Het zwijgen van de “Tagesschau” over Kandel

Screenshot_192

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw beschuldiging tegen ARD betreffende manipulatieve berichtgeving

In Kandel stak een “15-jarige” Afghaan een meisje van dezelfde leeftijd dood in een drogisterij. Waar overal in Duitsland over gesproken werd, werd echter niet genoemd in de ARD-“Tagesschau”. Op zijn makers is nu kritiek bewust dingen weg te laten .

Die Freie Welt

Tegen de makers van de “Tagesschau” bij de ARD wordt opnieuw de beschuldiging van manipulatieve berichtgeving geuit. De bij veel mensen in Duitsland ontzetting oproepende zaak, toen woensdag in Kandel in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz een 15-jarig meisje door een Afghaanse onbegeleide vluchteling “van dezelfde leeftijd” in een drogisterij werd doodgestoken, werd niet genoemd in de “Tagesschau”.

In de sociale netwerken heeft het compleet weglaten van deze misdaad voor omvangrijke kritiek op de publiekrechtelijke zender en zijn nieuwsuitzending gezorgd, die ook een dag later niet wil stoppen. Men klaagt erover dat de ARD bewust iets zou willen verzwijgen, nadat de exacte herkomst van de dader bekend werd.

De zogenaamd 15-jarige Afghaan zou bovendien de ex-vriend van het vermoorde meisje en door meerdere delicten bij de politie geen onbekende geweest zijn. De ouders van zijn ex-vriendin hadden korte tijd voor de moord aangifte tegen hem gedaan wegens belediging, ongeoorloofde dwang en bedreiging.

Ondertussen proberen de makers bij de ARD zichzelf te rechtvaardigen en gaven er een verklaring over af waarom ze “zo aarzelend” geweest zouden zijn. Dit zou “namelijk een goede reden hebben gehad”, deelt men op de eigen blog van de ARD mee.

Het team van de “Tagesschau” verklaart dit als volgt: “Na alles wat we tot nu toe weten, gaat het om een relatiedaad. Hoe vreselijk deze ook geweest is, vooral voor de ouders, familieleden en bekenden – maar de ´Tagesschau´ en ´Tagesschau.de´ berichten in de regel niet over relatiedaden. Temeer daar het hier om jongeren gaat die bijzondere bescherming genieten.”

Dan verwijst men ernaar dat men zich ook daarom zou terughouden, omdat de politie nog aan het begin van het onderzoek zou staan en het motief op dit moment nog niet duidelijk zou zijn. Men kondigt aan de zaak in de gaten te blijven houden – echter met de journalistieke knowhow die geboden zou zijn. Pas later bond de “Tagesschau” met een heel korte mededeling over Kandel in.

Het is de vraag of de strenge regels ook toegepast zouden zijn wanneer de dader een Duitser en het slachtoffer een vluchtelingenmeisje geweest zouden zijn. Dan zou er vermoedelijk na de “Tagesschau” onmiddellijk nog als special een “Brennpunkt” zijn uitgezonden.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, publieke omroep, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het zwijgen van de “Tagesschau” over Kandel

 1. Yvonne zegt:

  Ga dan ook geen relatie aan met een Afghaan, hoe erg dit ook is

  Geliked door 2 people

 2. msn2017 zegt:

  Ik woon hier in België, als Nederlander. En heb het gelukkig héél erg naar mijn zin. Belasting betaal ik niet zoveel. En ziekte kosten zijn véél lager. De dokter moet je wel betalen, maar dat krijg je wel terug van het ziekenfonds. Géén rekeningen achter af. Géén incasso bedrijfjes o.i.d. Dat is hier de gewoonte. Dát zouden ze in Nederland eens moeten regelen. Geen verzekeringen, die de mensen toch niet kunnen betalen. Geen eigen risico (al dan niet vrijwillig en berekend).

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Ga dan geen relatie aan met een Afghaan. Meisje van 15 Kind wat net uit het ei gekropen is. Misschien wisten de ouders er in eerste instantie niks van. Je weet niet wat die kinderen uitvreten als je niet verdomd goed oplet. Met name tegenwoordig zeer noodzakelijk.

  Like

 4. hans zegt:

  Hoop dat de mensen zo woedend worden dat ze al die studio`s in de hens steken, eens kijken of er dan niet geluisterd wordt! Geloof dat het echt begint in Duitsland dat dit volksvijandige globalisme wat we nota bene op de meest perverse en banale manier ook nog eens financieren abrupt aan zijn einde komt. Voel de woede in heel het Westen koken.

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Na de dodelijke steekpartij op een 15-jarig meisje in Rijnland-Palts, roept Volker Poß, burgemeester van Kandel (SPD),op om de kalmte te bewaren.
  Hoewel de verdachte een minderjarige vluchteling uit Afghanistan is, zou een overhaaste beoordeling niet op zijn plaats zijn, zei Volker Poss vrijdag op televisie.
  “Het verspreiden van xenofobe uitspraken is op dit moment niet de oplossing”, zei de gekozen vertegenwoordiger.
  De vader van het vermoorde meisje uitte twijfels over de leeftijd van de crimineel.
  “Het is onmogelijk dat hij slechts 15 jaar oud is,” vertelde de vader de krant “Bild”.
  Het feit dat een rechtbank zich voornamelijk bezighoudt met de kwestie van leeftijd van een zogenaamde minderjarige vluchteling, is niet nieuw: het moordproces in Freiburg tegen Hussein Kgaat al maandenover dit onderwerp.
  Uiteindelijk liet de vader van de beklaagde de rechtbank weten dat zijn zoon 32 was ten tijde van het misdrijf – niet 17 zoals Hussein K. had gezegd.
  (…)

  Bij het beoordelen van deze misdaad in Kandal,door een dader van Afghaanse afkomst, zei de hoogleraar Jeugd- en Jeugdwet aan de universiteit van Kassel
  : “In dit soort gevallen wordt het onderwerp “eer” aangeroerd.
  Maar we moeten oppassen, we weten niet, wij kunnen niet in het hoofd van deze jeugdigen kijken.
  Hij kan emotionele blessures hebben gekregen, ernstige, in zijn land van waar hij is gevlucht………
  BRON: FRANKFURTER ALGEMEINE
  http://www.faz.net/aktuell/gesellschaft/kriminalitaet/vater-des-opfers-von-kandel-er-ist-nie-und-nimmer-erst-15-jahre-alt-15364760.html

  Via; https://lesobservateurs.ch

  Like

 6. Cleo zegt:

  Deze selectieve censuur ter verdediging van de misdadige nep-vluchtelingen is er 1 in een rij van vele; dit is niet zomaar per ongeluk of toevallig. Deze ontwikkeling in combinatie met het door bepaalde politici gelanceerde verhaal dat er nep-nieuws in de (sociale) media rond zou gaan, is zeer verontrustend. Gevestigde politici en de msm hebben er alle belang bij om de publieke opinie in de door hen gewenste denkrichting te sturen: het is een kwestie van tijd voordat kritische berichtgeving en kritische meningen worden gecensureerd!

  Geliked door 2 people

 7. Arnold zegt:

  Ziet ejbron diep gezonken nederland die poster harry2

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  “Hij kan emotionele blessures hebben gekregen, ernstige, in zijn land van waar hij is gevlucht.”

  Die emotionele blessures zullen eruit bestaan dat hij is opgevoed als moslim. Iets ergers kun je een kind bijna niet aandoen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 9. tippelaar zegt:

  Ik zou nog niet eens een afghaanse windhond nemen laat staan een afghaanse vriend.Misschien kan er als daad van tegenterreur een afghaanse vluchteling omgebracht worden? Is de boel weer in evenwicht, Voor de ouders van het vermoorde meisje zal dat jammer genoeg niets veranderen. Maar de volgende dader (die komt dat staat vast) weet wat hem te wachten staat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s