Nederland is van ons!

Screenshot_23

Niet van Rutte, niet van de EU, niet van de islam. Maar van ons! Ook zo´n polsbandje? Op 20 januari delen we ze uit bij de demonstratie in Rotterdam.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, landverraad, Nederland, Patriottisme, PVV, Rutte. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nederland is van ons!

 1. guusvelraeds zegt:

  Zou het kunnen dat straks tienduizenden moslims rondlopen met zo’n armbandje?

  Geliked door 5 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ik begrijp de strekking van de boodschap: Nederland is van ons. en het is een leuk armbandje.

  Maar er is geen cm² ‘van ons’ bij als we ons niet kapot betalen aan allerlei belastingen.
  Ik weet zeker dat wij (ik spreek over mijn eigen situatie) nog eens uit ons huis worden gezet omdat we de vaste lasten niet meer kunnen betalen. Lekker dan, dat Nederland ‘van ons’ is.

  Ik hoop dat Wilders aan de macht komt en de belastingdruk flink verlaagt nadat de mohammedaanse parasiet uit ‘ons’ land is verdreven.
  En wat zou het toch mooi zijn als de ‘oranjes’ naar Argentinië vertrokken en niet meer door ons hoefden te worden onderhouden. Ik vind het zo’n onverdraaglijke gedachte dat wij moeten werken en ons van alles en nog wat moeten ontzeggen om die multimiljardairs nóg rijker te maken dan ze al zijn.

  GO FOR IT, GEERT! Respect voor je doorzettingsvermogen!

  Geliked door 1 persoon

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Laat je (met ons) door échte idealen boeien
  op 20 januari bij ons feest in Rotterdam
  en maak ’n eind aan ‘t laffe politieke knoeien
  voel eens de échte trots van Neêrlands stam
  dus demonstreer met ons in dit verband
  te kiezen voor ’t echt vrije Nederland…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. danny zegt:

  Zo is dat.
  Nederland is voor de Nederlanders.

  Net als Marokko voor de Marokkanen is, etc etc.

  Is dat nu zo moeilijk te begrijpen?

  Nederland terug opeisen voor de Nederlanders.

  Weg met islam, links/communisme en policor !

  Geliked door 1 persoon

 5. Joannes den Hollander zegt:

  Bandjes hebben geen zin. Burgers met de juiste volksgeest oproepen om vrijwillig bij de Binnenlandse Strijdkrachten deel te nemen heeft wel zin. Een opkomst van enkele miljoenen lijkt me wel realistisch.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Leven in een Europa waar s’avonds de deuren op slot gehouden moeten worden, zelfs van de kerken en synagogen, waar men de voordeur niet meer open durft te doen voor onbekenden, waar men liever een straatje omloopt vanwege groepjes kinderen op straat, en “nieuwe buren” zelfs al voldoende reden vind om te verhuizen, soms zelfs “geholpen” door “nieuwe buurkinderen”.
  Oude wijken veranderen in getto’s, en de politiek preekt over saamhorigheid en het Grote Wij,….
  maar voor wie geld deze opruiende taal?,….er is maar één ideologisch gehandicapte groep patiënten, die zich hierin kunnen vinden, de rest probeert de eindjes aan elkaar te knopen, hun kinderen een inspirerende opvoeding en scholing te gunnen, een plezierige jeugd zonder vooroordelen en politieke/ideologische indoctrinatie , en alvast meertalig op te voeden om de troosteloze ondergang van de westerse samenleving niet aan den lijve te hoeven ondervinden.
  Zoals al eens eerder aangegeven; blijkt een gezonde toekomst in Nederland een ideaal te worden waarin afwachten een gesel word, geduld een molensteen, om die onbetaalbare toekomst te voorkomen, kunnen we helaas maar één wijze raad opvolgen: LOSLATEN EN WEGWEZEN!

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  In werkelijkheid zijn hier in Nederland en Europa onze vreselijke en gehate aartsvijanden: de moslimextremisten, de criminele “asielzoekers en vluchtelingen”, de linkse politici, de EU-elite enz. bijna te vergelijken met de zes grootste roofdieren van Afrika: de leeuw, het luipaard, de cheetah, de hyena, de hyenahond en de nijlkrokodil! Deze roofdieren zijn in de vrije natuur daar ook elkaars aartsvijanden en doden, als ze de kans krijgen, geregeld elkaar , elkaars jongen, en soms ook hun eigen soortgenoten!
  Ik zou, als er een wensput bestond, gaan wensen dat we een groot aantal van deze opgenoemde roofdieren op de verachtelijke groepen, die nog veel gevaarlijker voor ons zijn (!), afsturen en wat mij betreft gaan zij dezen zodanig met hun tanden en klauwen bewerken dat ze NOOIT meer in Nederland en Europa terugkeren en alles inderdaad weer van ons wordt!

  Like

 8. Rensk. zegt:

  Ben er vandaag achter gekomen dat in de sportschool Fitt for Free een Beaniemutsje niet toegestaan is en een hoofddoek wel.Vanwege de religie. Hoorde verder van een vrouw dat een Fitt For free sportschool in Den haag praktisch alleen nog bezocht word door moslims en dat je als blanke daar weggekeken word. Of dat laatste waar is weet ik dus niet, maar dat is wat zij vertelde en gehoord had van een kennis (man) van haar die daar woont. Lijkt me echt iets voor die jongens van Geen Stijl om daar eens een kijkje te nemen.

  Like

 9. Asgard zegt:

  Ik lees net dat DENK een tegenactie gaan doen voor Moslims, namelijk een enkelband voor de mossels 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s