SAFIYE

Screenshot_203

(Door: Petra de Geus)

Meedogenloos, harteloos

Vlak voor de kerst publiceerde ik op deze site een artikel over God in Europa. De strekking van het artikel is dat we in Europa ernstig bedreigd worden door de islam en dat we niet langer een keus hebben: het wordt een kruistocht tegen de islam of we gaan ten onder, meer smaken zijn er niet. Wie denkt dat er andere mogelijkheden zijn, zoals vrede met de islam, verwijs ik graag naar de gebroeders Grimm.

Ik wil U iemand introduceren, Safiye bint Huyai. Zij is een mooi meisje, ze is 17 jaar. Ze is 17 jaar als haar vader wordt vermoord door de profeet Mohamed. Ook haar broer en oom worden door Mohamed vermoord en haar echtgenoot, Kinanah, die op wrede wijze wordt doodgemarteld. Na deze slachting “neemt de profeet Safiye tot vrouw”, een eufemisme voor haar wrede lot. Dit is het voorbeeld van de profeet, de meest heilige persoon van de islam, wiens gedrag moet worden nagevolgd. “Ik wens iedereen die denkt dat het wel goed komt met de islam veel succes”, zei Pim Fortuyn.

Denkt U eens aan Safiye’s hartverscheurende tragedie als er weer sprake is van islamitische vrouwenonderdrukking, homohaat, genitale verminking of eerwraak. Als er weer eisen worden gesteld over hoofddoekjes en boerkini´s, over halal eten en Koranscholen, over bidruimtes en moskeeën. Als moslims ons weer als minderwaardig bestempelen, als onreine ongelovigen, kaffers en de westerse vrouwen en dochters hoeren noemen en vulgair na sissen.

Denkt U eens aan Safiye als er van de kant van de moslims weer wordt gedemonstreerd, geklaagd en geëist. Als er weer eens wordt gesteld dat men zich “gediscrimineerd” voelt of dat er sprake is van “islamofobie”, terwijl men zelf discrimineert, intolerant, inhumaan en hatelijk is.

Denkt U eens aan Safiye als uw kerstfeest wordt uitgesteld, samengevoegd met de islam, of simpelweg wordt omgedoopt tot “winterfeest” of “multicultureel evenement”.  Als Pasen een “voorjaarsfeest” wordt en Sinterklaas een “winterman”. Als Zwarte Piet verbannen wordt en ambulances en hulpverleners worden bekogeld met stenen of illegaal vuurwerk. Als de negerzoen en andere Nederlandse producten verboden worden – mensen, als U zo een hekel heeft aan Nederland, waarom bent U dan hier, waarom neemt U dan niet de eerste transportgelegenheid naar Uw land van herkomst?

Denkt U eens aan Safiye als er weer een “verwarde, lone wolf” slachtoffers maakt en de autoriteiten geen verband zien met de islamitische ideologie. Als moslims liegen over hun bloedige veroverings- en onderwerpingsgeschiedenis en hun eigen slavernijverleden (en -heden). Als ze felle kritiek leveren op het ‘kolonialistische’ of ‘racistische’ Westen, terwijl ze zelf veel erger zijn. Als men wederom probeert een kalifaat op te richten of de sharia in te voeren.

Denkt U aan Safiye als moslims hun analfabetisme, achterlijkheid en armoede wijten aan het Westen in plaats van aan hun achterlijke principes en corruptie.

Denkt U eens aan Safiye’s zoute tranen als christenen, Joden, boeddhisten, hindoes, niet-islamitische minderheden, anders geaarde mensen, afvalligen en vrijdenkers worden onderdrukt en vermoord, terwijl moslims tegelijkertijd beweren dat het Westen moslims “onderdrukt” en dat onze samenleving “discrimineert”. Als men weer iedere vorm van islamkritiek probeert te bestraffen.

Denk aan Safiye als men moslims aanzet tot gewelddadigheden tegen ons, om ons te bestrijden, te onderwerpen en te doden. Als er weer slachtoffers vallen door Islamitische Staat, Al Qaida, Al-Shahaab, Sharia4UK, Hizb ut Tahrir of een van de vele andere islamitische Jihad-groepen. Informatie hierover kunt U dagelijks vinden op thereligionofpeace.com.

Besef dat moslims dit alles niet alleen doen. Denk aan Safiye als U zich realiseert dat zij worden geholpen door onze dhimmi-politici, mooi pratende academici, islamofiele media, politiek correcte bedrijven en naïeve welzijnswerkers.

Denk aan Safiye als onze politici ons wijsmaken dat het wel goed zal komen. Dat we ons leven niet moeten veranderen, dat we thee moeten blijven drinken en bruggen blijven bouwen en dat we vooral niet “toe mogen geven” aan oprechte emoties zoals angst en woede. Als de politici ons bevelen dat we niet mogen “polariseren” en dat de islam vrede is en niets met geweld of terreur te maken heeft. Terwijl de regering haar propaganda en censuur opvoert om haar leugens in de lucht te houden en met schijnargumenten politieke processen voert. Als ze je weer op de mouw wil spellen dat keukentrapjes veel gevaarlijker zijn. Als ze multiculturaliteit en diversiteit propageert, waarvan iedereen weet dat die leiden tot een separatistische onverdraagzame islamitische monocultuur. Als ze weer neerbuigende kritiek levert op landen als Hongarije, Tsjechië en Polen, terwijl daar geen aanslagen of massa-aanrandingen plaatsvinden. Als ze, gedekt door de EU, ons land wil overspoelen met illegale islamitische gelukszoekers en daarvoor een flink stapeltje leugens heeft voorgekookt: het zijn vluchtelingen (ca. 2% is vluchteling, de rest komt uit veilige gebieden), ze zijn hoog opgeleid (nee dus), wij hebben ze nodig (helemaal niet), ze komen onze pensioenen betalen (helemaal niet), plus wat ze je niet vertellen: ze krijgen met voorrang woonruimte, een uitkering, gratis medische zorg en recht op gezinshereniging.

En denkt U ook aan Safiye als academici beweren dat het ´islamisme’, ‘de politieke islam’ of ‘de radicale islam’ het probleem is, zodat de ‘gewone’ islam buiten schot blijft. Als ze beweren dat dé islam niet bestaat. Als academici de jeugd op hogescholen en universiteiten hersenspoelen met hun islamofilie en politieke correctheid. Als laffe huilie feministen vanuit hun “inclusieve” safe spaces selectief verontwaardigd zijn over seksueel overactieve Hollywood-sterren, maar voor Taharrush – de massale groepsverkrachtingen – en zelfs voor tragedies als die van Safiye de #metoo knop niet kunnen vinden.

Denkt U aan Safiye als de media weer angstvallig proberen om een aanslag onder de pet te houden. Als er gesproken wordt van “verwarde mannen” met drugsproblemen of een lage suikerspiegel, wanneer er vergeten wordt te vermelden dat er toch luid en duidelijk “Allahu Akbar” werd geroepen, als getuigen niet worden opgeroepen, als er ineens geen camerabeelden blijken te zijn op plekken die vergeven zijn van de camera’s. O … en als ze vergeten te melden dat de dader een moslim is. Als de media nalaten te vertellen dat neergeschoten slachtoffers eerst wreed werden gemarteld, zoals in de Bataclan. Als opiniemakers columns en tweets produceren waarin ze de islam gelijkstellen met andere religies zoals Jodendom en Christendom. Dat de ellende komt door “jongeren”, “allochtonen”, of “mensen met een migratie achtergrond”, terwijl het bijna altijd over moslims gaat. Als de journalisten op ieder anti-islamslakje zout leggen, maar geen woord van afkeuring schrijven over het islamitisch antiblanke racisme en het endemisch antisemitisme. Als moslims alleen op een positieve manier in opsporingsprogramma’s en reclames in beeld mogen komen. Als met hetzelfde doel keurige excuusmoslims worden opgevoerd die uitgebreid mogen liegen. Als journalisten islamitische charlatans, zoals Tariq Ramadan en andere Taqiyya-belijders blijven geloven en propageren. Terwijl ex-moslims, moslims die de islam zouden willen verlaten en oprechte islamhervormers in de steek worden gelaten.

En denkt U aan Safiye bij bedrijven die in de moslim maar al te graag een lucratieve consument zien en die door middel van halal-producten (Albert Heijn), boerkabarbies (Mattel) en sporthidjabs (Nike) medeplichtig zijn aan de invoering van de totalitaire islamitische symboliek. Denkt U aan reclames waarop christelijke symboliek, zoals kruisen, stiekem worden weg geretoucheerd (LIDL).

En denkt U ook aan Safiye als Randstedelijke welzijnswerkers beweren dat hun antiradicaliseringsprogramma’s “goed op de rails staan”. Dat de stad (met betonblokken) “steeds veiliger wordt”. Dat via speciale cursussen en interventieprogramma’s een 1400 jaar oude gewelddadige cultuur kan worden veranderd, terwijl men het controleren van onze grenzen belachelijk vindt en als onmogelijk voorstelt.

Denkt U aan Safiye als onze regering te laf is om te de-islamiseren, als ze weigert de islam te zien als wat hij is: een totalitair systeem dat haaks staat op de democratische rechtsstaat en individuele vrijheid. Als ze met ons belastinggeld de islam faciliteert en subsidieert en moskeeën, Koranscholen en islamitische evenementen waar de westerse regels worden overtreden geen strobreed in de weg legt. Als onze dhimmicraten opnieuw islamitische burgemeesters benoemen, zodat dezen de Jihad voortaan vanuit het gemeentehuis kunnen voeren.

Denkt U aan Safiye als U mensen ontmoet die niet (willen) inzien dat het verwerpen en bestrijden van de totalitaire en gewelddadige essentie van de islam geen islamofobie, racisme of moslimhaat is, maar juist impliceert dat je geeft om elk individu – binnen en buiten de islam – wiens vrijheid en ontplooiingskansen als gevolg van islamitische principes beknot worden.

Voor dit artikel heb ik informatie en inspiratie gevonden in Who Killed Muhammad? van David Wood en Islamitische jihad in Londen: ik heb het gehad van Sam van Rooy. Ik ben zo vrij geweest beide bronnen rijkelijk te exploiteren.

En om terug te komen op de ongemakkelijke conclusie van vorige keer: ja, het is de hoogste tijd voor een kruistocht tegen de islam en zijn handlangers. Goede voornemens, ze bestaan nog. Allemaal de beste wensen voor het komend jaar.

Door:
Petra de Geus (december 2017)
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Europa, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op SAFIYE

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  omdat het menens is…!
  .

  Geliked door 1 persoon

 2. Bob Fleumer zegt:

  Het geschreven woord is prachtig mits kort en krachtig, dat is zeker van toepassing in dit verhelderende artikel, dank Petra de Geus en een gezond en gelukkig 2018 toegewenst!

  Like

 3. pejoar zegt:

  ik heb soms meer angst voor de bestuurders in dit land dan voor de islam
  https://www.ad.nl/dordrecht/boete-voor-belediging-om-hoofddoek-in-ziekenhuis~aa18ca2c/

  Geliked door 3 people

 4. Taljaard zegt:

  @Petra
  Pas als het te laat is zullen wij in het gelijk worden gesteld.
  De enige troost die ons rest is dat wij NIET aan de verkeerde kant van de geschiedenis zullen blijken te staan.
  En die is niet van mijzelf, maar van de 101-jarige Bernard Lewis.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   @ Taljaard. Ik weet het intussen wel zeker dat het zo zal gaan als je hierboven al getikt hebt. En dat gelijk interesseert me niet eens, maar wel de dreigende ellende die boven ons hoofd hangt en vroeg of laat tot uitbarsting gaat komen.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Bovendien kun je géén gelijk krijgen als je het al hebt.
    Dat is het ellendige.
    Gewoon afwachten, totdat diegenen die decennia lang hebben geroepen “dat het nou net zo gezellig was tot jij weer begon over die islam…”

    Roepen dat ze het jou altijd al gezegd hebben…

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Rensk
    Woon gelukkig in een deel van het land waar de vloek van de diversiteit nog niet heeft toegeslagen. En wanneer het tot een uitbarsting komt zal dat in de Randstad en in het net zo ver van mij verwijderde Ruhrgebied gebeuren.
    Dat zal van korte duur zijn en van dik hout zaagt men planken gaan.
    Want reken erop dat er dan nog maar heel weinig steun voor de multikul onder de autochtone bevolking, alsmede de niet-islamtische allochtonen, zal overblijven en de hele ”progressieve” kongsi dan in hun hemd komt te staan, met hun ”islam is vrede”, ”godsdienstvrijheid en rechtstaat”, en hun gezeik over zgn. ”islamofobie”.

    De afloop staat vast; de islamisten krijgen vreselijk op hun donder.
    In Frankrijk, Zweden en Engeland kan het nog wel eens lang en bloedig worden, maar ik verwacht dat niet in Nederland en Duitsland. Daar gaan hoogstens een paar stadswijken in de fik wanneer leger en politie er de bezem doorheen halen. De regeringen zullen wel moeten, omdat zij anders ten val zullen komen. En ook de orde hebben te bewaren, omdat hun verdienmodel anders in gevaar komt.
    En wanneer er dan na afloop een paar honderd doden zijn te betreuren en hele wijken in De Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht in puin liggen zullen de dames en heren zich daarna ook wel gedwongen zien tot een radicaal ander beleid waar het de islam en de multikul betreft.
    En wij dus in het gelijk zullen worden gesteld.

    Wat zullen er onder de elite dan ineens veel Tommy Wieringa’s zijn, die dan vrijwel allemaal zullen zeggen dat ze het eigenlijk altijd al hebben geweten. Of die dan ijskoud zullen zeggen; ”Wir haben es nicht gewusst”. Want wij gingen uit van het GOEDE in de mens. Om zo hun verantwoordelijkheid voor de door hen aangerichte rotzooi te ontlopen.
    En het zal ze waarschijnlijk nog lukken ook, want grote honden bijten elkaar niet.
    Krijg daar nu bij voorbaat al de kots van.

    Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    @ Taljaard 30 december 2017 om 18:15

    De afloop staat vast; de islamisten krijgen vreselijk op hun donder.

    Ik hoop toch zo dat u gelijk krijgt.

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat, 19.04u: Taljaard heeft gelijk, doodgewoon. Ook met dat van Frankrijk en Engeland t. o. v. Nederland en Duitsland.
    (Maar dat i k daar zo over denk, zal jou wel niet verbazen. LOL!)

    Like

 5. Hovawart zegt:

  Wederom zal een geloofsstroming/ideologie de geschiedenisboeken vullen met afgrijselijke gebeurtenissen, (vergelijkbaar aan de Bosnische genocide) met het verschil dat de moslimenclaves nu op strategische posities binnen Europa zullen worden gesticht, de lidstaten zullen verplicht worden door Brussel om ruimte te bieden aan shariawijken, zoals in de UK.
  Het zelfbestuur binnen de enclaves zal een oncontroleerbare deelstaat worden waar overheden geen vat op zullen krijgen, (net als de voormalige deelraden in de grotere steden), het leven binnen deze wijken zal het verschil in welvaart op schrijnende wijze aantonen, met verruwing en criminaliteit als compensatie, het zijn al vrijhavens waar gezagdragers en hulpdiensten niet vrijwillig optreden\assisteren, dus in hoeverre men in het politieke Den Haag, of het zonnepaleis in Brussel de verzuiling een welkome aanwinst vinden voor het europese project, is mij een vraag waar ik het antwoord wel nooit op zal mogen ontvangen.

  Like

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. Harry Kooistra zegt:

  Ja, mocht het kruis een tocht maken door de Islam. Dat alle knie zich buigt voor Jezus Christus.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Jezus Christus liet ook toe dat zijn uitverkoren volk, de Joden, bij miljoenen vergast werden door de Nazi’s, terwijl in de bijbelse verhalen de Joden altijd beschermd werden door de Heer. In dat licht bezien zou onze toekomst er ook wel eens inktzwart er uit kunnen zien. Vrije wil en vrijheid van meningsuiting zijn geen vaste waarden gebleken waarop men kan bouwen…

   Like

   • Anna zegt:

    BigLJohn ……Ook dit staat in de Bijbel : er zou volgens de profeten slechts eenderde van het volk overblijven en dan zou God ingrijpen en zijn volk en het land weer gaan herstellen…… Het klinkt ons hard en onbegrijpelijk in de oren maar God doet het… we zien het sinds 1948 voor onze ogen gebeuren…..
    De Bijbel geeft veel meer informatie dan wij denken en kunnen bevatten……

    Like

  • Anna zegt:

   Harry dat komt!!!! Lees je Bijbel maar….. je moet een beetje zoeken maar het staat erin.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  De mooiste dag is, de dag waarop alle landverraders sterven op het schavot !!

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Een stekelvarken probeerde de kou te ontvluchten. Hij vroeg aan een mollenfamilie of hij samen met hen in hun hol de winter kon doorbrengen. De mollen stemden toe. Maar omdat het hol klein was merkten ze al snel dat ze, zodra het stekelvarken bewoog, schrammen opliepen. Daarom vroegen ze uiteindelijk het stekelvarken om te vertrekken. Het stekelvarken weigerde. Hij zei: ‘Als jullie niet tevreden zijn, dan gaan jullie zelf maar weg!’.
  Blijven wij de stekeltjes bedekken met de warme deken van tolerantie en schuldgevoelens, of trappen wij het stekelvarken uit het hol?

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Zwaarden worden geslepen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s