Verlies van controle in heel West-Europa: Oud & Nieuw 2017

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens de jaarwisseling werden in Londen vier jonge mannen doodgestoken, waaronder twee teenagers, aldus de “Daily Mail”. Om 13.30 uur werd een 18-jarige in de Larmans Road, Enfield, doodgestoken. Hij overleed in het ziekenhuis. Er werden vijf verdachten gearresteerd. Om 19.35 uur werd een 20-jarige in de Memorial Avenue, West Ham, doodgestoken en om 22.40 uur een 17-jarige in de Norwood Road, Tulse Hill. Om 02.35 uur op 01-01-2018 werd een 20-jarige in Bartholomew Court, Old Street, doodgestoken en een andere 20-jarige jonge man zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de Metropolitan Police bestaat er geen verband tussen de vier gevallen.

journalistenwatch

In Molenbeek, België, staken groepen “jongeren” autobanden in brand en bekogelden politie- en brandweerauto´s met stenen. Er raakten drie voertuigen beschadigd. In Anderlecht bij Brussel werden vier auto´s in brand gestoken. In de gemeente Haren probeerden relschoppers een politiebureau in brand te steken. De voordeur werd beschadigd voordat de agenten het vuur konden blussen en twee verdachten konden arresten.

In Den Haag, Nederland, werden agenten op het Kaapseplein met vuurwerk bestookt en arresteerden ze twee “mannen” (foto). Ook in Amsterdam en Rotterdam werd en politieagenten met vuurwerk bekogeld, meldt “De Telegraaf”. In Amsterdam werden 17 auto´s in brand gestoken, twee vrachtwagens en 5 containers. Er werden 43 personen opgepakt. In Rotterdam werden 44 auto´s in brand gestoken, in Utrecht 17.

In Parijs stonden 250 auto´s in brand, 163 in de voorsteden en 87 in de binnenstad. Er werden m verschillende redenen 197 mensen opgepakt. Er raakten drie politieagenten gewond.

In Straatsburg, Frankrijk, kwam het ondanks de massale aanwezigheid van de politie, tot onlusten. Er werden vier auto´s in brand gestoken. Politieagenten werden met vuurwerk bekogeld. Er waren meer dan 1000 politieagenten en brandweerlieden in actie. Uit voorzorg werden in Straatsburg de ramen uit de bushokjes gehaald en de vuilcontainers weggehaald, aldus de “Stuttgarter Nachrichten”.

In Wenen werd vijfmaal aangifte wegens seksuele intimidatie gedaan, meldt “Krone.at”, in Inssbruck zesmaal. In Salzburg werd aangifte tegen drie Afghanen gedaan wegens seksuele intimidatie en werd een Serviër wegens poging tot verkrachting gearresteerd.

In Malmö, Zweden, werd vrijdagavond al een patrouillewagen van de politie opgeblazen. In de omgeving werd een 22-jarige opgepakt en op grond van video-opnames geïdentificeerd.

In Napels, Italië, werd een 12-jarige jongen op een balkon door meerdere kogels geraakt, die door een groep “feestvierders” werden afgevuurd. De jongen raakte gewond aan zijn benen. Een 51-jarige, die met zijn auto onderweg was, werd eveneens door meerdere kogels uit een pistool geraakt. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en raakt wellicht een nier kwijt, meldt “SüdtirolNews”.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Verlies van controle in heel West-Europa: Oud & Nieuw 2017

 1. Tistochwat zegt:

  Och, allemaal kleine incidentjes met verwarde mannen met diabetes.

  Maar niet heus.

  Like

 2. dutchess43 zegt:

  Nergens lees ik wat de nationaliteit was van de daders. Mag die ook al niet meer benoemd worden?

  Geliked door 1 persoon

 3. en dan ONS nog wijsmaken dat het rustiger is geworden met de viering van Oud&Nieuw………..de berichten stromen langzaam binnen…………….

  Like

 4. Antivenin zegt:

  Het verband tussen al deze gevallen zal wel altijd een raadsel blijven…/s

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Hemel ik moet er niet aan denken als we 10 jaar verder zijn en die grenzen blijven wagenwijd open. Rutte waait nu weer mee met de wind Kurz, Eerst meewaaien met Merkel en nu Kurz. Godallemachtig wat een slappe zak van een vent is het.

  Geliked door 3 people

  • Lucie zegt:

   Rutte meewaaien met Kurz??……Was dat maar waar,Kurz wil de grenzen sluiten voor zogenaamde vluchtelingen en de maandelijkse uitkering niet meer in geld uitbetalen.
   Kurz en Strache willen Oostenrijk weer veilig maken voor de Oostenrijkers.
   Horen we dat hier van Rutte?
   Maar dat Rutte een slappe zak is ben ik volkomen met je eens,maar ook een gluiperd.

   Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Mark zit weer eens op 1 lijn met iemand, hahahaha……

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Slappe zak of raszuivere opportunist. Je mag kiezen.

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Een raszuivere opportunist is ook een slappe zak. Dus Rutte vertegenwoordigt beide types in 1 persoon. Toch knap dat de behandelend 2e kamerpsychiater Rutte als normaal voor het voetlicht kan brengen.

    Like

  • theresageissler zegt:

   Lucie heeft gelijk:Het ontgaat mij eveneens, wat daar nu voor negatiefs aan zou zijn:
   Juist omdat Kurz in beginsel de aanvoerder is van een gevestigde partij, en dus feitelijk geen realist, is het een hoopvolle tendens, dat hij bij de vorming van de nieuwe regering de deur voor de Realisten wèl heeft opengezet, en ook nog op een nadrukkelijke manier! Er zou juist helemaal niets tegen zijn, als Rutte eens wat meer op zou pikken van Kurz; dat zou integendeel een begín kunnen zijn!
   Maar ook ik vrees, dat dat er helaas niet in zit. Níet met Rutte.

   Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  Waarom nog stééds geen duidelijke verwijzing naar al die moslims, die tégen de wil van de meeste mensen in Europa zijn neergestreken? Hoe lang zwijgt men nog (daartoe gedwongen of niet) over de feiten, die elke burger inmiddels kent? Waarom worden burgers die de misstanden durven aan te kaarten als racisten weggezet, en worden ze te pas en te onpas van discriminatie beschuldigd, terwijl het leven en welzijn van hen steeds meer gevaar loopt?

  Viktor Orbán en zijn collega-presidenten uit andere Visegrád-landen hebben het goed gezien: Europa gaat ten onder aan de massa-immigratie, want men heeft de zaak niet meer onder controle. Geweld is het allang niet meer; moord en doodslag op onschuldige burgers is tegenwoordig aan de orde van de dag. Willekeurige mensen worden gewoon op klaarlichte dag doodgestoken. Het zal maar één van je dierbaren zijn die dit lot treft…!

  Dat Merkel zich nog in het openbaar durft te vertonen, dat begrijp ik niet! Dat vreselijke mens heeft haar handen doordrenkt met het bloed van onschuldigen, die vanwege haar onbesuisde en ongrondwettelijke beslissingen bij honderdduizenden Europa zijn binnengekomen. Merkel moet voor het allerhoogste gerecht gebracht worden, waar geen enkele linkse rechter een vonnis over haar uit mag spreken.
  Zij moet de zwaarste veroordeling krijgen die een mens kan worden opgelegd!

  Geliked door 3 people

 7. Duchesne zegt:

  Het is allemaal een cosmische misser….

  Geliked door 1 persoon

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Hoe lang nog?

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Al die misdaden zal de Moslim een worst wezen. Fuck you asshole, want zo denkt hij over ons. Met een lullige taakstraf komt hij er weer snel van af, en maakt zich alweer op voor de volgende reeks misdaden die hij al ingepland heeft voor dit jaar. Laten we hopen dat we met zijn allen nog een natuurlijke dood mogen sterven in de toekomst, want zelfs een blind paard kan nog zien waar het met ons naartoe gaat in de toekomst !

  Like

 11. NO HATEFULL PEOPLE (MOSTLY MUSLIMS) zegt:

  Gewoon verbieden dat boek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s