De enige ware feminist

Screenshot_149

(Door: Ebru Umar)

Lieve Ouahiba,

Wat ben jij een onwaarschijnlijk dappere en krachtige vrouw. De enige ware feminist die op de valreep van 2017 is opgestaan.

Omdat je het lef had je uit te spreken over het ‘exposen’ van meisjes in groepen op Telegram, Insta, Snapchat en weet ik wat meer. Omdat je het lef had te vertellen wat jou al jaren overkomt, omdat je ooit naaktfoto’s aan een vriendje had gestuurd. Foto’s die nu rondgaan in groepen met teksten als ‘hoer’ erbij, telefoonnummers en andere online gegevens.

Lees verder>>>
Metro

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Eurabië, Feministes, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, Turken, verloedering. Bookmark de permalink .

4 reacties op De enige ware feminist

 1. Misschien vindt Ebru Umar Ouahiba de enige ware feminist dat klinkt in mijn oren als een loftrompet afsteken over een soortgenoot, in de trant van; samen staan wij sterk (Kuch). Ebru is een verschrikkelijke, narcistische Instagramdraaikont, en op Twitter is zij ook niet te genieten, door de alternatieve media veredelde status van haar is zij een soort godin van de alternatieve waarheid geworden, zo niet dan zat zij al achter de tralies van een van de vele Erdogan gevangenissen.

  Like

  • theresageissler zegt:

   Tja….Niet voor niets fluisterde Raffie, toen Mw. Umar op de 6 mei-manifestatie van dit jaar de winnares werd van de Pim Fortuyn-prijs, me toe: “Ik heb er mijn bedenkingen over: Tenslotte is en blijft ze een Turkse.”

   Geliked door 1 persoon

 2. Intussen zal er vast wat meer verstand ingeslopen zijn. Zo niet dan kan ze na haar eigen ervaringen et het fascistoide gezicht van islam uitgedragen door de vrienden van Erdogan vast wel worden bijgepraat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s