“Hoed je voor de linksen!”

Screenshot_50

(Door: Nik Grump – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland is verenigd in de strijd tegen “rechts”, en daarbij lijkt alles te zijn toegestaan. Maar laten we bij al deze waarschuwingen voor nazi´s niet vergeten dat het woord “socialisten” in dit woord zit. Te pijnlijk wanneer men tegen zichzelf waarschuwt, vindt Nik Grump.

epoch times

Waar je ook kijkt, zijn mensen die waarschuwen tegen de rechtsen en niet moe worden om erop te wijzen dat een blik in de geschiedenisboeken zou volstaan om het dreigende gevaar te zien.

Oké. Laten we eens kijken.

Rechtsen krijgen beroepsverboden. Rechtsen krijgen trammelant op hun werk. Rechtsen mogen niet lesgeven of worden streng geobserveerd door hun linkse collega´s. Rechtsen kunnen niet naar bijeenkomsten gaan zonder te hoeven vrezen voor hun lichamelijke gezondheid. Rechtse discussierondes over deels compleet banale thema´s worden bestormd, de deelnemers bedreigd. Een AfD-sticker leidt tot kapot gestoken autobanden en krassen in de lak. Rechtse bijdragen op Facebook worden gemeld en men informeert ook graag een keer de werkgevers. Niet weinig rechtsen komen onverhoopt op de intensive care terecht.

Aan de lantaarnpalen hangen waarschuwingsaanwijzingen tegen mensen die rechts zijn. Rechtsen mag men uit hun woningen zetten. Rechtsen mag men in kroegen tot ongewenste personen verklaren.

De CDU was ooit rechts en is nu duidelijk links en probeert de natie te ontbinden. De SPD was ooit links en wil tegelijkertijd heel Europa verenigen. Die Linke was altijd al links en vergeet bewust haar eigen, dictatoriale wortels. Nou ja, en de Groenen zijn gewoon de Groenen.

De universiteiten zijn compleet links en alle controversiële debatten worden verboden, andersdenkenden worden bedreigd. Linksen zitten toonaangevend op de scholen, in de instanties en de relevante commissies; zij beslissen wat kunst en cultuur is, en dat is in de regel wanneer ze tegen rechts is.

Er worden miljoenen en nog eens miljoenen uitgegeven aan linkse instellingen en € 100 miljoen aan de strijd tegen rechts.

Men geeft het volkenkundig museum een andere naam, omdat deze de naam “volk” bevat. Men spreekt zich uit tegen racisme en beschuldigt de blanken ervan racisten te zijn.

“Antifascisten” roepen ertoe op de namen en adressen van politieagenten te publiceren, zodat ze aan hen beter een bezoek kunnen afleggen, en worden door politici ondersteund die erop hebben gezworen schade van het Duitse volk af te wenden.

Dat is zó absurd, dat het lichamelijk pijn doet.

Onze kinderen krijgen geen les meer, maar worden omheind en ideologisch heropgevoed. De kennis-stand in de scholen, de omgang van de leerlingen onder elkaar en tegen de leraren is verborgen, maar men is verenigd in de strijd tegen rechts.

Men blijft er dus bij. Men waarschuwt tegen rechts. De schoot, die nog vruchtbaar is! En men waarschuwt natuurlijk tegen “nazi´s”, wat duidelijk beter klinkt dan “nationaalsocialisten”, omdat in dit begrip immers het woord “socialisten” te vinden is en dat het op een bepaalde manier pijnlijk is om als socialist quasi tegen zichzelf te waarschuwen.

Als je nu, zoals aanbevolen, naar de hierboven genoemde geschiedenispunten  in de geschiedenisboeken kijkt, zijn er inderdaad parallellen te ontdekken. Daar vind je socialisten die geen grenzen erkennen, racistisch zijn en met alle hen ter beschikking staande middelen tegen andersdenkenden strijden.

Als ik er dus over nadenk, dan lijkt een waarschuwing me wel degelijk op zijn plaats:

Hoed je voor linksen!

Bron:
www.epochtimes.de
Door: Nik Grump

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Links fascisme, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Hoed je voor de linksen!”

 1. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Dan lijkt een waarschuwing me wel degelijk op zijn plaats.’

  Is mosterd na de maaltijd.

  Like

 2. Dewevoga zegt:

  In Nederland is de linker ook al op de stoel van de rechter gaan zitten.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Links en fascisme zijn één pot nat !!

  Like

 4. Hovawart zegt:

  U kunt zich beter hoeden voor politici die veinzen van rechtse persuasie te zijn, maar vanwege hun spagaat om in het kabinet te mogen blijven acteren, er weldegelijk een linksgeoriënteerd beleid op na houden, pogen zij, onder het mom van het slaan van bruggen, de vier jaren van potverteren te volmaken, en multinationals aan het lijntje te houden voor een latere glanscarrière en riant pensioen.
  (gezien de snelheid waarmee dit kabinet de dividendbelasting verlaagt, heeft links er toch een beslissende stem binnen de VVd).

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Het erge is: er zijn er zo ontzettend veel van.

  Like

 6. christdus zegt:

  Die vlaggen , rood-zwart-wit , waar ken ik die kleuren nou toch ook al weer van ?

  Like

 7. Henk.V zegt:

  Daar heb je helemaal gelijk, Nik!

  Like

 8. D. G. Neree zegt:

  Het is na iedere revolutie hetzelfde, of die nu plotseling en/of gewelddadig geschiedt of langzaam en/of door overname van een ideeënstelsel, de “revolutionairen” of “progressieven” worden net zulke tirannen als degenen die ze opvolgen. Het lijkt een vicieuze cirkel of spiraal, waarbij er maar weinig vooruitgang wordt geboekt en als dat als gebeurt is het 3 stappen vooruit en een onbekend aantal stappen terug. Het maximum aantal stappen terug is terug naar de steentijd, via afbraak van alle sociale cohesie en de opgebouwde waarden en principes, kortom: barbarij.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Als het aan Poetin en de radicale islam ligt zijn we zo dadelijk WEL in oorlog in Europa en de islamisering zorgt overal voor steeds meer oplopende haat tegen de moslims! Wie weet haat Poetin de radicale islam ook zodanig dat hij die met alle middelen bestrijd daar antisemitisme en de islamhaat in Rusland vaak nog erger zijn dan in Europa. eerst had de islam met rechts samengewerkt en thans met links wat geen goede combinatie vormt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s