“Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa”

Screenshot_72

(Door: Timon Dias)

De synthese tussen criminaliteit, straatleven en de islamitische religie is een uniek Europees probleem, schrijft psycholoog Timon Dias.

Het is voldoende bekend dat West-Europa tegen problemen aanloopt waar het de integratie betreft van tweede- en derde-generatie-immigranten met een islamitische achtergrond. Deze problemen manifesteren zich op twee domeinen: criminaliteit en ontvankelijkheid voor het gedachtegoed van islamistische organisaties die in binnen- en buitenland opereren.

Lees verder>>>
De Volkskrant

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

18 reacties op “Gangsterislam is grote uitdaging voor Europa”

 1. Ik ben maar gestopt nadat ik het volgende las: terwijl vrome moslims zelden crimineel zijn

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Inderdaad zelden zo’n zwetsverhaal gelezen.
   Onze nep-nieuws Volkskrant krijgt het voor elkaar om vier A4 vol te kalken zonder ook maar een tipje van de misdaden op te lichten.
   Verkrachting, zwaar gewelddadige berovingen, plofkraken, drugs, afpersing, prostitutie, autodiefstal, mensen in elkaar trappen zonder enige aanleiding, zware wapens, kalasjnikovs, handgranaten, doodbedreigingen, bomaanslagen, protectiegelden, een totaal gebrek aan elke westerse wet of gezag.
   Neen, volgens onze volksleugenpers zijn het niet echt vrome moslims, haten ze bovendien homo’s en hebben ze een hekel aan israël.
   Van alle misdaden met zwaar lichamelijk geweld en gebruik van zware wapens…
   Nee, dat heeft volgens deze Volksverlakkerskrant niets met de islam te maken.
   Het valt mij nog mee dat ze niet een paar van die uitermate geweldadige gangsters op een erepodium zetten.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik ook.
   Je weet al welke kant het dan opgaat.

   Like

 2. Hovawart zegt:

  Iedereen die het woord integratie vervoegt in een zin waarin het begrip islam word gebruikt, heeft het over een contradictio in terminis ; of heeft een levensbedreigende aandoening onder de leden…..socialismus mortum of Internationale Socialisten Syndrom (ISS).

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Pak hun dure jassen en sieraden af, en laat ze maar aantonen hoe men zich deze kan veroorloven, zonder etnisch te profileren,…….dat zal de criminelen wel leren en verjagen.
  Het stripverhaalgehalte van justitie heeft de status van niet-realistische fictie bereikt

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat is net zo iets als een agent die gaat beweren dat het tijd wordt dat illegaal vuurwerk verboden moet worden.
   Dan heb je toch niet echt zitten opletten tijdens je opleiding.

   En die dure jas? Gekregen van mijn oma uit Marokko.
   Heeft ze hard voor gespaard. Zeg maar dat het niet zo is.

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Nare agressieve uitstraling hebben die mannen. In moslimlanden krijgen ze stokslagen als ze zich verkeerd gedragen. Het zal Euroa niet lukken ze in te dammen. Kan alleen met keihard, maar dan ook keihard optreden. De doodstraf dus. Israel heeft het begrepen. Die zijn niet zo achterlijk om zich als aas aan te bieden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Zullen we maar gewoon zeggen waar het op staat. De islam middels koran en de overleveringen van de profeet heeft zelf een criminaliserende invloed op zijn volgers. De islam is wereldreligie annex ideologie geworden de afgelopen 1400 jaar met het overrompelen van landen, beroven van landen, deporteren en genocide plegen op grote groepen niet moslims, verkrachten ontvoeren en noem het verder maar op. Mohammed was een crimineel en zijn volgers zijn derhalve ook crimineel tenminste als ze een goed moslim willen zijn. Moslims die zelf niet optimaal crimineel zijn geven grosso modo rugdekking aan de criminelen. Trekt een criminele moslim zich terug in een sharia wijk is hij praktisch onaantastbaar voor politie en opsporingsdiensten. Maar er is een islamitisch verbod. Geen criminaliteit plegen op moslims. Maar niet moslims en afvallige moslims zijn vogelvrij voor roof verkrachting en moord overal waar zich grote concentraties moslims bevinden. Zijn er ook moslims die echt niet crimineel zijn. Natuurlijk die zijn er ook maar zij doen er niet toe. Gelijk zoals niet elke nationaal socialist kampbewaker was is ook niet elke moslim ondanks negatieve invloed koran en Hadith crimineel. Maart de schade die de islam toebrengt aan samenleving is in de loop der eeuwen zo groot geworden dat het grenst aan het onvoorstelbare waardoor elke ontwikkeling naar enig welzijn, welvaart en humanisme tot stilstand gekomen is. In elke islamitische samenleving barst het van de corruptie, mensvijandigheid, onderdrukking en maatschappelijke afpersing van minderheden. Laat de opstanden in Iran voor de zoveelste maal een voorbeeld en uiting zijn van de inherente misdadigheid van de islam als ideologie.

  Geliked door 1 persoon

 6. theresageissler zegt:

  Gangsterdom, islam en dan ook nog rap: Het ultieme recept voor niets meer of minder dan de grootste onversneden KLOOTZAKKEN.
  Tuig, dat tegen de muur gezet dient te worden en niets anders.

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  DE grote vrienden van de Moslims blijven de E.U. en de regeringen van haar lidstaten. En zolang dat zo blijft, kunnen wij het wel schudden en lijdzaam toezien hoe de Sharia steeds dichterbij komt.
  Daar zijn ook nog de MSM media en het verschijnsel stembusfraude. Zo gauw de gevestigde orde in het nauw komt (Wilders had vlak voor de laatste verkiezingen 37 virtuele Kamerzetels) komt het stembusfraude-spook om de hoek kijken. Wilders zakte in twee dagen tijd terug naar 20 kamerzetels. Ineens hadden de kiezers hem met spoed verlaten. Is dat toch niet erg raar ?
  Zelf rept Wilders het over een verkiezingswinst, is hij soms gek geworden ? Waarom werd de VVD alweer de grootste partij, terwijl deze partij iedere Nederlander in de afgelopen jaren genaaid heeft. Waarom boekte de voormalige Communistische partij van Nederland, ja Groen Links dus, een spectakulaire verkiezingswinst. Waar bleven al die PvdA kiezers ineens ? Naar Groen Links, nee veel te links dus. Naar de VVD ? Onmogelijk ! Ook geen SP want die groeide niet. En zeker geen PVV. Nee, dit is allemaal het werk van stembusfraude. Moslims dus….Hun invloed en aantal worden door voornoemde redenen steeds groter, en daar komen we dus echt nooit meer vanaf !

  Like

 8. hendrikush zegt:

  Het heeft lang geduurd maar eindelijk komen er ook in de MSM realistische verhalen over de mohammedanen en de islam.
  Bekering zit er niet in maar strenge handhaving van onze wetten is noodzakelijk.
  Onze machthebbers moeten eindelijk hun fluwelen handschoenen uitdoen.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  De Volkskrant is heel slim, lekker halfslachtig: af en toe een niet politiekcorrect artikel. Dat trekt meer leden aan.

  Ik ga die krant pas echt serieus nemen – ik stuur ook weleens een Volkskrantartikel naar E.J.Bron – als men de gangsterislam niet alleen een uitdaging vindt, maar als men zich ook openlijk gaat afvtragen waarom we dit tuig steeds maar weer binnen moeten halen.

  Ik ben bang dat de VK zover niet komt.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Hoelang zal het nog duren voor dat de politiek en de saloongeleerden ontdekken dat gangsterislam , maar ook terreur, diefstal, verkrachtingen enz enz gewoon bij de islam horen ??

  Like

 11. Taljaard zegt:

  Dit artikel is bijna 4 jaar oud.
  Timon Dias is in de VK een roepende in de woestijn gebleken.
  Want hoewel de VK toen nog een mogelijkheid bood om op artikelen te reageren heeft niemand dit gedaan. (0 reacties)
  Hij schreef hier echter wel heel zinnige dingen en wat hij beweerde is helaas nog steeds actueel.
  Het Marokkaanse straattuig beschouwt zich als boven de wet staande en onderwerpt zich uitsluitend aan de islam. Zij worden daar door de overheden ook nog eens in bevestigd en gefaciliteerd. Want de rechterlijke macht ontziet hen zoveel mogelijk en de politie doet er alles aan om aangiften tegen hen te saboteren en in de doofpot te stoppen. Alleen wanneer het echt niet anders kan, dus wanneer er sprake is van zware criminaliteit of regelrecht terrorisme, moet men wel tot vervolging overgaan. Maar zelfs dan is er sprake van een onbalans waar het de strafmaat betreft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s