Lammert is er zeker van: Er komen nieuwe verkiezingen ZONDER Angela Merkel

Screenshot_172

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

CDU kan niet meer winnen: Het Merkel-aureool is verdwenen

De parlementsverkiezingen 2017 waren de zesde verkiezingsnederlaag sinds 2014: uitgerekend in de deelstaat, waarin de kieskring van Angela Merkel zich bevindt, verliest de CDU en raakt zelfs achter de AfD. Voor de kanselier had het niet slechter kunnen lopen. De CDU schijnt daar nu op te reageren – en trekt aan de noodrem. Veel wijst erop dat ze Merkel laat vallen – om zichzelf als partij te behoeden voor neerstorten in het oneindige. Of er echter met een nieuwe CDU-kanselier iets zal veranderen aan de politiek van de islamisering van Duitsland door de CDU is meer dan de vraag.

Michael Mannheimer Blog

Laten wij echter niet vergeten: dit succes is enkel en alleen te danken aan niets anders dan de aanwezigheid van de AfD in het Duitse parlement. De AfD heeft het partijenkartel zware schade toegebracht – aangezien zij de gebruikelijke regeringscoalities door haar 100 afgevaardigden van hun stuk heeft gebracht. En de AfD is het product van jarenlang en onvermoeibaar voorlichtingswerk van de islam- en systeem-kritische blogs, die miljoenen Duitsers op de hoogte hebben gebracht.

De redes van de AfD verschillen intellectueel van die der systeempartijen als dag en nacht. Tegen de beschuldigingen van de AfD heeft geen van de kartelpartijen een antwoord. Omdat men op de waarheid niet kan reageren met nieuwe leugens. Het volk kan niet eindeloos worden bedrogen.

(Michael Mannheimer)

Wie had gedacht, dat de AfD zó snel WERKT?

Als deze melding klopt, dan heeft er in de “CDU” een opstand tegen Merkel plaatsgevonden om het neerstorten in de peilloze diepte te verhinderen. Men wil klaarblijkelijk TIJD WINNEN voor de “opbouw” van een nieuwe kandidaat voor het kanselierschap voor nieuwe verkiezingen zonder dit monster. Tot dan laat men het in vruchteloze “oriënterende gesprekken” (die vanaf 7 januari weer moeten beginnen) doorsudderen, zodat men tenslotte kan zeggen dat ZIJ “het niet heeft gered”  een nieuwe regering op de been te brengen! Er staan haar immers ook aanklachten wegens hoogverraad te wachten!

Merkels “generaal” Tauber heeft in elk geval reeds afscheid genomen “wegens ziekte“.

Ja, het wordt “ernst”- een reageerder vraagt aan de zelfs dubbel zo “ernstig bezorgde” FOCUS:

“En wie heeft er binnen de gelederen der gevestigde partijen nog meer een kwaaltje?! Interessanter zou in plaats daarvan een BERICHT zijn OVER de AANVALLEN en de VERWONDINGEN die vertegenwoordigers van de AfD moesten en moeten verduren. Het zwijgen van de gevestigde media klinkt in dit geval bijzonder LUID.”

Ja, dat geldt ook voor het OORVERDOVENDE zwijgen van Merkel´s leugen-pers met betrekking tot de barbaarse overvallen van haar “zwarte soldeniers” op weerloze vrouwen en kinderen, zoals ze sinds ’45 niet meer voorgekomen zijn!

Reactie van “Alter Sack” (vertaler: vaste reageerder op het Michael Mannheimer Blog), 21. 12. 2017

__________________________________________________

Verdeelde CDU: Lammert is er zeker van: Er komen nieuwe verkiezingen ZONDER Angela Merkel

Norbert Lammert is er zeker van: Een grote coalitie zal er niet komen. In plaats daarvan komen er nieuwe verkiezingen en dat zonder een kandidatuur van Angela Merkel. Lammert´s prognose maakt duidelijk hoe verdeeld de CDU op dit moment is.

De voormalige voorzitter van het Duitse parlement Norbert Lammert gaat volgens een bericht van de “Bild”-Zeitung uit van een mislukken van de onderhandelingen voor een grote coalitie. Zoals de krant van woensdag bericht, heeft de CDU-politicus en voorzitter van de Konrad-Adenauer-Stichting in kleine kring de prognose gedaan dat er de voorkeur zal worden gegeven aan nieuwe verkiezingen zonder een hernieuwde kandidatuur van Angela Merkel.

Norbert Lammert is er zeker van: Nieuwe verkiezingen in plaats van GroCo

Lammert wilde deze interne prognose op navraag van de “Bild”-Zeitung echter niet bevestigen. “Ik wijs er enkel en alleen steeds weer op dat het voortdurend verklaren dat het in ieder geval weer tot de vorming van een grote coalitie zal komen de veiligste methode is om iets dergelijks te verhinderen.”

Voelt Lammert zich door Merkel voor het hoofd gestoten?

De verhouding tussen Lammert en Merkel lijkt gespannen. De lastige ex-voorzitter van het Duitse parlement gold meerdere malen als kandidaat voor het presidentschap, de kanselier steunde echter andere kandidaten.

Tenslotte schijnt er een machtsstrijd geweest te zijn om het voorzitterschap van de nauw met de CDU verbonden Konrad-Adenauer-Stichting. Naar verluid was Merkel vóór haar intieme vriendin Annette Schavan als opvolgster van Hans-Gert Pöttering. Tegen de voormalige minister van Onderwijs, die vanwege een plagiaataffaire terug moest treden, bestonden er echter binnen de stichting grote bedenkingen. Merkel draaide later bij.

(Bron: www.news.de)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christendemocraten, Duitsland, Merkel. Bookmark de permalink .

5 reacties op Lammert is er zeker van: Er komen nieuwe verkiezingen ZONDER Angela Merkel

 1. Trucker zegt:

  dat kreng aan de kant zetten (letterlijk) en dan een slug in die vieze smerige communistische landverraadster, die Duitsland (wat zeg ik het Avondland) verkocht heeft aan islamieten invaders.
  Voor de onwetenden een Brenneke is uiterst effectief om die gore vieze kop letterlijk (bis) aan flarden te blazen.

  Like

 2. Jean zegt:

  De ogen van de Duitsers gaan stilaan open en als ze nog niet open zijn zullen ze wel open geslagen worden door de islamieten.
  merkel (met kleine letter) hoort thuis op het schavot met naast zich die schulz (met kleine letter) en juncker & bende (allen met kleine letter) want het zijn Europa beschadigers en Europa verraders en dat soort hoort niet thuis in ons Europa.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Bedankt Theresa, voor jouw aandeel in het vertalen. Het leest voor mij gemakkelijker in mijn eigen taal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s