Baltimore: Op weg naar record aantal moorden

Screenshot_178

Een patrouillewagen van de politie van Baltimore.

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

In veel Amerikaanse steden heerst bijna een burgeroorlog. Baltimore is daar eentje van. Het ene bloedbad volgt op het andere.

Contra magazine

Woensdag jongstleden registreerde de Amerikaanse stad Baltimore aan de oostkust de 343e moord dit jaar – een nieuw record wat betreft het aantal moorden per inwoner. Tot het eind van het jaar over twee dagen komen daar vermoedelijk nog wel enkele moorden bij als deze trend zich voortzet.

Nadat het in het jaar 2015, na de dood van Freddie Gray, al tot een enorme toename van het aantal moorden in Baltimore kwam, wat volgens de krant “The Baltimore Sun” met 344 moorden met voorbedachten rade leidde tot een moordcijfer van 55,53 per 100.000 inwoners, bedraagt het cijfer op dit moment voor het jaar 2017 met 343 gevallen 55,8 moorden per 100.000 inwoners, wat ook is terug te voeren op het krimpende bevolkingsaantal.

Ter vergelijking: het grootste aantal moorden registreerde de stad aan de Amerikaanse oostkust in het jaar 1993, toen 353 mensen op gewelddadige wijze hun leven verloren. Maar destijds had de stad nog ongeveer 100.000 meer inwoners. Velen verlieten haar vanwege het toenemend geweld – vooral onder de zwarten – en de ontbrekende economische perspectieven. Wie wil er ook in een stad investeren, waarin in feite de criminele bendes regeren?

De Amerikanen krijgen de uit haar oevers tredende geweldscriminaliteit niet meer onder controle. Het afgelopen jaar steeg bijvoorbeeld het aantal moorden in de VS met ongeveer 9%. Maar ongeveer een derde deel van deze toename is terug te voeren tot slechts een paar districten van Chicago, dat eveneens verdrinkt in het bloed van de vermoorde mensen, wat voor president Trump al reden was om op de barricaden te klimmen.

Zelfs de door geweldscriminaliteit geteisterde eilandenstaat Jamaica komt met ongeveer 40 moorden per 100.000 inwoners niet op zo´n dimensie en ook de niet als echt vreedzaam bekend staande Midden-Amerikaanse landen El Salvador en Guatemala bezitten bijvoorbeeld hetzelfde moordcijfer als Jamaica. Duidelijk boven dit cijfer ligt eigenlijk alleen Honduras met een moordcijfer van ongeveer 90. Ter vergelijking: het moordcijfer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland ligt bij onder de 1 per 100.000 inwoners.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Criminaliteit, VS. Bookmark de permalink .

13 reacties op Baltimore: Op weg naar record aantal moorden

 1. VarAway zegt:

  Triest relaas.
  Even ter overpeinzing….dat moordcijfer in Oostenrijk en Zwitserland van 1 op 100.000?
  Zou dat misschien iets te maken hebben met de import van de tandartsen en ingenieurs
  uit de bekende export landen in het Midden Oosten en Afrrrikah?
  Zo maar een vraagje.
  Heeft niets met ” discrimmminazie ” van doen.
  Toch?

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  Amerikaanse no-go gebieden gevuld met voornamelijk illegalen.
  De oorspronkelijke burgers vertrekken.

  Dat zien we hier ook in de grote steden van Europa.
  Steeds meer (illegale) migranten, dwz, mensen die er eigenlijk NIETS te zoeken hebben, die de steden in een verderfelijke misdadige economie gebaseerd op hoeren, drugs en gokken storten.

  Hopelijk krijgt Trump weer wat controle, wij zijn afhankelijk van de EU en daarom ten dode opgeschreven.

  Like

 3. leen IJdo zegt:

  De wetteloosheid in europa neemt toe vanwege de ongebreidelde import van zogenaamde vluchtelingen, gewelddadige figuren die hier van onze regeringen, de kans krijgen om ons te islamiseren. Dat ze dat gaat lukken staat vast want moslims komen uit geharde samenlevingen waarbij het recht altijd uit de loop van het geweer van de machthebbers komt. Ook de islamitische bendeoorlogen komen mee met alle gevolgen van dien. Dus ook het aantal dodelijke slachtoffers van die bendeoorlogen. Tel daarbij op
  het aantal slachtoffers van de narcotica-oorlog De regering kijkt de andere kant op en stuurt onze soldaten (of wat daarvoor doorgaat) naar afrikaanse landen of Afghanistan om maar eens te noemen, zogenaamd op vredesmissies. om elkaar bevechtende moslimstammen uit elkaar te houden. Wat een flauwekul. Wij hebben geen vechtsoldaten, wij hebben watjes in een soldatenpak. Als wij in NL een regering zouden hebben die werkelijk ziet wat er in ons land aan de hand is, dan gooiden ze per direct alle zogenaamde vluchtelingen desnoods met geweld het land uit en haalden van overal onze soldaten terug om de eigen bevolking te beschermen tegen de gewelddadige moslims. Ons leger zou voor een groot deel omgeturnd moeten worden in zelfstandig opererende commandogroepen, getraind in stads guerrilla met echte vechtsoldaten. De regering zou, net als de zweedse regering, advies kunnen vragen aan landen zoals Colombia en Elsalvador.
  Ze durven alleen de adviezen niet over te nemen want daar zijn ze te laf voor.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Wie geestelijk blind is ziet niets ,je ogen gaan alleen open als je Bijbel leest

  Like

 5. Astrid zegt:

  Frank Zappa zong het destijds reeds: What’s new in Baltimore

  Geef de agressieve importmoslims en de verongelijkte negers in Europa nog meer de ruimte en we krijgen ook hier drastischere stijgingen te zien, terwijl beide groepen dezelfde kansen krijgen als iedereen, of tegenwoordig zelfs betere dan de autochtonen, om iets van hun leven te maken. De helft van die groepen zit aan de permanente uitkeringstiet, men heeft teveel vrije tijd en is gek op alles dat maar glinstert en duur is, maar waar men niet de gepaste energie voor wil leveren.
  Nu ja, zolang negers en marokkanen elkaar afmaken tijdens hun zoektocht naar het snelle geluk heb ik er geen moeite mee. Als ze het maar wel in hun ‘eigen’ [de brutaliteit ‘ eigen’…] wijken doen. En daarna niet even bellen voor een ambulance, die komt daar op een moment toch niet meer langs wegens de talloze mishandelingen van het personeel.
  Zelfs in het weldadige bad dat Europa [nog] is, maken de geïmporteerde aapjes er een rotzooi van. In de VS gelden echter andere regels, want wie daar niet hard werkt [drie baantjes tegelijkertijd] of ook maar iets nuttigs doet, zal het van de ripdeals en overvallen moeten hebben en belandt uiteindelijk als lijk aan de kant van de weg, of als een zombie in een van de vele gevangenissen die Amerika rijk is. Ik heb in Californië drie Federal prisons bezocht en het ziet er daar letterlijk zwart van de negers en de latino’s. Daar vecht men de bendeoorlogen verder uit en ook onderling binnen de bendes is men zijn/haar leven nooit zeker. De hel is er niets bij, want ook de bewakers zijn corrupt.

  Nu ja, zolang men elkaar uitmoordt….
  De Afrikanen en de Latino’s hebben nog steeds niet begrepen dat als je neukt, maar geen geld hebt, je beter een condoom kunt gebruiken. De moslims hier idem, ze maken teveel lichamen om te voeden en leveren te weinig legale inkomsten. Wanneer zou het kwartje ooit eens gaan vallen in die kringen? Ben altijd bereid om iets van wat ik heb te delen met minder bedeelden, maar hier in Europa hebben we te maken met gevaarlijke beroepsparasieten. De VS is al enige tijd in burgeroorlog en de Sylvana Simons van Europa willen dat ook hier bereiken, ze willen gewoon ruzie, omdat ze ontevreden zijn. Maar de wereld begint bij jezelf, toch?

  Geliked door 1 persoon

 6. Pietersen zegt:

  In de jaren ’50 was het er nog gezellig volgens dit liedje.

  Like

 7. Perfide Albion zegt:

  Allemaal de schuld van de communisten van de demo(c)ratten partij.. Overal waar de socialisten/communisten aan zit verandert in een puinhoop.

  Geliked door 1 persoon

 8. VarAway zegt:

  Goed relaas, dank U.
  Het BESTE advies kunnen we krijgen van de IDF, naar mijn bescheiden mening.

  Geliked door 1 persoon

 9. scherpschutter1943 zegt:

  Varaway, de IDF heeft geleerd te vechten om te overleven, met het water tot aan de lippen. Zover zijn we nog lang niet hier in NL. Gelet op de nl.watjes-mentaliteit zullen wij niet overleven maar ondergaan. De christelijke naastenliefde nekt ons. Wij zijn te soft, zeker voor moslimmoordenaars, die ons lachend de ogen uitsteken.

  Like

 10. edwin vissers zegt:

  Dit is allemaal het resultaat van acht jaar een illuminatie neger Obama gay president die de hele dag zijn tranny Michele lag te pijpen ,en daarna werd die keihard is zijn reet geneukt .wat zij linkse mensen toch ziek in hun hoofd .

  Like

 11. Pete zegt:

  Burgeroorlog… Waar zijn nu de ‘black lives matter’ bewegingen ?
  Of krijgen ze geen subsidie als zwart-zwart -/–moslim-moslim vermoord ?
  Er moet onderzoek worden gestart naar !! of er geen witte mensen zijn betrokken bij al die moorden ! Tenslotte is het de schuld van die ‘white-privilege’ dat zwarten zo ongelukkig zijn, en jaloers op ‘andere’ zwarten.. dat ze elkaar uitmoorden… (goh..net als in Afrika)

  Cijfers in Europa steken (nogwel) schril af (of zou dat nepnieuws zijn) tegen die van Amerika.. Maarja Amerika geeft dan ook geen gratis geld uit voor sociaal mislukte “projecten” en bouwt geen buurthuizen…

  Wee de witte onderlaag van Europa als het geld op is ! En de economie weer instort. De ‘witte’ elite heeft dan allang voor zichzelf gezorgd en woont in beveiligde ‘resorts’ en rijdt rond in brandvrije, gepantserde auto’s !

  Like

 12. Jan zegt:

  Waarom de politie bang is iemand in Baltimore te arresteren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s