Welkomstcultuur is dodelijk!

Screenshot_11

(Door: Maximilian Krah – Vertaling: E.J. Bron)

“Het normale bewijst niets, de uitzondering bewijst alles”, zei Carl Schmitt. Ieder verdrag wordt opgesteld voor het geval van een conflict, dan pas is te zien of de advocaat zijn salaris waard was. De goede kapitein herkent men in de storm, de wjize politicus in de crisis, de ijverige officier in de actie. De duitse immigratiepolitiek herkent men aan de vreselijke moord op de 15-jarige Mia in de kleine stad Kandel in de deelstaat Rheinland-Pfalz, en wel aan de schrikbarende duidelijkheid en eenduidigheid.

journalistenwatch

In Kandel kwam alles samen waarvan men sinds 2015 zegt dat het juist, goed en wenselijk is. De “burgersamenleving” in Rheinland-Pfalz ondersteunt eendrachtig de massa-immigratie, een waarneembare antibeweging zoals in Sachsen bestaat daar tot nu toe niet. In plaats daarvan zijn er in de hele deelstaat initiatieven om vluchtelingen te ondersteunen, de kerken zijn hierbij sterk betrokken, de burgemeesters en districtscommissarissen helpen waar ze maar kunnen. Het bureau voor jeugdzorg investeert per zogenaamde minderjarige “vluchteling” € 60.000,- per jaar en zorgt voor de integratie op reguliere scholen. In Kandel organiseerden vrijwillige vluchtelingenwerkers zelfs “kennismakingsavonden” van Duitse meisjes met de zogenaamd minderjarige mannelijke “vluchtelingen”; enkele van de storende foto´s van de bakvissen met de ogenschijnlijk volwassen immigranten zijn nog op internet te vinden. Het deelstaatparlement wees in november 2016 met beschamend domme argumenten van de CDU, de SPD, de Groenen en de FDP een voorstel van de AfD betreffende regelmatige medische vaststelling van de leeftijd af. De ouders van Mia traden niet op tegen de seksuele relatie van hun 15-jarige dochter met een Afghaan, hoewel ze zagen dat deze duidelijk ouder was dan hun dochter, maar “namen hem als een zoon op”.

De deelstaatregering, burgemeesters, de burgersamenleving, scholen, ouders – zij allemaal werkten met de bondskanselier mee. En precies dat leidde tot de moord. Wanneer ook maar één van de betrokkenen geprotesteerd had, zou Mia naar alle waarschijnlijkheid nog leven. Als het deelstaatparlement in 2016 akkoord gegaan zou zijn met het vaststellen van de leeftijd, zou de moordenaar als volwassene ontmaskerd zijn en niet meer bij het slachtoffer op school zitten. Zonder de vluchtelingenhelpers en hun ondersteuning door de burgemeester zouden dader en slachtoffer elkaar niet hebben leren kennen. Zonder de ideologisering van de ouders zouden die de seksuele relatie tussen hun dochter en de dader verboden hebben. En zonder de algemene euforie over het eigen goed en divers zijn zou de 15-jarige waarschijnlijk niet verliefd geworden zijn op een duidelijk oudere immigrant. Mia stierf, omdat in Kandel (net zoals in grote delen van het westen van Duitsland) Merkel´s immigratiepolitiek eendrachtig ondersteund wordt. De moord op het meisje is het brandpunt, waarop de verschillende niveaus van de massa-immigratie bij elkaar komen: landelijke politiek, deelstaatpolitiek, gemeentepolitiek, burgermaatschappelijke betrokkenheid, individuele ideologisering.

De voortdurende overvallen op vrouwen, de gewelddaden, de normaal geworden messen – dat zijn dus niet de bedrijfsongevallen, omdat iemand ergens een fout maakt, niet meedoet, zelfs protesteert; nee, Kandel laat zien dat deze verfoeilijke daden juist dan gebeuren wanneer iedereen meedoet, alles volgens plan verloopt, iedereen overtuigd is. De uiteindelijke consequentie van Merkel´s politiek is het volledig rechteloos maken van de autochtone bevolking, tot aan moord toe.

En daarmee is het treurspel niet beëindigd. Want in dit krankzinnige systeem is geen kans voor de familie op gerechtigheid. Het begon er al mee dat de publiekrechtelijke omroep, die per slot van rekening een grondwet-matige informatieopdracht heeft, weigerde over de zaak te berichten. De vertraagd beginnende berichtgeving van de dichtbij de staat staande mediahuizen wordt gevormd door relativering en mooipraten. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung”, waar vroeger ooit verstandige koppen achter zaten, lukte het zelfs een artikel over de achtergronden van de moord te publiceren, zonder de cultureel gedetermineerde vrouwen-verachting juist ook in Aghanistan ook maar te noemen. Zelfs de VN weet het beter, en ik herinner me de islamitische man uit Kasjmir in Dubai, die me uitlegde dat hij de moskee niet zou bezoeken, omdat hij niets te maken zou willen hebben met de Afghanen en Pakistani – hun vrouwen-verachting zou hem misselijk maken: “Ze respecteren niet eens hun moeders en zusters. Zij vinden een vrouw minder waard dan een kameel!” In Kandel zowel als in Berlijn wordt ondanks de moord de alles beslissende vraag, namelijk welke ethische ideeën we hier met honderdduizenden importeren, echter niet eens gesteld.

Justitie zal ook niet voor gerechtigheid zorgen. De nu te verwachten vaststelling van de leeftijd zal een minimumleeftijd van de dader opleveren, die – nu speculeer ik – net onder de 21 jaar ligt. Zodoende komt de zaak voor de jeugdrechter, de verdediging zal spreken van de “traumatisering” van de moordenaar tijdens de vlucht, het openbaar ministerie, dat sowieso alleen maar een onderzoek instelt wegens poging tot doodslag in plaats van moord, zal hierin meegaan. Elk vonnis boven de 8 jaar gevangenisstraf zou een positieve verrassing zijn. Na vier jaar komt de dader in een minder streng bewaakt gevangenis, en omdat hij in de gevangenis in ieder geval is begonnen aan de een of andere opleiding wordt hij uiteindelijk niet alleen niet uitgezet, maar mag hij zijn familie laten overkomen. Wedden?

Alle instellingen, die door hun ellendige “vluchtelingenhulp” deze moord überhaupt mogelijk gemaakt hebben, zullen deze moordenaar blijven “helpen”. De vader van het slachtoffer zei over de latere moordenaar van zijn dochter: “We hielpen hem, omdat hij niemand had”. In de welkomstwaanzin van het diverse Duitsland is de “vluchteling” de fetisj waaraan geofferd wordt: alleen al in 2017 ongeveer € 4 miljard alleen voor de zogenaamd minderjarige zogenaamde vluchtelingen, in totaal € 50 miljard directe en indirecte kosten – plus het leven van Mia. En iedere poging om daar verandering in aan te brengen, wordt in het parlement en in de deelstaatparlementen door alle gevestigde partijen afgeketst, altijd onder applaus van de media, de kerken, de burgersamenleving. De instellingen van de republiek zijn verenigd in de strijd tegen het eigen volk, ze orkestreren een massa-immigratie van de onderlaag uit de Oriënt en Afrika om de historisch gegroeide identiteit van ons land te vernietigen. Daarmee vernietigen ze tegelijkertijd de fundamenten van ons vreedzame samenleven. Het is een collectieve waanzin, zoals Duitsland deze voor het laatst in het nationaalsocialisme meegemaakt heeft.

Nu al is er geen weg terug meer naar het vreedzame, gemoedelijke en solidaire Duitsland van voor 2015. Er bevinden zich meer dan 2 miljoen nieuwe immigranten in het land, bijna allemaal mannelijke, jonge moslims, bijna allemaal voorgoed aangewezen op uitkeringen. Met onze politie, Justitie, onze wetten zijn deze niet onder controle te houden. Net zomin als de politie in Kandel indruk kon maken op de moordenaar en het leven van Mia kon beschermen, kan zij dat nergens. Justitie is niet eens bereid om hard op te treden tegen het geweld. De wetten staan dit nauwelijks toe. En de politici zullen in geval van twijfel altijd de politie en de individuele moedige ambtenaar in de rug aanvallen.

Nog steeds wordt iedereen het land binnengelaten en hier verzorgd die eist binnengelaten te worden. Niemand wordt van tevoren gecontroleerd. Valse informatie over leeftijd, herkomst, identiteit zijn geen reden om afgewezen te worden. Zelfs afgewezen asielzoekers worden bijna nooit uitgezet. Van de zogenaamde minderjarige “vluchtelingen” werd tot nu toe geen enkele onder dwang Duitsland uitgezet, en wel onafhankelijk van zijn ware leeftijd. Zogenaamde vluchtelingen, die per definitie slechts een beperkt verblijfsrecht hebben, worden desalniettemin duur “geïntegreerd”. Hoewel de burgeroorlog in Syrië in principe is afgelopen, dient de gezinshereniging voor Syriër mogelijk gemaakt te worden. Al zonder gezinshereniging bedraagt de immigratie naar Duitsland ongeveer 15.000 personen per maand. Deze politiek leidt in elk opzicht tot een catastrofe: financieel, sociaal, veiligheidspolitiek. Bovendien isoleert ze Duitsland in Europa en zorgt wereldwijd voor hoofdschudden.

Het kan er alleen nog maar om gaan de opgetreden schade te beperken. De informatie over de moordzaak in Kandel is daarom absoluut noodzakelijk. De waarheid is pijnlijk, vooral voor diegenen die nog steeds hechten aan de multiculti waanzin; hen kunnen we deze waarheid niet besparen en we moeten ook de namen van de verantwoordelijken noemen. Na Kandel moet duidelijk zijn: Welkomstcultuur is dodelijk!

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Maximilian Krah

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Welkomstcultuur is dodelijk!

 1. guusvelraeds zegt:

  In Kandel organiseerden vrijwillige vluchtelingenwerkers zelfs “kennismakingsavonden” van Duitse meisjes met de zogenaamd minderjarige mannelijke “vluchtelingen”

  Afgrijselijk! Geen andere woorden voor.

  Dit kon alleen gebeuren door de massa’s valse propaganda die de mainstream media dagelijks uitspuiten over het volk.

  Maar vergis je ook niet in het onderwijs. daar worden cultuur marxistische begrippen verkocht als waarheden en waardevolle bijdragen aan een samenleving.

  Leugenachtige begrippen zoals diversiteit, tolerantie, open samenleving (wat dat ook moge zijn) en integratie met behoud van identiteit wat in werkelijkheid een contradictie is.

  Misdadig is het om voor cultuurdragers van een zeer vrouwvijandige cultuur kennismakingsbijeenkomsten te organiseren met argeloze multicultureel geïndoctrineerde meisjes en jonge vrouwen.

  Deze meisjes en vrouwen worden gebruikt als kanonnenvoer door de multiculturele maffia.

  Like

  • Harry zegt:

   Iets dergelijks heeft Pechtold ook al eens geopperd , die wilde die meiden hier in Nederland gewoon weggeven .
   Allemaal voor het hogere doel zeker ? Bilderberg ?
   De vuile smerige klerelijer !
   Net als bij moslims telt een mensenleven bij die rat blijkbaar niet .
   Hoop echt dat we nog eens de kans krijgen die rotzak tegen de muur te zetten .

   Geliked door 1 persoon

  • anna zegt:

   Ook binnen het onderwijs is Nederland worden kinderen dusdanig geïndoctrineerd … mijn kleinzoon met beperking komt dagelijks met praatjes thuis waar een hond geen brood van lust, alles ingefluisterd door linkse mutsen … kan er een boek over schrijven ….

   Like

 2. BigLJohn zegt:

  Welkomstcultuur is dodelijk! Ga dat die idiote Duitsers maar eens uitleggen. Zoals de overgrote meerderheid ooit achter Hitler aanliep, lopen ze nu met hetzelfde gemak achter de Moslims aan. We zitten ingeklemd tussen drie a vier grote Europese landen die in alles de Islam verafgoden. Deze trend is zich ook al aan het doorzetten in de kleinere Europese landen, sommige Oostbloklanden uitgezonderd. Deze negatieve ontwikkelingen met fatale afloop zijn onmogelijk nog te stoppen. Wie hier een echte definitief werkende oplossing voor weet, mag het zeggen. Maar ik vrees met grote vreze dat we met zijn allen op termijn het slachtoffer gaan worden van die smerige hoedanigheden die in de Koran beschreven staan, en waar de Sharia een uitvloeisel van is….

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Aha de ouders wisten er dus van.Geen mededogen met de ouders met dit gegeven.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Misschien toch mededogen. Want ook zij werden door de opiniedruk, de druk in de groep en de angst voor nazi uitgemaakt te worden tot op grote hoogte mede slachtoffer van de multiculturele waan. Ondanks hun eigen rol.

   Binnen de post moderne waarden hebben de oude waarden van bescherming gezin, samenleving en natie geen inhoud meer.

   Moderne waarden zeggen dat kinderen ook rechten hebben en keuze vrijheid omtrent hun verkering en partner keuze. Ja ook als ze pas 15 jaar zijn.

   Als de ouders dwars waren gaan liggen was de hele meute waarschijnlijk over ze heen gevallen inclusief dochter lief en werden ze uitgemaakt voor islamofoob, nazi, ouderwets en ausländerfeindlich.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Toch moet me van het hart, dat ik die moderne waarden, die zeggen, dat ook kinderen rechten hebben, wel onderschrijf, míts ze verantwoord worden toegepast. Dat zou dan o.a. moeten worden gedaan door kinderen, naarmate ze ouder worden, goed voor te lichten over de verschillen in opvattingen tussen de culturen en ze nadrukkelijk te wijzen op de risico’s als ze zich inlaten met personen met een bepaalde culturele achtergrond.
    Dát bleef hier waarschijnlijk achterwege, omdat die ouders inderdaad bang waren racistisch en/of islamofoob op te treden, en bovenal zelf niet genoeg benul hadden: Iedereen is hetzelfde en iedereen is lievvv…etc.
    Je kúnt een kind leren, zich bewúst te zijn van de keuzes, die het maakt, maar bij links gebeurt dat m.i. evenmin als bij uiterst conservatief, al slaat de wijzer dan exact uit naar de ándere kant.
    En naar links of naar rechts, alles waar té voor staat, is niet goed!

    Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Na vier jaar komt de dader in een minder streng bewaakt gevangenis, en omdat hij in de gevangenis in ieder geval is begonnen aan de een of andere opleiding wordt hij uiteindelijk niet alleen niet uitgezet, maar mag hij zijn familie laten overkomen. Wedden?

  Dat gebeurd tegen die tijd in alle stilte. Geen media aandacht, sowieso geen politieke aandacht en het geheugen van het publiek reikt slechts tot de dag van gisteren.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Daarmee vernietigen ze tegelijkertijd de fundamenten van ons vreedzame samenleven. Het is een collectieve waanzin, zoals Duitsland deze voor het laatst in het nationaalsocialisme meegemaakt heeft.

  Van het nationaal socialisme heeft Duitsland zich kunnen herstellen. Van de gevolgen van de multiculturele waan zal ze zich nooit meer kunnen herstellen als nu het roer niet 180 graden omgaat.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  De waarheid is pijnlijk, vooral voor diegenen die nog steeds hechten aan de multiculti waanzin; hen kunnen we deze waarheid niet besparen en we moeten ook de namen van de verantwoordelijken noemen. Na Kandel moet duidelijk zijn: Welkomstcultuur is dodelijk!

  De waarheid zal niet binnendringen bij de echte “die hard” ideologisch verpeste. Precies als bij het communisme zullen ze zeggen het idee was goed alleen aan de uitvoering heeft het geschort. Bovendien wie wil nu zijn echt lekker gevoel van “goedmenselijkheid” kwijt.

  Kijk op TV hoe ze zwelgen in hun goedmenselijkheid.

  De weg naar de hel is geplaveid met goede bedoelingen. Al helemaal als de goede bedoelingen voor deze of gene ook nog geld in het laatje brengen.

  Like

  • Merel zegt:

   Ik was een “goedmens” , nu niet meer tenminste niet in die betekenis van het woord
   Ja, ik was liever aardig voor iedereen, maar ik heb ingezien dat dat niet meer kan, je kiest dan voor je naasten Dit is trouwens al jaren zo. Ook de schrijver Tommy Wieringa is “om”
   Heb ik gelezen in de volkskrant, en velen zullen volgen, dat voorspel ik

   Like

 7. Merel zegt:

  Vele vragen komen op bij het zien van de foto.Wat is dit? Als het mensenhoofden zijn waarom zie ik dan nergens hoofdhaar? Help a.u.b.

  Like

  • boorzalf zegt:

   Die zijn eerst naar de kapper geweest.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Merel, dat zijn mensenschedels die, of opgegraven zijn na de ontbinding van de weke delen, of die symboliseren dat het mensenhoofden zijn maar dan zonder inhoud, nier alleen het hoofdhaar is verdwenen maar ook de hersenen. Het kan ook symboliseren dat, als onze maatschappij zo doorgaat dat we er allemaal zo bij komen te liggen. Onthoofd door de moslims en ontdaan van alles wat wij hadden. Zelfs ons hoofdhaar is verdwenen. Daar hebben de duitsers veel ervaring mee want zij vulden tijdens WOII matrassen met mensenhaar. De herhaling van dit alles heet dan WOIII maar dan zonder happy end. Armageddon zit eraan te komen.

   Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Ik werkte in de jaren negentig voor een culturele instelling. De NRC publiceerde in die tijd ineens een artikel van Paul Scheffer: “Het multiculturele drama”. Ik hing het op een prikbord waar altijd artikelen werden geplaatst. Ik deed dat zonder dat iemand het zag. De leiding haalde het binnen een half uur weg…. En dat zouden ze nu nog doen: 20 jaar later. We leren niet snel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Nemesis zegt:

  Vogens goed Afghaans gebruik was Mia niet alleen dood gestoken, maar was o.a haar hele gezicht in reepjes gesneden, zodat je door haar gesloten mond haar tanden kon zien. Een collegaatje die dit verschrikkelijke schouwspel meegemaakt had, heeft hoewel het absoluut niet bekend mocht worden, uit de school geklapt.
  Meisje had het uitgemaakt, de eer van het misbaksel moest gered en dat gebeurt door het gezicht van de vrouw totaal onkentelijk te snijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s