Martin Sellner: Rode terreur – Antifa steekt mijn auto in brand

Screenshot_211

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

Waarschijnlijk wetende dat ik in het buitenland ben, is de Antifa naar mijn woning gekomen en heeft gisternacht mijn auto in brand gestoken. De politie heeft bevestigd dat het brandstichting was. In ieder geval was het deze keer niet de auto van mijn ouders.

journalistenwatch

Deze aanval is er eentje in een hele serie van terrorisme tegen politiek andersdenkenden. Medeschuldig hieraan zijn ook de regeringen tot nu toe, die het probleem van het politieke extremisme jarenlang genegeerd hebben, en het linkse establishment, dat zich niet duidelijk distantieert van deze groepen.

Dat versterkt ons patriottische activisten van de Identitaire Beweging Oostenrijk alleen maar in onze vreedzame inzet voor ons land. Alleen wie ongelijk heeft, grijpt naar zulke weerzinwekkende middelen. Het is een laatste gemene geurvlag voor het jaar 2017, dat voor de links-extremen een catastrofe was.

Ze weten dat ze hun macht verliezen en raken in paniek. Maar hun terreur zal ons niet tegenhouden – en ze zal ons ook niet tot hun primitieve niveau verlagen. Wij gaan door met vreedzame, maar compromisloze inzet voor ons land en de toekomst van onze kinderen!

PS: Wie me tegen de terreur van de Antifa wil ondersteunen (ik heb dringend een auto nodig voor mijn politieke werkzaamheden), kan dat hier doen:

https://martin-sellner.at/unterstuetzen-2/

 

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Identitaire Beweging, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Patriottisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

6 reacties op Martin Sellner: Rode terreur – Antifa steekt mijn auto in brand

 1. Sabeltant zegt:

  Links en religieus fascisme hebben door de jaren heen altijd geweld gebruikt om hun doelen te halen.
  Zodra ze er achter komen dat ze terrein verliezen gaan ze terroriseren.

  Het is dat rechts meer met de democratie heeft anders was het al op een burgeroorlog uitgelopen.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Sabeltant, de tijd is gekomen dat wij, de andersdenkenden, ons met geweld tegen de linkse terreur gaan verzetten. Helaas weet ik niet hoer datgeorganiseerd moet worden. Ik had mijn hoop gevestigd op Geert Wilders van de PVV maar dei8e3 denkt nog steeds met parlementaire middelen zijn doel te kunnen bereiken. Helaas voor hem hebben de andere partijen, uit zelfbehoud, besloten om hem te negeren.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. Qvic zegt:

  De antifa zijn een stelletje bruikbare idioten, die betaald andermans eigendommen slopen in opdracht, zonder dat zij bij zich zelf afvragen of zij hun eigen handelen wel verrechtvaardigd vinden ten op zicht van het slachtoffer. Zij gedragen zich net als huurmoordenaars en militairen, die handelen ook in opdracht of op een bevel. Maar ook dat zij hun gezicht onherkenbaar camoufleren, om zo bij een eventuele op heterdaad betrappen of in het openbaar van hun misdaden straffeloos kunnen ontlopen. Dit soort gedragingen komt bij psychopaten ook veelvuldig voor. Die wel heel goed kunnen zijn om uit een boekje te leren, maar des te vaker van elke praktijk opdracht een puinhoop van maken in hun dagelijkse bedrijfsleven.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Sorry Qvic Ik vind dat je ze nog te positief beschrijft.
   Voor mij zijn ze intens slecht met het doel om iedereen die het niet met hun eens is zoveel mogelijk schade tie te brengen.
   Overigens zijn ze ook zeer laf want alleen in het donker of in groepsverband durven ze te vernieien cq. te overvallen.

   Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Als die Antifaterroristen bekend worden, kan men 1 voor 1 in hun schuilholen op zoeken en ze buiten gebruik stellen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s