“Women´s Safety Area” als veiligheidszone bij de Brandenburger Tor

Screenshot_184

(Vertaling: E.J. Bron)

Grootste Oud & Nieuw party in Duitsland

De Duitse hoofdstad Berlijn bereidt zich voor op het grootste Oud & Nieuw feest van het land. Omdat Merkel en consorten het nog steeds niet gelukt is om de fundamentele veiligheid van de vrouwelijke bevolking tegen seksuele overvallen door migranten en andere nieuwe burgers te garanderen, moeten er nu veiligheidszones komen.

Die Freie Welt

De mensen in dit land zijn sinds het door Merkel in eigen regie en illegaal bevolen wegvallen van de persoonscontroles aan de Duitse grenzen bijna volledig hun gevoel van veiligheid kwijtgeraakt. Vooral vrouwen van alle leeftijden, maar ook meisjes en jongens in de kinderleeftijd, werden en worden het slachtoffer van seksuele overvallen, betastingen en verkrachtingen; gepleegd door migranten, “asielzoekers”, beschermingzoekers en “vluchtelingen”. Daarbij is het irrelevant welk begrip men gebruikt voor diegenen die sinds september 2015 in groten getale ongecontroleerd het land zijn binnengekomen en nog steeds binnenkomen. Sinds die dag is het aantal delicten tegen de seksuele zelfbeschikking in Duitsland dramatisch toegenomen. De beschrijvingen van de daders lijken vaak op elkaar. De zogenaamde vooraanstaande media proberen weliswaar steeds, blijkbaar in politieke opdracht, deze daden onder het tapijt te vegen of te verzwijgen, maar de sociale netwerken dienen al lang als alternatieve informatiebronnen tegenover de grote kranten en de met belastinggeld gefinancierde tv-zenders.

Omdat noch de Merkel-regeringen noch de regeringen van de deelstaten ertoe in staat en/of ertoe bereid zijn de bescherming van de mensen door politieke besluiten (herinvoering van de persoonscontroles aan de grenzen, consequente uitzetting van mensen zonder verblijfsvergunning en crimineel geworden buitenlanders) weer mogelijk te maken, zien de talrijke Duitse grote steden zich genoodzaakt om voor de vrouwen een soort aangepast buitenverblijf in te richten. In Berlijn bij de Brandenburger Tor wordt dit buitenverblijf “Women´s Safety Area”, dus vrouwen veiligheidsgebied, genoemd. Diegenen die dit maaksel bedachten, vonden de Duitse naam blijkbaar niet trendy genoeg.

Maar het maakt niet uit hoe men zo´n ruimte noemt: het bewijst blijvend het complete falen van Merkel, haar ministeries op landelijk niveau en de desbetreffende deelstaatregeringen, inclusief de politiek aangestuurde leiding van de politie. Men is van de kant van de gevestigde partijen niet in staat om voor veiligheid en orde in het hele land te zorgen. In plaats daarvan moeten “diegenen die hier al langer leven” zichzelf in beschermingszones in veiligheid brengen tegen gapende en betastende nieuwe burgers, van wie de hersenen bij de aanblik van een vrouw tot bijna onder de navel glijden.

Dan maar een fijne jaarwisseling toegewenst, vrouwen van het land.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Censuur, cultuurrelativisme, discriminatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Women´s Safety Area” als veiligheidszone bij de Brandenburger Tor

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Sluit naadloos aan op het islamiserings programma van Brussel.
  Dit gescheiden ‘feestvieren’.

  De zoveelste stap richting de islam en ook weer onder de valse vlag van veiligheid.
  En zo worden alle volkeren van Europa stap voor stap rijp gemaakt voor allah.

  Ik moet één ding toegeven, uiterst geslepen zijn ze daar in Brussel.

  Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Ook dat creatuur Merkel moet berecht en alle eigendommen afgenomen worden. Ik vraag me echt af of ze de rotzooi die zij heeft aangericht nog recht kunnen trekken. Het kan alleen met hele harde keiharde hand. En dat is iets waar de West-Europeanen aan moeten wennen. Met name het linkse bolwerk zal zich met hand en tand gaan verzetten.Een andere weg is er niet. En de kans is heel groot aanwezig dat de goeden onder de kwaden zullen leiden. Mijn hemel wat een ongelofelijke achterlijke idioten hebben zich een baan naar de top kunnen ellebogen.

  Geliked door 2 people

 3. paulzwueste zegt:

  De leraren vroeger wisten het ook niet.
  Ik hoor ze nog roepen hé jongen waar zit jij eigenlijk met je hersens!
  Ze zaten gewoon onder z’n navel.

  De meest beschaafde Nederlandse omschrijving van smerig tuig, overheerst door allesoverheersende louter dierlijke seksuele driften, dat bovendien levensgevaarlijk is..
  En dat laten we massaal toe.
  Het feit dat links niet protesteert tegen de veiligheidszones als zijnde “discriminerend en kwetsend” voor vreemdelingen, bewijst weer eens te meer hoe ongelofelijk hypocriet de hele samenleving is geworden in zijn laffe angst voor de islam…!!!

  Geliked door 2 people

 4. Flo zegt:

  En dan gaat het hier nog maar alleen over de nieuwjaars viering…..

  Like

  • Sabeltant zegt:

   Ja exact, het gaat hier nog maar over oud en nieuw.
   Op den duur zal aan alles een eind komen film, theater, kunst, café bezoek, popconcerten…

   En dan dat meten met twee maten door onze “leiders”.

   Stel je eens voor dat Europeanen tijdens oud en nieuw massaal moslima’s verkrachten.
   Eerst proberen we dat stil te houden door net te doen alsof het niet bestaat door het buiten de media te houden.
   Als het weken later aan het licht komt reppen we met geen woord over de daders, we laten ze ook gewoon lopen en hebben het over incidenten.

   Als voorzorgsmaatregel zeggen we het jaar erop tegen die moslima’s, ga niet alleen de straat op, blijf thuis of ga naar de safe zone’s.

   Hoe zouden zij zich dan voelen?

   Geliked door 2 people

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Bij evenementen deze plaatsen tot verboden gebied verklaren voor de onblanke subhumanen. Komt de beestmens toch dan dienen ze zonder verdere waarschuwing door politie en leger geneutraliseerd te worden. Een simpele job dus, want men hoeft alleen maar op kleur te selecteren.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  En ja hoor; We konden erop wachten;

  http://tpook.nl/2017/12/30/groenlinkser-gescheiden-zones-vrouwen-tijdens-oud-en-nieuw-zo-erg-is-ook-weer/

  GroenLinkser: gescheiden zones voor vrouwen tijdens Oud en Nieuw, zo erg is dat ook weer niet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s