Psychopaten die Europa euforisch de afgrond in leiden

Screenshot_222

(Door: Drs. E.N. Schilder)

In Duitsland is véél meer dan de helft van de binnengehaalde vluchtelingen nog altijd zonder werk. Ondanks de ‘hoge opleidingen’ blijkt namelijk ruim twee derde van de nieuwkomers niet te kunnen voldoen aan het in Europese bedrijven gestelde kennis- en opleidingsniveau en leeft er, mede door de non-capaciteit èn een hardnekkige ONWIL om de taal daadwerkelijk te leren, hoogstwaarschijnlijk voor altijd van een uitkering. Nergens ziet u zoveel (Oost-Europese en islamitische) bendeactiviteit in het openbaar als in Duitsland. Maar gelukkig, in navolging van ‘yes we can’, ‘schaffen die das’… De Franse slogan ken ik niet, maar ook daar is iemand aan de macht die de islam en de altijd zielige maar ver achtergebleven, elkaar uitmoordende Afrikaantjes omarmt en ‘s lands bevolking uitzuigt ten behoeven van de bekostiging van dit moslimvluchtelingen fenomeen dat voor de elitaire paria’s blijkbaar een verdien- en stemmodel is geworden.

De bevestiging dat Europa bestuurd wordt door visieloze autisten en psycho-patiënten wordt wederom in kapitalen vet onderstreept door het huidige geld/budgettekort voor de uitkeringen voor de massaal  binnengestroomde gesubsidieerde vluchtelingen bij de gemeentes. U en ik hadden dit uiteraard allang kunnen bedenken, maar als u tot het gilde der hoogopgeleide zevenmijlsoogkleppendragers behoort, komt dat nu eenmaal geen moment in u op. Regeren is vooruitzien? Visieloos aanklooien is het nieuwe regeren! Helaas is er inmiddels een drastisch tekort aan psychiaters.

Ronduit kinderlijk en verwerpelijk gedrag

Per direct na het moment dat Thierry Baudet door het Nederlandse volk tot politicus van het jaar werd verkozen, ging het deksel van de stinkende politieke doos van Pandora en kwam de misselijkmakende, achterbakse werkwijze van de slechte verliezers met supersonische snelheid op gang. “Hij zou gesproken (en dus contacten…?) hebben met een extreemrechtse racist” en wordt momenteel door Pechtold als ‘clown’ weggezet. Enerzijds is dat een ronduit zielig vertoon van de zittende ‘elite’, die voelt dat ze de macht aan het verliezen is. Anderzijds is dit een over-evidente persoonlijke noodsprong van een rat (ik gebruik hier opzettelijk een ‘r’ i.p.v. de ‘k’) in het nauw om de focus van zijn eigen corrupte zaken af te leiden. “Bij een dood mens nog niet te vertrouwen”, zou men hier zeggen. Als we het al over clownesk gedrag hebben, dan is dat de laatste drie decennia in Den Haag ten faveure tentoon gespreid en is dit leugenachtige, geniepige, doortrapte en achterbakse gek(r)onkel in de slangenkuil klaarblijkelijk geaccepteerd als ‘doodgewoon’ in het politieke ‘spel’ en geldt het derhalve tevens als voorbeeld en maatstaf binnen het bedrijfsleven en de huidige samenleving. …En het maar vreemd vinden dat de samenleving verhard… Goed voorbeeld doet tenslotte volgen…!

Politieke overeenkomst

Blijkbaar wil de meerderheid van de bevolking nu eenmaal graag door (deze) narcistische psychopaten voor de gek gehouden worden. Hoe kunt u het anders verklaren dat de VVD, ondanks alle keiharde leugens en bewezen corrupte VVD-leden, verdoezel- en overige criminele zaken, nog steeds het grootste blijft in de peilingen? De minst intelligente of meest hebzuchtige mens (en er komen er helaas steeds meer van) wil, al dan niet stompzinnig op tv kijkend naar ‘heel Holland dut in’, klaarblijkelijk ‘geleid worden’. Alle voorgeprogrammeerde leugens en misstanden worden zonder enig nadenken blijkbaar volledig geaccepteerd en/of men kijkt er eenvoudig van weg. Hersenloos volgen aldus en doen wat u door al dan niet godsdienstgestoorde psychopaten opgedragen wordt. Geen wonder dat men het in Den Haag momenteel in de broek doet met de komst van Baudet, want die heeft (in tegenstelling tot een uitsluitend idealistische Klaver) wèl een realistische, heldere kijk, durft naast Wilders als een van de weinigen de problemen bij naam te noemen en weet zich beheerst en subtiel, maar onomwonden te uiten.

Dit is het nieuwe …

Zoals alle tegenwoordige onzin van; 50 is het nieuwe 30, dit is het nieuw dat en zus is het nieuwe zo, is keihard liegen en de bevolking besodemieteren blijkbaar ‘de nieuwe waarheid’ geworden. Het hoort bij het ‘politieke spel’ en u bent geslaagd als u daar ‘goed’ in bent. En in alle creativiteit heeft men daar nog meer van gevonden, want moslims zijn ineens de nieuwe Joden (waarbij u zich afvraagt wanneer die laffe aanslag van ‘heldhaftige’ Joden op onschuldige, weerloze burgers ook alweer was…), wit is het nieuwe blank (want in Amerika is ook alles zwart/wit), Sinterklaas is de nieuwe slavenhandelaar en Zwarte Piet de nieuwe slaaf. Zelfs in het kalifaat geboren kinderen van ISIS zijn ineens de nieuwe Nederlanders…

Plotselinge ‘Nederlanders’

Ik kan me de onmacht van de Turkse en Marokkaanse opa’s en oma’s wel voorstellen dat ze hun kinderen naar het kalifaat hebben laten vertrekken en nu hun kleinkinderen niet (meer) zien. Dat hebben zij echter middels hun opvoeding thuis, hun bijna totale afkerigheid (want ik ben trots Turk/Marokkaan!) van de westerse samenleving en de euforische verhalen over hun geboorteland èn over de islam zèlf in de hand gewerkt. En dan zou Nederland nu in actie moeten komen om ze weer terug te halen? Ik dacht het niet! Ten eerste zijn de dáár geboren kinderen geen Nederlanders en ten tweede zijn hùn kinderen die hier bewust NIET Nederlands zijn opgevoed en zich ook helemaal geen Nederlander voelen daar prima op hun plek. Ze hebben er zèlf voor gekozen nota bene! Dat de kinderen van hun kinderen daar inderdaad zelf NIET voor gekozen hebben, is helemaal waar, maar de schuld daarvan ligt in de tekortkoming van uw eigen opvoeding. Ik zie dan ook geen enkele reden waarom Nederland, nu u zich blijkbaar ineens wèl Nederlander voelt, zich voor úw (klein)kinderen moet gaan inzetten. Gaat u daar, met al uw ‘trots’, maar mee naar Turkije of Marokko. Waarom is het voor u, moslims, zo moeilijk te accepteren dat dit zo gebeurt? Het antwoord vindt u tenslotte eenvoudig binnen uw eigen geloof: omdat het de wil van Allah is! Net als bij bommen die te vroeg afgaan (Spanje) en het meewerken aan, verbergen en leveren van mensen die onschuldigen vermoorden straft hij u hiermee voor uw domheid, kortzichtigheid, zonden en gebreken. Zoekt u dus vooral de schuld bij uzelf en leg die niet bij anderen neer.

Aboutaleb

In opspraak gekomen, omdat hij de islamdiscussie opnieuw op scherp heeft gezet vanwege een uitspraak betreffende geduld voor de steeds sneller en steeds meer opeisende moslims in Nederland en een andere uitspraak betreffende zijn dagelijkse Jihad, die door de PVV helaas verkeerd is opgevat aangaande de werkelijke betekenis daarvan. Er is tenslotte een duidelijk verschil in Jihad: 1 – het goede doen (zoals de Rotterdamse burgervader terecht juist uitlegt) en; 2 – de (alhoewel hetzelfde geschreven als Jihad) ji-haat van de salafistische/nazistische haatbaarden tegen het totale Westen waar ze zelf naartoe gekomen/gevlucht zijn. Ik geloof persoonlijk absolúút dat de heer Aboutaleb oprecht elke dag opstaat om met de juiste intentie inderdáád het beste te doen voor de stad Rotterdam. Dus waarom zou hij daarom weg moeten? De uitspraak om ‘geduld’ vind ik persoonlijk vele malen ongelukkiger gekozen, omdat deze uitgelegd kan worden als ‘tot Nederland voldoende door de islam is overwoekerd en geïnfiltreerd’ om vervolgens meer islamitische onzin op te eisen. De islam staat namelijk voor (eeuwenoude) onderlinge (stammen) oorlogen en discriminatie, meer openlijk geweld, homohaat, heel veel onnodig dierenleed/dierenmishandeling en totale onderwerping van de vrouw (en anders- en niet gelovigen) aan de moslimman. En daar willen we vooral mìnder van i.p.v. meer!

Ik ben persoonlijk niet bang voor gelovigen of religies, maar ik word wèl doodmoe van de altijd weer opdringerige bemoei- en overheersingsdrang van deze geprogrammeerde, betweterige mensen met hun zogenaamde ‘heilige missies’. God en/of Allah zijn door geloofsidioten ingeplant in úw brein en niet in het mijne, dus laat me/ons met rust met die bij u gehersenspoelde onzin.

Terzijde

Over mensen met een ernstige afwijking gesproken: mocht u zich, net als ikzelf, nog steeds afvragen wat algemene kennis in samenhang met een goed geheugen in vredesnaam met intelligentie te maken heeft? In het programma ‘De slimste mens’ (geleid door de saaiste mens) heeft Sylvana het maar liefst drie dagen uitgehouden en is ze zelfs 1 dag ‘de slimste mens’ geweest… Gelukkig heeft deze nep-diva het op de voor haar kenmerkende ‘wijze’ (leuke woordspeling) uiteindelijk niet gehaald. Net als bij de zoveelste nieuwe naam voor haar ‘politieke partij’ maakte ze ook hier drie keer achter elkaar dezelfde fout waarmee ze haar werkelijke intelligentie met volle overtuiging heeft bewezen. Nep-diva? Jawel! Want werkelijk àl haar gemaakte (!) maniertjes en reacties lijken ellenlang voor de spiegel te zijn ingestudeerd, waarbij zij dezelfde warmte, spontaniteit en menselijke uitstraling heeft als een leeggelopen opblaaspop.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

49 reacties op Psychopaten die Europa euforisch de afgrond in leiden

 1. anna zegt:

  goed stuk …. al had ik uit persoonlijke gronden ….. die visieloze autisten weggelaten

  Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @anna

   Het zijn autisten of zij vertonen autistisch gedrag.
   Is niets meer dan het beestje bij de naam noemen.

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    @anna en Statler & Waldorf, wat zijn autisten eigenlijk nou precies? Tegenwoordig zijn er zoveel mensen die het woord autisme als scheldwoord gebruiken terwijl ze nog niet eens weten wat dat is! ik heb in ieder geval NIET het idee dat de opgenoemde psychopaten in de Europese regeringen autisten zijn want zelfs de laatstgenoemde groep is nog stukken onschuldiger dan het bovengenoemde ongedierte in de EU-elite!

    Geliked door 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    @ Jules Vismale heeft gelijk. Autisten is van een andere orde. Die zijn niet in staat zo uitgekookt te zijn als de psychopaten in de EU top en de lagere aanverwanten, die een graantje mee willen pikken van het geld en de ja knikkers zijn. Psychopaten hebben wel een visie. En dat is kapot maken wat kapot te maken is zonder dat ze er zelf last van hebben. Ze denken onaantastbaar te zijn. En dat laatste kan ze nog wel eens flink opbreken. Eigenlijk zie je pas (heel snel) wie een psychopaat is als je er zelf een meegemaakt hebt. Ze zijn door en door doortrapt gemeen. Ze hebben vernietigingsdrang en dat is hun visie. Ze denderen als een stoomwals en nietsontziend over je heen. Je moet ze volkomen negeren, maar in dit geval kan dat niet, want gekozen door het volk (dan heb ik het niet over de EU, die bestaan met de gratie van de West_Europese politici)

    Geliked door 2 people

   • anna zegt:

    Jules Vismale, inderdaad is autist vaak een scheldwoord en weten veel mensen niet wat autisme inhoudt. Jammer toch …. ook Einstein was een autist en in de buurt van Eindhoven zijn bedrijven die met name autisten aannemen …. Ik werk al 35 in het bijzonder onderwijs en weet waar ik het over heb ….. die psychopaten die Europa de afgrond in sleuren zijn van een andere categorie …

    Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Nog niet lang geleden had de goegemeente daar nog nooit van gehoord.
    Ook zo met ADHD, etc.
    Vroeger kon je een schop onder je hol krijgen.
    Tegenwoordig alleen maar sterrenkinderkes.

    Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Jules Vismale
   @Rensk
   @Anna

   Als jullie de kenmerken van autisme lezen kun je die één op één leggen over het gedrag dat men in Brussel aan de dag weet te leggen.
   (Heeft niks met een scheldwoord te maken)

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Haha, de Domme West-Europeanen hebben hun eigen ondergang gefinancierd. 1000en miljarden zijn er ingepompt. Ze stonden er bij en keken er naar. Zo’n volk verdient het om in de klauwen van De Satan te belanden. Niet gaan zeuren!!

  Like

  • Yvonne zegt:

   wilt u niet iedereen over 1 kam scheren, woont u niet in West Europa? dan beland u toch ook in de klauwen van satan, ik heb aan dit volks verraad niet meegedaan, dank u

   Like

 3. edwin vissers zegt:

  Niet zonder toeval gebeurt dat nadat Nietzsche God dood heeft verklaard. God is dood – en wij hebben hem vermoord. De protagonist heet niet voor niets der Tolle Mensch: als een tol is hij los van oriëntatie. Dat is de consequentie van de dood van God. Zonder hem is er geen absoluut goed of kwaad meer. Wat in een religieus systeem als het kwade of het slechte wordt veroordeeld, is plotseling onderdeel van een chaotisch geheel, goed noch kwaad. Wij moeten zelf uitmaken wat goed en kwaad is.

  Deze herwaardering van alle waarden stelt ons ook in staat om waarden om te keren. Om heilig te verklaren wat ooit abject was, en om het sacrale te profaneren. Dat gaat niet zonder een zweem van ironie. We ‘geloven’ niet meer, maar creëren ons geloof als een antithese. Alsof we gestrand zijn op een onbewoond eiland en uit wanhoop maar een gezicht in een stuk wrakhout kerven en dat onze rechter, onze leider, of onze god noemen. Zelf komen we er niet uit, we zijn ons er diep in onszelf van bewust dat God een verhaal is dat we onszelf voorhouden om nog goed van kwaad te onderscheiden.

  De omkering van alle waarden die zich manifesteert in het satanisme is doordrenkt van een dergelijke ironie, en van een latente kennis van de relativiteit van goed en kwaad. Maar het loopt ook op tegen de grenzen van het afschaffen van elk moreel kompas.

  Like

 4. David Veenstra zegt:

  “Ik ben persoonlijk niet bang voor gelovigen of religies, maar ik word wèl doodmoe enz.”
  Vreemd statement. U houdt een tirade over al het onheil dat op ons afkomt maar niet bang zijn voor religie? Daar draait het juist om, de bron van alle kwaad. IEDERE religie.
  ‘BE AFRAID, VERY AFRAID’!!

  Geliked door 1 persoon

  • Daar kun je inderdaad het beste maar heel, heel erg bang voor zijn. Religie, ideologie, verenigde dit en verenigde dat, allemaal instrumenten die knap bedacht zijn om de mens te mennen, uit te vreten en hun kinderen te neuken. Dus ik zeg u: Hoe mooi d’r jurken ook zijn, hoe zalvend hun woorden, pleurt ze tegen de muur, allemaal!

   Like

   • De grootste mensenschenners zijn trouwens tegenwoordig die lui met Zonder God in de politiek. Staan trouwens op de eerste plek naast die lui die voor de show wel een God misbruiken zoals het CDA en de CU. Enige uitzondering kan mogelijk de SGP zijn die ikm daarom van harte uitnodig om het vuurpeloton te bemannen.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   Helemaal mee eens! Geloof, Religie???? Verkapte ideologie met sprookjesboeken. Over een paar decennia is de islam de grootste op deze planeet. De kleinkinderen, die ik gelukkig niet heb, gaan het beleven!

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Adolf Hitler en Jozef Stalin (de een was een geloofsmisbuiker en de andere een atheïst) probeerden in de 20ste eeuw hun eigen verderfelijke ideologieën, het nationaal-socialisme en het communisme aan de mensen op te leggen, ze voerden veroveringsoorlogen puur om grondgebied en grondstoffen en vermoorden hiervoor 60 miljoen mensen waaronder ook talloze rassen, gelovigen en atheïsten!

    Like

 5. Jean zegt:

  Dat is nu eens een foto van die furher ‘zonder’ fotoshopbewerking.
  Het monster van Log Ness is er een schatje bij.

  Like

 6. Leo zegt:

  Europa wordt bestuurd door trekpoppen van een globale elite die,achter de schermen aan de touwtjes trekt en heel veel geld verdiend aan de ongebreidelde toestroom van asieleisers ,open grenzen en goedkoop werkvolk.

  Like

  • Qvic zegt:

   Die globale elite zijn de groot aandeelhouders van de multinationals, deze hebben ervoor gezorgd dat de EU opgericht werd en dat alle lidstaten hun nationale macht overdragen aan deze EU. Hierdoor behoeven de multinationals maar met 1 partij om de tafel, om hun eisen te bespreken. Zodat de EU de multinationals vrij baan geven in heel de EU, i.p.v. elk Europees land opzich. Dat wordt telkens door onze regering vertelt, dat de EU meer banen oplevert. Maar vertelt er niet bij dat het hoofdzakelijk buitenlandse arbeiders zijn, die voor een minium loon hier willen komen werken. De multinationals willen allemaal zoveel mogelijk winst behalen. Door nu hun fabrieken maximaal te automatiseren, hebben zij bijna geen vakmensen meer nodig. Alle productie mensen kunnen voor hen betreft laaggeschoold zijn. Door nu de EU steeds groter te laten worden, krijgen die multinationals steeds meer afzet markten. Maar ook goedkopere werknemers uit die nieuwe EU landen. Maar de bevolking is in de EU aan het krimpen, omdat er te veel abortussen en emmigrerende zijn. Dat zou dan betekenen, dat dan de winsten terug lopen voor die multinationals. Dus worden er nu massale moslims ingevoerd, mede omdat deze bevolking bekent staat dat zij voor een explosie aan nakomenlingen zorgen. De multinationals beredeneren dan van, hoe meer consumenten in de EU, hoe meer winsten te behalen valt. Dat die zelfde moslims hier de gehele economie slopen, willen de aandeelhouders niet inzien. Want alle grootaandeelhouders bekijken alles op korte termijn, omdat het hoofdzakelijk psychopaten zijn. Die kunnen namelijk niet op lange termijn denken. Dit is nu eenmaal een feit. Daar psychopaten iedereen de les wil lezen van hoe goed zij wel niet zijn. Dit zijn enkel loze woorden, want het draait enkel om hun eigen gewin. De rest kan barsten. Daar het in de hogere rangen van legers, bedrijfsleven, banken en de politiek hoofdzakelijk psychopaten zijn, die de dienst uitmaken. Is het niet verwonderlijk dat alles in ons leven op de helling is gekomen en dat we richting de afgrond gaan en dat zij geen oren hebben naar wat andere zeggen. Dat dit huidige beleid doodlopend en zelfmoord is.

   Geliked door 2 people

  • ‘goedkoop werkvolk’?? de ‘vreemdelingen uitkeringstrekkers kosten nog steeds geld hoor….. maar dat die asieleisers allerlei deuren openen voor lobbyisten en andere groepen die daar aan verdienen is zeker…….

   Like

 7. Wolf zegt:

  Dat ellendige linkse Gruwel verdient het spuitje van dom66 , uitraderen dat islam kruipende gespuis.

  Geliked door 1 persoon

 8. Harry zegt:

  Prima verhaal wederom , heer Schilder !

  Alleen ben ik nogal afkerig van Aboutaleb , ik ben ervan overtuigd dat hij geen haar beter is dan de salafisten , alleen heeft hij ervoor gekozen om de vreedzame weg maar het islamitische einddoel te nemen .
  Of zoals een Engelsman eens tegen me zei : they have the choice to take the hard way or the smart way .
  Maar het uiteindelijke resultaat van die twee groepen zal dezelfde zijn .

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Je ziet bij Aboutaleb dat een moslim in het bestuur van Nederland gewoon onmogelijk is. Als je ziet hoe die moslims over hem schrijven? Ze zien hem als verrader. Deze man zit tussen twee vuren en het is de vraag welke kan hij trekt als die twee vuren elkaar te lijf gaan De sterktste kant? Of de ideologische kant?. Hij is en blijft moslim. Hoe hij het ook wendt of keert. Hij is onderdeel van dat volk en zal altijd onderdeel blijven. Wat hij ook doet en sowieso zolang hij moslim is en blijft, hij zal altijd kiezen voor dat geloof.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Rensk. 31 december 2017 om 14:53

    Als je ziet hoe die moslims over hem schrijven? Ze zien hem als verrader.

    Het zou me niets verbazen als dat een vorm van taqiyya is.

    Geliked door 1 persoon

  • louis-portugal zegt:

   Ik vrees dat je gelijk hebt Harry.
   Hij is een wat slimmere moslim die de klok heeft horen luiden.

   Like

 9. Asgard zegt:

  Er heerste al werkeloosdheid nog voordat de kansparels Duitsland binnen kwamen lopen! De kansparels is gewoon een set-up geweest van het zooitje wat achter de schermen regeert, puur en bewust om het hele culturele Europa te smashen en bashen van de werkelijke Europeanen, Europa word van binnenuit vernietigd door een stel fragile seniele zuipemde maatpakken, die ook nog eens de financieen hebben om tot de hoogste macht te komen,..de kansparels die Europa aangedaan hebben zijn hier dan ook niet om te werken (misschien 2% wel),…iedereen kan zien waar dit naar toe zal gaan leiden, daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben, noch paranormaal begaaft voor te zijn,…dit zal catastrofale gevolgen hebben voor ons Avondland (Europa),… je ziet dezelfde perikelen gebeuren als voor de WWll, verval, afval, nepnieuws, propaganda, hoge werkeloosheid, armoede, en daar voeg ik nog aan toe in deze tijd, het egoisme en materialisme (voor het oog van de ander),…kortom we gaan het meemaken allemaal, we leven echt in een bijzondere tijd!

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  dus beste Wilders en Baudet,
  verzamel ALLE namen…
  en grijp die allerlaatste kans
  want ‘t lukt alleen maar SAMEN !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Hovawart zegt:

  De politiek heeft de westerse samenleving uitgehuwelijkt waarbij wij binnen het huwelijk gedwongen worden met een ideologie te trouwen die we niet zien zitten.
  Het is overduidelijk dat zelfs de politici een beleid uitdragen waar de ene helft van het volk geen enkele huwelijksrechten bezitten.
  Het onvermogen van sommige politici om de teloorgang van onze samenleving te keren, kan uiteraard niet aan de islam worden toegeschreven, het zijn links pratende en rechts vullende idealisten die door hun vervormde wereldbeeld in een hypnotiserende linksdraaiende rondedans als soefi zikrs in maatpakken en kekke jurkjes, elkaar alsmaar aansporen om steeds sneller in het rond te blijven dansen,, een continent meesleuren als Draaiende Derwisjen in een linksche soefistische dans van armoede naar een islamitische hellenisering van de europese bevolking.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Abou moet in Casablanca maar de peentjes opscheppen, ik wil hem niet.
  Iedereen naar huis.

  Geliked door 1 persoon

 13. Patriot 2.0 zegt:

  “verschil in Jihad: 1 – het goede doen (zoals de Rotterdamse burgervader terecht juist uitlegt) en; 2 – de (alhoewel hetzelfde geschreven als Jihad) ji-haat van de salafistische/nazistische haatbaarden tegen het totale Westen waar ze zelf naartoe gekomen/gevlucht zijn.”

  Op zichzelf legde Aboutaleb het goed uit. Maar ik vind wel dat er een relativerende werking vanuit gaat, en dat vind ik gevaarlijk.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Patriot 2.0., dat ben ik met u eens dat Aboutaleb de islam oftewel de jihad relativeerde maar aan de andere kant maakte hij duidelijk, wat iedereen hier al weet, dat het salafisme de “ware religie” is en iedere moslim salafist zou moeten zijn. Dan is ISiS ook de “ware religie” en kunnen de moslims niet meer beweren dat ISIS niks met de islam van doen heeft want de gewelddadige jihad hoort ook bij de islam, ook al trok Aboutaleb daar de grens maar hij weet best dat de gewelddadige jihad ook bij de islam hoort. Dit debat vind ik op zich zinvol want de meeste moslims weten niet wat de islam precies inhoud.

   Aboutaleb zijn vergelijking van de islamitische jihad met de jihad van orthodoxe christenen liep mank want dat is je reinste kolder wat hij beweerde. De jihad komt in de bijbel of thora niet voor zoals de koran het voorschrijft.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    De Christelijke morele “plicht” tot getuigenis, is totaal iets anders dan jihad. Ik vind het laten vervagen van scherp onderscheid tussen begrippen, zoals Aboutaleb deed, gevaarlijk

    Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Patriot 2.0., helemaal mee eens en is net zo gevaarlijk als velen doen om te beweren dat God en Allah dezelfde God zijn, wat absoluut niet zo is.

   Like

  • Anneke zegt:

   Aboutaleb, zie ik als een roofzuchtige wolf, in schaapskleren. Als hij zich eens ontdoet van zijn drama-tenue, zullen er véél verminkingen zichtbaar worden. Blij (HEEL blij) dat ik al meer dan vijftig-jaar niet meer in deze stad woon. Wijlen mijn ouders zagen de bui al aankomen, in de jaren-60.

   Like

 14. Jules Vismale zegt:

  @Renks en Anna, ik zal jullie hier laten lezen wat autisme precies inhoudt en wie daar ook in gespecialiseerd zijn zoals het Dr. Leo Kannerhuis in Oosterbeek bij Arnhem:

  Wat is autisme nou eigenlijk precies?

  Autisme of Autisme Spectrum Stoornis (ASS) is een verzamelnaam voor verschillende diagnoses: PDD-NOS, het syndroom van Asperger en klassiek autisme. Naar schatting heeft ruim 1 procent van de Nederlanders een vorm van autisme. Het komt vaker voor bij jongens en mannen dan bij meisjes en vrouwen.

  Wat is autisme?
  Autisme is een aangeboren ontwikkelingsstoornis. Kinderen die autisme hebben ontwikkelen zich anders dan hun leeftijdsgenoten, op een ander tempo en in een andere volgorde. Hun hersenen verwerken alle informatie die binnenkomt op een andere manier. Dit kan verschillende per persoon heel verschillende gevolgen hebben.

  Oorzaak
  De precieze oorzaak van autisme is onbekend. Waarschijnlijk speelt erfelijkheid een rol. Je wordt namelijk geboren met autisme. Opvoeding of het gedrag van de ouders speelt geen enkele rol.

  Kenmerken Autisme Spectrum Stoornissen
  Er zijn grote verschillen tussen mensen met autisme. Een deel heeft een verstandelijke beperking, de meesten hebben een normale of een vrij hoge intelligentie. Sommigen gaan sociaal contact uit de weg, anderen willen juist graag contact.

  Mensen met autisme hebben met elkaar gemeen dat ze beperkingen ervaren op het gebied van communicatie en interactie. Ze vinden het lastig om zich in anderen in te leven, nemen taal heel letterlijk en herkennen gezichtsuitdrukkingen en andere non-verbale communicatie niet goed.

  Daarnaast vertonen ze stereotype gedrag en hebben ze soms een eenzijdige belangstelling. Zo zijn ze heel geïnteresseerd in één bepaalde activiteit of hobby. Mensen met autisme voelen zich erg comfortabel bij routine, rituelen, structuur en duidelijkheid. Onverwachte gebeurtenissen en allerlei veranderingen kunnen lastig voor ze zijn.

  De bovenstaande kenmerken gelden niet voor iedereen met autisme, bovendien heeft de een er meer last van dan de ander. Autisme kan bovendien ook juist sterke kanten met zich meebrengen. Zo zijn mensen met autisme analytisch, eerlijk en hebben ze een goed oog voor detail.

  Is mijn kind autistisch?
  Vanaf de leeftijd van een jaar kan een kind al kenmerken van autisme vertonen, zoals niet brabbelen, niet lachen of reageren naar anderen, geen interesse hebben in andere mensen en geen gebaren gebruiken zoals wijzen of zwaaien. Als kinderen van 2 jaar nog geen korte zinnetjes van twee woorden gebruiken, kan dat ook wijzen op autisme.

  Bij kleuters en oudere kinderen met autisme kunnen de volgende kenmerken voorkomen:

  Moeite met contact maken met andere kinderen en volwassenen.
  Moeite hebben met veranderingen.
  Niet zo goed snappen wat anderen verwachten.
  Bij voorkeur bezig zijn met één onderwerp of hobby.
  Bang zijn bij onbekende mensen en in onbekende situaties.
  Gevoelens en lichaamstaal van anderen niet begrijpen.
  Altijd alles hetzelfde willen doen.

  Diagnose
  Alleen een psychiater of geregistreerd gz-psycholoog mag de diagnose autisme of Autisme Spectrum Stoornis stellen. Autisme is niet aan te tonen met behulp van een bloedonderzoek of hersenscan. Een deskundige moet dus op basis van gedragskenmerken, gesprekken met de persoon waarvan vermoed wordt dat hij of zij autisme heeft en gesprekken met mensen uit zijn of haar omgeving bepalen of er sprake is van autisme.

  Autisme gaat niet over, dus er zijn ook volwassenen die kampen met een Autisme Spectrum Stoornis. Meestal komen zij daar pas op latere leeftijd achter, omdat de diagnose ‘autisme’ nog niet zo heel lang bestaat. Bovendien hebben mensen met autisme met een normale of hoge intelligentie soms geleerd hoe ze zich aan moeten aanpassen aan hun omgeving, waardoor het niet altijd opvalt dat zij anders zijn dan anderen.

  Behandeling
  Er is geen medicijn of behandeling die autisme geneest. De behandeling bestaat vooral uit begeleiding, zowel voor kinderen zelf als voor hun ouders. Hoe vroeger autisme gesignaleerd wordt, hoe beter kinderen zich met de juiste hulp kunnen ontwikkelen.

  Hetzelfde geldt voor volwassenen met autisme: ook zij kunnen gebaat zijn bij hulp van een psycholoog of psychiater. Hiermee kun je de problemen waar je door je autisme tegenaan loopt verminderen en beter leren omgaan met een autisme spectrum stoornis. Welke behandeling het beste is, hangt af van welke problemen er spelen.

  Sommige mensen met autisme hebben daarnaast andere psychische klachten, zoals depressie, angsten, die soms met medicijnen behandeld moeten worden.

  Like

  • Republikein zegt:

   Onvergeeflijk toch, of onvergevelijk, ’t is maar hoe je het bekijkt.
   Spijkerschrift was het eerst, toen kwamen de woorden, en toen ging het fout.
   Maar k heb wel een lot gekocht, kwestie van de wet der grote getallen.

   Like

 15. Tistochwat zegt:

  Ik geloof persoonlijk absolúút dat de heer Aboutaleb oprecht elke dag opstaat om met de juiste intentie inderdáád het beste te doen voor de stad Rotterdam.

  Nou, ík niet. Ik vertrouw geen enkele mohammedaan met een koran in huis.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jade zegt:

  `Nou, ze ziet er wel weer florissant uit op de foto.
  Ik hoop dat ze snel opdondert…
  En laat ze haar holmaat Rutte meenemen.

  Like

 17. Tistochwat zegt:

  Het extra spelelement zit ’m erin dat een psychopaat elke gedaante kan aannemen die hij wenst. Aimabel, welbespraakt, stijlvol, intelligent, het zijn eigenschappen die de psychopaat vaak meekrijgt. Het is de kant die hij laat zien als hij iets gedaan wil krijgen. Vleiend en grappen makend naar de mensen boven hem en bijna onmenselijk wreed naar de mensen onder hem.

  https://www.bedrock.nl/is-jouw-baas-een-psychopaat/

  Like

 18. Guido zegt:

  Mooi stuk…..top!

  Like

 19. Paul Cock zegt:

  De France slogan is “en marche” te veralen als “vooruit met de geit”,

  Like

 20. Jan zegt:

  Fijn dat er mensen zijn die zich zo uiten.geweldig

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s