij aan een ‘snelle’ afbraak van dit continent.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   @ Steven

   Juist, Steven! Deze man is bang dat de islamisering van Europa gevaar gaat lopen. Maar waar bemoeit deze man zich mee? Wat heeft hij met de Oostenrijkse regering te maken?
   En dat noemt zich ‘mensenrechtencommissaris’? Laat hem eerst maar eens een paar goede daden verrichten in moslimlanden waar vrouwen en homo’s onderdrukt worden.

   Like

 2. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Opdoeken die VN.

  Geliked door 1 persoon

 3. “Hij zou bang zijn dat andere politici in Europa daar een slecht voorbeeld aan zouden nemen, aldus Hussein”. Nou als dat zou kunnen dan hebben al de lidstaten van Europa het migratie vraagstuk bijna zo goed als opgelost. Denk dat de koffers van de regeringsleider allemaal klaarstaan.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  De kiezer kan nu ineens niet meer zelf nadenken volgens die heren. Waarom niet? Omdat hun standpunten niet goed bevallen. Echte democraten die jongens…..

  Geliked door 1 persoon

 5. paulzwueste zegt:

  Die Hussein moet voor ’n arab ’n bijzonder hoge intelligentie hebben.
  Hij heeft het namelijk hélemaal door.
  Hij vindt Kurz namelijk ’n levensgrote hypocriet…!!
  Kurz doet datgene wat het Oostenrijkse volk persé wil.
  Grenzen dicht, onderontwikkelde levensgevaarlijke uitvreters het land uit, en het geld van Oostenrijk voor de èchte Oostenrijkers.
  En dàt mag niet…
  “Ethno-nationalistisch, chauvinistisch nationalisme…”
  Als u er nog aan uit kunt….. zo heet de ziekte namelijk waar Oostenrijk, sinds het aantreden van Strache en Kurz aan leidt.
  Hoe enger de ziekte hoe vreselijker de naam, zal die Hussein gedacht hebben toen hij die naam
  bedacht.
  Bovendien worden er al “sancties” tegen Oostenrijk voorbereidt.
  Ik hoop dat dàt ècht zal gaan gebeuren.
  De meerderheid van het Oostenrijkse volk kampt namelijk al jaren met frustraties ten aanzien van die EU.
  En als die EU zich nu ook nog zal vergrijpen aan sancties tegen het land, is het over en out met het laatste restje goodwill tegenover die EU.

  De toekomst ziet er uitstekend uit…
  Het gaat de goede kant op!

  Like

 6. Peter zegt:

  Wel fijn dat zo’n jordanier het allemaal beter weet dan al die Oostenrijkse kiezers. Jammer dat ie niet waarschuwt voor de islamisering maar dat komt volgende week wel.

  Like

 7. Anna zegt:

  Een Jordaniër Saud El- Hoessein , kritiek op Oostenrijk….. hoe durft hij laarhijeens eerst in eigen land de mensen rechte; geven….. Dat is nu de islam ten top een……. ander bekritiseren om dat dit wel netjes staat…….. en zelf in een land wonen met de sharia LAW……….. weg kijken….van je eigen problemen en een ander de schuld geven…….. Wat een walgelijke hypocrisie!,

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  De mensenrechtencommisie maakt zich zorgen over dat de mensenrechten niet genoeg blijvend geschonden kunnen worden ?

  Like

 9. Rensk. zegt:

  VN is een lachertje. Een enorme partij mensen met eigenbelang. Ben alleen bezorg voor wat betreft de uitspraak van Kurz dat hij heel graag samen wil werken met de EU. En wetende wat voor figuren daar zitten, dan zie ik een donkere wolk.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  De Jordaniër Said Raad al-Hussein ziet met schrik dat er landen zijn die zich niet laten overlopen door de islam ! Het zijn niet allemaal halve zachte eitjes zoals Duitsland, Nederland, Zweden, Belgie en Frankrijk !!

  Like

 11. Marc zegt:

  Was het niet zo dat de VN door de OIC werd gedomineerd middels een stemverhouding waarbij het zo is dat wanneer 1/4 van het aantal stemgerechtigden van de VN een blok vormen zij de agenda bepalen? En is het niet zo dat de OIC 57 islamitische landen omvat en daarmee dat 1/4 van 193 landen heeft bereikt en zo dus de agenda van de VN bepalen?

  Is het verder niet zo dat islamitische oliedollars hun weg vinden door de wereld (lees: het islamisme corrupte landen inkapselt om zo de islamitische agenda nog verder te bevorderen)?

  Like

 12. M. zegt:

  Het is toch juist de bedoeling dat het gevaarlijk word voor de Europeaan?
  Waarom word anders alles onder de pet gehouden en liegt de media zich suf met mooie verhalen om de ellende uit het zicht te houden van het volk zodat de ellende zich nog meer kan manifesteren.
  De politiek en de wet hebben zich allebei tegen het volk gekeerd om de Europeaan opzettelijk nog meer in gevaar te brengen.
  We dienen op onze rug te gaan liggen om ons te laten naaien.
  Flikker op met je mensenrechten flauwekul commissie, ouwehoer.

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  Ja, ja, de man preekt voor eigen parochie en een leugen is ze niet vreemd (taqiyya), het waarlijke gevaar is niet Oostenrijk, maar de islam ! De hele VN is vergeven van islamgespuis of aanhangers, Trump, a.u.b., “drain the swamp” ook daar en smoor het islamgeluid en beleid uit die hoek voor ze de macht grijpen en de wereld onderwerpen aan die vreselijke haat,- en verderf zaaiende ideologie !

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  de Jordaniër Said Raad al-Hussein, de nieuwe Oostenrijkse regering bekritiseerd. De start van de ÖVP/FPÖ-regering zou een “gevaarlijke ontwikkeling in het politieke leven van Europa zijn”, zei de Hoge Commissaris. Hij zou “zeer bezorgd” zijn.

  Zou de Jordaanse lul ook bezorgd zijn over de humaan kritische toestanden in islamitische landen?

  Like

 15. Trucker zegt:

  In feite lees ik daar gevaarlijke ontwikkeling voor de eu

  HIP HIP HOERA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
  Hahahahahaaaaaaaaaaaa

  Geliked door 1 persoon

 16. Guardiacivil zegt:

  Oh de smerige moslims zien hun broodwinning in gevaar komen.
  Mensensmokkel, drugssmokkel, invasie, massa immigratie en de moskee bouw en andere uitbreidingen van islam in Europa.

  Like

 17. Eric zegt:

  Natuurlijk, in het kader van de geostrategisch geplande islamisering van het Europese continent is de vorming van de regering Kurz-Strache geen goede zaak. Er zullen de volgende jaren misschien zelfs meer moslims uit Oostenrijk verdwijnen dan dat er binnenkomen. Dan wordt Oostenrijk het eerste land in West-Europa waar het aantal moslims vermindert, i.p.v. toeneemt. Stal je voor ! Dat mag volgens deze Jordaanse bendeleider natuurlijk niet gebeuren. Hij en zijn soort liggen al decennia te broeden op een overname van Europa, iets wat ze al nastreefden ten tijde van Karel Martel, en nu het bijna zo ver is gaan die stoute Oostenrijkers zich gedragen als honden in het kegelspel. Christenhonden, natuurlijk.

  Like

 18. Mary zegt:

  Ja hij heeft gelijk ze kunnen heel gevaarlijk worden als het om de Islam gaat en de massa immigratie, het druist ook helemaal tegen de plannen van de EU club in, dat zou dus allemaal geweldig zijn!!!

  Like

 19. Flo zegt:

  De hele ‘VN ‘ bestaat uit Islam figuren,dus kunnen we die niet serieus nemen ,elke vorm van iets objectief bekijken is er niet ,weg ermee ,en de kosten besparen van dit Parasieten vrienden clubje

  Like

 20. Kampers Rene zegt:

  En wat denkt die mensenrechtencommissaris over de talrijke onschuldigen die werden vermoord door asiel krapuul , door de meest vrome Allah- gatneukers . Hij was misschien verward toen hij verder ging met de waarschuwing dat het een gevaarlijke ontwikkeling voor Europa inhoud

  Like

 21. jungleelephant zegt:

  In tegendeel:de VN levert het gevaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s