Trump´s belastingplan zet de Democraten schaak(mat)

Screenshot_164

(Door: “Manna”)

Het belastingplan van Trump is erdoor. De Senaat stemde met 51 (alle Republikeinen minus zetel Alabama) voor,  48 (alle Democraten) tegen. Dat de Democraten tegenstemden, en ook in het voortraject geen enkele invloed hadden, kan simpelweg uitgelegd worden met de term cognitieve dissonantie. Time to take the red pill.

Het leeuwendeel van het Amerikaanse volk zal vanaf zijn eerste loonstrook in januari aan den lijve ondervinden dat hij er fors op vooruitgaat. En dit geldt niet alleen voor de ‘forgotten men’, waar de president zijn overwinning aan te danken heeft, maar ook voor de mensen die door de Democraten als hun achterlijk stemvee worden gezien:

De belastingvrije voet wordt onder Trump’s plan voor een eenpersoonshuishouden een bedrag van $ 25.000,-; voor tweeverdieners is dit zelfs € 50.000,-! Jawel, de Latino’s en Afro-Amerikanen krijgen er straks honderden dollars per maand bij. Mits je werkt. En dit hoeft geen probleem te zijn, gelet op de toename van de werkgelegenheid met 1,7 miljoen en  de florerende bedrijvigheid met 4%. En dit zijn de cijfers over 2017 VÓÓR de belastingherziening.

De timing kon ook niet beter: komend jaar zijn de Senaatsverkiezingen en hiermee heeft de president een belangrijke troef binnengehaald: hoe kun je tegen iemand stemmen die daadwerkelijk je leven makkelijker en beter maakt?

It’s the economy stupid!

 Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Trump´s belastingplan zet de Democraten schaak(mat)

 1. Mary zegt:

  En ook dat heeft hij voor elkaar, lucky American’s daar waar Rutte en Co kijken waar ze de Nederlanders nog meer uit kunnen knijpen ten gunste van hun EU/Islam club plannen en verder de mond kunnen snoeren.

  Liked by 2 people

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  Het enige wat hier in dit kutland nog geleerd moet worden.
  Hier kent de regering alleen maar belastingverhoging omdat de dolle honden in Den Haag alleen maar geloven in geld uitgeven aan het buitenland en zo niet dan aan buitenlanders in eigen land.
  Ben ik nou een nationalist???
  Ja gelukkig wel.

  Liked by 2 people

  • Perfide Albion zegt:

   Ik vind u zelfs een prachtige nationalist! Belastingheffing is in de kern diefstal. Het is moreel volstrekt onjuist om te stelen van de 1 en dat te geven aan de ander. Je kunt er prachtige wetgeving omheen bouwen maar het blijft altijd en eeuwig: Diefstal! Stembus of niet…

   Maar goed. Dat weet u zelf ook wel. Ik preek voor de onwetenden onder ons.

   Like

 3. T.Troubadour zegt:

  En de MSM lying anti Trump media maar volhouden dat dit voor de rijken is;dus het overgrote Nederlandse deel van de zgn.bjectivitieve nedia welke papegaaien zijn van CNN alsmede de Ne York Times als de voorbeelden voor hen berichten dit ook.

  Liked by 1 persoon

 4. M. zegt:

  Democraten gaan aan pulp met hun smeerlapperij.. alles wat die demoncreatie hoerenzooi over Trump wist te liegen daar maken en maakten zij zich schuldig aan.
  De fake nieuws schreeuwers zijn zelf het fake nieuws want die gedrochten kunnen alleen maar liegen.
  Beetje net als die gore verraders troep hier in ons land wat alle waanzin recht staat te lullen.
  Ook hier gaan ze aan pulp met leugens en leugenaars.
  Armoedzaaiers.

  Liked by 2 people

 5. jantjeuitnl zegt:

  Hopelijk krijgt Trump het voor elkaar.

  Like

 6. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Leven en láten leven…. Trump ten voeten uit !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. BertG. zegt:

  Trump verweet Obama tijdens de campagne dat hij zoveel tijd verspilde aan golf, maar de president is hard om weg om in vier jaar meer dagen aan de sport te besteden dan Obama deed in acht jaar.
  http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/760100/was-trump-nu-weer-aan-het-golfen-terwijl-hij-beweerde-aan-het-werk-te-zijn.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s