De Multiculturele Samenleving is een leugen!

Screenshot_153

(Door: “Boilingpoints”)

En heeft derhalve nooit bestaan en zal er ook nooit komen. Als we terugkijken op 2017 zien we slechts segregatie, oikofobie en politieke correctheid. De multiculturele samenleving bestaat alleen in de hoofdjes van linkse politici, correcte BN’ers, feministen en onwetende, dom gehouden NPO-kijkers. En of dat nog niet erg genoeg is, wordt blanke Nederlanders de zogenaamde ‘witte schuld’ aangepraat. Blankenhaters zoals Sylvana Simons en Anousha Nzume krijgen overal de gelegenheid hun gif te verspreiden en bewerkstelligen disharmonie in onze samenleving.

Enig tegengeluid wordt de kop ingedrukt middels censuur op Twitter en Facebook. Een onwelgevallige mening, zeg maar het niet-linkse gedachtegoed, wordt door de policor medemensch aangemerkt als xenofobisch en racistisch en men zal niet schromen uw mening te deleten van social media. Of uw account is ineens suspended.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Multiculturele Samenleving is een leugen!

 1. Republikein zegt:

  Hoi Bert.

  Like

 2. theresageissler zegt:

  Welcome back, Bert!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Heer Bronmaster is weer volop bezig, merk ik. 😉
  Heb je nog moeite gehad met parkeren of ben je met de trein gegaan?

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Die LEUGEN en totale mislukking van het binnen halen van al dat import tuig, is immers ook de reden er voor te zorgen dat je straks voor elke uitlating voor het hekje moet verschijnen om de weerstand de kop in te drukken.

  Geliked door 2 people

 5. leefbarbaar zegt:

  BP altijd ++ en kruipt langzaam naar de miljoen views. Op een dag weet iedereen dat de multikul een linxe droom was van deugers en gutmenschen. Zal nog wel ff duren, maar het frisse, vaderlandse geluid bestaat dus ook.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jean zegt:

  Multiculti zal nooit geaccepteerd noch getolereerd worden.
  Wij hebben geen problemen met vreemdelingen maar wel een gigantisch probleem met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten want die smeerlapperij is in strijd met onze seculiere samenleving, is in strijd met onze normen & waarden en is in strijd met onze gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen én…..wij respecteren resp. beschermen onze kinderen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Webmaster u had beter nog even kunnen blijven genieten en pas 2 of 3 januari terug kunnen komen. Want er zijn alleen maar wat steekpartijtjes, een aanslag zoals gewoonlijk, dit keer in St.Petersburg en nog wat flauwe kul, niets iets om zorgen om te maken volgens Rutte.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  We leven in een tijd waar de leugen heer en meester is. Men kan zelfs oude gezegden omdraaien, omdat die dan anno nu wel de waarheid verkondigen. Deze bijvoorbeeld; Al is de leugen nog zo snel….Iedereen kent hem, word nu; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaalt hem wel !
  Dat hele Multiculti circus is alleen maar opgezet om alle Europeanen tot slaaf te maken. Is het niet van Brussel, dan toch zeker wel van de Moslims. Geholpen door de overheden, justitie en politie, de MSM media en links Nederland zal dat waarschijnlijk gaan lukken. Een nachtmerrie is er niets bij vergeleken. Dan word je toch op een gegeven moment wakker. Maar deze nachtmerrie is een continu story die steeds enger word !

  Like

 9. M. zegt:

  Hoe verassend alweer een leugen.
  Dat de kerstboom weg moet omdat er aanstoot aan genomen word geeft eigenlijk het antwoord al.
  Men wil niet samenleven want samen leven betekent dat het naast elkaar kan bestaan en dat is niet het geval.

  Like

 10. M. zegt:

  Onze regering is een leugen die voor de leugen danst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s