Opnieuw groepsverkrachting in Malmö

Screenshot_195.png

(Door: Paula Varga – Vertaling: E.J. Bron)

De waanzin houdt niet op. Binnen enkele dagen kwam het tot de vierde groepsverkrachting in de Zweedse stad Malmö.

CompactOnline

Volgens informatie van de Zweedse nieuwssite “Sydsvenskan” vond de daad plaats in de nacht naar vrijdag in het district Högaholm. Daar werd een vrouw op weg naar huis door een groep mannen overvallen en bruut verkracht. Over de daders is tot nu toe niets bekend.

Het lukte het slachtoffer om op eigen krachten naar huis te komen, ze belde de politie op en werd om 03.00 uur op het politiebureau ondervraagd. De politie kondigde een grote en intensieve doorzoeking van het district aan. Het is onduidelijk of er ook deze keer – zoals in de laatste gevallen – spermahonden werden ingezet. Hun werk had in ieder geval aangetoond dat de voorbije verkrachtingen niet door dezelfde personen werden gepleegd.

Desondanks weet de politie tot nu toe maar zeer weinig over de serie verkrachtingen. Al in februari vroeg de BBC of Malmö de verkrachtingshoofdstad van Europa zou zijn (“Is Malmö the ´rape capital´ of Europe?”).

In de eerste helft van december raadde de burgemeester van de stad Malmö vrouwen aan om ´s avonds het huis niet meer te verlaten. Een advies dat bij de bevolking voor woede zorgde.

Video zoekactie van de politie in Högaholm:

 

Bron:
www.compact-online.de
Door: Paula Varga

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

41 reacties op Opnieuw groepsverkrachting in Malmö

 1. Margreet Scheeringa zegt:

  Wapen meenemen in je tas. Bestaat er een mitrailleur die in een damestas past?

  Like

  • Flo zegt:

   Beter een law,licht antie tankwapen ,zet meer zoden aan de dijk.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Twee priemen van de bouwmarkt voldoen uitstekend. In elke laars een. Met weinig kracht dringen ze tot aan het heft gemakkelijk door het vlees van de onblanke beestmens. Als je als vrouw fors uihaalt doorboren ze ook schedels.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Joannes den Hollander 29 december 2017 om 22:47

    Op zich een prima zelfverdediging, maar als zo’n sterke, agressieve woesteling je pols beetpakt en je eigen ogen uitsteekt met die priem? Of als zo’n zandhapper je vastgrijpt zodat je de tijd niet hebt om een priem uit je laars te trekken?
    Kun je nagaan wat er gebeurt nadat je je bent kapot geschrokken van een hele horde hitsige primaten die je aanvallen.

    Geliked door 2 people

   • Thomasson zegt:

    @Tistochwat en @BertG. Het alle beste is natuurlijk een zeer kleine schietklare pistool die men zo in een jaszak of broek kan meenemen Hier zijn paar suggesties https://www.youtube.com/watch?v=JI60Fx0gCaE en https://www.youtube.com/watch?v=1GbMht1livs. De meeste vrouwen dragen wapens in hun tassen en dat is fout! Totdat men de tas opent, gaan te veel minuten verloren en de aanvaller kan zo zijn doel uitschakelen. Als men niet aan wapens kan komen, is een stiletto ook een goede wapen (messen zijn toelaatbaar met een lemmet van tot 10 cm.) . Maar men moet het lemmet van de stiletto zo scherp maken, dat het zo scherp is als een scalpel. Men kan ook een schokker gebruiken. In veel landen van de EU zijn ze nog toelaatbaar. Maar het alle beste voor een stad zoals Malmo of iedere andere stad die genetisch al zo vervuilde is, de mogelijkheid bieden voor vrouwen en meisjes om speciale zelfverdedigingscursussen te bieden. In zo’n cursus moeten ze leren hoe men de vijand neutraliseert. De cursus kan gebaseerd worden op zelfverdedigingscursussen voor politieagenten en commando’s. De cursus moet ook laagdrempelig en betaalbaar zijn. Zo ver ik weet bestaan zulke cursussen al in de VS en in gebieden waar blanke Zuid Afrikanen wonen.. Maar wedden dat de Zweedse overheid zal geen cent uitgeven om hun eigen vrouwen te verdedigen? Vrouwen die niet door de ‘Desert- en jungle bunnies’ worden verkracht (Archie Bunker in All in the Family) zouden minder leuke bruine Kalergi-kinderen baren. Dan komt de doelstelling van hen zieke ideologie in gevaar.

    Like

   • BertG. zegt:

    Een zakmesje met een lengte tot max. 6-7 cm. is toegestaan.
    Maar het lemmet mag dan niet in een soort van klem vallen.
    Maar moet direct dicht geklikt kunnen worden.
    Een mes waar je dus helemaal niets aan heb, maar 1tje waarmee je in je eigen vingers kan snijden omdat ie dicht kan klappen.
    Alles wat daar van afwijkt is verboden, als je je daar an zou storen tenminste.

    Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Socialisme….

  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  Off topic en ik weet ook helemaal niet of iemand er iets mee kan of wil:

  https://cultuurondervuur.nu/stop-onteigening-spaargeld/

  Ik ben er inmiddels van overtuigd dat we tóch niets kunnen inbrengen tegen de beslissingen van de dictators in Brussel en hun slaafse hielenlikkers in o.a Den Haag.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik heb het ook gelezen. Zo verkrijgt “Brussel” via de banken totale controle (Big Brother). Goed om te signaleren.
   P.S. Doordat de rente laag is, hebben mensen hoge hypotheken. Hun huis is onderpand. Een rentebeweging, en iedereen is slaaf van de bank (huis opeisbaar, want hypotheek > marktwaarde huis).

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Via bitcoins verliezen regeringen en banken de controle. Drugsgeld en zwart geld moet ook ergens heen.
    Burgers zoeken uitwegen voor de staatscontrole en dat zit de regeringen niet lekker.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Hendrikush
    Ik ken al mensen die edelmetalen en goudstaafjes kopen.

    Like

   • Anneke zegt:

    Ben wel HEEL blij, dat ik géén hypotheek nodig had…Een letterlijke Zegen!!! “Van wie, Anneke? Van onze Schepper en Vader God”.

    Like

  • tippelaar zegt:

   Ja, iets er tegen inbrengen heeft geen zin want ze zijn horende doof en ziende blind. ER IETS TEGEN DOEN, kan iedereen. Mijn fantasie slaat op hol als ik daar aan begin te denken. Een ieder kan een daad stellen tegen Europa.

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Als de Noord-Europese bevolking hun gastvrijheid jegens Noord-Afrikanen zullen herzien, en de burgers hun gasten buiten de deur wensen, zal de toestroom van verkrachtende vluchtelingen naar De Lage Landen of de laagvlakte in Noordwest-Europa een massamigratiegolf van misdadige moslims betekenen, de islamisering en de aanslagen op onschuldige Europese burgers zal zich verder uitbreiden binnen onze contreien met aanvallen op onschuldige vrouwen en kinderen.
  Wat staat ons nog te wachten als de Europese economie wederom zal uitmonden in een crisis, het leed dat hieruit zal voortvloeien zal de politici wederom geschokt doen reageren, maar oplossingen aandragen ……niet.
  Nederland wat was je mooi.

  Geliked door 1 persoon

 5. Steven zegt:

  Met dank aan het ‘socialisme’ en racist schreeuwers!

  Geliked door 1 persoon

 6. Perfide Albion zegt:

  Hopen dat het slachtoffer een kiezer is van de socialisten/communisten. De kans daarop is best groot in Zweden.

  Misschien leert ze dan dat de doodstraf helemaal zo slecht niet is….

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  spermahonden

  Ik had nog nooit van dit ras gehoord. 8-|

  Like

 8. biebie zegt:

  Die zweden toch weten zij niet van het bestaan van het armbandje van de burgemeester van keulen.
  Werkt 100% als je de ME op armlengte achter je hebt staan !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  De kans om er iets tegenin te brengen hadden we afgelopen maart, Tis. Maar die kans is door de tolerante goedmensen om zeep geholpen. En wie z’n billen brandt moet op de blaren zitten…

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 10. Pietersen zegt:

  Wat is nu nog de verworvenheid van de vrijheid die er ooit was, dat je wordt verzocht ‘thuis te blijven’ en dan maar wachten op betere tijden die nooit meer komen ? Je begrijpt niet waarom de Zweedse regering nog niet gelynched is. O ja, de bevolking is jarenlang gehersenspoeld, dat is de reden.

  Like

  • tippelaar zegt:

   zweden word geleid door socialisten. Zij hebben een maatschappij die ze zelf hebben ingericht. Zij krijgen wat ze verdienen. Doorgaan dus. Er komt een moment dan worden hun geesten verlicht maar het zal dan wel te laat zijn voor deze eenvoudigen van geest

   Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Heeft het slachtoffer natuurlijk haar anti verkrachting armbandje thuis laten liggen. Hoe stom kun je zijn.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/07/migranten-lachen-zich-kapot-zweedse-politie-deelt-verkracht-me-niet-bandjes-uit/

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Als er nu nog meiden uit Malmö in hun eentje op ongure tijden door ongure buurten lopen heb ik geen medelijden. Dan vragen ze erom of ze willen het zelf.
   Hoe stom kun je zijn?

   Like

 12. sadu zegt:

  Slappe hap in Zweden, reactie van de regering ; neem een taxi pffffff

  Like

 13. Anna zegt:

  Een schofterige agressieve manier van islamiseren:…….
  kinderen proberen te maken bij de tegenstander!!!!!!
  Dit wordt bij de Yezidi’s en andere niet moslim groepen, door agressief moslimtuig , in het midden oosten volop toegepast…….
  De vijand is volop onder ons…… en onze overheden kijken de andere kant op!!!!

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Genocide door verkrachting. Zeer effectieve manier om een volk te breken. Jezidy’s hebben gelukkig de misbruikte vrouwen weer in hun midden opgenomen. Alleen de verwekte kinderen zijn een groot maatschappelijk probleem voor de toekomst. Arme kinderen. Ze vallen tussen wal en schip.

   Like

 14. Henk der Niederlànder zegt:

  De feestdagen zijn weer in volle gang en dat is ook goed te zien.
  Over bijna de gehele wereld zijn Merkelblokken geplaatst om de burger een schijnveiligheid op te dringen.
  In Egypte afgelopen week weer een aanslag op een koptische kerk.
  In zowat de gehele westerse wereld de politie duidelijk gemaakt dat vrije dagen er weer eens niet in zitten want alles moet beveiligt worden tegen aanslagen waarbij de media ”vergeten” te vermelden dat deze aanslagen pertinent uit de islamitische hoek komen.
  Wat ook vergeten word te vermelden dat de sexuele jihad gewoon doirgang mag vinden van de westerse regeringen.
  Zolang de burgers niet willen onderkennen dat met de hele import van het moslimtuig de westerse wereld naar de kloten gaat en dezekfde burgers blijven stemmen op de partijen die allemaal zo links zijn als de neten ondanks dat ze zich rechts dan wel middenpartijen noemen zal er geen zak veranderen.
  Er kan naar eer en geweten gesteld worden dat de main stream media hier wel de grootste schuld aan hebben, maar ook de burgers zelf zijn zeker niet zonder schuld omdat ook die weigeren om hun oogkleppen af te leggen.
  Ik ben van mening dat de feestvreugde zoals we die de laatste decennia ervaren voorlopig niet zal veranderen.
  De beste raad zal zijn : leer er mee leven en koop een pistool.

  Like

 15. Wachteres zegt:

  En dan hebben we ons nog niet gerealiseerd dat zeker 40% van die macho-mannetjes zich de één of andere geslachtsziekte op de hals heeft gehaald. [Nou ja, op de hals?]

  Merkwaardig, dat we nooit lezen dat verkrachte vrouwen dat kadootje overgenomen hebben.

  Of zal dat bewust worden verzwegen?

  Wist u trouwens al dat zoiets geneest als de man seks heeft met een maagd?

  We moeten toch iets over hebben voor het goede doel?

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Dat verhaal van sex hebben met een maagd klopt inderdaad Ans.
   Dat is de reden dat in sommige landen van Afrika zelfs zuigelingen doodverkracht worden.
   En dit soort cultuurverijkers word hier en masse geimporteerd.

   Like

 16. jackholland zegt:

  Het gaat maar door, het gaat maar door . En nog is de overgrote meerderheid in nederland een soort linksmensch die denkt dat het met de islamisering allemaal wel mee zal vallen.
  Zweden is nog een stuk linkser (geschifter) dan nederland het is daar daar allemaal al verder geescaleerd . Maar nee hoor denken de linkse idioten , zover komt het hier niet.

  Man man , denk eens aan 30 jaar geleden pak nog eens een krant van destijds .en vergelijk die met een krant van nu en huiver.
  Momenteel staan de kranten vol van islamgerelateeerde shit,:verkrachtingen, inbraken, eerwraak, drugsmoorden,bijstandsfraude, intimidatie, moskeegezeik, salafisme ,rascisme, allochtone werkeloosheid, ,fraude met huizen buitenland,,drugshandel, ,,kindontvoeringen ,zuuraanvallen enz enz .
  Maar nee hoor het heeft niets maar dan ook niets met pislam te maken.
  vorige week vechtende eritreers (waarschijnlijk geen moslims ) maar wel gewoon apemgedrag.
  Laat eens een groep bavianen vrij uit artis u zult versteld staan van de overeenkomsten.
  Lees eens voor de gein op links sites hoe je meot omgaan met eritreeers . Je lacht je kapot .
  Voor een chimpansee is het volgens mij nog makkelijker om zijn inburgeringdsdipiloma te halen dan voor onze vrienden uit eritrea .
  Man man wat halen we hier binnen ? Barbaren die zich niet willen aanpassen met de meest gore ziektes te lomp en te lui om voor de duvel te dansen die never iets zullen bijdragen aan nederland en dat generaties lang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s