Michael Mannheimer wenst U een Gelukkig Nieuwjaar 2018

Screenshot_239

2017 was het jaar van de Ommekeer: Het Duitse verzet zal zegevieren. Zoals in 1848.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

2017: VELE SCHADUWEN. MAAR VOOR DE EERSTE KEER ZIEN WIJ LICHT AAN HET EINDE VAN DE TUNNEL!

Ondanks alle tegenslagen, ondanks de talrijke moorden en fysieke aanvallen van islamitische immigranten op biologische Duitsers, ondanks het feit dat het aantal moorden onder de criminele kanselier en STASI-medewerkster Merkel met zo’n 100% toenam, ondanks de leugen van media en politiek dat de immigratie zou afnemen (in werkelijkheid gaat ze onverminderd en met nog grotere snelheid dóór), ondanks de onbeschaamde leugens van de regering over uitwijzing (bijna geen immigrant werd uitgewezen), ondanks het feit dat zich dankzij de toestroom van islamitische Jihadisten onze meer dan 1000 jaar oude kerstmarkten van een plek van vrede veranderd zijn in een oorlogsgebied en met omvangrijke inzet van de politie moeten worden beschermd, en ondanks de afschuwelijke moord aan het eind van het jaar op de pas 15 jaar oude Duitse scholiere Mia door een Afghaanse killer, die vanwege eerdere veroordelingen bekend was bij de politie, die het meisje desondanks niet wist te beschermen (wat de “Welcome-Refugee-gemeente tot de eigenlijke dader maakt):

Michael Mannheimer Blog

Het jaar 2017 was het jaar van de ommekeer

Het was het jaar van het grootste succes van het verzet van het Duitse volk tegen zijn afschaffing, tegen zijn islamisering en vooral tegen de ergste kanselier en politica in de Duitse geschiedenis: Angela Merkel-Kasner.

Verantwoordelijk voor dit succes waren deze keer niet de kringlopers in Dresden, het waren geen toespraken met steeds weer dezelfde inhoud van ene Stürzenberger voor 50 medestrijders:

Het was vooral het succes van de AfD, die met bijna 100 afgevaardigden zijn intrede deed in het parlement. Dit succes van de AfD heeft direct te maken met het jarenlange voorlichtingswerk van het alternatieve blog, en, ik geef dit zonder aarzelen toe: ook met het beginners-succes van Pegida en de talloze dappere islamcritici in alle steden van Duitsland.

Zij hebben het voorbereidende werk volbracht en uit dit voorbereidende werk ontstond de AfD.

Deze moest tweemaal interne schoonmaak houden. Eénmaal van de onbeschrijfelijke Bernd Lücke, die binnen een paar maanden veranderde van een islamcriticus in een vriend van de islam.

Ik ben achter de redenen gekomen die daaraan ten grondslag lagen: Lücke nam opdrachten aan van Saoedi-Arabië, uitstekend betaalde “wetenschappelijke studies” betreffende de samenwerking tussen Saoedi-Arabië en Duitsland, die de Saoedi’s volkomen koud lieten, omdat hun opdracht slechts één doel had: de baas van de tot dan toe gevaarlijkste islam-kritische partij te kopen. Dat lukte dan ook, en dat werd door de AfD gelukkig bijtijds genoeg erkend – en Lücke werd, zoals geen partijvoorzitter in de Duitse partijgeschiedenis ooit vóór hem, met een grote boog uit de AfD geworpen.

Met Petry kwam zijn concurrente aan de macht. Maar ook zij faalde, aangezien ze de vleugels van de partij wilde bij snoeien – en verdacht in de buurt van de CDU kwam te zitten.

Hoe dan ook: Het verkiezingssucces van de AfD was het grootste succes van een partij in de Duitse partijgeschiedenis. Ze werd om te beginnen de op twee na sterkste politieke beweging in Duitsland. En dit is het succes van iedere individuele Duitser die zijn stem aan de AfD heeft gegeven.

Media en gevestigde partijen hebben de vernietigingsoorlog verklaard aan de democratische AfD

Ze wordt aan alle kanten bestreden, aan alle kanten in de nieuwsberichten in het beste geval genegeerd, in het ergste geval als neo-nazi-partij neergezet (wat ze in geen geval is) – en de media (DE SPIEGEL) en de gevestigde partijen hebben de AfD de vernietigingsoorlog verklaard.

Maar de toespraken die de AfD hield in het parlement en in de parlementen van de deelstaten waren de beste die daar sinds 12 jaar werden gehouden. Zij is het thans die de andere partijen voor zich uit drijft, met het resultaat dat de gevestigde partijen zijn bevangen door een bijna panische angst voor de AfD.

Enkele weken na de intrede van de AfD mislukte Merkel de vorming van een Jamaica-coalitie, en een paar dagen later kondigden leidinggevende CDU-politici aan dat ze bij de nieuwe verkiezingen in het komende jaar zonder Merkel zouden aantreden.

Meer kan een partij binnen enkele weken niet bereiken. Wij met z’n allen kunnen er trots op zijn dit voor elkaar gekregen te hebben.

Waarschuwingen voor de volgende verkiezingen

Voor de komende verkiezingen geef ik hier alle AfD-stemmers een dringende waarschuwing:

Stemt U in geen geval schriftelijk. Deze vorm van stemmen is uiterst simpel te manipuleren, zo simpel, dat Frankrijk de schriftelijke stemming eerst heeft afgeschaft en vervolgens zelfs verboden.

Gaat U naar het stembureau. Als U ziek bent, sleept U zichzelf er naartoe, en als U niet kunt lopen, laat U zich er naartoe rijden.

En ik moet de AfD-ers wel verzoeken er na de verkiezingen bij aanwezig te zijn als waarnemer bij het tellen van de stembiljetten.

Ik deed dat één keer – en zie: Ik kon manipulaties van de verkiezingen herkennen ten gunste van de Groenen. Toen ik op deze manipulatie wees, kwam het bijna tot een opstootje – men riep zelfs een Groene afgevaardigde van de gemeenteraad naar het bureau om zich bezig te houden met de excentriekeling, die hier met een beschuldiging van verkiezingsmanipulatie aan kwam zetten. Ze kwam – en vertrok na de hertelling weer zonder één woord.

Want de hertelling wees uit dat ik gelijk had: Er werden aan de Groenen 21 stemmen toegekend die ze niet hadden.

21 stemmen mag dan niet veel lijken. Maar bij zoveel duizenden stemlokalen resulteert dat bij soortgelijke manipulaties in een stemmengroei voor de Groenen van meerdere miljoenen kiezers, die nooit op deze partij hebben gestemd.

Al mijn lezers, alle Duitsers, die van hun land houden, en die willen dat hun kinderen kunnen opgroeien zonder angst, alle patriotten en verdedigers van de westerse waarden wens ik hierbij een gezond en gelukkig Nieuwjaar.

De strijd is pas begonnen. Winnen zal hij, die de strijd tot het einde toe doorzet. Dat is een oude krijgsregel, die sinds de oertijd tot aan Clausewitz niet aan geldigheid heeft ingeboet.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), asielwaanzin, burgermoed, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamkritiek, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Michael Mannheimer wenst U een Gelukkig Nieuwjaar 2018

 1. Stef zegt:

  Geweldig . Nu ook nog hier. En als deze lucke werd omgekocht door de saoudisch zou het toch wel denkbaar kunnen zijn dat dat bij de media hier ook het geval is.
  De strijd zal hevig zijn tegen links en de islamieten maar ik zal er graag aan mee doen.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Ook in Iran een Ommekeer………..?
  Iran : les forces de sécurité rejoignent le peuple
  Security forces in Iran, joining the people

  Door Jean-Patrick Grumberg
  / / /
  De Iraniërs gaan voor de vierde dag spontaan de straat op .
  Dit is de grootste demonstratie sinds de opstand in 2009.
  De spontane uitbarstingen van onvredenheid tegen de islamitische dictators is op zijn hoogtepunt.
  Het wordt ook gestimuleerd door steun van president Trump, die er niet was in 2009.
  En volgens verschillende getuigenissen wordt zij ook niet gedirigeerd door een enkele politieke fractie.
  Iraanse arbeiders eisen betere lonen en sociale hervormingen.
  De bevolking in zijn geheel vraagt om meer vrijheden.
  Er zijn protesten tegen corruptie, stijgende prijzen en wat het meest verrassend zo niet het belangrijkste is en waarschijnlijk het minst opgemerkt in de media, tegen het buitenlands beleid van de Islamitische regime.
  De demonstraties, die op economische bases zijn begonnen, hebben een zeer snelle politieke wending genomen.
  Met leuzen eisen zij het ontslag van de opperste leider, ayatollah Ali Khamenei, en het einde aan de steun
  die de overheid geeft aan het terrorisme in Gaza, Syrië, Jemen en Libanon.
  De Quds Force (QF), dat is de meest geheime eenheid van het Korps van de Iraanse revolutie, is verantwoordelijk voor de export in de wereld van de Islamitische Revolutie en het fundamentalisme van het Iraanse regime.

  Het feit dat het tegen deze kracht is dat de demonstraties hun woede richten is heel belangrijk en wordt grotendeels onderschat door de westerse media. […]
  BRON : Dreuz.info

  Geliked door 1 persoon

 3. Leo 1 zegt:

  ” licht aan het eind van de tunnel ? ”
  D as een aanstormende goederentrein vol ellende !

  .

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas Dijkstra zegt:

  Laat die trein alle lampjes maar heel snel uitdoen en met een “TOP” snelheid door denderen naar alle Europese parlementen waar de verraders van niets wetend bijeen zitten.

  De volks-trein zal dan gegarandeerd een spoor van dood en verderf achterlaten in deze politieke krochten!

  Geliked door 1 persoon

 5. Cathja zegt:

  Prachtig om dit succesverhaal te lezen! Echter…., vasthouden van alles wat bereikt is zal nog best lastig kunnen uitpakken. De vijand loert op het AfD!
  Inderdaad, mensen die op deze partij stemmen zouden bij de tellingen aanwezig moeten zijn. Het bewijs van fraude bij de tellingen is aangetoond, ten gunste van degenen die geen voet meer aan de grond zouden mogen krijgen in politiek Duitsland!

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar, webmaster en alle mede-reageerders op E.J. Bron en alles wordt hier vast nog feestelijker als we allemaal in 2018 of daarna voorgoed van die afschuwelijke EU, euro, de islam en de linkse elite zijn verlost!

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Het gevaarlijkste blijft de gevoeligheid van veel mensen voor het omkoopgedrag van de Islamieten.
  Ik durf met stelligheid te beweren dat die kopdoeken, die in de bijstand zitten en werk weigeren omdat ze de doek niet al willen doen bijbetaald worden door de moskee, die weer betaald word door SA. Zou me neit verbazen als de Liddle die de kruizen weghaalde ook flink geld toegestoken kregen. Natuurlijk hebben ze geld gekregen, want zo’n geldverdienend concern gaat echt niet uit liefdadigheid kruizen weghalen. Business dat is het. Geld daar zijn mensen uiterst zwak in.

  Dus juich nog maar niet te vroeg anders is de kater enorm

  Like

  • Peacepipe zegt:

   Er zijn 3 redenen waarom moslima’s een hoofddoek dragen.
   1. Uit geloofsovertuiging!
   2. Gedwongen door een mannelijk familielid, vader, broer, of neef!
   3. Betaald door Saudi Arabië!
   Al deze hoofddoeken draagsters zijn wandelende vlaggen, die voor iedereen direct duidelijk maken hoever de islamisering in Nederland / West-Europa al is verbreidt. Het is een enorme DAGELIJKSE NON-VERBALE demonstratie van de toenemende macht van de islam in onze samenleving. Daarmee neemt de gewenning aan dit verschijnsel door de autochtone bevolking óók sterk toe. Dat blijkt o.a. uit opmerkingen zoals: ik heb er geen last van! ze doen er toch niemand kwaad mee!
   Bovendien is het een prettig “welkomst signaal” voor nieuw binnenkomende moslims!

   Voorts ben ik van mening dat de vrijheid van godsdienst drastisch beperkt moet worden tot ACHTER de voordeur!

   Like

 8. Asgard zegt:

  En toch verandert dit geen ene zak met de situatie waarin wij in Europa mee zitten opgezadeld,…kheb deze dagen de mogenlijkheid gekregen om Oriana Fallaci verder mogen te belichten omtrent haar boeken, nou weet ik best wel veel,…Maar dank toch even aan E,J Bron want van daaruit ben ik het gaan lezen, heel verhelderend allemaal, dat zou lesmateriaal moeten zijn op alle lagere scholen,…namelijk de wreedheden van de mossels, en onze recht op het verdedigen van ons EUROPA!! E;J Bron bedankt voor het nuttig verbruik van informatie!

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  En dat licht aan het einde van de tunnel wordt niet gedoofd?
  Hm. Ik hoop dan dat dat licht HEEL SNEL dichterbij komt.
  Ik hou er niet zo van om in een donkere tunnel te kruipen om alleen in de verte een beetje licht te zien.
  Een ZEE van licht wil ik.

  Eigenlijk ben ik ook heel jaloers… op optimisten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s