CARTOON: 12 dagen kerstfeest – editie 2017

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ludovicus”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in VS. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON: 12 dagen kerstfeest – editie 2017

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  hernieuwd respect hier voor de EJ.Bron….
  die absoluut zou zwijgen eh. als hij kon ! 😛
  .

  Like

 2. Elisah zegt:


  Soros heeft met Kerst een zwaar hartinfarct gehad…

  Like

 3. kampersrene zegt:

  Een mailtje vanuit Antwerpen , mijn geboortestad
  ;

  Het monster van de “Silent Jihad” dat de door ons verkozen politiekers zelf hebben gecreëerd… Schrikbarend. Vooral omdat er blijkbaar nog niet voldoende politieke wil is om ons daartegen te verdedigen.

  De grote hypothese was de idealistische “integratie” van alle origines in een nieuwe, cosmopolitische samenlevingsvorm.

  Maar dat is een compleet onrealistische, naïeve utopie gebleken. Immigratie heeft enkel geleid tot steeds sterker wordende isolatie en economisch profitariaat. Dat is mede te verklaren door de grote concentratie van 1 of 2 groepen autochtonen.

  Hopelijk kan het tij nog keren, maar de cijfers tonen aan dat zoiets een titanenwerk zal zijn, waar heel veel politieke moed voor nodig is.

  Evident is het niet. Het verdedigen, of beter gezegd, het terugwinnen van onze levenswijze zal niet zonder slag of stoot gaan, letterlijk. De steeds sterker & driester wordende allochtone kernen, zullen hun verworven macht niet vrijwillig of democratisch opgeven. Ze hebben ondertussen teveel te verliezen.

  Als alle stemgerechtigde moslims op één partij zouden stemmen, kunnen ze zeer binnenkort “democratisch” de macht grijpen, om dan de democratie grondwettelijk af te schaffen en met een Islam / Sharia dictatuur vervangen.

  Dit gebeurt vandaag al op deze manier in Turkije, waar Erdogan het seculiere kiessysteem “democratisch” heeft gemanipuleerd om dan de absoute macht te grijpen, en de Kemalisten van Ataturk langzaam maar zeker te wurgen en te vervangen met een intolerante Islam staat.

  Als nota in de marge, het een schrijnende paradox om vast et stellen dat meer dan de helft van de 80 miljoen Turken zich met de moed der wanhoop elke dag tegen de Islamisering van hun land verzetten, terwijl praktisch alle “Belgische” Turken het vaandel van Erdogan met de vuist aan iedereen willen opdringen. Dat, op zich, spreekt boekdelen over het succes van democratische integratie.

  Wie een voorsmaakje wil van wat zal gebeuren als we ons als lammetjes naar het offerblok laten leiden (om vervolgens onverdoofd geslacht te worden), lees dan Soumission, van Michel Houellebecq, die zo’n toekomstscenario voor Frankrijk heel realistisch voorspelt.

  Ik hoop dat alle echte democraten in Europa, ook in Belgie, zich kunnen verenigen om de toekomst weer terug naar de zo zuur verdiende Verlichting om te buigen.

  Statistieken van Stad Antwerpen zelf liegen er niet om:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s