Politie doet aangifte tegen Beatrix von Storch, Alice Weidel wordt eveneens geblokkeerd!

Screenshot_18

(Vertaling: E.J. Bron)

Vanaf 1 januari 2018 geldt de “Internet doorzoeking wet” (NetzDG) van de Duitse minister van Justitie Heiko Maas (SPD, met steun van de CDU/CSU!)). Zijn eerste slachtoffer: de vicevoorzitter van de fractie van de AfD in het Duitse parlement Beatrix von Storch (foto). Na een tweet werd haar account geblokkeerd en de politie van Keulen heeft aangifte tegen haar gedaan wegens de verdenking van volksophitsing.

journalistenwatch

De politie van Keulen had zaterdag in het Arabisch, Engels en Frans onder het motto “Vreedzaam vieren, respect tonen” informatie over de jaarwisselingsfestiviteiten in de stad verbreid.

Screenshot_19

Als reactie op de Arabische tweet van de politie twitterde Beatrix von Storch op haar account: “Wat in de hel is er in dit land aan de hand? Hoezo twittert een officiële politiesite uit Nordrhein-Westfalen in het Arabisch. Denken ze zodoende de barbaarse, islamitische, groepsverkrachtende hordes mannen te sussen?”

Daarop blokkeerde Twitter, helemaal overeenkomstig de censuurwetgeving van Maas, haar account. Na de blokkering publiceerde von Storch echter nogmaals een screenshot ervan op Facebook, dat nu eveneens werd verwijderd.

“Ik zal barbaren barbaren blijven noemen”

Zoals de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht, zou de politie van Keulen aangifte tegen de AfD-politica hebben gedaan. Er zou een onderzoek worden ingesteld wegens de verdenking van volksophitsing. De politie deelde tegenover de krant mee dat de aangifte heel normaal en niets bijzonders zou zijn. “Als de verdenking bestaat dat het om een delict zou kunnen gaan, zijn we hiertoe wettelijk verplicht”, aldus Thomas Held, woordvoerder van de politie van Keulen.

Op vragen van de redactie van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” deelde Beatrix von Storch mee dat ze zich door de blokkering van Twitter “enorm beperkt” zou voelen in haar politieke werk als lid van het Duitse parlement. Met betrekking tot haar uitlating bevestigde de vice-voorzitster van de AfD-fractie: “Ik zal barbaren barbaren blijven noemen als we tegen zulke mensen veiligheidszones nodig hebben”, aldus Storch met het oog op de “”beschermende tenten voor vrouwen” die door de stad werden ingericht.

Maandag schreef de fractievoorzitter van de AfD, Alice Weidel, eveneens op Facebook: “Het jaar begint met de censuur-wet en de onderwerping van onze autoriteiten aan de geïmporteerde, ruïnerende, graaiende, slaande, messen stekende migrantenmeutes, waar we alsjeblieft maar aan moeten wennen. De Duitse politie communiceert inmiddels in het Arabisch, hoewel de ambtelijke taal in ons land Duits is.”

Het is censuur!

David Berger schrijft hierover in een bijdrage op zijn blog: “Het eerste censuurgeval onder de nieuwe wet, die aantoont: de wet wilde en zal nooit wetsovertredingen indammen, hij werd ontworpen voor censuur, intimidatie en het monddood maken van critici van het systeem Merkel.”

Intussen heeft mevrouw von Storch goed gereageerd:

Screenshot_20

“In groepen verkrachtende hordes mannen zijn geen barbaren. Vooral niet wanneer het moslims zijn. Ik vind het geweldig wanneer ze zich goed bij ons voelen en plezier hebben. Zo?”

Maar er dreigt al nieuwe trammelant voor de AfD-politici:

Een “solidariteitstweet” van de fractievoorzitter van de AfD, Alice Weidel, werd door Twitter in Duitsland blijkbaar beperkt. Weidel schreef: “Onze autoriteiten onderwerpen zich aan de geïmporteerde, ruïnerende, graaiende, slaande, messen stekende migrantenmeutes. Beatrix von Storch bekritiseert terecht dat de politie in het Arabisch twittert – en wordt geblokkeerd!”

De nieuwe wet werkt verbazingwekkend snel!

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Politie doet aangifte tegen Beatrix von Storch, Alice Weidel wordt eveneens geblokkeerd!

 1. ReaGluurder zegt:

  ‘Die Merkeldämmerung (und Freunde) ist eingezetst!!!!’ Ich sympathisiere mit Von Storch, Weidel, Guido Reil usw.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Natúúrlijk werkt deze wet mega-snel! Hoe eerder ze de politici van het AfD monddood hebben gemaakt, hoe tevredener de bedenkers van deze smerige censuur-wet is!
  Als hele horden barbaren dorpen en steden onveilig maken, kijkt de polizei liever de andere kant uit. Nu ze het AfD kunnen ‘pakken’ zijn ze er als de kippen bij! Waarom zijn ze nu ineens wél bereid om aangifte te doen?

  Smeerlappen!

  Maar de biologische Duitsers krijgen hoe dan ook steeds meer waardering voor het AfD, en het zal snel duidelijk worden wie er verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het blokkeren van de Twitter-accounts van de leden van deze partij.

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Belangrijk is dat er duidelijk criteria zijn op grond waarvan een twitter account kan worden geblokkeerd. Dan kunnen we daar over discussieren. Ik vrees: ondoorzichtigheid.

   Het speelt in Nederland ook al, bij het zgn. “fake news” van Mw. Ollongren c.s.

   Geliked door 3 people

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Reken er op: dit is nog maar het begin.

  Geliked door 3 people

 4. Tistochwat zegt:

  Ik ben te kwaad om hierop een passende reactie te geven.

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Naar mijn bescheiden mening zal het binnen niet al te lange tijd ook bij de Duitse politie gewoonte worden om te gaan werken met voorgedrukte aangifte formulieren.
  Om even te reageren op bovenstaand artikel: Dit is nu een paar mensen overkomen die een bekend gezicht en naam hebben in Duitsland, maar velen is dat al overkomen in Duitsland en in de rest van Europa.
  Facebook Twitter en meer social media kanalen worden helemaal gestreamd naar politiek correct gedachtengoed.
  De bevolkingen zouden dit moeten kunnen begrijpen en massaal afscheid moeten nemen van dit soort politiek geinfecteerd afvoerputten.
  Dat de politie in Duitsland nu Beatrix von Storch gaat vervolgen laat duidelijk zien dat ook politie en justitie precies in het linkse straatje mee marcheren.

  Geliked door 2 people

 6. aquarius4422 zegt:

  Het vierde rijk is een feit geworden in Duitsland.

  Geliked door 3 people

 7. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Het nieuwe jaar begint met het zetten van de trend voor de toekomst.
  We zijn kennelijk terug bij af. Wat we in de onderhavige casus zien, heeft wel heel veel gelijkenis met wat er in de jaren 1930 in Duitsland gebeurde. Het Duitsland van 2018 is kennelijk niet anders, dan het Duitsland van 1933. Dit is een voorbode, voor wat ons staat te wachten. Ja, de geschiedenis herhaalt zich keer op keer, maar het accent ligt wel telkens net iets anders. De Duitse staat keert zich weer eens tegen haar eigen burgers. De aanzet voor de nieuwe tijd is gegeven. De trend is gezet. Dit gaat nu van kwaad naar erger. Staatsterreur, met censuur, pesterijen en uitschakelen van oppositie. Mensenrechten en vrijheden gaan op de schop. Kortom, de absolute dictatuur heeft zich nu aangekondigd. Waar dit toe gaat leiden ??? Wel, lees eens wat er in de geschiedenisboekjes wordt verteld !!!

  In het ondermaanse is er niets nieuws onder de zon.
  De geschiedenis herhaalt zich keer op keer, maar wel telkens anders weer.
  Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.
  Moffen zijn moffen en blijven moffen; het zit kennelijk in de genen.
  Wat niet mag zijn, màg niet zijn.
  Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.

  Geliked door 1 persoon

 8. theresageissler zegt:

  Ja, het is meer dan bar! Maar Maas c.s. trekken zo wèl internationaal de nodige – negatieve- aandacht. Die heeft bij Stürzenberger al gewerkt en dat zal ook hier weer gebeuren, let maar eens op!
  Politici van enige naam kán men in deze tijd uiteindelijk niet meer zo aanpakken. Merkel is thans over de top, nu kan haar neergang wel eens spoedig inzetten! En wat voor haar geldt, geldt tevens voor haar Paladijnen, zoals Maas!

  Geliked door 2 people

 9. Elisah zegt:

  DDR praktijken, met de D van dictatuur, niet van Democratie.

  Geliked door 1 persoon

 10. Trucker zegt:

  In Nederland gaat de SCHIJTERS-politie bij de islamieten een maaltijdje verorberen, opgelegd door korpsleiding onder het motto : hou ze ten vriend.
  In belgie zegt SCHIJTERS-politie niks aan de hand (in Molenbeek), het waren maar kleine steentjes en de deukjes waren minimaal zo dus zijn de auto’s niet veel beschadigd.
  In Frankrijk zegt de vent die met zijn moeder is getrouwd (het rukkertje Macron) niks aan de hand we moeten bruggen bouwen met de islamieten.
  In Nederland (apart geval) is de premier een rukkert (lees nicht die niet uit de kast wil komen) en die spreekt stoere taal maar negeert de tweede grootste partij van Nederland.
  Geert Wilders die als geen ander weet hoe gevaarlijk de islamiet is (welke generatie ook maakt niks uit) en wil een halt toeroepen om islamieten invaders toe te laten en bovendien de grenzen sluiten…
  Nicht Rutte zegt dat doe ik lekker niet want anders gaan de ander partijen mij laten zitten, blazen de coalitie op en ben ik geen premier meer.
  SCHIJT-politie zegt suikerspiegel is oorzaak van (mislukte want geen doden) aanslag in Amsterdam, het was een rustig oud naar nieuw en minimale relletjes, verkleinwoord belangrijk in het SCHIJT-politie vocabulaire als de islamiet er bij betrokken is.
  In Zweden zijn de no go zones zo talrijk dat politie leiding roept om het leger in te schakelen om de veiligheid van de burger te waarborgen.
  In Engeland is het compleet uit de hand aan het lopen en strijden wij en de Zweden er om als eerste een volledig geislamiseerd land te zijn.
  Duitsland met dat gore lelijke wijf Merkel die DE grootste misdadiger blijkt te zijn sedert de tweede wereldoorlog is om zeep, Duitse SCHIJT-politie wil Nederlandse SCHIJTERS-politie de loef afsteken en communiceert in een taal die de islamiet/islamiet invader gebruikt…
  Ik heb nergens maar dan ook nog nergens kunnen ontdekken dat politie-SCHIJTERS een speciale band hebben met Christenen of Joden of voor mijn part met Jehova’s getuigen, nee deze eer valt alleen te beurt voor de islamiet.
  Duidelijk waarom ze dat doen en wie het niet weet, dat is de houding van een zwakkere tegen een sterkere, is zo duidelijk als neonverlichting.
  Dit doet me denken aan lieden die ik in mijn leven tegengekomen ben, trappen naar onder en likken naar boven, éénmaal raden naar wie ze trappen.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 2 januari 2018 om 13:53

   Jongetje 😉 Trucker is terecht heel kwaad!
   Ben ik ook! Ik word elke dag kwader. En eerlijk gezegd ook banger.
   Niet voor de mohammedaan, maar voor de linkse landverraders en de kwaadaardige ‘overheid’ die ons in de tang heeft.

   Geliked door 5 people

   • Trucker zegt:

    Ja je hebt gelijk dat je banger moet zijn van de landverraders want die kunnen voor jou staan en je zou ze er niet kunnen uitpikken, anders is het met de islamieten en alle anderen (vertegenwoordigers van de wet), die ken je wel.
    We zittend op een hellend vlak recht naar beneden en iedereen doet of er niks aan de hand is.

    Geliked door 4 people

 11. scherpschutter1943 zegt:

  Het wordt hoog tijd dat de duitsers een ondergrondse gewapende wiederstandsbewegung oprichten , want aldus monddood gemaakt door de regering blijft er niets anders over dan gewapend verzet. Ik denk dat wij in nederland hier ook aan toe zijn, want schoothond Rutte van het baasje Merkel volgt haar als een schaduw., dus we hebben al de sleepwet nu nog de complete censuur van het internet en Rutte c.s. heeft het voor elkaar. Het volk van nederland (uitgezonderd de moslims) zijn rijp voor staatsterreur.

  Geliked door 2 people

 12. Rookmelder zegt:

  Belachelijk en te gek voor woorden, je kon er op wachten ! Maas, een laf en achterbaks mannetje met volledige steun van landvernietiger Merkel, heeft de toon weer eens gezet, maar het zal als een boemerang voor zijn kop terugkomen, de AfD zal nog meer steun vergaten, totdat ……

  Who’s next ? Wilders, die op twitter monddood wordt gemaakt door eurofiel en Rutte-slaaf Ollengren ?

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Volgens een paragnost (zie: Algemeen Dagblad) zal (de twitter van) Trump ook lamgelegd gaan worden…. Je kunt nu alles verwachten. Er is een enorme strijd bezig….

   Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Je vraagt je af Rookmelder of Wilders de volgende is.
   Om even duidelijk te maken kan Ik je zeggen dat alle Nederlanders de volgenden zijn.
   Hier zijn ze bezig met een zogenaamde sleepwet en die komt er gewoon is het niet linksom dan maar rechtsom.
   Zo gauw die er is word die omgebogen naar het Duitse model.
   Iemand die me kan vertellen dat deze praktijken niet vanuit Brussel georchestreerd worden dan ?????

   Geliked door 2 people

 13. Taljaard zegt:

  Wat denken ze hiermee te bereiken?
  Met zulke bokkensprongen zullen ze de sympathie voor de AfD alleen maar doen toenemen.
  Beatrix von Storch is alles wat Angela Merkel niet is.
  Klasse, integriteit. aristocratisch. brede algemene en culturele ontwikkeling en ook nog een veel mooiere vrouw. Claus von Stauffenberg versus een omhooggevallen proleet en machtspolitieke opportunistische systeemparasiet als Martin Bormann. Vermoedelijk weet Merkel dit zelf intiutief ook wel. Zij kan nog niet in haar schaduw staan; in geen enkel opzicht. En zal zij Von Storch daarom haten, met de haat der afgunst.

  Geliked door 5 people

  • Rensk. zegt:

   Het beroerde is dat het volk dan wel bozer kan worden, echter de politie staat achter de Overheid. Zoveel is al duidelijk. Men kan de noodtoestand uitroepen en misschien besluiten helemaal geen verkiezingen meer. Ik weet niet hoe ver ze al doorgedrongen zijn in alle lagen van de ambtenarij. Het leger? Hoe denken zij? Wilde dat ik meer wist.

   Geliked door 1 persoon

   • tippelaar zegt:

    Rensk, de linkse partijen zitten zeer breed verbreid in alle lagen van de ambtenarij. Zij bepalen het beleid en niet de politiek. Als voorbeeld, de belastingdienst. De politiek nam een wet aan die gericht was op het stimuleren van aanwerven van jonge belastingambtenaren. Dat geld wat daarvoor beschikbaar was, werd door de belastingdienst gebruikt om oude belastingambtenaren die net voor hun pensioendatum stonden, een dikke bonus mee te geven. Het bleek dat de wet dit niet kon voorkomen. De politiek stond er machteloos bij en deed niets. Zelfs de minister van financiën deed niets. Mijn conclusie is dus dat de leiding van de belastingdienst het beleid bepaalt en niet de politiek.

    Like

 14. Nemesis zegt:

  Het Maasmanneke, die nu ook al in de RvB van FB zit (belangenverstrengeling) en die dit alles heeft uitgevogeld en geinseneerd, de nieuwe Freisler en nog een beetje erger.

  De politie van Köln heeft aangifte gedaan? Ja, welke persoon zou dat nu geweest zijn op wiens bevel. I kan me niet voorstellen dat de politie, die zich dagdagelijks moet laten beschieten, aanvallen, molesteren, bespugen etc., dit waren. Behalve dan de colonne islamitische baardapen die ze daar aangenomen hebben.
  Ben benieuws of ik hier straks ook nog kan posten, heb een duitse provider helaas.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Houd ons (desnoods via een omweg) op de hoogte.

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Als ik wat nieuws hoor of lees, meld ik het wel. Dat die twee dames Beatrice en Alice Weidel door justitie zijn aangeklaagd weet je misschien al. Dan zal toch eerst de immuniteit van de dames opgeheven moeten worden. Ik denk dat die ratten in de Bundestag daar graag aan mee zullen werken.
    Als je Duits kunt lezen, raad ik o.a. PI aan, niet alleen het hoofdbericht maar zeker de reacties die uit heel Duitsland komen en waar je dus heel veel dingen te weten komt. Is wel inspannend met dikwijl meer dan 200 reacties. 😀
    Verder heb ik zelf een boel probleemjes, het schrijven wordt steeds moeilijker, mijn vingers bewegen zo spastisch alsof ik parkinson heb. Volgens neuroloog ging het nog wel, het is een cadeautje van de herseninfarct. Moeilijk en heel erg vermoeiend om de juiste letters te raken, wat vaak niet lukt, maar ik doe mijn best.

    Overigens is het hier veel en veel erger met dat zooitje wilden als jullie je kunt voorstellen en te weten komen.

    Like

 15. Harry zegt:

  Zou er toch iets mis zijn met de volksaard van die moffen ?
  Helaas zijn een aantal van hen hier vroeger op een boomstam de Rijn af komen drijven , vandaar dat sommigen van ons ook behept zijn met die slaafse rot-mentaliteit .

  Zag gisteren op TV een heel lange documentaire over hitler en zijn volgelingen .
  Wat is er nou helemaal veranderd ?
  Propaganda , links gebral en de spreekwoordelijke grote duitse smoelen .
  En braaf doen wat de fuhrer je toeschreeuwt .
  BAH !

  Geliked door 3 people

 16. BigLJohn zegt:

  Duitsland kan men vergelijken met Iran. De ene dictatuur word ingeruild tegen een andere dictatuur. De Sjah werd ingeruild voor Sharia figuren, en Hitler werd tenslotte ingeruild voor de E.U. dictatuur. Het is overigens verre van leuk om een buurland van Duitsland te zijn. Dat hebben we voor het eerst al kunnen merken in 40-45. Duitsland is de bakermat voor de Europese Islam aan het worden, en zal onder meer Nederland ter zijner tijd weer gaan knechten. In dit geval geen Nazi’s, maar hele legers aan moorddadige Islamieten.

  Geliked door 3 people

 17. topsporter zegt:

  Dit betekent eenduidig dat de Duitse politie weer in fascistische modus actief is.

  Geliked door 2 people

 18. koddebeier zegt:

  Politie………………de verraders van het volk !!

  Geliked door 1 persoon

 19. Siem zegt:

  Hoezo Duitsland is de schaamte van 40/45 nog niet te boven, wat blijkt is nog nooit weggeweest.
  Hooggeplaatste politie funtionarissen zijn de Gestapotijd nog niet ontgroeit.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  tippelaar zegt:
  3 januari 2018 om 08:34
  De politiek stond er machteloos bij en deed niets. Zelfs de minister van financiën deed niets. Mijn conclusie is dus dat de leiding van de belastingdienst het beleid bepaalt en niet de politiek……………

  Het is niet alleen de leiding van de belastingdienst maar ook de schaduw regering, lobbyisten en de bedrijven die het beleid bepalen. Dus we hebben al die kamerleden niet nodig, zij zitten er alleen maar voor de show…………het circus van de blauwe stoeltjes.

  Like

 21. Patrick Van Assche zegt:

  Op een bepaald moment overschrijdt de onvrede van de zwijgende massa een kritische drempel en….slaat de vlam in de pan. Iedere “revolutie” begint op die manier. De poco-politici zullen niet kunnen zeggen dat zij het ‘nicht gewusst’ hebben. Jammer genoeg is het dan voor allen te laat….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s