FOTOSHOPPER: Rotterdam akbar!

Door:
“Coontje”
(https://twitter.com/co0ontje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, landverraad, Marokkanen, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

27 reacties op FOTOSHOPPER: Rotterdam akbar!

 1. guusvelraeds zegt:

  De producten van 50 jaar P.v.d.A. beleid zullen Nederland nog jarenlang teisteren.

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   Dank zei de pvda is de maatschappij vernieuwd; dank zei de pvda is het onderwijs vernieuwld; dank zei de pvda wordt nu ook het geloof vernieuwd.
   Zonder de socialistische visionairs zou de wereld verloren zijn.

   Geliked door 1 persoon

  • Asgard zegt:

   Moet je als Nederlandse burgermeester eens zeggen dat het hele Christendom een klein beetje Nazi is, dan word de burgermeester gelijk van zn voetstuk gehaald, een complete uitzending word er dan aan gewijd, de media zal daar de eerste week 24 uur per dag mee bezig zijn, de kranten zullen er vol van staan, kortom over en uit voor deze burgermeester…maar wanneer je zegt dat de Islam ook een beetje Salafisme is, is er totaal niets aan de hand, is allemaal normaal schijnbaar,…..AZETTEN EN OPROTTEN ABOU, per direct!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik ben er zeker van dat dit ten huize van Aboutaleb zo gaat.
   Wel moeilijk om het prakje van je man op te warmen als je zo gekleed gaat, en hij maar
   irritant met dat vingertje achter je in je gat staat te porren….

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Like a tunnel that you follow
  To a tunnel of it’s own
  Down a hollow to a cavern
  Where the sun has never shone
  Finding hope in darkness, the good, in the bad
  Praying for a peacefull world
  These monotheistic religions never had

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dat blauwe ding doet me aan een vliegenoog denken:

  Like

 4. Donnie zegt:

  Mooie moderne stad maar met name de allochtone bevolking is hier walgelijk!
  Veel te veel negroïde en Moslims…maar dit geldt voor de hele randstad.
  Joodse mensen zijn er nauwelijks nog en Chinezen of Japanners zijn vaak toeristen of rijk waardoor ze zich nauwelijks in het openbaar bevinden maar in hun auto.

  De Nederlandse blanke vrouwen en meisjes zijn van het type kaliber zedendelinquent c.q genocidesnol oftewel vieze hoeren en dikwijls ook besmet met SOA’S…nog erger als Joseph Fritzl of Abdallah Ait-Oud!

  Bovendien zorgen deze inheemse vrouwen voor ongewenst sekstoerisme en perversiteiten bij de soevereine inheemse blanke Nederlandse man.

  Overal ter wereld behalve West-Europa uitgezonderd zou dit nimmer te nooit geaccepteerd worden door de inheemse man en bevolkingscultuur…maar wel in Nederland want in Nederland zijn ze gestoord!
  Wat een smerie rotsamenleving is dit geworden…het is een schande!!!

  Fijne Jaarwisseling iedereen!

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Quote: De Nederlandse blanke vrouwen en meisjes zijn van het type kaliber zedendelinquent c.q genocidesnol oftewel vieze hoeren en dikwijls ook besmet met SOA’S…nog erger als Joseph Fritzl of Abdallah Ait-Oud!
   Pardon????

   Like

   • theresageissler zegt:

    Precies mijn gedachte: Donnie draait door!
    Als hij het soort seksist mocht zijn,die zijn minachting jegens vrouwen in het algemeen probeert te verpakken in een vleugje zg. islam/multikul-kritiek, kan hij hier beter wegblijven, want van dat soort hebben we waarachtig al genoeg meegemaakt: Een bruikbare bijdrage valt daar niet van te verwachten.
    Begin eerst eens, uw realisme te bewijzen, door de vrouwelijke helft van de wereldbevolking volkomen in haar waarde te laten, @Donnie!

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Gouda idem.
   Gelukkig is een megamoskee (grootste van West-Europa), dankzij een geweldige belangenvereniging “Gouda Noord zoals het Hoort” voorkomen. Maar, het blijft opletten, want de PvdA regelt graag zaakjes voor onze nieuwe “gasten”.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Idd als je er van houdt een interessante moderne stad. Maar heeft ook zo zijn achterbuurten. Maar ik vrees dat Rotterdam de armste (en meest criminele) stad van NL is. Kan alleen in de benen gehouden worden door er jaarlijks MILJARDEN van onze centjes in te pompen! Eigenlijk zijn alle grote steden in NL tot rampgebied verworden. De kleinere steden gaan die kant ook op. Bij een flinke economische ramp pleurt de Hele Tent in elkaar en wordt weer aan gort geslagen! Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is!!

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Alle Nederlandse vrouwen?
   Je moeder ook een genocide snol? Of je zus en tante. Gelukkig is dit maar een mening. Ondanks oprecht veel geluk in het nieuwe jaar!

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Je bedoelt ws de dames die als hobby ‘reproduceren’ hebben. Ik ken ze! Tig kinderen van even zoveel kerels. Van dit soort zijn er 1000en in Nederland en kunnen vrijuit parasiteren op onze portemonnee. Vaak komen er ook nog allerlei hulpinstanties over de vloer. Ook al een ramp voor dit land!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ha die Donnie.
   Zo te lezen woon je vlak bij het Oude Kerkplein in Amsterdam.
   Je moet er dringend even tussenuit meid of knul, weet ik veel.

   Like

 5. steeds meer schade aan natuur, milieu en welvaart door immigratie

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  De enige Marokkaan met een serieuze opleiding is dan toch een stomme moslim, die 5 keer per dag met z’n reet omhoog zit naar het westen toe.
  Hij moest burgemeester worden om Rotterdam te straffen voor hun steun aan meneer Fortuyn en is sindsdien bezig de islamisatie rustig voort te zetten. Hij roept wel eens wat (Takiyya) maar is en blijft een achterbakse PvdA-moslim.
  Die zelfs zijn kinderen verbiedt op te groeien tot normale mensen, zonder dat de linxe kerk daar iets van vindt. Ik wil mijn stad terug. Ik wil mijn land terug.

  Geliked door 1 persoon

  • theresageissler zegt:

   Aboutaleb is niets anders dan een smerige wolf-in-schaapskleren; daar heb ik ook al het nodige over geschreven.

   Like

  • Thoth zegt:

   Ach, dat hebben het wel meer b.v. Mussert, die besloot weg- en waterbouwkunde te gaan studeren aan de Technische Hogeschool in Delft. In 1918 slaagt hij hier cum laude voor het examen civiel ingenieur. Dan komt de HTS’er die Aboutaleb heeft gestudeerd, er nog vanaf.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Zodra Nederland 3, 4 miljoen moslims “rijk” is laten moderate moslims als Aboutaleb hun ware gezicht zien. Hij begint zich al iets ontspannen te voelen blijkens het interview met de dhimmy van de EO maar dit is nog maar de eerste aanzet. Zodra de macht van het getal spreekt komen alle niet moslims in een beklemmende situatie. Ook de P.v.d.A stemmers.

   Like

 7. Patriot 2.0 zegt:

  Aboutaleb probeert de begrippen jihad en salafisme in een brede context te zetten, en zo te relativeren. Verwarring zaaien noem ik dat.

  Like

 8. Thoth zegt:

  Yep. Ik heb weleens van’m gelezen dat wanneer die thuiskomt, het pak uitgaat en een djellaba wordt aangetrokken, je weet wel, zo’n soort omhulsel voor de aasgieren…

  Like

 9. Harrie Vaes zegt:

  De meerderheid van Nederland denkt alleen maar aan….nog meer geld…….liever de kop eraf dan ook maar 1 stuiver in leveren….daarom zal de islam…. oa…..onder leiding van deze wolf in schaapskleren ….zegevieren.

  Like

 10. martinelrey zegt:

  Abou Taliban , toch?

  Like

 11. Cathja zegt:

  Wie zou er in dat ‘biechthokje’ zitten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s