IK KLAAG AAN!

Screenshot_221

(Door: David Bendels – Vertaling: E.J. Bron)

De bloedige nachtmerrie, die op Duitsland is neergestreken, heeft een nieuwe naam. In Kandel, een kleine stad in de deelstaat Rheinland-Pfalz, heeft een moordenaar uit Afghanistan de 15-jarige Mia gruwelijk afgeslacht met een mes. In een drogisterij, op klaarlichte dag. Opnieuw een “minderjarige” Afghaanse “vluchteling”, die ijskoud een leven heeft genomen en onbeschrijfelijk leed over een hele familie heeft gebracht.

Voor Mia´s ouders en hun familieleden mijn diepe en oprechte medeleven. Woorden volstaan nauwelijks om de deelneming uit te drukken met het oog op deze gruwelijke moord. Talloze mensen voelen mee met hen, met Mia´s vrienden en schoolkameraden, terwijl de regering en de staatsmedia zoals gebruikelijk zwijgen en relativeren.

Er was een tijd, nog helemaal niet zo lang geleden, toen de 28e december voor christenen in Duitsland alleen maar de dag van de onschuldige kinderen was, die gewijd was aan de herinnering op de kindermoord in Bethlehem lang geleden. Nu vragen ouders zich af of hun kind wellicht als volgende aan de beurt is, denken vrouwen erover na of ze  met Oud & Nieuw of ´s avonds nog het risico kunnen nemen alleen uit te gaan.

Het “dagelijkse incident” is Duitse normaliteit geworden. Mes-aanvallen, overvallen, verkrachtingen, moorden en terreurgevaar zijn de nieuwe Duitse dagelijkse gang van zaken. Dat is niet zomaar en niet plotseling gebeurd. De “welkomstpolitiek” van de open grenzen van Merkel heeft Duitsland veranderd in een bloedig dal van de duisternis.

Het was onvermijdelijk dat door de ongecontroleerde, illegale en ongestuurde massa-immigratie ook religieuze fanatici, terroristen, criminelen, moordenaars en krankzinnigen ons land binnenkomen.

In december 2015 heb ik er, destijds nog als lid van de CSU, als deelnemer aan de discussie in de uitzending “Menschen bei Maischberger” de aandacht op gevestigd en gewaarschuwd: “Merkel´s waanzinnige politiek van de open grenzen zal doden eisen.” De Groene Jürgen Trittin en de redacteur van de “Spiegel”, Markus Feldenkirchen, vielen mij op grond van deze uitspraak in de uitzending aan als “rechtse ophitser”, CSU-functionarissen en –backbenchers belasterden mij als “populistische scherpslijper”, linkse media noemden me een “harteloze radicaal”. Toch had ik liever gehad dat ik geen gelijk zou hebben gekregen.

Woede, ontsteltenis en sprakeloosheid zijn de logische reacties wanneer men hoort van een moord zoals de messenmoord van Kandel. Maar we mogen niet blijven staan bij deze emoties. Het zal nog donkerder worden in Duitsland als er niet snel consequenties volgen en er politiek een andere koers wordt gevaren.

Abdul D., de moordenaar van Mia, kwam in april 2016 illegaal Duitsland binnen – net zoals miljoenen andere “asiel”immigranten. Hij was als geweldpleger bekend bij de politie. Hij had het meisje herhaaldelijk bedreigd, de ouders hadden aangifte tegen hem gedaan, maar de politie kon haar niet beschermen. We moeten de moed opbrengen om de verantwoordelijken bij de naam te noemen en hen te confronteren met hun onbetwistbare fouten.

Ik klaag aan:

Bondskanselier Angela Merkel en haar ministers, die de wet overtreden, de grenzen geopend en ons land door ongecontroleerde massa-immigratie in de chaos gestort hebben.

Ik klaag aan:

Passieve deelstaatregeringen en drieste asiellobbyisten, die verhinderen dat illegale immigranten het land moeten verlaten, de politie en autoriteiten aan handen en voeten binden en een spreekverbod aan hen opleggen en zo voorkomen dat recht en wet toegepast en uitgevoerd worden.

Ik klaag aan:

Volgzame, regeringsgetrouwe media, die het steeds meer toenemende immigrantengeweld tegen Duitse kinderen bagatelliseren en verhullen en de brute moord van Kandel als “regionale gebeurtenis”, “ruzie” en “relatiedaad” afdoen, terwijl ze ieder incident opkloppen dat past in het cliché van de boze, “buitenlander-vijandige” Duitser. Waar zijn nu de kaarsjesoptochten, speciale meldingen en speciale uitzendingen, die onmiddellijk bij de hand waren toen een verwarde dronkaard de CDU-“welkomst”-burgemeester van Altena een schrammetje had toegediend?

Ik klaag aan:

Een gewetenloze asielindustrie en haar goedmenschelijke en politiek-correcte handlangers in de media en de politiek, die iedere criticus van rechtsverkrachting en massa-immigratie in de “rechtse hoek” zetten, als “racist” en “vreemdelingenhater” en met censuur en meningscontrole monddood proberen te maken.

Deze waanzin moet stoppen!

Mevrouw Merkel, u hebt bloed aan uw handen! Het meisje Mia, dat in Kandel werd afgeslacht, de studente Maria, die een jaar geleden in Freiburg werd vermoord, en al die andere jonge en oude Duitsers die door de hand van achteloos en ongecontroleerd ons land binnengelaten criminelen, terroristen en psychopaten, die zich voordoen als “vluchtelingen”, vermoord werden en in de toekomst nog vermoord zullen worden – dat zijn allemaal uw doden.

U hebt ze niet eigenhandig vermoord, zeker; maar u draagt hiervoor de volledige politieke verantwoordelijkheid. U draagt er de verantwoordelijkheid voor dat er moordenaars ons land zijn binnengekomen, door de asielindustrie vertroeteld werden en ondanks leugens, bedrog en grove wetsovertredingen mochten blijven en moesten geloven dat zij zich alles zouden kunnen veroorloven.

Waarom zwijgt u? Waarom mijdt u deze plaats delict, net zoals u al die andere ontelbare plaatsen delict van Duitser-vijandig, onmenselijk geweld mijdt?

Waarom drinkt u thee met imams en maakt u zich boos over “islamvijandigheid”, maar durft u niet de familieleden van de slachtoffers van de moordenaars, verkrachters en terroristen, die u het land hebt binnengelaten en binnengelokt, in hun gezicht te kijken?

Voelt u zich schuldig? Ik denk dat u het bent. Kunt u ´s nachts nog rustig slapen?

Kunt u zichzelf ´s morgens nog in de spiegel bekijken? Uw kilte, uw empathie-loosheid, uw weigering om er ook maar kennis van te nemen wat u met uw egoïstische welkomst-putsch de burgers van dit land aandoet, doen mij huiveren.

Uw overbekende handgebaar van onverschilligheid is een bloedend handgebaar geworden.

De maat is vol, mevrouw Merkel. Hou ermee op dit land nog verder te gronde te richten.

Treed af, mevrouw Merkel, en maak er eindelijk de weg voor vrij dat Duitsland weer tot normaliteit, veiligheid en de rechtsstaat kan terugkeren.

Bron:
https://conservo.wordpress.com
Auteur: David Bendels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op IK KLAAG AAN!

 1. Patriot 2.0 zegt:

  Bij deze, mijn oprechte deelneming met de ouders en de familie van Mia. En Mia, dat je moge rusten in vrede.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Aftreden natuurlijk, maar dan niet zonder de consequentie terecht te moeten staan voor een volkstribunaal.

  Geliked door 2 people

 3. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2017/12/31/de-moordenaar-kwam-als-een-veroveraar-in-uw-huis-open-brief-aan-de-vader-van-de-vermoorde-mia/

  Hard maar waar, de ouders hebben het over zichzelf afgeroepen en als ze niet zo dom en onderdanig waren zou hun dochter nog leven.

  Geliked door 3 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Elisah

   Mensen zijn naïef en denken dat over de hele wereld iedereen ongeveer hetzelfde is.

   Als je wat van de wereld hebt gezien weet je wel beter hoe dat zit met cultuur en mentaliteit en hoe deze zit ingebakken in de genen.

   Like

   • Elisah zegt:

    Inderdaad, het laat tevens zien hoe onverantwoord, oppervlakkig en nonchalant veel mensen bezig zijn, ze verdiepen zich nergens in, maar laten zich uit een soort gemakzucht alles voorkauwen en wijsmaken.

    Like

   • Rensk. zegt:

    Precies. En dan niet in all-inclusive hotels gaan zitten, maar je begeven onder de bevolking ook aan de primitieve kant Dan zie en hoor je meer dan alle politici daar in hun toren bij elkaar. Ik heb genoeg gezien en meer hoeft van mij niet meer.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Elisah 31 december 2017 om 11:18

   Wie laat zich nu in met een mohammedaan?
   Had een Duitse kerel uitgezocht!

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Wel een flinke knaap voor 15.
   In Beieren is toch ook een meisje vermoord door een in die familie, opgevangen asielzoeker
   Een vergelijkbare situatie dus.

   Like

 4. Janszn zegt:

  Wij klagen Merkel cs. aan als naam van al die linksmensen, die dit mede op hun geweten hebben.
  Op dat wij niet vergeten.

  Geliked door 2 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  En enige wat Merkel nog past een een vestje zonder mouwen, deze vrouw in in zichzelf verloren.
  Ik wens Duitsland een nieuwe leider toe met een hart voor het Duitse volk en die of de EU hervormd tot een werkbaar geheel of de EU opheft want zonder Duitsland gaat het niet.

  Like

 6. christ Kanters zegt:

  En het gaat door en zal niet op houden NIET van zelf , de media zal zijn lafheid af moeten werpen , het zijn angst hazen geworden , sinds de aanslag op de media Charlie in Parijs , en geven zich over aan de islam .

  Like

 7. Rookmelder zegt:

  Hoe laf en geniepig het ook is om te trachten dit soort zaken onder de pet te houden, het zal omgekeerd evenredig bijdragen aan de groei van het verzet en de afkeer van de huidige politiek, waardoor het de val die vreselijke Merkel zal versnellen en er een andere wind zal gaan waaien. Duitsland is al ver heen, maar het is nog niet te laat, dus hoe sneller, hoe beter !

  Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Bij Buitenhof discussieren ze over “Smart City”als oplossing. Ik zeg dan: je gaat technisch steeds slimmer reageren, terwijl er steeds meer immoreel gedrag plaats vindt, om het zo maar eens breed te formuleren. Moeten we dan niet aan het begin beginnen: en over de moraal nadenken?

  Like

 9. Harry zegt:

  Als dat Merkel-secreet door de NWO op die post geparkeerd is , dan zal ze niet ongestraft op kunnen stappen schat ik .
  Zou ze dan niet bedreigd worden door diezelfde NWO om god gezelschap te gaan houden ?
  Of de duivel ?
  Weet niet precies hoe dat in gelovige kringen geregeld wordt .
  Ergens zal dan toch wel een grens getrokken worden ?

  Like

 10. Rosso zegt:

  Waarom bewapend de bevolking zich niet met pepperspray of iets anders?
  We hebben het oer recht onszelf te beschermen.
  Men is zo willoos.

  Like

 11. Piet Karbiet. zegt:

  Frau Merkel speelt ook met de levens van onze kinderen. Ze moet veroordeeld worden.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Geen medelijden zegt mijn onderbuik.

  Geliked door 1 persoon

 13. kruisridder zegt:

  We zijn toch in oorlog tegen de terreur? Dan ook bewind krijgswet van stal halen en de staat van beleg afkondigen en de verantwoordelijke politici afzetten en een nieuw oorlogskabinet samenstellen dat spijkers met koppen slaat en de verantwoordelijke politici voor het tribunaal sleept wegens hoogverraad en misdaden tegen de menselijkheid en naar gelang de zwaarte van de misdrijven doodstraffen invoeren, opleggen en uitvoeren.

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Ze kunnen mij de pot op of pepperspray verboden is. Gewoon kopen, Vlak over de grens is zo’n winkel. Dat plaatske begint met Emmer….. Weet niet of ik dat hier mag tikken. Ze hebben nog meer bruikbare spulletjes..

  Like

 15. Pingback: Patriottisch protest in Kandel tegen SPD-burgemeester | E.J. Bron

 16. Nika zegt:

  Uit betrouwbare bronnen weet ik dat het niet de jongen was.

  Like

 17. Pingback: “Het is genoeg!” – Vrouwenbondgenootschap Kandel roept op tot demonstratie | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s