De “Verenigde Staten van Europa” . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Europa, EUSSR, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nationaalsocialisme, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op De “Verenigde Staten van Europa” . . .

 1. paulzwueste zegt:

  Ik heb altijd gedacht dat wij Batavieren waren.
  Gespecialiseerd in de bouw van holle boomstammen.
  Nu zijn wij een volk geworden dat gespecialiseerd is in holle politici.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Dat klopt ook, NL-ers zijn afstammelingen van de Bataven een onderafdeling van de Teutonen uit Duitsland.
   Kwamen de Rijn afzakken naar Rotterdam.
   De Groote NL-Olie Maatschappij “Shell”, heette vroeger niet-voor-niets: “Bataafse Petroleum Maatschappij”, BPM.

   Like

 2. Flo zegt:

  De geschienis (bijna) herhaald…..

  Geliked door 2 people

 3. Anneke zegt:

  Verbluft en toch ook weer niet…15-12-1941…De succesperiode van de NSB. Ook wéér een spin van de toen al actieve NWO-maffia!!! Het spinrag van de NWO is natuurlijk mondiaal, langzaamaan verstikken wij burgers er onder. Bevrijding is meer dan welkom.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Ik was altijd een voorstander van dit concept. Met de USA als voorbeeld. Maar dan wel op een spontane manier. Zeker niet zo als nu; ons een vijandelijkgezinde religie/ideologie door de strot duwen om tweedracht en instabiliteit te zaaien en dit als reden zien om in te grijpen en onze verworven vrijheden afjatten!! W-EU is naar de kloten geholpen en het is niet meer terug te draaien. Maar 35 jaar terug werd er al gewaarschuwd, maar de Kaaskoppen bleven onverschillig en dachten dat het allemaal ver-van-hun-bedje zou blijven! Dom en naïef als ze zijn.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Welk soort lieden aan de bakermat stonden bij de oprichting van de Europese Unie kunnen we wel raden !

  Like

 6. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Het is angstig duidelijk, Gerard. De Nazis zijn eigenlijk nooit weggeweest – als in onkruid vergaat niet.

  Geliked door 1 persoon

  • In een toespraak in 1943 ging NSB-leider Anton Mussert nog wat dieper in op zijn ‘groot Europa-gedachte’. Hij stelde “dat er geen nieuw Europa mogelijk was dan van samenwerking van de Europese volken, waarbij de volken moesten leren hun eigen belangen ondergeschikt te maken aan de belangen van het grote geheel, het verenigd Europa”. Inmiddels is dit ‘NSB-plan’ werkelijkheid geworden. Nederland en de overige EU-lidstaten worden al meer ondergeschikt aan Brussel……….

   Like

 7. Hendrik zegt:

  Moslims zijn dus ontbeerbaar. Zoals een beerput.

  Like

 8. mahoog zegt:

  En wèèr staat er eentje te praaien”ga maar rustig verder met slapen”.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Het eurofascisme tiert welig verder, een iets ander sopje dan het communisme, maar dezelfde geluiden, een leger van linksradicale, autoritaire en supranationalistische politici,
  gefinancierd door tech-tyconen die hun ultieme machtspelletje voor werelddominantie spelen. hun
  SPECTRE-wereldleiders inzetten als de raketten in het videogame in de Bond-film “Never say Never Again”. ( met onze Mark als een Nigel Small-Fawcett in de bijrol).
  Eurofascisten streven nog steeds om een allesoverheersende Europese “identiteit” te scheppen, gebaseerd op dienstbaarheid van allen jegens de Europese Unie. De EU zien zij als een organisch geheel, waarin individuen en staten niet zelfstandig zijn (en dat ook niet behoren te zijn), geleid door een Politbureau in Berlijn/Brussel/Parijs en/of Straatsburg.
  Om dit te bereiken zullen EUrofascisten proberen de samenleving te “zuiveren” van bewegingen, initiatieven en ideeën, mensen, meningen en systemen die zij als anti-Europees beschouwen. ….
  Hopelijk gaan de oogjes op tijd open om de ergerlijke Pavlov reactie van bekend Nederland bij het uitspreken van het woord Europa, zodanig te doorzien, dat Nederland een kanteling teweeg mag brengen, en de machtzuchtigen verzoekt om hun geopolitieke, milieu en economische spelletjes
  Elders te gaan spelen.
  De huidige opgroeiende generaties die te maken krijgen met een toekomstige levensbedreigende geostrategische concurrentiestrijd en bescherming pogen te vinden onder de euro-Palliatieve zorg , om de kwaliteit van hun leven te verbeteren door het voorkomen en verlichten van het lijden, door middel van vroegtijdige signalering en zorgvuldige beoordeling en behandeling van mogelijke patriottistische gevoelens en andere anti-Europese problemen van lichamelijke, psychosociale, ideologische of spirituele aard, zullen echter als gehersenspoelde werkmieren van de welvaart,
  een uiterst onbezorgd leven lijden onder de mantel van de Europese Unie.

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Na het Derde Rijk, het Vierde Rijk. Ik hoop dat onze kinderen slimmer zullen zijn…..

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  De VS van Europa is een van oorsprong nationaal socialistisch project dat na de 2de wereldoorlog stealth werd voortgezet onder een nieuwe naam maar met dezelfde gedachten en motieven.

  https://langleveeuropa.nl/2015/01/de-oorzaak-is-in-de-oorsprong-van-de-europese-unie/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s