Man bewusteloos geslagen na ruzie over vuurwerk

Screenshot_8

BEMMEL – Een 49-jarige man uit Haalderen is tijdens de nieuwjaarsnacht voor de ogen van zijn vrouw en kinderen zwaar mishandeld. Drie “jongemannen” sloegen hem in Bemmel zo hard op zijn hoofd, dat hij bewusteloos raakte.

Het slachtoffer liep rond 02.00 uur met zijn vrouw en twee kinderen in de tienerleeftijd over de Van Nispenlaan in Bemmel. Verderop, ter hoogte van het Over Betuwe College, stonden drie jongens vuurwerk af te steken. Op een gegeven moment werd het vuurwerk in de richting van het gezin gegooid. Toen de man daar iets van zei, kreeg hij meerdere klappen tegen zijn hoofd.

Behoorlijk gewond

De jongens zijn daarna via het fietspad richting het Over Betuwe College gevlucht. Ze lieten het slachtoffer bewusteloos achter. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. De vader raakte volgens de politie behoorlijk gewond.

De politie is een onderzoek gestart naar de zware mishandeling en zoekt naar getuigen. De drie jongemannen waren “mogelijk lichtgetint” en één van hen zou een oranje jas of vest hebben gedragen.

Bron:
www.omroepgelderland.nl

h/t Leo

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, Barbarisme, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Man bewusteloos geslagen na ruzie over vuurwerk

 1. ReaGluurder zegt:

  Dat hele oud/nieuw kan mij gestolen worden. Feest?? Anarchie, terreur van Dom Volk, noem ik het! En dat allemaal ten compensatie van hun miserabel leventje! Val dood met je klotefeest!

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder: Dan hebben die licht getinte types hun zin en dat gun je ze toch ook niet. Die gasten haten ons en zullen er alles aan doen om alle feesten e.d. af te pakken.

   Geliked door 1 persoon

   • ReaGluurder zegt:

    Wie denk je wie met oud/nieuw flink aan de sloopgaan, auto’s in de fik steken, met grof vuurwerk (granaten) in de weer zijn?

    Geliked door 2 people

  • Martin de Koning zegt:

   Als het je gestolen kan worden dat feest , ga dan lekker met simons in een bootje en dobber lekker ergens anders heen! De ss ( sylvana simons) van nederland wil graag anti nederlandse sentimenten.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Martin de Koning 1 januari 2018 om 18:08

    Eerlijk gezegd kan het ons ook gestolen worden. NIET OM DE MOHAMMEDAAN TE BEHAGEN maar omdat er niets aan is als je geen familie meer hebt en als iedereen in je omgeving links is. December is trouwens een rotmaand voor mensen die te maken hebben met een sterfgeval.
    Het is niet voor niets dat de meeste zelfmoorden in december plaatsvinden, als iedereen vrolijk dient te feesten.

    Let wel: ik pleit zeker niet voor het afschaffen van Sinterklaas en ZWARTE PIET, Kerstmis en ‘oud en nieuw’. De ‘socialist’ en diens mohammedaanse lievelingen moeten er met hun klauwen vanaf blijven.

    Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 2 people

 3. Janszn zegt:

  Mogelijk?
  Ruimen!

  Geliked door 2 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ow, mogelijk lichtgetint.

  Mohammedanen, dus, berucht vanwege het ‘kopschoppen’.
  Een normale blanke haalt dergelijke vuiligheid niet uit.
  Maar blijf die mohammedanen vooral de hand boven het hoofd houden, hoor!

  Geliked door 1 persoon

 5. Pietersen zegt:

  Veel mensen leven op het ‘platteland’ zoals Bemmel, nog onder een stolp en kunnen nauwelijks benoemen door welk allochtoon tuig van arabische afkomst, zij in elkaar geslagen zijn. Hier in de grote stad hebben de meeste mensen die wat overkomen is die ervaring wel.
  Het zou niet zo moeten zijn, maar zo verrot is onze samenleving geworden.

  Geliked door 2 people

  • ReaGluurder zegt:

   Bij de plattelanders gaan de ogen/oren pas open als de knip leeg is! Ik ben bekend met het platteland en ken de bewoners. Uit ervaring weet ik dat bij heel velen de islamisering niet leeft. Niet te geloven, ook niet bij de wat meer intelligente! Als de hooivorken uiteindelijk uit de kast komen, is het ws al te laat. Maar dat er ‘wat’ te gebeuren staat, is zeker! Nog 10, 15 jaar te gaan….

   Geliked door 2 people

   • Pietersen zegt:

    Dat is zo jammer, want dan had de PVV nog veel groter kunnen worden.

    Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Platteland, Bemmel?? Bemmel ligt tussen Arnhem en Nijmegen in en kan je echt geen platteland noemen, die 2 steden (Arnhem/Nijmegen) zijn zo dicht naar elkaar toegegroeid dat Bemmel bijna is omsloten tussen de 2 grote oosterse steden, alleen de 2 steden tellen al een inwonersaantal van 320.000 inwoners, dus echt geen platteland,…Nijmegen is voornamelijk een links bolwerk van Antifa en studentenstad, terwijl Arnhem meer een rechtse stad is van hardwerkende blanke pit (Bouwvakkers), Arnhemmers hebben grote schurft aan de randstad omdat die mannen zien dat wij Randstadters niets te durven ondernemen tegen het multicultidie onze steden kapot maken,..ik werk zo nu en dan met Arnhemmers en kan je wel vertellen dat het wel mannen met karakter zijn anders dan de rest van Nederland, wellicht zijn het overgebleven Bataven wat in hun genen zit, Arnhemmers zijn goeie gasten en zeker niet de kleinsten, het kan maar zo zijn dat als de pleuris losbarst dat wij die Oosterlingen nodig kunnen hebben, en dan vertrouw ik zeker op de Arnhemmers met hun mentaliteit en karakters!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ ReaGluurder 1 januari 2018 om 18:59

    Ik schat dat we over 7 jaar in de goot liggen, terwijl de mohammedaan vet wordt onthaald en gekoesterd. Mocht er dan een opstandje komen, vertrekt zijne doorluchtigheid met familie en vrienden naar veilige oorden.

    Maar wát er ook gebeurt: ik heb totaal geen medelijden met de ‘deugmensjes’, ‘sneeuwvlokjes’, ‘genderneutraaltjes’, en andere linkse dwazen.

    Like

 6. delamontagne zegt:

  Réveillon en France
  Ook in de “Voorsteden” van Parijs gingen de feestvierders flink te keer.
  Het viel niet iedereen direct op dat ,t merendeel de z.g.n. Nieuwe “Fransen”waren.
  Eén vrouwelijk politieagente kwam op de grond terecht en werd behoorlijk getrapt:
  “Elle a pri chère”………..

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/01/OZYfs5c7rIxbgzYm.mp4?_=3

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/01/saFGAjHEtU57IgrW.mp4?_=1

  https://lesobservateurs.ch/wp-content/uploads/2018/01/NjNgYNpg6pl_lJog.mp4?_=2

  Wel erg discriminerend om alleen de “getinten”te filmen………….

  https://lesobservateurs.ch/2018/01/01/reveillon-en-france-une-policiere-rouee-de-coups-par-des-jeunes-issus-de-limmigration-videos/

  Geliked door 2 people

 7. Mary zegt:

  Nee niet “mogelijk getint”, maar zeker getint, dit is geen werk van Nederlandse jongens, dit is het werk van smerig gajes en dat weten we allemaal!!!

  Geliked door 3 people

 8. Thomasson zegt:

  In de Middeleeuwen was dat al een bekend verschijnsel : overal waar ratten verschijnen, verschijnt ook de pest. Oud en nieuw 2017 heeft het weer bewezen. De tientallen verbrande wagens in Moccrobuurten in Utrecht, Den Haag en andere steden in Nederland. https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1420698/oud-en-nieuw-63-autobranden-en-geweld-tegen-hulpverleners.html en de aanvallen op hulpverleners https://www.omroepwest.nl/nieuws/3319358/Agent-zwaargewond-hulpverleners-bekogeld-op-Hoefkade-Den-Haag Ook dit verhaal past perfect in dit beeld. Een ‘lichtgetinte islamitische burgemeester’, … trotse product van de PvdA, die opkomt voor het salafisme https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/12/aboutaleb-onder-vuur-om-omstreden-salafisme-uitspraak-571809/ . Dus, de brute aanval op een vader die met zijn vrouw en kinderen door ‘lichtgetinte’ ratten die bij de bende van Allah horen, past ook perfect bij het algemene beeld.
  In het Toneelstuk van Herman Heijerman “Hoop van Zegen” (1900) zegt Kniertje “De Vis wordt duur Betaald!’. Nu op de eerste dag van 2018 mogen wij tegen onze ‘politieke leiders’ best vertellen dat de
  ‘DE KALERGI-PLAN WORDT DOOR BETAALD”.

  Geliked door 3 people

 9. Thomasson zegt:

  Sorry DOOR moet vervangen worden door DUUR.

  Geliked door 1 persoon

 10. Johan zegt:

  Zeg nou maar gelijk dat het een Afrikaanse moslim is..

  Geliked door 2 people

 11. Armani zegt:

  Op pakken dat getinte tuig en na hun straf , verplicht terug sturen naar het land van hun 1e paspoort dat Smerige Tuig hoort niet in onze samenleving

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Armani. Dat zouden onze- en de overige west (en noord) Europese politieke leiders nooit van hun leven doen. De Kalergi-Plan staat op nr. 1 van de prioriteitenlijst. Tot 2070 moet de hele boel hier poepibruin zijn- of zwart. De blanke Europese bevolking moet plaats maken voor speelse gekleurde beestjes uit de Derde Wereld. Het liefst zo achterlijk mogelijk. Deze prioriteit is een rechtstreekse opdracht van de EU en weer van hun bazen bij de top van de NWO. Zij zouden het beveel altijd GEHOORZAMEN.
   der führer hat befohlen wir werden ihm folgen

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   De moslims laten zich graag in de slachtofferrol plaatsen en tegenwoordig zelfs een vergelijking van de Joden in de tweede wereld oorlog. Als zij dat zo graag willen, dan moeten wij ze ook zo gaan behandelen. Om hen 18 uur per dag dwangarbeid te laten verrichten en zij enkel wat water en brood te krijgen. Plus dat zij alleen in concentratie kampen mogen leven. Nou als zij dat nou zouden weten, als zij opgepakt worden. Dat zij dat te wachten staat. Dan komen ze deze kant niet eens op.

   Like

 12. danny zegt:

  Heeft niets met de islam te maken.

  Minder minder minder veel minder islam!

  Like

 13. danny zegt:

  De mohammedanen kunnen beter opkrassen naar een moslimland anders wordt er hier ter plekke met ze afgerekend , geldt ook voor de nuttige linkse en liberale idioten. Hahaha.

  Vertrek nu naar een moslimland nu jullie nog kunnen, want als de woede van de blanke losbarst, zijn jullie mohammedaantjes te laat.

  De nuttige linkse en liberale idioten kunnen beter naar een communistisch land vertrekken, voordat er met hun ook afgerekend word.

  Dat jullie mij en anderen racisten noemen, wanneer wij kritiek op julie woestijnideologie en linkse policor hebben , zal mij en anderen nimmer tegenhouden.

  Oprotten naar een moslimland met die islamfacisten!

  Oprotten naar een communistisch land met die cultuur marxisten!

  Dood of de gladiolen!

  Like

 14. Cathja zegt:

  “Mogelijk lichtgetinte” ‘jongemannen’? Zeg toch gewoon dat het buitenlanders waren, want die ‘opereren’ altijd in groepsverband, de lafaards, en hebben het altijd op gewone burgers gemunt.

  TUIG!!

  Geliked door 1 persoon

 15. leefbarbaar zegt:

  Jihad.
  Soldaten van de islam halen een kleine overwinning: volgens mij moet je deze berichten anders lezen en begrijpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s