SPREUK . . .

Screenshot_165

“De bonzen voeren een oorlog tegen het Duitse volk. Criminele buitenlanders zijn hun soldaten.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op SPREUK . . .

 1. delamontagne zegt:

  In het buitenland, hier Fr, is het ook al bekend geworden dat de Burgm. van Rotterdam zich een “Salafiste” noemt.
  / / /
  Le maire musulman de Rotterdam (2ème plus grande ville des Pays-Bas) déclare: « Chaque musulman est un peu salafiste. »

  Maar men denkt dat de bevolking hem heeft gekozen.
  In de meeste landen waarschijnlijk wordt hij bij verkiezing gekozen.
  Een reactie;
  “En hoe vinden we het dan dat een burgemeester van een stad, zoals
  Rotterdam er een moslim Burgemeester kan worden ?
  In Londen zit er ook zo eentje.
  De achterlijkheid van de Europeanen om op zulke mensen die in Europe de macht uitoefenen, te stemmen, is een monsterlijke idiotie.
  * * *
  Deze burgemeester, die dan wel in het Nederlands spreekt, gebruikt het Arabische woord “jihad” en voegt eraan toe dat zijn
  idee van jihad is, de “zuiverste” functie van “opstaan om 7 uur om het goede te doen”.
  Maar als men dan bedenkt dat dit woord verband houdt met de ergste schendingen/misbruiken, ontkomt men er niet aan te denken dat zelfs de ultieme “goetmensch” het niet synonime vindt voor “Brave padvinder”…..
  De kunst van “met-twee-tongen-spreken” aan de top, kan alleen het diepste wantrouwen wekken.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @delamontagne “Zijn idee van de Jihad is opstaan om 07.00 uur om het goede te doen” U vraagt wat is het goede? Moslims in het algemeen en Arabieren in het bijzonder bedoelen daarmee dat zij vroeg opstaan en doen wat hun Capo di tutti Capi van hen verlangd: ONSCHULDIGE MENSEN VERMOORDEN. Bloeddorstigheid is de hoogste en nobelste eigenschap in de Islam en het nazisme. In dat opzicht staan de nazi capo Adolf Hitler en de moslim capo di tuttie capi Allah op gelijke voet.

   Geliked door 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Ergens anders las ik dat men het in Fr héél vreemd vindt dat in een Attractiepark, Walibi in dit geval, er een gebedsruimte komt voor moslims.
  De Fr muslims waren er als de gei/kippen bij om de Hollanders te prijzen voor hun “Ruimdenkendheid” en namen er een Promotie filmpje van op hun “Site” OUMMA

  https://oumma.com/pays-bas-parc-dattractions-walibi-a-ouvert-espaces-de-priere/

  Like

 3. topsporter zegt:

  Het is het Coudenhove-Kalergi plan in werking. Het volk zal via demografische verandering op een middeleeuwse aap gaan lijken. Iedereen aan het nieuwe : een synthese tussen oerdansen en Gordon.

  Like

 4. BertG. zegt:

  In Rotterdam heeft de nieuwe partij U-buntu Connected Front zich ingeschreven voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De UCF mikt op mensen met een Afrikaanse of Caraïbische achtergrond.

  De partij wil strijden tegen racisme en “afrofobie”. Ook wil die de kansen van Afrikaanse Rotterdammers vergroten en mensen bewust maken van het “slavernijdossier”.
  https://nos.nl/artikel/2209570-partij-tegen-afrofobie-meldt-zich-voor-raadsverkiezingen-rotterdam.html

  Like

  • theresageissler zegt:

   Oh wee! Dat betekent om te beginnen weer véél anti-Zwartepieten-rellen!
   Anderzijds: Sylvana, geef het alvast in Rotterdam maar op, hoor: Je bent daar overbodig geworden! (Proest!)

   Like

   • BertG. zegt:

    Dit is niet meer dan een regelrechte oorlog verklaring aan de blanken man en vrouw.
    Dit is het gevolg van dat hele zwarte pieten gezeik.
    Nu kunnen ze het het hele jaar volhouden dat wij blanken allemaal racisten zijn, anders alleen met sinterklaas.

    Like

  • Cathja zegt:

   @BertG.

   Wanneer stopt het ge-ouwehoer over ‘ons’ slavernijdossier eindelijk eens? Hebben we er wérkelijk een nieuwe politieke partij voor nodig om ons ‘bewust te maken’ van het slavernij-verleden?
   Hoe vaker ze dit onderwerp ter sprake brengen, hoe meer mensen er afkerig van worden.
   Stop toch eens met dat gezeur.
   Straks is de gouden caravan gerestaureerd en je zult zien dat er geen ‘slaven’ meer te zien zijn. Die caravan wás nog niet aan zo’n ingrijpende restauratie toe, maar de druk uit de ‘koloniale gemeenschap’ heeft er vaart achter gezet.
   Dit is mijn persoonlijke mening.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @BergG. Stel je voor dat de Bunto Connected Front zal gigantisch succes boeken en het wordt samen met NIDA en DENK de grootste politieke coalitie. Dan zal het voor de autochtone Rotterdammers voorbij zijn. Maar echt definitief voorbij. Ze zouden uit deze stad moeten vluchten Ook de haven zal binnen een laar of twee in totale verval raken. De stad zal worden geleid op dezelfde wijze als iedere Afrikaanse stad wordt geleid; net als Dar es Salam:: zware corruptie, totale incompetentie en nul prestatie. Het zou helemaal geen gek idee zijn om de Apenheul te verplaatsen vanuit Apeldoorn naar Rimboedam. Daar zouden de apen zich veel beter voelen. Dichter bij de jungle .

   Like

 5. Thomasson zegt:

  Een waarheid als een koe. Maar niet enkel in Duitsland. Het geldt voor heel noord en west Europa. Echter Duitsland is een van de landen waarin de vijandigheid tegenover het eigen volk neemt de grimmigste vormen. Duitsland is een land die gevoelig is voor pathologische politieke leiders. Honderd jaar geleden werd het land geregeerd door een psychopathische keizer, die verantwoordelijk was voor de dood van miljoenen soldaten en burgers. Tussen 1933 – 1945 kwam een monster aan de beurt, die assistentie kreeg van een club psychopaten. Ze hadden als doel onschuldige mensen systematisch van de aardebodem te laten verdwijnen. Zij boekten behoorlijk succes. Miljoenen van onschuldige mensen: (van 100 jarigen tot een dag oude baby’s) werden de dood ingejaagd. Het bloeddorstigheid kende geen grenzen. Nu bijna 100 jaar na de Eerste Wereldoorlog en bijna 73 jaar na het einde van de Tweede Wereldoorlog, hebben de Duitsers en Europa weer te maken met PSYCHOPATEN AAN DE POLITIEKE TOP. Dit keer ambiëren de politieke psychopaten de totale vernietiging van hun eigen volk. Deze nieuwe Nero’s hebben een manier bedacht om de Endelösung voor het problematiek van autochtoon Europa werkbaar te maken. Zij laten het continent vollopen met tsunami zwermen van ongedierte uit de woestijn en de jungles. De monsters van Allah en de bavianen uit de jungles zouden het vuile werk voor hen opknappen en Europa in het algemeen en het Duitse volk in het bijzonder naar een stand van passé composé brengen.
  WAT EEN KARMA?

  Like

 6. Jade zegt:

  Volkomen waar, die tekst op de foto.
  In Nederland is het niet anders…

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/273113522/Zeven+Albanezen+uit+vrachtwagen+gehaald+bij+verzorgingsplaats+langs+A16.aspx

  Zeven Albanezen uit vrachtwagen gehaald bij verzorgingsplaats langs A16

  ZEVENBERGSCHEN HOEK – Bij verzorgingsplaats Streepland langs de snelweg A16 (Breda-Rotterdam) bij Zevenbergschen Hoek zijn vrijdagochtend zeven mensen uit een vrachtwagen gehaald.

  Het gaat om Albanezen tussen 16 en 30 jaar. [!]

  Like

  • Cathja zegt:

   @Wachteres

   Enkele reis Albanië. Meer mag er niet in zitten. We moeten eens duidelijk worden op dit gebied. Geen valse hoop geven dat ze ooit -na ….tig keer procederen- mogen blijven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s