De oorlog tegen de vrouwen is al lang begonnen

Screenshot_7

(Door: Vera Lengsfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Voor zover ik weet was het Alexander Wendt die als eerste heeft uitgesproken dat we ons midden in een oorlog tegen de vrouwen bevinden. Alleen al in december heeft deze oorlog in Duitsland minstens vier dodelijke slachtoffers geëist: in Kandel, in Neurenberg, in Halle en in Berlijn. In de hoofdstad kwam het alleen daarom niet tot een tweede slachtoffer, omdat de zogenaamd 17-jarige Afghaan bij de poging om zijn ex-vriendin in de Havel te verdrinken bijna zelf was verzopen.

De vrouwen worden op klaarlichte dag in alle openheid gedood, of, in het geval van de dode in Berlin-Wedding, afgelegd. De politiek en de gepubliceerde opinie richten er niet al hun inspanningen op om deze oorlog te bestrijden, maar ze proberen hem met alle middelen te ontkennen.

Het begint ermee dat er gedaan wordt alsof twee jaar geleden vrouwen tijdens de jaarwisselingsfeesten in Keulen alleen maar betast en beroofd zouden zijn. Wat er met Oud & Nieuw 2016 en op Nieuwjaarsochtend 2017 in veel steden aan seksuele intimidatie door groepen mannen, die zich d.m.v. mobiele telefoonberichten samengeschoold hadden, heeft plaatsgevonden, wordt doodgezwegen. Niet alleen werden vrouwen aangevallen, maar ook kerken. Daarover werd echter alleen maar lokaal bericht, ook, omdat de symboliek van deze aanvallen niet meer begrepen wordt. Kardinaal Marx en bisschop Bedford-Strohm, die voor islamitische geestelijken bereidwillig hun kruisen afdoen en oorverdovend zwijgen over de christenvervolging in het Midden-Oosten, lieten zich niet uit over de schending van kerken midden in Duitsland. De geestelijken hebben geen woord over voor de geïntimideerde en gedode vrouwen. Ze zijn er teveel mee bezig om te waarschuwen tegen vreemdelingenhaat en ten gunste van de winsten voor Charitas en de Diaconie meer immigratie te eisen.

Drie van de decembermoorden werden door zogenaamde “onbegeleide minderjarigen” gepleegd. De boodschap dat het om minderjarigen gaat, wordt op alle kanalen verbreid, hoewel in het geval van de vermoorde studente uit Freiburg is gebleken dat de dader ouder was dan 30 jaar. Ook de moordenaar van Kandel wordt hardnekkig een 15-jarige genoemd, hoewel hij naar eigen zeggen in 2016 al 15 jaar oud was, nu dus minstens 16 jaar oud geweest moet zijn. Op foto´s ziet hij er echter uit als midden twintig. Een politiek initiatief om de ware leeftijd van “minderjarige onbegeleide vluchtelingen” in Duitsland vast te stellen, is niet in zicht (in Oostenrijk daarentegen wel). Je vraagt je af of de administratieve rechtbank Berlijn, die het voor een inmiddels 16 jaar oude Syrische vluchteling met een zwaar trauma mogelijk wil maken dat zijn ouders, broers en zussen nareizen, hoewel hem slechte beperkte bescherming werd toegekend, de moeite heeft genomen om diens leeftijd te controleren. Als motivering noemden de rechters in hun vonnis het welzijn van het kind, wat voor een 16-jarige, die geen kind meer is, wel heel vreemd aandoet.

Bij Justitie schijnt het überhaupt gebruikelijk te zijn geworden om daders met een migratieachtergrond niet volgens recht en wet te behandelen, maar volgens overtuiging. De moordenaar van Kandel bijvoorbeeld werd alleen wegens “verdenking van doodslag” gearresteerd, hoewel bekend werd dat de ouders van het vermoorde meisje aangifte tegen hem hadden gedaan, omdat de man hun dochter stalkte en bedreigde. Toen hij dagvaardingen van de politie naast zich neerlegde, werd hij bijvoorbeeld niet opgepakt, maar kreeg hij slechts met een paar waarschuwende woorden nogmaals persoonlijk een dagvaarding overhandigd. Hoezeer de dader daarvan onder de indruk was, toont de kort daarop volgende moord aan. Terwijl mensen die fout parkeren of de maximum snelheid overtreden nog steeds met alle hardheid van de rechtsstaat worden vervolgd, in ieder geval als ze geen migratieachtergrond hebben, falen de autoriteiten regelmatig bij de omgang met geïmmigreerde criminelen.

Dat heeft een gevaarlijke erosie van de rechtsstaat tot gevolg, wat echter tot nu toe noch door de politiek, noch door de mainstream media tot onderwerp wordt gemaakt. Er wordt niet eens bij stilgestaan en over nagedacht of er iets fout gegaan zou kunnen zijn. Minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, heeft begin december in een interview nog verkondigd dat Duitsland veiliger zou zijn geworden. De burgemeester van Kandel, op wiens initiatief een ontmoeting tussen jonge meisjes met vluchtelingen georganiseerd werd en daarmee aan de Mia´s van zijn stad het signaal heeft afgegeven dat het wenselijk zou zijn om een relatie met een vluchteling aan te gaan, maakt zich er na de fatale gevolgen van zijn handelen alleen maar bezorgd over dat de moord door “rechts” gebruikt zou kunnen worden. Terwijl diegene al “buitenlandervijandig” is die spreekt van “politiek falen” en consequenties uit de daad met het oog op de vluchtelingenpolitiek en uitzettingen eist. Hij vindt dat er nu eerst “terughoudendheid betracht moet worden”. Een uitzetting van criminelen wijst hij nog steeds af. Om aan de ouders van het vermoorde meisje een condoleancebezoek af te leggen, daarvoor is hij te laf. Hier is blijkbaar bondskanselier Merkel zijn voorbeeld, die pas na massale publieke druk bereid was om de familieleden van de slachtoffers van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn te ontmoeten.

Het was op de ochtend van de moord van Kandel dat politici van de CDU verkondigden zich een “regeling voor schrijnende gevallen” zouden kunnen voorstellen voor de gezinshereniging van vluchtelingen met alleen maar een beperkte beschermingsstatus. Dat betekent dat zij bereid zijn om nog eens miljoenen mensen uit vrouwen=vijandige culturen naar Duitsland te brengen.

Volgens het vonnis van de administratieve rechtbank Berlijn mag de getraumatiseerde jongere zijn ouders en broers en zussen laten overkomen. Hoeveel personen dat in totaal zijn, is niet bekend. Bij slechts twee broers en/of zussen zouden het in dit geval vier personen zijn. Als je dat als richtlijn neemt voor de meer dan 300.000 personen die beperkte bescherming genieten, dan zullen er vanaf maart 2018, behalve de andere immigranten, nog minstens 1.200.000 mensen het land worden binnengehaald. Hoe de instellingen van de staat, die nu al overbelast zijn, dat moeten verwerken – deze vraag wordt blijkbaar niet gesteld. “Wir schaffen das!” Om de irrationele immigratiepolitiek te kunnen voortzetten, wordt gemanipuleerd en gelogen alsof het gedrukt staat.

“Focus” bracht over de moord in Kandel een interview met een “deskundige”, dat begon met de vraag: “Het is een verschrikkelijke daad; een jonge Afghaan zou een 15-jarige hebben doodgestoken…” Nee, de man heeft het meisje doodgestoken, dat is echter blijkbaar teveel realiteit voor de “Focus”. Wat daarna volgt, is een stuk uit het gekkenhuis. De “sociaal-pedagoog” Andreas Dexheimer, volgens informatie leidt hij het kantoor van Jeugdhulp van de Diaconie in München en heeft hij met zijn team in de afgelopen jaren meer dan 10.000 onbegeleide minderjarige vluchtelingen begeleid, levert gewetenloze propaganda. Het hoogtepunt is de bewering dat hij niet zou denken “dat het (het vrouwenbeeld van Afghaanse mannen) een of andere rol heeft gespeeld. Want in principe is het vrouwenbeeld van jonge Afghanen gevormd door waardering. De moeder heeft in het gezin de broek aan. Deze waardering geldt eveneens voor jongere vrouwen of vrouwen van gelijke leeftijd.”

Hoe het er werkelijk in Afghanistan uitziet, was zelfs in de “Welt” te lezen: “Het probleem is dat de Afghaanse vrouwen elkaar niet eens respecteren en eerbiedigen”, staat daar. “Als vrouw in Afghanistan leer je jezelf te haten. Je leeft niet, je vecht! Elke dag is een gevecht. Er wordt je bijgebracht je te schamen een vrouw te zijn.”

“Volgens onderzoek van de hulporganisatie Oxfam is 87% van de Afghaanse vrouwen al slachtoffer van geweld binnen de familie geworden. Nog in maart van vorig jaar constateerde de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch: Afghaanse vrouwen lijden onder intimidatie, bedreigingen en vaak zelfs moord. Gedwongen huwelijken, huwelijken van minderjarigen en huiselijk geweld zijn wijdverbreid en nog steeds teveel geaccepteerd. Een bekend spreekwoord in Afghanistan luidt: De plaats van de vrouw is of het huis van haar man of haar graf.”

Of Dexheimer werkelijk geen idee heeft of bewust liegt, speelt geen rol. Als leider van een verzorgende instelling voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen is hij in ieder geval ondraaglijk. Helaas zal er in zijn geval geen sprake zijn van consequenties. De Diaconie is een van de grootste vluchtelingen-profiteurs en er daarom niet in geïnteresseerd dat de stroom onbegeleide minderjarige vluchtelingen opdroogt. Men heeft medewerkers nodig die bereid zijn de realiteit te ontkennen.

Voor de bedreigde vrouwen in ons land biedt de politiek beschermende tenten, zoals die voor het jaarwisselingsfeest in Berlijn bij de Brandenburger Tor werden opgesteld, of de “goede raad” om zich alleen nog maar “in groepen” in de openbare ruimte te bewegen. Zodoende is het einde van de vrouwenemancipatie al begonnen. In ieder geval, wanneer diegenen “die hier al langer leven” zich hiertegen niet eindelijk energiek verzetten.

Bron:
http://vera-lengsfeld.de
Auteur: Vera Lengsfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op De oorlog tegen de vrouwen is al lang begonnen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  Zolang die idiote pipo Bners nog regelmatig het podium krijgen vrees ik het ergste. En als ik zie hoe er langzaamaan steeds meer hoofddoeken verschijnen (meestal niet de allerslimsten en daar zijn er veel van) en veel vrouwen zich bezig houden met boer zoekt vrouw en dat soort gein. Tja dan mag men zelf bedenken of er iets gaat veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  O ja en dan mens met die krakende heksen stem Ploumen, die weet ook zo ontzettend goed hoe die culturen in elkaar steken.Dat wijf is te dom om na te denken of na te gaan hoe de dingen werkelijk in elkaar steken.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Afghaan bij de poging om zijn ex-vriendin in de Havel te verdrinken

  “ex-vriendin”
  .Alweer een meid die aangepapt had met een mohammedaan.
  Waarom doen die meiden zo stom?
  Je weet toch wat je over jezelf afroept als je je inlaat met een aanbidder van ‘allah’?

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Je moet als Europees vrouwspersoon toch vreselijk sneu zijn om te weten dat het vrijwel altijd verkeerd gaat met zo’n moslimman. Dan altijd zeggen als je door anderen daarop gewezen word, “dat zal mij niet gebeuren hoor, dat het met die andere fout ging is hun eigen schuld”.

   Dan voel je al gelijk aan je theewater dat dat fout zal aflopen.

   Geliked door 2 people

 5. theresageissler zegt:

  “Het probleem is, dat de Afghaanse vrouwen elkaar niet eens respecteren en eerbiedigen, staat daar.”
  En dat blijft niet beperkt tot de Afghaanse vrouwen: Vervang het woord “Afghaanse” hier maar rustig door “islamitische; dat is, zij het dan niet overal in dezelfde mate, altijd en overal min of meer van toepassing.
  Kmt allemaal door die ene grondregel van de islam, dat de man voogd over de vrouw is; daarin ligt de kiem voor al het overige.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s