De Palestijnen (Arabieren) willen van Israël een Sharia-staat maken

Screenshot_208

(Door: “Balkanske priče”)

De strijd in het Midden-Oosten is geen territoriale, maar een ideologische strijd („De islam is in een eeuwige oorlog met de niet-islamitische wereld”- Koran 4:76, 60:4). Volgens de Koran moet Israël vernietigd worden, omdat deze staat het thuisland is van de Joden. Het bestaan van Israël wordt in strijd geacht met de Sharia (die BOVEN álle andere wetten staat!). Deze Joodse staat bevindt zich op grondgebied dat al vanaf de zevende eeuw, na de verovering van Jeruzalem door de moslimlegers, deel uitmaakte van de Dar al Islam (“Huis van de Vrede”), waar de Sharia – de islamitische wetgeving – van kracht was. En het jaar 1948 was voor de Jodenhaters een absoluut rampjaar. Het was een klap in het gezicht van Allah. Het hart van de Dar al Islam werd eruit gesneden en teruggeworpen in een situatie van Dar al Harb (“Huis van de Oorlog”)…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westbank", Allah, antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Europa, EUSSR, Gazastrook, Geschiedvervalsing, Heilige Land, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jihad, Joden, Jodendom, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op De Palestijnen (Arabieren) willen van Israël een Sharia-staat maken

 1. Anneke zegt:

  Hier zullen ze niet in slagen!!! Die Arabieren hebben last van WAANbeelden en niet zo weinig!!! Door de plee met die 666 allah afgod, goed voor het riool!!!

  Geliked door 1 persoon

 2. Anneke zegt:

  Lang leve Israel !!! Dit land zal alle bedrog en leugens trotseren !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat de conflictsituatie tussen Israël en de zogenaamde Palestijnen vanaf het begin gevoed en tot in lengte van dagen onderhouden wordt door leerstellingen van de islam is duidelijk te begrijpen als je overeenkomstig ziet dat ook moslims uit Pakistan, London, New-York, Soedan, Indonesië en Bangladesh de Israëlische vlag verbranden.

  Zet je veel van deze moslims voor de wereldbol zal slechts een enkeling meteen Israël kunnen aanwijzen. De Israëlische vlag wordt verbrand niet omdat ze zich bestolen voelen van land maar doordat ze opgestookt zijn door Koran en de misleidende en manipulatieve “islam geleerden”.

  Het is niet voor niets dat er een groot issue gemaakt wordt van de “nederzettingen”. De toekomstige sharia staat moet immers “Judenrein” zijn. Een moslim kan geen volwaardig moslim zijn als hij onder bestuur staat van een niet moslim.

  Dit komt omdat de islam een totaal systeem is dat alle vlakken van een samenleving bestrijkt.

  Een islam alleen achter de voordeur is ondenkbaar.

  Laat staan onder het bestuur valt van Joden.

  Om vrede te bereiken in het Midden Oosten zal eerst de visie van de moslim op de Koran, de overlevering van de Profeet en de sharia moeten wijzigen.

  Dat is een taak die alleen moslims kunnen uitvoeren. Helaas op kritiek op de islam staat de doodstraf en gewone moslims is niet toegestaan over de islam te discussiëren.

  Zo staan we weer aan het begin. De moslim bijt zich in zijn eigen staart en is geestelijk de minst vrije persoon op aarde.

  Gevangen in zijn islamitische ideologie zal hij uiteindelijk zijn eigen ondergang tegemoet gaan.

  Helaas wordt dit ter linkerzijde nog maar nauwelijks begrepen en ze gaan nog altijd driftig door met het subsidiëren van de islamitische terreur.

  In Europa en in het Midden Oosten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  De pally’s beginnen een probleem te krijgen zoals blijkt.
  Ze beginnen langzaamaan steun te verliezen bij de UN en daarbij beginnen veel Arabische lande ook genoeg te krijgen van de ellende die deze ”palestijnen” in de rondte strooien.
  Het gevolg is dat Hamas probeert een verbond te sluiten met Hezbollah terwijl de palmaffia goed weet dat zo’n verbond niks waard is want Soenieten en Shiiten gaan niet samen en zullen ook nooit samen gaan.
  Daarbij heeft het Israelische leger al dikwijls genoeg bewezen dat het wel opgewassen is tegen dit soort gekken.

  Like

 5. Cathja zegt:

  ISRAËL behoort alleen het Joodse volk toe! Een ieder die meent dit bijzondere land in zijn bezit te kunnen krijgen, zal zich deerlijk vergissen!
  Palestijnen zijn een door Arafat bedacht volk, wat totaal geen wortels heeft in Israël. Evenmin hebben ze iets te zoeken in Jeruzalem. JERUZALEM moet de ongedeelde hoofdstad zijn en blijven van dit prachtige land!

  Eén ding staat voor mij vast: niemand zal ooit in staat zijn het Joodse volk uit hun vaderland te verdrijven! Er liggen tál van beloften voor het volk van Israël, en die zúllen uitkomen.

  Shalom Israël!

  “Wie u zegent zal gezegend worden”.

  Geliked door 3 people

 6. Rensk. zegt:

  Ze willen de hele wereld islamitisch hebben en niet alleen Israeal. Het haten zit in de genen en zal eeuwig doorgaan. Steeds zal er weer een zondebok gezocht worden ook al is de hele wereld islamitisch. Die haat zit al in de opvoeding verweven. Het is een cultuur van haat en manipulatie.

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Men schreeuwt wat haat en loopt wat met de massa mee omdat ze anders zelf de lul zijn en dat het merendeel niet kan lezen of niet wil lezen of ook maar kan begrijpen wat hij of zij leest maakt dat het makkelijk is om ze van alles wijs te maken en op te hitsen.
  Dat ze geen flikker te doen hebben maakt dat ze de hele dag de tijd hebben om iedereen tot last te zijn.
  Ik zou zelf voor dat ik wat haat in de rondte ging schreeuwen dat boek wat men iedereen wil opdringen zelf eens lezen misschien.
  Dan zal je zien dat je alleen jezelf hebt met dat haat geschreeuw als je de koran ook werkelijk zou lezen.
  Surah 49: 71/72
  Alle moslims zullen uiteindelijk in de hel belanden zonder kans dat men er uit komt.
  Zijn mijn woorden niet maar uit het eigen boek.
  Dus zou eens wat gaan nadenken over je ongefundeerde haat geschreeuw, lijkt me wel zo gezond.
  Uitgaande van de koran,
  Muhammad was onzeker over het feit of allah hem wel zou redden.
  Surah 46:9
  “Ik weet niet wat er uiteindelijk gaat gebeuren met mij of met jou.”

  Als Muhammad zelf als profeet van zijn religie al onzeker was over waar hij zijn eternal life zou gaan slijten hoe kan een moslim dan weten waar hij of zij naartoe gaat als het leven op houd?

  Als je de haat en de leugen niet los laat kan ik je wel vertellen waar je naar toe gaat.
  Als je het eigen boek eens daadwerkelijk gaat lezen dan vind je ook het antwoord in je eigen boek notabene.

  Like

 8. Flo zegt:

  Mosje Dajan zei ooit ,als Arabieren in de rij gaan staan bij de bushalte moeten we oppassen .

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Zo wordt hen op school reeds bijgebracht dat niets zo fantastisch is als jezelf met een bomgordel op te blazen

  En dan hier komen janken als er vuurwerk wordt afgestoken. Een mohammedaan wordt bij wijze van spreken geboren met een bomgordel om.

  Like

 10. tinekevanschagen zegt:

  Geweldig artikel,dank u wel!

  Geliked door 1 persoon

 11. Guardiacivil zegt:

  En de enigste moslim die notabene president van Amerika werd, werkte alles tegen om de PLO en Hamas te steunen, wilde niets van de Joden weten. Hij mag ook nog eens op de bruiloft van Harry komen en Trump kreeg géén uitnodiging.
  Dit zegt genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 12. “Shine On You Crazy Diamond” in Jerusalem (uncut)…..https://www.youtube.com/watch?v=D97gP-1zyqQ

  Like

 13. In de straten van Jeruzalem hoor je altijd goede muziek……https://www.youtube.com/watch?v=rirDOIttODM

  Like

 14. Jan zegt:

  Israël: Opdonderen of achter de tralies in de woestijn

  Afrikanische Migranten40.000 Abschiebungen bis März: Israel geht jetzt gnadenlos gegen Flüchtlinge vor

  3500 Dollar pro Kopf und ein Flugticket nach Hause. Das bietet Israel den rund 40.000 afrikanischen Einwanderern, die illegal in dem jüdischen Staat leben. Das Angebot ist jedoch alles andere als freiwillig: Bis Ende März müssen sie das Land verlassen haben – ansonsten drohen ihnen harte Strafen.
  …..
  https://www.focus.de/politik/ausland/afrikanische-migranten-40-000-abschiebungen-bis-maerz-israel-geht-jetzt-gnadenlos-gegen-fluechtlinge-vor_id_8220795.html

  Afrikanen in Israël: diefstal, roof, verkrachting, moord, oplichting enz enz

  Tel Aviv: „Afrikaner vergewaltigt behinderte Israelin“
  Vergewaltigungen an Israelinnen durch zumeist in Tel Aviv illegal lebende Afrikaner sind leider fast schon an der Tagesordnung. Die israelische Bevölkerungsmehrheit will die Afrikaner nur noch raus aus dem Land haben. Was Europa an den Zigeunern aus Rumänien und Bulgarien hat, das hat Israel an den ca. 50,000 Afrikanern im Land. Drogen, Prostitution, Diebstahl und Mord.

  https://lebeninjerusalem.wordpress.com/2013/07/19/tel-aviv-afrikaner-vergewaltigt-behinderte-israelin/

  Een ‘shithole’ waar zwart volk zich nestelt en een eeuwige grote bek:
  Rassismus, Rassismus, Rassismus. Wie ich diese Gejammere von Menschen mit schwarzer Hautfarbe hasse. Ständig beschuldigen Schwarze alle Weißen Rassisten zu sein. Aber im gleichen Atemzug hetzen Schwarze gegen Weiße, denn die Weißen müssen weg. Weg von dieser Welt, denn die gehöre den Schwarzen.
  So argumentieren auch 50,000 ILLEGALE Afrikaner in Tel Aviv. ILLEGALE, die ins Land strömen und sich vorwiegend in Tel Aviv – Süd niederlassen. Man erkennt sofort, wo die Illegalen hausen, denn die Gebäude sind heruntergekommen. Müllbeutel werden aus dem Fenster entsorgt. Wenn es denn noch Fenster gibt, denn die Scheiben wurden vielerseits durch Kartonpappe ersetzt. Dreck, Drogen, Prostitution, Diebstahl, Gewalt und Antisemitismus – das ist Tel Aviv – Süd dank der illegalen Afrikaner.
  ..
  https://lebeninjerusalem.wordpress.com/category/afrikaner-in-israel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s