Martin Sommer (Volkskrant) ontmaskert leugenachtig D66 Amsterdam, die zogenaamd ‘tolerante’ partij

Screenshot_206

(Door: Bert Brussen)

D66 heeft wel degelijk bewust postercampagne van Shirin Musa tegengewerkt

“Waar kwetsangst toe leidt, hebben we vorige week gezien. Shirin Musa van Femmes for Freedom vertelde op tv over haar affiches van een zoenende, gehoofddoekte moslima en een Joodse jongen met keppeltje. Ze wilde ze na Rotterdam ook in Amsterdam verspreiden. In Rotterdam was het aan de partij Leefbaar van Joost Eerdmans te danken dat deze reclame voor de zelfbeschikking in de liefde kon worden aangeplakt, tegen de wil van de PvdA en de moslimpartij Nida. In de hoofdstad van de homoliefde, de tolerantie en de diversiteit ving Musa bot. Zij had vooral van D66 te horen gekregen dat ‘de gemeenschap’ dit niet aankon. Weer die betutteling, generalisatie, en die onbeweeglijke multiculti-identeit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, D66, Hypocrisie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

26 reacties op Martin Sommer (Volkskrant) ontmaskert leugenachtig D66 Amsterdam, die zogenaamd ‘tolerante’ partij

 1. MK zegt:

  D66 tolerant? Hoe kan een Demon tolerant zijn?

  Like

 2. MK zegt:

  Wat definities van een demon:

  1) Attribuut van een heilige 2) Beëlzebub 3) Beheersend wezen 4) Boosaardig figuur 5) Boosaardig mens 6) Boosaardige figuur 7) Bovennatuurlijk wezen 8) Boze geest 9) Droes 10) Duivel 11) Duivels mens 12) Duivels wezen 13) Duivelsmens 14) Geest 15) Gevallen engel 16) Halfgod 17) Ikker 18) Kwaad 19) Kwade geest 20) Mefisto 21) Monster 22) Nikker 23)…

  Like

  • boorzalf zegt:

   24. D666, politieke demon, noemt zich ook wel pechtold.

   Like

  • N.E. Derlander zegt:

   @MK

   Satan, Lucifer, Draak, enzovoorts probeert al van den beginne af de mens te mis- en verleiden, met het sprookje dat de mens net zo krachtig, net zo intelligent en en net zo evenwichtig als zijn Schepper God (van Israël) kan worden, als de mens maar doet wat Satan van hem vraagt. In werkelijkheid wordt de mens de dove en blinde slaaf van Satan, zodra hij in de mis- en verleidingstrucjes van Satan meegaat. (Tot mijn verdriet zie ik dan ook veel christelijke politici, die door hun keuze voor de weg van Satan doof en blind voor de Waarheid geworden zijn). Die mens raakt verslaafd: aan tijdelijke macht, geld, seks, digitalisering, gokken, genotmiddelen, enzovoorts. En heeft zijn ziel voor die tijdelijke zaken aan de Duivel verkocht, die aan het eind van de rit zijn betaling komt opeisen.

   Gelukkig is de redding nabij.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik hoop voor jou dat jij het einde der tijde zeer spoedig mag meemaken.
    Dan zijn wij tenminste van dat godsdienst gezeik af.

    Like

   • N.E. Derlander zegt:

    @BertG.

    Je bent waarschijnlijk de eerste, die jankt om hulp van God, als er de minste geringste stront aan de knikker is. En van het godsdienstgezeik kom jij nooit meer af. Je hebt immers de islamofielen in het zadel geholpen.

    Ik ben overigens totaal geen geloofsfanaticus. Weliswaar RK, maar deze paus met z’n islamofilie wijs ik scherp af.

    Ik zie dat de wereld vanaf de jaren 60 vorige eeuw, waarin de zogenaamde progressieven luidkeels riepen dat GOD dood is en dat je wel in de waar moet zijn om in een poppetje in de hemel te geloven, steeds liefdelozer wordt. Je hoort diezelfde progressieven niet hetzelfde roepen over Allah. Vreemd, hè? Ben je een nazaat van die zogenaamde uiterst laffe progressieven, of was jij dat met dat bordje met GOD is dood?

    Ik zal voor je bidden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Doe maar niet, dat bidden voor mij.
    Totaal verloren tijd, met mij valt niks meer te beginnen in die richting.

    Like

   • Harry zegt:

    N.E.Derlander ,

    Waar baseer je dat nou op : ” je bent waarschijnlijk de eerste , die jankt om de hulp van god ” etc ?

    Degenen die niét in god geloven zijn gewoon een heel stuk minder labiel dan degenen die er wél in geloven .
    Wij ( want ik geloof er ook geen donder van ) , staan wat steviger in onze schoenen dan degenen die houvast zoeken bij een illusie .
    Eigenlijk ben je dan toch een beetje zielig als je het alleen niet kunt redden ?

    Waarom zouden wij gaan roepen om een waandenkbeeld ?
    We roepen toch ook niet om de paashaas , de kaboutertjes , de kerstman of andere waanzin ?
    God past ook in dat rijtje .

    Helaas zijn vele christenen niet in staat om te beseffen dat wij die godsdienstwaanzin helemaal niet nodig hebben om te bestaan !

    En ik hoef hier natuurlijk helemaal niet in de bres te springen voor Bert G ., dat kan ie prima zelf , maar het getuigt toch van een schandalige arrogantie en leugenachtige manipulatie om een niet-gelovige ervan te beschuldigen de islamofielen in het zadel te hebben geholpen ?
    Zie je dat nou zelf niet in ?
    Met dat soort leugens en manipulatie ben je geen haar beter dan de moslims .

    Geloof me maar , christenen zijn in die zin veel gevaarlijker dan atheïsten .
    Wat doet het CDA tegen de islam ?
    Wat doet de CU tegen de islam ?
    Wat doet de SGP tegen de islam ?
    Geen ene godverdomme !

    Zoals een gelovige kut eens tegen me zei , toen ik over die moslims stond te kankeren :
    ” ze geloven tenminste nog érgens in ” , met andere woorden : zij zijn lang niet zo erg als de atheïsten !
    Heb je dan een bord voor je kop of wát ?

    Wie nemen (of námen ) er stelling tegen de islam ?
    Fortuyn en Wilders .
    Baudet is nog een twijfelgeval , misschien uit tactische overwegingen .

    Probeer het nieuwe jaar nou eens met een open mind in te gaan !
    En stop er mee om ons op te dringen dat we zonder godsdienstwaanzin niet eens het besef tussen goed en kwaad zouden weten !

    Jullie verzonnen idool heeft ook vast niks met leugenaars en manipulators , dáár wel eens aan gedacht ?

    Like

   • BertG. zegt:

    Hey Harry, alles goed en wel, maar wil je wel even Pinkeltje er buiten houden.
    Met je kaboutertjes.
    Anders kom je aan mij, dat is nou toevallig mijn fantasie vriendje.

    Like

 3. Patriot 2.0 zegt:

  D66 heeft een verkeerd van wat vrijheid is. Ze denken dat alles wat verkeerd, goedpraten, hetzelfde is als vrijheid. Maar dat is helemaal geen vrijheid: dat is bandeloosheid, grenzeloosheid, gebrek aan discipline en een gebrek aan eigenwaarde. Pure decadentie en dus gewoon DOM.

  Like

  • theresageissler zegt:

   DOM, inderdaad,want dat ligt op één lijn met: de EU voor de ultieme vrijheid houden vanwege het wegvagen van de grenzen bínnen die EU.
   De veel scherpere begrenzingen, die in plaats daarvan ontstaan binnen diezelfde EU zíen ze totaal niet, die onnozelaars!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Identiteit tonen (en hebben) heeft te maken met op de juiste wijze grenzen stellen. Dat is nog geen onvrijheid, natuurlijk. En dat snappen die links-liberalen niet.

    Like

 4. Sabeltant zegt:

  D66 behoort bij de nieuwe NSB.
  Het zijn stuk voor stuk verraders die hun eigen mensen opofferen aan de barbarij van de ISlam.
  Het is mij een raadsel hoe ze de toekomst zien zonder bloedvergieten.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Leuke foto bij de Erasmusbrug. Maar ik zie geen keppeltje. Waarschijnlijk zal het een serie foto’s betreffen waaronder eentje met een keppeltje. Vanmorgen op voorpagina Trouw een advertentie van D66 waarin ze een oproep doen naar nieuwe leden. Zou dat iets van doen hebben met de subsidie afhankelijkheid betreffende het aantal leden? Hoe meer leden hoe meer subsidie. Nou bij deze dan. Trap er niet in. Met een naïeve P.v.d.A. ‘er kan ik nog samen door een deur, maar van een doortrapte D66 aanhanger ga ik kotsen.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Ooit werd D’66 opgericht met het doel om de rechtstreekse betrokkenheid van het volk bij politieke beslissingen te vergroten. Daarom stelde die partij van Hans van Mierlo voor het volk recht op rechtstreekse inspraak via referenda te geven..
  Dit recht op het houden van een referendum was jarenlang een ”kroonjuweel” van de partij. Afschaffing ervan was onbespreekbaar.
  Daarbij komt ook nog dat- in principe- D66 volkomen à-religieus heette te zijn..
  In religieuze zaken nam men geen stelling. Om dat te benadrukken diende D’66 zelfs een wetsvoorstel in die godslastering niet langer strafbaar stelt! :
  https://www.nu.nl/politiek/3644441/godslastering-niet-langer-strafbaar.html

  En wat zien wij nu??

  Eenmaal op het pluche van de regeringsmacht gezeten maakt de partij het volk letterlijk monddood .Uitgerekend D’66 ijverde voor afschaffing van het recht op inspraak van het volk.
  Inmiddels had D’66 zich onder Pechtold geprofileerd als een vriend van Turkije en in het ontzien van de overgevoeligheden die de leefwereld van veel islsmitische gelovigen teisteren plei de partij van Pechtold voor het ontzien van …..islamitische gevoeligheden Juist, ja.

  Heel consequent allemaal.

  En om de betrokkenheid met de onderdrukte, gekwelde moslims in het Midden Oosten te benadrukken zit er nu een D’66 bewindsvrouw in het kabinet met sterke proPpalestijnse sympathieën (+ zeer anti-Joodse gevoelens) Waar D’66 onder Pechtold nu politiek staat is wel duidelijk, denk ik.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  D66 en al die gevestigde partijen zijn oliedom De onderste in de hierarchie praat degene na die boven hem of haar staat en zo verder de hoogte in. Degenen die dat niet door hebben zijn zelf ook oerstom. Verder zijn die mensen die constant bezig zijn met meer geld ook een stel debielen. Je ziet vaak dat ze slecht in hun gezondheid worden lichamelijk en geestelijk. Die twee laatste vind ik dan wel weer grappig om te zien. Hoe meer ze tuk zijn om meer geld vergaren over andermans rug des te ongezonder ze worden. Kijk naar Pechtold. Godsamme wat is die kerel een lelijke lul van een vent. Heeft geen goed getraind lichaam en zo ongezond als de kleren. Volgens mij rookt ie ook nog., Dat hij maar de kanker krijgt, niet omdat ik haat, maar omdat het beter voor het land is.Timmermans is ook zo’n figuur, Heb nu al medelijden met die tweeling van dat hitje wat ie op de kop heeft weten te tikken.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  De d666 hopen op alle moslimstemmen die bij de PvdA zijn weggelopen. Maar aangezien de moslims hun eigen agenda (koran/sharia) hebben zullen ze er ook aan onderdoor gaan.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Die wethouder Kukenheim is een erkend foutlinxe. Zij liet rapporten inzake haar eigen portefeuille onderwijs verdwijnen, omdat de inhoud haar niet beviel. Dus politieke spelletjes spelen ten kosten van duizenden schoolkinderen. Zo ziek zooo D666.

  Like

 10. Shimon zegt:

  D’66 als rechtgeaarde socialistische partij gaat uit van het proletariaat waar zij zorg voor moet dragen want zelf kan zij dat natuurlijk niet. Daar heb je de elitaire Democraten voor nodig. Mooi te constateren dat de kwetsbare nieuwe proletariaat als stemvee wel voldoet maar niet geacht wordt individu te zijn.

  Like

  • theresageissler zegt:

   D66 beschouwt zichzelf toch zeker niet als een “rechtgeaarde socialistische partij die uitgaat van het proletariaat?!” Eerder beschouwen zij zich als ‘progressieve liberalen,’ die het allemaal hartstikke goed wéten! – wat dat laatste betreft, klopt het dan ook weer wèl: Zonder te vinden, dat zij er zelf toe behoren, vinden zij wèl, dat ze er zórg voor dragen, evenals voor al die “zielige” vluchtelingen, moslims en wat dies meer zij, over welke z i j zich wel eens eventjes zullen ontfermen met hún ruimdenkendheid, begrip en kosmopolitisme. Het toppunt van snobisme, natuurlijk! Dat maakt deze beweging juist tot wat ze, kort samengevat ís: Een mísselijke partij, waarmee de ‘beschermelingen ‘tenslotte al even slecht af zijn, als de politieke tegenstanders, aangezien die snobs hen niet eens de káns geven om te streven naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsbesef: Je zult, als ‘object’ maar in hun handen vallen!

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Dat is toch ideaal: “zorgen” voor de gewone man, en alles en iedereen van de wereld, en er zelf geen last van hebben? Je voelt je goed en verheven en je maakt je zelf wijs dat je erg humaan en democratisch bent. Dat je het referendum afschaft vind je nodig, omdat het volk, waar je je ver boven verheft, een verkeerde beslissing neemt. Op feestjes eet je vis en drink je dure wijnen, en bespreek je de situatie in de wereld. Op vakantie ga je naar Afrika en verre oorden, en ben je erg “betrokken”.

    Like

 11. Pingback: Martin Sommer (Volkskrant) ontmaskert leugenachtig D66 Amsterdam, die zogenaamd ‘tolerante’ partij | vanhetgoor

 12. M. zegt:

  Zolang het volk regeringsleiders laat regeren die allemaal de reet likken van Rome en de EU die beide het westen willen vernietigen dan zal Rome en de EU worden vertegenwoordigd door uw politieke leiders en niet het volk.
  Waarom moet Rome de mensen vertellen dat het gevaarlijk is een persoonlijke relatie met Jesus te hebben?
  Als Jesus een sprookje was geweest lieten ze de mensen wel mooi in Jesus geloven denkt u niet?
  Ik zou iedereen adviseren de nieuwste onderzoeksresultaten te gaan bekijken over Soddom en Gomorrah. Zwavel hebben we hier nergens op de wereld van zo’n zuiver gehalte waar daar gevonden word.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s