“Wij moslims kunnen niet tegelijk met jullie bestaan”

Screenshot_175

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” (soera 5:51)

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Toen ik het hier te behandelen artikel bij toeval ontdekte, geloofde ik mijn ogen niet. Een redacteur van de Beierse Omroep, die later Zuidoost-Europa-correspondent van de ARD in Wenen werd, schreef vijf jaar geleden precies datgene wat alle serieus te nemen islamwetenschappers (dat zijn zij die niet tot de islam zijn bekeerd – en dezen vormen een minderheid in deze “wetenschap”), alle moslims, die de islam hebben verlaten, óf verder geleefd hebben als atheïst, óf zich hebben bekeerd tot het christendom, alle professionele islamkenners als Robert Spencer, de weergaloze Oriëntalist Hans-Peter Raddatz, samen met Tilman Nagel wereldwijd één der beste islamkenners – en talloze andere nuchtere geesten, van Voltaire tot Marx, van Schopenhauer tot Churchill, allang erkenden en – ingeval het gaat om voormalige moslims (bijv. Sabatina James) – uit eigen ervaring bevestigen:

Michael Mannheimer Blog

De islam is niet in staat tot coëxistentie met niet-moslims.

Dat de redacteur dit in 2012 nog kon schrijven zonder meteen onder vuur genomen te worden, toont aan in wat voor abominabele tijden wij tegenwoordig leven

Het toont echter ook aan dat er onder journalisten te allen tijde enkele zijn die hun verstand niet hebben opgeofferd aan de politieke correctheid – en van datgene waarover ze schreven het fijne weten.

De voormalige staatspresident van Singapore, Wee Kim Wee (van 1985 tot 1993), bekende in een interview dat in Singapore nagenoeg alle rassen en religies van de wereld leven. Men zou geen probleem hebben met welke etniciteit of religie dan ook. Alleen moslims zouden voortdurende ergernis veroorzaken.

Waarom moslims in geen enkele niet-islamitische samenleving mogen integreren

De reden daarvoor ligt ‘m niet aan een gen – het is dus niet iets biologisch. Maar het is inmiddels na 1400 jaar islamitisch indoctrinatie, waarmee de moslims van alle tijden vanaf hun eerste tot en met hun laatste ademtocht te maken krijgen, in te delen als epigenetisch: Dat wil zeggen: de nieuwste wetenschappelijke onderzoekingen hebben bevestigd dat culturele voorwaarden invloed hebben op de genetische gesteldheid – dus ons erfgoed kunnen veranderen,

Het is moslims door Allah uitdrukkelijk verboden,om zich te vermengen met niet-islamitische culturen of zich aan hen aan te passen

Moslims moeten de hoofdcultuur vestigen (ook als zij in het land der “ongelovigen” nog een onbeduidende minderheid zijn), hun religie moet alle andere religies uitroeien. Het is moslims zelfs verboden vriendschappen te sluiten met niet-moslims. Als dat er toch van komt, wordt een moslim een “ongelovige” – dat betekent zijn dood.

Zo staat het in de koran. En de koran is, volgens de islam, door Allah woord voor woord direct aan de gelovigen gericht

De koran is dus, anders dan bij de overige religieuze primaire teksten, het rechtstreekse woord van Allah aan de gelovigen, die deze de stichter van de religie, Mohammed, een epilepticus, door de aartsengel Gabriel in zijn slaap in het oor liet fluisteren. Aldus is Mohammed niet alleen de laatste profeet, maar ook de enige overbrenger van de woorden van Allah, die in de koran zijn samengevat – wat hem in de ogen van alle gelovige moslims te allen tijde onaantastbaar maakt. De islam is identiek aan Mohammed – en onze voorouders hebben dit veel duidelijker erkend dan wij tegenwoordig, toen ze moslims terecht “Mohammedanen” noemden.

De koran is, in tegenstelling tot alle andere theologische primaire teksten ( zoals de Pali-geschriften van de boeddhisten of de Bijbel van de christenen) 1) dus niet door mensen, maar door Allah-zelf samengesteld (zo luidde de leer van de islam) en in tegenstelling tot de Bijbel, die in de derde persoon geschreven is (“En God sprak: Laat er licht zijn! En het was licht”) 2) in de ik-vorm geschreven.

Terwijl de Bijbel een verhalende verteltekst is, waarin vooral de toenmalige geschiedenis wordt verteld (vergelijkbaar met Homerus’ Ilias), gaat het bij de koran om een appellatieve bevel-tekst. In de koran beveelt Allah in de ik-vorm wat hij van zijn gelovigen verwacht:

“O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet” (soera 5:51)

Dat is overigens precies de soera, die quasi de doodstraf stelt op de vriendschap tussen moslims en leden van andere religies.

ISIS heeft om die reden als eerste die moslims in Irak en Syrië onthoofd die bewijsbaar vriendschappen onderhielden met hun naburige christenen en Joden. Pas daarna nam hij de “ongelovigen” onder handen.

Opmerking: Google geeft tegenwoordig bij het zoeken naar Soera 5:51 bijna alleen nog teksten die deze Soera relativeren. Ik heb geen artikelen meer gevonden die, zoals jaren geleden, wetenschappelijk bevestigden dat deze soera een centrale regel van de koran is, die diens integratie in niet-islamitische samenlevingen verhindert.

Daaruit moet de conclusie worden getrokken dat Google er aan meedoet zijn zoekresultaten conform de islam gestalte te geven, en dat deze firma er tot op heden aan werkt alle islam-kritische teksten uit de zoekresultaten te wissen.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Wij moslims kunnen niet tegelijk met jullie bestaan”

 1. hendrikush zegt:

  De omgekeerde shahada werpt een helder licht op de islam:
  “Er is maar één profeet en dat is mohammed en allah is zijn god”.

  Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dank weer voor deze vertaling, Theresa.
  Voor wie het al wisten een bevestiging; voor de onwetenden misschien een eye-opener.
  Strijd de goede strijd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik wil Theresa ook graag bedanken voor al dat werk. Dank je wel.

   Like

  • Perfide Albion zegt:

   Die laatste zin.. Die heb ik maar wat vaak mogen horen. Tot mei 2015. Dank voor de reminder 😉

   Like

  • theresageissler zegt:

   Zeer vereerd, Heren: Er kennis van nemen, dat datgene, wat je kunt doen, gewaardeerd wordt, geeft een mens de kracht om dóór te gaan!
   Maar laten wij, in ieder geval hier, de eigenlijke brenger van de boodschap niet vergeten: Michael Mannheimer zit noodgedwongen in het buitenland en moet elke dag vrezen, dat zijn verblijfplaats wordt achterhaald, hetzij door de justitie van Merkel, hetzij door wraakzuchtige moslims! H i j is het vooral, die hier alle lof verdient!

   Geliked door 2 people

 3. Charles Martel zegt:

  Niet alleen de Europa maar heel de mensheid gaat kapot aan het islam virus, de ideologie van de totale immoraliteit en bandeloos geweld, ideologie, die elke vorm van beschaving uitmoordt.

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De Koran wijst geweld niet (altijd) af…

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Overal op de wereld waar ellende is:
   partij X is de ene kant, en de andere kant is altijd: moslim.

   Like

  • Lot zegt:

   Charles Martel is een zwartharige assyrier die behoorde tot de verborgen elite en uit bisschopfamilie komt. Hij heeft niet alleen de bisschap van Maastricht vermoord omdat die hem niet wilde erkennen. Hij heeft ook de hele familie van Pippin van Herstal uitgemoord, zodat hij op de troon kon komen. Hij was een bastaard en zeer waarschijnlijk geen zoon van Pippin. Pippin zou koning moeten zijn, maar zag daar vanaf, omdat hij wel voelde dat er andere machten aan de touwtjes trokken. Daarna heeft hij 4500 saksen vermoord die pagan waren in zijn ogen, wat weer de vikingtijd tot aanzet heeft gegeven. Het christendom is met moord ons opgedrongen. Ook de zoon van Grimoald zoon van Pippin is vermoord, ze weten niet eens wanneer hij is doodgegaan. Hij was namelijk tot koning gekroond in Keulen. Hij was de zoon van een friese prinses. De datums hiervan zijn expres door die familie verdonkeremaand. Iemand trouwt namelijk niet op 34 jarige leeftijd zoals ze ons willen doen geloven, men trouwde veel eerder. En dat de zoon van grimoals van een minnares kwam. Dat was de leugenachtige tegenacties van de familie van Charles Martel, die overigens 50 jaar was bij de moslim invasie en niet veel gedaan kan hebben. Niet echt slim om zo een naam te nemen.
   Het heeft onze volkeren uit elkaar getrokken. De assyriers die zich ertussen hebben gewurmd en niet wilden opgaan in ons, maar ons hun wil wilden opleggen en de macht wilden hebben over ons, ondanks dat zij een minderheid waren. Iemand aan het hof in Keulen uit een bisschoppelijke familie heeft opdracht gegeven grimoald te vermoorden, zodat ze hun puppet op de troon konden zetten.
   En er is een duale macht gecreëerd, gecreëerd! in Parijs en Keulen om ze de volkeren tegen elkaar op te zetten, zodat er veel doden gingen vallen en er nu dus niet veel blondharigen meer zijn in Duitsland bijvoorbeeld.
   De Assyriers waren hier voordat de Askenazen binnen kwamen in 700, zo vanaf een paar honderd jaar voor christus kwamen ze via Marseille binnen de Rhonevallei omhoog naar de Rijnrivier. Constantinopel en later Rome is door hen gesticht om HUN Europa binnen te kunnen komen. Hun europese wouden, noemden ze het. En wie waren wij wat woudapen die daar doorheen liepen? De rhonevallei is bezet door vikingen uit zweden die het Burgundie daar hebben gesticht. Als rijk om deze invasies tegen te houden.

   Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  Dank Theresa voor je bijdragen aan onze site, ik wens je gezondheid en voorspoed in het nieuwe jaar en hoop van je te blijven lezen.

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik zou nou graag die klootzak uit het vaticaan horen over de vreedzame islam.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1483481/doden-en-gewonden-bij-aanslag-kerk-egypte

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Denk niet dat Rutte en de ander landverraders dit niet allang weten.
  Dus dan weet u wat de landverraders u en uw kinderen toewensen.
  Jammer voor dat schuim maar er zal er niet 1 ongestraft blijven ook al denken de arrogante losers van wel.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wachteres zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/Kerst-2017-Wordt-de-vrijheid-in-het-Westen-verdrongen-door-tirannie

  Kerst 2017: Wordt de vrijheid in het Westen verdrongen door tirannie?

  Een mengelmoes van culturele en religieuze waarden is geen basis voor vrijheid en rechtvaardigheid, maar voor onderdrukking en het recht van de sterkste.

  Vrijheid om wel of niet in het christelijke kerstverhaal te geloven, een kerstboom op te zetten, of überhaupt iets aan kerst te doen, is misschien wel de belangrijkste verworvenheid van de Westerse cultuur. Het kwam niet vanzelf; er is eeuwenlang gestreden voor het recht op vrijheid voor ieder individu. Wat voor ons zo lang normaal is geweest, staat echter onder steeds grotere druk, en dreigt binnen een aantal jaar compleet te verdwijnen. Laten we onze specifieke cultuur van vrijheid daadwerkelijk verdringen door ‘multiculti’, ‘politieke correctheid’ en ‘diversiteit’? Want dat zijn enkele van de nieuwe namen voor de tirannie die onze vrijheid aan het verdringen is.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Commentaar overbodig.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Patriot 2.0 29 december 2017 om 15:39

   Rutte: “Ik vond je altijd al een toffe peer, maar nadat ik je lekkere kontje omhoog heb zien liggen in de moskee, kan je bij mij helemáál niet meer stuk!”

   Erdogan: “Ache, Marruk, iese koeltoer! Jij ook lekkure kontje!”

   Like

 10. Cathja zegt:

  We hebben Google niet nodig om te weten wat er in de koran staat. Als je daar nieuwsgierig naar bent, leen je er eentje in de bieb. Ik zou nooit ook maar één cent uitgeven voor de aanschaf van dat vod.

  Like

 11. Qvic zegt:

  Als de islam de wereld verovert zou hebben, dan zullen er miljoenen c.q. miljarden sterven. Want hun intelligentie is dus danig laag (mede door eeuwen lang incest te plegen). Dat zij niet in staat zijn om het huidige niveau van kennis te kunnen handhaven en deze verder te kunnen ontwikkelen, om hun snelle voorplantingsniveau te kunnen bijbenen. Daar zij ook een grote afkeer hebben op alles wat door niet moslims gemaakt is, zal een enorme inplosie van kennis en ervaringen plaats vinden. Met als gevolg een verloedering op alle vlakken en aspecten van onze huidige maatschappijen en dat zal met elke nieuwe generatie erger worden. Zodat zij uiteindelijk terug gaan qua kennis en kunde van het niveau van de middel eeuwen. Wat betreft Nederland, zal dan weer waarschijnlijk voor 40 tot 60% onder water komen te staan. Dat dit nu door de EU en door onze regering zelfs gepromoot wordt, geeft aan dat de leden van de regeringen psychische hersen afwijking hebben (beide hersenhelften werken dan niet goed samen, daar heeft 96% van de mensheid problemen mee. Omdat zij te vroeg zijn geboren, dan zijn de banen tussen de beide hersenhelften nooit of beperkt tot stand gekomen en hoe vroeger geboren, hoe minder banen tussen de hersenhelften tot stand zijn gekomen. Deze mensen kunnen vaak heel goed uit een boekje leren, maar zij kunnen zeer moeilijk hun theoretische kennis omzetten in de praktijk. Daar onze huidige methode van leren vooral op het theoretische vlak ligt, zijn het juist de hoger opgeleiden, die deze afwijkingen hebben. Het kenmerk van deze afwijking is dat zij vele regels en wetten gaan maken, om hen zelf houdvast te geven in de praktijk. Daar het ook opvallend is dat dit soort mensen extreem zijn in b.v. goedheid in de medemens of extreem in het kwaadaardige (psychopaten). Zoals het beliegen en bedriegen van de medemens om er zelf beter van te kunnen worden e.d.. Maar bovenal zijn het vooral de linksdenkende medemens. Om zo alles zoveel mogelijk gezamelijk te gaan doen, waardoor hun beperkingen al dan niet bewust niet opvallen in de gemeenschap. Dit fenomeen wordt tegenwoordig als iets normaals beschouwd. ) om dit fenomeen niet te door zien. Mede ook omdat zij door hun eigen ambities en hun macht blind zijn geworden voor de echte realiteit.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Goede raad aan de mossels, maak een eind aan jullie onnuttig bestaan, je doet er ons een groot plezier mee !

  Like

 13. Anneke zegt:

  Dan HEEL SNEL ophoepelen, naar je land van herkomst !!! Máár dat zal voor velen onmogelijk zijn. In de landen van herkomst zijn ze wildvreemden, onder hun eigen volkeren. Men kent zijn of haar roots niet meer en het luxe westerse bestaan willen de moslims eigenlijk niet opgeven. Zij zijn hier gekomen, als 666-getuigen van allah-satan en de duistere 666-maanprofeet mohammed.

  Like

 14. Bas zegt:

  Als we terugkijken naar 2017, zien we slechts segregatie, oikofobie en politieke correctheid.
  lees verder op: http://bit.ly/2Cac0uS & http://bit.ly/2llf3Wr

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s