Hoezo “rustige Oud & Nieuw” – eerste meldingen over seksaanvallen!

Screenshot_4

Mannen vieren Oud & Nieuw, vrouwen blijven beter maar thuis. 

(Vertaling: E.J. Bron)

De jaarwisseling in Duitsland verliep volgens officiële informatie “vreedzaam”, “rustig” en “relatief ontspannen”. Naar het schijnt gaven de feestvierders er op veel plaatsen, net zoals verleden jaar, de voorkeur aan om in hun private “veiligheidszones” te blijven in plaats van samen “te vieren” met de “beschermingzoekers”.

Maar er zijn nu al aanwijzingen dat de jaarwisseling toch niet zo vrolijk was, zoals met veel poeha door de mainstream media aangekondigd. Ging het er in de “zwaar bewaakte veiligheidszone” rondom de dom in Keulen nog rustig aan toe, er zijn meldingen van seksuele overvallen uit het hele Keulse stadsgebied – volgens het eerste nieuws in het nieuwe jaar zou de politie in het bezit zijn van aangiften. In totaal zou het volgens de politie om 03.00 uur gaan om negen aangiftes betreffende seksuele overvallen op vrouwen. In drie gevallen zouden de verdachten nog ter plaatse zijn opgepakt.

Bij de Brandenburger Tor in Berlijn kwamen honderdduizenden mensen bijeen. Daar zouden “enkele seksuele overvallen” hebben plaatsgevonden. Volgens de politie zouden twee verdachten zijn gearresteerd.

Een woordvoerder van de Berlijnse politie zei maandagmorgen dat er tien verdachten zouden zijn opgepakt wegens seksuele overvallen.

Op de Reeperbahn in Hamburg vonden vermoedelijk ook “geen bijzondere voorvallen” plaats, omdat de “opvallend vele Zuidlanders” vergeefs op vrouwen wachtten. Die kwamen namelijk niet.

De omgeving rondom de Dom in Keulen veranderde in een “zwaar bewaakte veiligheidszone”. Toegangscontroles, politie, versperringen zouden dit jaar voor een “goed gevoel” moeten zorgen. Op video´s zijn bij het hoofdstation meest “op belevenissen georiënteerde Zuidlanders” waar te nemen en enkele avontuur beluste jonge meisjes en vrouwen.

Daarvoor had de stad Keulen de campagne “Respect” in het leven geroepen. Met fluorescerende polsbandjes zouden de feestvierders “moeten werven voor meer respect en tegelijkertijd voor deze fundamentele overtuiging”. Er zouden 15.000 van zulke polsbandjes gratis op de Roncalliplatz worden uitgedeeld.

“Keulen kan weer feestvieren”, schrijft ook onmiddellijk “Die Zeit” verheugd. Het zou “tjokvol zijn. Er wordt gevierd door inwoners van Keulen en migranten, oud en jong, gezinnen met kinderen. En veel vluchtelingen. De sfeer is ontspannen”, jubelt de krant.

Aanvallen op politieagenten en voorbijgangers nemen toe

In de oude stad van Düsseldorf was het dit jaar “knallen verboden”. Vuurpijlen, rotjes en vuurwerk van de categorie F2 mochten niet afgestoken worden, toegestaan waren alleen spetterkaarsjes en vuurwerk-tollen. Maar velen trokken zich niets van dit verbod aan. De politie moest optreden en pakte meerdere “Oud & Nieuw knallers” op. Twintig minuten na middernacht kwam daar het bericht vandaan dat het behalve tot enkele gevallen van toebrengen van lichamelijk letsel en gebiedsverboden “niet tot meer zware delicten” gekomen zou zijn.

In het Antifa-district Connewitz in Leipzig kwamen voor middernacht ongeveer 1000 linkse extremisten bij elkaar en staken containers en andere dingen in brand. De politie gebruikte waterkanonnen om de branden te blussen. Daarop zouden 40 tot 50 linkse extremisten flessen, stenen en rotjes naar patrouillewagens en politieagenten hebben gegooid.

Politieagenten worden met Oud & Nieuw steeds vaker doelbewust aangevallen met vuurwerk. Tegen 22.00 uur werd vanuit een uit 30 tot 40 man bestaande “groep” een politieagent bekogeld met een aangestoken “vuurwerkbatterij”. De menigte op de Schöneberger Pallas/hoek Potsdamerstraße moedigde de man ook nog aan. De agent bleef ongedeerd, de “man” werd gearresteerd. De omgeving geldt met Oud & Nieuw al lang als “No-Go-Area” voor iedereen die niet met vuurwerk bekogeld wil worden.

Zaterdag schoten “mannen” vanuit een auto voor een winkelcentrum in Bonn-Tannbusch doelgericht met vuurpijlen op vluchtende voorbijgangers. Ook deze omgeving staat bekend als “sociaal brandpunt”, bevindt zich dus vast in handen van migranten.

Ook in de buurt van Stuttgart zijn zulke aanvallen waar te nemen. Tot nu toe “onbekende daders” bekogelden in Schwörstadt (district Lörrach) een rijdende auto met rotjes. Ook in Fellbach bij Stuttgart werd een rijdende auto aangevallen met rotjes.

En zo leeg zag het er op de Landungsbrücke in Hamburg uit:

 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, propaganda. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoezo “rustige Oud & Nieuw” – eerste meldingen over seksaanvallen!

 1. Hendrik zegt:

  Bijna zeker dat de overheden al weer vele meldingen onder het tapijt proberen te vegen……….hear no evil, see no evil.

  Geliked door 1 persoon

 2. Guardiacivil zegt:

  Aan alle beste lezers hier van Bron
  Welkom in het nieuwe jaar van leugens.

  Geliked door 3 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Inderdaad @Guardia, het zal een paar dagen zo niet weken duren voordat de overheid zal moeten toegeven dst het toch allemaal wat minder rustig was dan men nu toe geeft.
   Daarbij komt dat over heel Europa mischien een half miljoen mensen van de veiligheidsdiensten zijn ingezet waarschijnlijk zelfs nog meer.
   Alleen in Frankrijk al pas even op 189400 man.
   Dus lijkt mij voorlopig een half miljoen aan de lage kant.

   Like

 3. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Hè ja, gezellig! De sfeer is totaal verpest. Politie en Brandweer worden bedreigd en verwond, maar er mag nog steeds niet geschoten worden op dat tuig. Wanneer wél?

  Geliked door 1 persoon

 4. Elisah zegt:

  http://media.tpo.nl/2017/12/31/zwartboek-nos-journaal-2017/
  Interessant om te bekijken, Karskens heeft een zwartboek over t nos- journaal gemaakt.

  Like

 5. Lucie zegt:

  En er wordt weer net zo hard gelogen, verzwegen en verdraaid als de laatste twee jaar.
  Wir schaffen das,hé Merkel??

  Like

 6. ieznogoedh zegt:

  In het Antifa-district Connewitz in Leipzig kwamen voor middernacht ongeveer 1000 linkse extremisten bij elkaar en staken containers en andere dingen in brand.
  Voor dit tuig en eigenlijk voor alle tuig dat meent zich niet normaal te hoeven gedragen, is de beste oplossing om de politie maar opdracht te geven om direct met scherp te schieten.
  En nee, niet op hun benen maar daar waar het resultaat een eens en voor altijd over met dat gezeik betekent.
  Ik weet, het zou bepaald geen goedmenselijke actie van de politie zijn, maar een paar keer raak schieten en het gedonder is voorgoed over. Het wordt namelijk zo langzamerhand vervelend, erg vervelend!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s