Sebastian Kurz tegenover de “Bild”-Zeitung: herverdeling van “vluchtelingen” onder dwang is een verkeerde weg

Screenshot_180

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwe Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (foto) heeft in een kerstinterview met de “Bild”-Zeitung zijn opvatting over de immigratie- en “vluchtelingen”politiek bevestigd en daarbij ook duidelijk kritiek geuit op de huidige toestand. De op dit moment geldende quota bij de herverdeling van “vluchtelingen” in de EU beschouwt Kurz als een verkeerde weg. Letterlijk: “Om landen tot de opname van vluchtelingen te dwingen, brengt Europa niet verder.” Erger nog: “Als we op deze weg voortgaan, splijten we de Europese Unie alleen maar verder. De lidstaten zouden zelf moeten beslissen of en hoeveel mensen ze opnemen.”

Duits - Zuerst

Kurz zei verder dat de foute ontwikkelingen in de vluchtelingen- en migratiepolitiek van de EU dringend gecorrigeerd zouden moeten worden: “De grenzen tussen asiel en economische migratie zijn op dit moment volledig vervaagd.” Het zou erom gaan de mensen in hun landen van herkomst te helpen. Wanneer dit niet mogelijk zou zijn, dan in de buurlanden. “Als ook dat niet mogelijk is, dan op hun eigen continent in veilige gebieden. Deze zouden door de EU ondersteund moeten worden, wellicht zelfs georganiseerd en militair beveiligd.” Pas in een laatste stap zou ter plaatse kunnen worden uitgekozen wie naar Europa zou mogen komen, zei hij. “Maar we kunnen niet langer iedereen opnemen die het met hulp van een mensensmokkelaar lukt de EU binnen te komen.”

Overigens zouden de westelijke EU-landen meer respect tegenover de opvatting van de oostelijke landen moeten tonen: “In Midden- en West-Europa wordt nog veel te vaak neergekeken op de jongere lidstaten in het oosten”, zei Kurz. Hij verdedigde echter de sanctieprocedure van de Europese Commissie tegen Polen wegens de vermeende bedreiging van “fundamentele waarden”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Europa, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Midden-Europa, Oost-Europa, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

9 reacties op Sebastian Kurz tegenover de “Bild”-Zeitung: herverdeling van “vluchtelingen” onder dwang is een verkeerde weg

 1. M. zegt:

  Herverdeling is niet meer dan kolonisatie.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tistochwat zegt:

  Sorry, ik ben tegen elke vorm van hulp zolang de eigen bevolking in armoede leeft en de bejaarden worden ‘afgeknepen’ tot in hun beenmerg.
  EN ZOLANG DE ‘ELITE’ ZICH WENTELT IN SCHAAMTELOZE WEELDE!

  EN VOORAL ZOLANG DE ‘ORANJES ER ELK JAAR SCHEPPEN GELD BIJ KRIJGEN!

  We hebben al vele tientallen jaren veel te veel bijgedragen aan allerlei (ontwikkelings)hulp en nu moeten WIJ ons in allerlei bochten wringen om op van alles en nog wat te bezuinigen.

  Geliked door 2 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Kurz gaat Rutte ontmoeten. Kurz laat zich echt niet inpakken.

  Like

 4. Johan zegt:

  Wacht maar Kurz. Ook jij zult onder de voet worden gelopen door de Brusselse elite

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ieder land moet dus zelf beslissen hoeveel men op wil nemen. Nu de kloof tussen politiek en volk is inmens. Hier in Nederland een langzaam steeds groter deel van het volk het niet, maar de politiek wel. Want Brussel.
  Sprak vandaag een stel die zich durfden te uiten dat ze liever helemaal niets meer deze kant op willen hebben . Ook geen vluchtelingen. Helpen op eigen continent zeggen ze dan. Welnu dat kan met scholing, maar niet te veel, Want 60 jaar hulp aan Afrika heeft ook nul opgeleverd. Zolang ze alleen maar blijven fokken dan is het water dragen naar de zee. Ze hoorden mij iets zeggen en durfden zich meer te uiten in die zin. Mensen zijn nog steeds bang zich te uiten, maar ik krijg toch steeds meer tekenen dat er een omslag begint te komen. Ik moet wel zelf eerst openlijk iets zeggen wat migranten betreft en dan komen ze los. Wij hebben hier in West-Europa een stel gekken aan de top. Men keek teveel naar ze op. Mensen kunnen zich niet voorstellen dat er mensen aan de top kunnen zitten, die oliedom zijn wat landsbelang betreft, maar uiterst sluw wat eigen belang betreft.

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Een moedige en bedachtzame man, en dat op 31-jarige leeftijd !
  Wat moeten wij ons dan behelpen met rubberen Rutte….

  Geliked door 1 persoon

 7. Sabeltant zegt:

  “De lidstaten zouden zelf moeten beslissen of en hoeveel mensen ze opnemen.”

  Voor ons land met Mark “rubberen rug” Rutte een mooie gelegenheid om alle parasieten die de rest van Europa niet wil op te nemen een Nederlands paspoort te geven.
  Als dank krijgt meneer vast wel een 35k/mnd betalende matsbaan bij de EU.

  Like

 8. Victor Orban legt even uit dat de EU vooral haar oren naar George Soros en niet naar ingezetenen van Europese staten laat hangen. Sterker nog:: Het gekochte Brussel ondermijnt welbewust de democratie in Europese staten door met omvolkingsquota van geluks- en geldzoekers te komen die de cumulerende kostenposten van de toekomst zijn.

  DAAROM wordt het tijd voor alternatieve voorlichting aan elke Europese ingezetene voorbij de gangbare massamedia dat vooral als propagandakanaal fcunctioneert om te kunnen komen tot vervanging van door speculanten belobbyde politici voordat zij het volk kunnen vervangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s