Parijs: Migrantenmeute trapt politieagente in elkaar

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Frankrijk in vaste greep van geïmporteerd geweld

Ook in Frankrijk werden de festiviteiten gedurende de jaarwisseling bepaald door de oorlogswil van de migranten-hordes. Volgens officiële informatie werden met Oud & nieuw 1.031 auto´s in brand gestoken, meer dan 500 personen werden gearresteerd, in het hele land moesten 140.000 politieagenten, soldaten, brandweerlieden en ambulancepersoneel gemobiliseerd worden.

PI News (2)

Een met een video (zie boven) gedocumenteerde zaak doet alle andere gewelddadigheden enigszins verbleken. In de Parijse voorstad Champigny-sur-Marne werd de politie door buurtbewoners naar een privé Oud & Nieuw feest van de geweldsclientèle geroepen om tegen de ordeverstoorders op te treden. Een politieagente en een dienstdoende meerdere zouden zijn opgetreden en meerdere personen hebben bevolen het huis te verlaten. Daarop escaleerde de situatie. De geïmmigreerde heerserstypen respecteren per slot van rekening de wetgeving niet en nog minder de politie, en al helemaal niet als deze vrouwelijk is. De politieagente werd op straat door een meute omsingeld en regelrecht in elkaar geschopt. Ook een collega kreeg een vuistslag en liep een neusbeen-breuk op.

Migranten- en islam-appeaser president Emmanuel Macron sprak van “laffe lynchjustitie”. Minister van Binnenlandse Zaken Gérard Collomb zei dat er alles aan gedaan zou worden om de laffe daders van deze onbeschrijflijke daden op te pakken en te veroordelen. Wie de Franse veiligheidstroepen zou aanvallen “valt onze republiek aan”, aldus Collomb.

Om enigszins grip te krijgen op de in Frankrijk grotendeels met het Franse staatsburgerschap uitgeruste gewelddadige hordes met de bedoeling om de “republiek te beschermen”, lijkt, gezien vanuit de huidige toestand, alleen nog maar in op burgeroorlog gelijkende scenario´s voorstelbaar.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Parijs: Migrantenmeute trapt politieagente in elkaar

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Ook hier is weer te zien dat de integratie soepeltjes verloopt.

  Like

  • Asgard zegt:

   Eigen schuld toch,…politieagente werd gebeukt door meerdere kopschoppers en bontkraagjes, dan pak je toch je revolver om je te verdedigen,…ooohh wacht agente is blank en schiet dan meerde afrikanen neer, is natuurlijk ook weer niet goed he,..want is dan weer de witte mens en,..ach Sylvana had er vast op zitten te hopen dat het zou gebeuren dan was het weer vorm van waarschijnlijk agressief gedrag van witte mens op de kansparel uit afrikaans land,..enz,enz,enz

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wedden dat er dit jaar nog veel meer mohammedanen naar Frankrijk komen?
  Ik vermoed dat Frankrijk binnen 5 jaar geheel in handen van de islam zal zijn.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  Send in the army and shoot to kill! Dit is toch een pracht excuus om van die parasieten af te komen.

  Like

  • Asgard zegt:

   Hendrik dat mag niet,..stel je voor een blanke agent(e) die te midden staat van een feestje die voornamelijk bestaat uit (Noord) Afrikaanse vluchtelingen/kansparels, die haar totaal te tering/tyfes mogen schoppen, want het is een (Kuffar), schiet ze wel en raakt ze dodelijk dan heb je een grote rel in France,…want het is dan geen agent(e) meer maar een blanke witte mens, zo zal het zijn en zo zal het gaan,..schiet een kansparel een blanke dood dan is er niets aan de hand, hooguit word er op bladzijde 23 van een dagblad 1 regeltje aan gewijd,..maar als het andersom is dan breekt de pleuris los in steden, is CNN er als de kippen bij, en natuurlijk weer het zielige verhaal van slachtofferrol, slavernij word uit de kast gehaald, enz enz enz,………..

   Like

 4. Eric zegt:

  De Fransen hebben geweigerd Marine tot president te kiezen. Het zal hen zuur opbreken. Spijtig genoeg moet voor hun lafheid deze vrouw, die haar werk als politieagente ernstig nam, keihard opdraaien. Wanneer zal men eindelijk begrijpen dat je op dit islamitisch tuig enkel met scherp kan schieten? Al de rest – dus ook de goedkope huichelarij van Macron en Collomb – is flauwekul.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Diep triest dat de politie zo behandeld word. Wat heeft het socialisme toch een vreselijke gevolgen.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Welke onnozele gek stuurt daar maar 2 agentjes op af?

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Ik krijg al tijden een erg benauwd en onprettig gevoel van dit alles. Nu weer die agente, morgen wijzelf. Wij hier in Nederland zitten ingesloten tussen grote Europese landen, te weten; Engeland, Zweden, Duitsland en Frankrijk alwaar de Islam ongestoord zijn gang kan gaan. Hier in Nederland zitten we te wachten hoe lang het nog duurt eer ook wij volledig de pineut zijn. Lang kan het niet meer duren.

  Like

 8. Rookmelder zegt:

  Schandalig en te schofterig voor woorden dat dit gebeurd, ondanks de noodtoestand. De politie moet massaal weigeren om zo nog hun werk te verrichten, en eisen dat ze zwaarder bewapend worden, ze indien nodig deze wapens mogen inzetten om de orde te bewaren en om het gezag alsnog te herstellen en te kunnen handhaven.

  Like

  • Rensk. zegt:

   @rookmelder. maar ik krijg toch echt het idee dat de top van de politie helemaal niet tegen dat tuig op wil treden. Je ziet dat alles onder het tapijt word geveegd.

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Rensk, die kans is groot, maar als de agenten, waar ik op doelde, collectief weigeren om nog langer onder deze omstandigheden te werken, dan zal de top wel moeten bijdraaien, wil het niet nog verder uit de hand lopen !

    Like

  • Asgard zegt:

   Rookmelder,…dat is juist ook de bedoeling dat het volk gaat ropen en eisen voor meer bescherming en blauw op straat, dat is de agenda van Brussel juist,..nog meer vrijheden inleveren dat is juist de opzet van het EU gedrocht Brussel, en die domme sufferds van agenten die trappen er volledig in, de agenda is dat de burger steeds meer van zijn vrijheden gaat inleveren zodat de burger totaal controlleerbaar is waar ie ook maar zijn mag, ze willen alles van jou, jou gedachten, waar je bent, wat je eet ,..alles!!

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Asgard, dat begrijp ik en ben het met je eens, maar ik had het juist over de agenten die collectief zouden moeten weigeren om nog langer onder deze -onveilige- omstandigheden te moeten werken, waardoor ze de hierboven genoemde risico’s lopen.

    Like

 9. guusvelraeds zegt:

  in het hele land moesten 140.000 politieagenten, soldaten, brandweerlieden en ambulancepersoneel gemobiliseerd worden.

  Niet voor het een en ander maar de burgeroorlog is al lang aan de gang.

  Like

 10. T.Troubadour zegt:

  Stuur het vreemdelingenlegioen,die maken korte metten,met dit krepuul

  Like

  • Trucker zegt:

   is niet nodig Franse gendarmerie is zeer goed uitgerust om het hoofd te bieden aan dit islamieten tuig.
   Gendarmerie is (zoals het vroeger in belgie was) op militaire leest geschoeid, ze hebben verschillende eenheden met verschillende taken en hebben ook al heel vaak buitenlandse (gevechts)missies ondernomen.
   Meeste denken Frankrijk a ja Le Legion…. is niet zo, gendarmerie is perfect in staat om oproep en onlusten de kop in te drukken, geweld wordt niet geschuwd indien nodig en niet te vergeten ze hebben in hun rangen ook de speciale eenheden die altijd paraat zijn.

   Like

 11. Trucker zegt:

  ik wet niet welk wapen ze in Frankrijk hebben maar vermoed een 9mm, vraag me af waarom dat politie vrouwtje haar wapen niet gebruikt heeft.
  Zij had alle reden om dat te doen want vrees voor gelyncht te worden, zag ze het niet aankomen, schatte ze het verkeerd in…
  Ik weet het niet maar ik weet dan wel (en zelfs zeer goed) dat iemand met een pistool op die afstand gaten maakt en dat is voldoende om die negers(islamieten) en islamieten af te stoppen, punt period .
  Ik begrijp echt niet waarom belaagde agenten (zeker in deze situatie) hun wapen niet trekken doorladen en gebruiken snap er geen jota van.

  Like

  • Asgard zegt:

   Trucker,…ze laten het gewoon gebeuren, ze laten het gewoon zn gang gaan, ik schreef al bij Rookmelder hierboven dat dit pure opzet is dat ze het allemaal maar laten gebeuren,..de plannen liggen allang klaar in de kast, eerst dit scenario ontwikkelen, dan het geroep vanuit de samenleving voor meer veiligheid en blauw op straat, dit alles is een bewuste strategie, zodat Brussel straks kan gaan ingrijpen daarin, eerst chaos dan orde, het mag niet te opvallend zijn voor het oog natuurlijk, snap dat dan,..de oplossing weten ze allang daar in Brussel, ze laten het gewoon even zn gang gaan!

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    wat mij bevreesd is het eu leger dat er de facto al is (maar waar geen ruchtbaarheid aan gegeven wordt).
    Dan kunnen we situaties krijgen als in Catalonië waar “buitenlandse” (lees Spaanse) eenheden ingrepen, die hebben geen enkele band met het land waar ze optreden dus een gedroomd scenario voor de eu HQ brussel dictators: laat “buitenlandse” leger eenheden ingrijpen als er in een eu staat onlusten zijn.
    Highway to hell, zijn er nog die daar aan twijfelen…

    Like

 12. kampersrene zegt:

  Dat verschrikkelijk feit gebeurde toen Macron aan zijn glas champagne nipte. Maar stel je voor dat die agente haar pistool trok en een paar van dat straatvuil raakte , Ze moeten nog niet dood zijn , een bloedneus bijvoorbeeld….dan is het kot te klein . Ik durf er voor wedden dat Macron zich zou verontschuldigen , om de kalmte te bewaren en de politie-agente zou veroordelen omwille van haar ondoordachte daad. Bij de politie-opleiding wordt dan een nieuw vak bijgevoegd waarbij agenten worden afgeslagen ….om het gewoon te worden !!

  Like

 13. M. zegt:

  Trek u eigen plan er is u de oorlog verklaard en laat u niets vertellen door de criminelen die zich volksvertegenwoordigers noemen.
  Wetten gemaakt om criminelen te beschermen dien gebroken te worden.

  Like

 14. Jan zegt:

  Loon naar arbeid, volgens Macron, maar daar denken commies en langslapers anders over, ook de politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s