Kinderzegen voor “mama” Merkel

Screenshot_28

(Vertaling: E.J. Bron)

Er zijn nog steeds duistere figuren in ons land, die beweren dat de islamisering van Duitsland alleen maar verbeelding zou zijn en in de koppen van de rechtsen zou zitten. Wie echter zoiets beweert, is een leugenaar, die wil dat alles zo gesmeerd doorgaat als tot nu toe en Duitsland zich zo snel mogelijk in een nieuwe Allah-staat verandert. En hier is het bewijs:

journalistenwatch

Screenshot_27

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Kinderzegen voor “mama” Merkel

 1. dutchess43 zegt:

  Dat zijn zeker de potentiële neurochirurgen…….

  Like

 2. Cathja zegt:

  ‘Gelukkig gaan ze allemaal weer terug…..’

  Geliked door 1 persoon

 3. Qvic zegt:

  Het is bekent dat moslims fokken als konijnen, omdat de vrouwen nooit hun mannen mogen weigeren voor de geslachtsgemeenschap. Alleen daarom heeft de islam al veel aantrekkingskracht bij (perverse) mannen. Die zien dat als hun basisrecht binnen de islam. Van enige gezinsplanning is dan ook geen enkele spraken van, dat er kinderen komen is meer een lastig bijverschijnsel voor de mannen, dan dat er gepland wordt. Zoals bij de westerse bevolkingen. Daar komt bij dat alle islamitische gezinnen geheel financieel bij gestaan worden door de westerse overheidsinstanties en dat die niet voor hun eigen volk verkiezen. De westerse gezinnen krijgen een karige kindertoeslag vergeleken de islamieten. Dan is het niet verwonderlijk dat de westerse bevolkingen minder kinderen nemen/krijgen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Hmmm, zij hebben wel geld voor het onderhoud van grote gezinnen…Tja, zij krijgen ook letterlijk alles cadeau. Hoezo, verraad van de staat jegens de autochtoon. En dit al decennia lang.

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Hier in Nederland was het al niet anders. Ook hier werd door de beestmens zo’n ellendig stuk genetisch afval geworpen die net als zijn verwekkers tot in lengte van dagen aan het uitkeringsinfuus zal hangen.


  Hartelijk gefeliciteerd! We zijn trots op de eerste baby in het nieuwe jaar, maar ook op alle bijna 2000 jongens en meisjes die in het afgelopen jaar het levenslicht in ons ziekenhuis zagen.
  Op de foto van links naar rechts: verpleegkundige Helma, de ouders, baby Elijay, verpleegkundige Jolanda en arts-assistent Bart

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Republikein 2 januari 2018 om 16:38

   En daar staan ‘ze’ dan trots mee op de foto! Kijk ze eens lachen, die ‘weg-met-ons-blanken’.

   Like

   • Republikein zegt:

    Over die witjassen kan ik een boek schrijven, als ik dat kon, het blijft bij meesterlijk broddelwerk.
    Enfin, we zijn in 1980 met een doodziek kind en kregen een excuus van de hoofdpiet, uh, k bedoel de dienstdoende arts, Leiden Ontzet, en dus feest, en weinig personeel.
    Het had een verdrietige afloop, en in dezelfde maand een artikel in de Televaag met foto, een gorilla met succes geopereerd met 8 witjassen rondom, allemaal op de foto, weer vast, alles gelukt.
    Lagguh joh!

    Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    weer vast=weer feest, excusez.

    Like

 6. Pietersen zegt:

  De zoveel honderdduizendste in Den Haag was ook een Arabische baby (nieuwkomer).

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Een fotootje van een blanke moeder met baby was niet te vinden?

  Geliked door 1 persoon

 8. Perfide Albion zegt:

  Aandelen internationale transportbedrijven opkopen doet….

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Via de allochtone baarmoeder(s), op naar onze ondergang !!

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Begrijpelijk dat Europeanen wel 3 keer nadenken alvorens een nieuw leven op de wereld te zetten:ze kunnen hun kinderen geen veilige,goede toekomst bieden zolang het hier steeds donkerder wordt dankzij het wanbeleid van onze nep-regering!En de Brusselse maffia!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s