Verboden vuurwerk in Leipzig: “Duitse wetten gelden niet voor ons”

Screenshot_200

(Vertaling: E.J. Bron)

Vier dagen voor Oud & Nieuw daagden migranten in Leipzig de politie uit met vuurwerk. Zoals “TAG24” bericht, waren de mannen al vier dagen voor Oud & Nieuw in de binnenstad van Leipzig aan het knallen – met rotjes en ander vuurwerk.

epoch times

Toen de politie ingreep en de mannen erop wees dat het afsteken van vuurwerk voor het einde van het jaar verboden zou zijn, zouden ze daarop geantwoord hebben dat de Duitse wetten niet voor hen zouden gelden. Dat zei de hoofdinspecteur van politie Dietrich tegenover de nieuwssite. Men zou een onderzoek zijn gestart, zei men.

Het is de vraag waar de mannen woensdagavond het vuurwerk vandaan hadden gehaald, want officieel mag er pas vanaf afgelopen donderdag vuurwerk verkocht worden.

In principe is het afsteken van vuurwerk in Duitsland alleen toegestaan in de tijd van 31 december tot 1 januari. Wie daarvoor vuurwerk wil afsteken, moet naar Tsjechië. Daar is het, in tegenstelling tot Duitsland, wettelijk toegestaan om het hele jaar door vuurwerk te verkopen en af te steken. De rotjes en ander vuurwerk moeten dan wel op Tsjechisch grondgebied worden afgestoken – de import naar Duitsland is streng verboden en kan bestraft worden met een boete van tot € 5000,-

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Duitsland. Bookmark de permalink .

22 reacties op Verboden vuurwerk in Leipzig: “Duitse wetten gelden niet voor ons”

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Ze staan dus boven de wet, volgens zichzelf. En “wij”, ook in Nederland, accepteren dat.
  “Onze” rechters doen de rest….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ja, ik kan me dat voorstellen.
   Die politie stond natuurlijk helemaal stom verbaasd te kijken.
   Waar hadden die mensen in Godsnaam dat vuurwerk vandaan gehaald.
   Als ik m’n PC open doe word ik bedolven onder een mail-lawine van aanbieders van het meest grove, uiterst-dodelijk en bovendien levensgevaarlijk vuurwerk van de hele wereld….
   Tsja, waar zouden die brave mannen die boven en onder de wet staan in Germany nou toch dat vuurwerk gevonden hebben…?
   Maar goed.
   Dit zal wel eeuwig een mysterie blijven.

   Nog even ’n hint.
   Als ik politie-agent zou zijn geweest daar in Duitsland, en het een of andere gekleurd tot zwart getint stuk ongedierte had mij verteld dat hij boven de Duitse wetten verheven was… Zou dat voor mij aanleiding zijn geweest die kelerelijer gelijk totaal dood te schieten..
   Want iemand die boven de wet staat… kan ook niet volgens diezelfde wetten beschermd worden….
   Even doordenken mensen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Republikein zegt:

  Deel die boete dan uit bromsnor!

  Geliked door 1 persoon

 3. trebor2110 zegt:

  Het is de vraag waar de mannen woensdagavond het vuurwerk vandaan hadden gehaald, want officieel mag er pas vanaf afgelopen donderdag vuurwerk verkocht worden.

  Nou gewoon net als wij deden in onze jeugd op de zwarte markt niks bijzonders aan .

  Geliked door 1 persoon

 4. trebor2110 zegt:

  Waarom wordt er in dit bericht zo op het vuurwerk gefocust , de uitspraak die gedaan zou zijn over de Duitse wet die niet voor hun geld is interessanter , vraag ze dan 1 voor 1 waarom die wet dan niet voor hun geld en bij een onbevredigend antwoord , zoals iets over de wet van allah , gelijk uitzetten naar een land waar de wet van allah wel geld

  Geliked door 2 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Werken: die wetten gelden niet voor ons.
  Vrouwen respecteren: die wetten gelden niet voor ons.
  Vuurwerk: die wetten gelden niet voor ons.
  Criminaliteit: die wetten gelden niet voor ons.
  Uitkeringsfraude: die wetten gelden niet voor ons.
  Enz.
  Enz.
  Enz.

  Geliked door 2 people

 6. theresageissler zegt:

  Wat een naïviteit allemaal weer!
  Van over de grens kan het hele jaar door vuurwerk worden verkregen -is hier ook zo- en dat Duitse wetten, of wetten van welk land dan ook, niet voor hèn gelden,vinden alle islamieten!
  Is dat nu nóg niet doorgedrongen?!

  Geliked door 2 people

 7. Cathja zegt:

  Een heel ‘logisch’ antwoord van deze migranten. Ze hébben toch ook overal maling aan en dagen ons toch aan alle kanten uit? Dachten de agenten soms dat ze er braaf mee zouden stoppen?
  Duitsers die dit geflikt zouden hebben zouden een forse boete krijgen, maar nu het migranten zijn die over de schreef gaan, ‘is men een onderzoek gestart’….. Een onderzoek waarnaar? Of het vaker voorkomt dat migranten de vloer aanvegen met onze regels en wetten soms?

  Slappe agenten! Ze hadden ze moeten beboeten en opsluiten.

  Geliked door 2 people

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ooooooh, prima als de Duitse wetten niet voor de beestmens gelden. Wat mij betreft stappen we dan gewoon even over op de wetten die tussen 1935 en 1945 gangbaar waren. Uitermate effectief en ruimt lekker op.

  Geliked door 1 persoon

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Ons geld en hun sharia…. Het wekt mijn woede, grote woede.

  Bron:
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/12/turkije-beklaagt-zich-over-trage-betaling-door-eu-572615/

  “francaise
  Toen ik nog inburgering gaf , ben ik veel mensen uit Syrie tegengekomen, die voordien enkele jaren in Turkye hadden gewoond. Op hun telefoon hadden ze lijstjes met daarop hoeveel geld, huis gezinshereniging, kregen. En waar het snelst , wij staan op een. Daar moesten ze voor zichzelf zorgen, dus ook werken, tot ze deze lijsten ontdekten. U raad het al, daarom zijn er zovelen hier. Ook mensen uit niet oorlogsgebied want er was helemaal niet in heel het land, oorlog. Zo ook in Irak, waar velen van hier zijn.
  Ik geloof wel dat het geld niet op de juiste plek komt. De uitleg hierboven wilde ik even geven omdat er zo verschrikkelijk van ons geprofiteerd wordt.”

  Geliked door 1 persoon

 10. Flo zegt:

  Veel gezinnen weten niet meer hoe ze moeten rondkomen,zitten zonder electra gewoon omdat alles de pan uit rijst,en migranten halen gratis geld en kopen er vuurwerk voor, bewijst maar dat ze met de helft ook kunnen leven , Roken,drinken ,vuurwerk telefoon ,allemaal luxe .Maar ze kunnen het allemaal,en met d,r hele familie .

  Geliked door 1 persoon

 11. ReaGluurder zegt:

  Op het gebied van vuurwerk (granaten!) is de integratie al lang geslaagd!! HOERAH!!

  Like

 12. Patriot 2.0 zegt:

  Veiligheidszones voor vrouwen.

  Bron:
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/12/angst-voor-massa-aanrandingen-vrouwenzones-tijdens-oud-en-nieuw-572584/

  “Henri
  Dit is tenenkrommend. “Veilige zone voor vrouwen”…. ze moeten die zogenaamde asielzoekers, die dit soort dingen – georganiseerd hoor – bij de ballen pakken. De daders keihard aanpakken, niet de slachtoffers.

  Maar de teneur is duidelijk: ze WILLEN die lui helemaal niet aanpakken, ze WILLEN dat achterlijke gedrag niet stuiten…..en dus blijft het terug komen, ieder jaar. En ieder jaar in versterkte mate. Merkel, Rutte: dit is pure calculatie, onderdeel van het door jullie gestarte omvolkingsproces genaamd “alle Mensen werden Brüder”, maar wat niets anders is dan een pure discriminatie van de Westerse mens, waarbij de vrouwen het eerste doelwit zijn. “

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Patriot 2.0

   Ik sluit me geheel aan bij jouw woorden. De vrouwen en meisjes moeten beschermd worden tegen de grijpgrage klauwen van dat adderengebroedsel.
   WIJ hebben hier rechten; ZIJ alleen plichten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s