Islamitische burgemeester maakt van Londen de gevaarlijkste stad van de westerse wereld

Screenshot_62

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

In mei 2016 werd Sadiq Khan (foto) onder groot gejubel van de Britse en Duitse mainstream media tot de eerste islamitische burgemeester van Londen gekozen. Maar zijn balans ziet er na een ambtsperiode van bijna twee jaar duister uit – de criminaliteit in de Britse hoofdstad bereikt onder hem steeds nieuwe records.

journalistenwatch

Of het nu gaat om roofovervallen, schietpartijen of verkrachtingen – alle criminaliteitscijfers zijn onder de bejubelde islamitische burgemeester enorm gestegen.

Al in het eerste jaar van zijn ambtsperiode steeg het percentage van doodslag met meer dan 27%, moorddelicten door jongeren zelfs met 70%. De jeugdcriminaliteit steeg met 19%, diefstal met meer dan 33% en inbraken met bijna 19%.

In de periode 2016/2017 werden meer dan 4000 mes-aanvallen (+ 31,3%), meer dan 10.000 diefstallen en 2.551 schietpartijen (+ 16,3%) gemeld.

De toename bij verkrachtingen bedroeg 18,3% onder de door de islam appeasende media en politici bejubelde Sadiq Khan.

De islamitische burgemeester wijst iedere verantwoordelijkheid af – hij maakt de bezuinigingen van de regering bij de politie verantwoordelijk voor zijn catastrofale balans. Maar de statistieken laten slechts een verlies van 31.343 naar 30.379 politieagenten in Londen zien, wat overeenkomt met maar 3%.

Verleden jaar oktober pakte Londen van New York de titel gevaarlijkste stad van de westerse wereld af en kan zich nu trots met deze naam tooien.

Ook bij de zuuraanvallen staat Londen intussen helemaal bovenaan: in de Britse metropool vonden meer aanvallen met bijtende vloeistoffen plaats dan in welke andere stad ter wereld dan ook.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Auteur: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Islamitische burgemeester maakt van Londen de gevaarlijkste stad van de westerse wereld

 1. Bob Fleumer zegt:

  Je moet tegenwoordig je woorden van prikkeldraad maken om je afschuw van de islammelingen te verwoorden.

  Geliked door 5 people

 2. Hovawart zegt:

  Dit geeft geen goede hoop voor andere burgemeesters die een enorme verantwoordelijkheid jegens hun constituencies op zich hebben genomen, maar gelukkig kunnen Nederlandse Politici een beroep doen op onderzoeksbureaus en commissies om de cijfers “aan te passen”.

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Deze meneer heeft van buiten een vriendelijk, verbindend gezicht…
   Maar hij heeft net als andere burgemeesters met dezelfde ideologie maar één doel.
   Dood aan het westen en de ISlam aan de macht.
   Alleen daarom al zouden mensen die zo’n ideologie aanhangen nooit benoemd mogen worden.
   Je maakt om dezelfde reden ook geen dierenactivist directeur van een slachthuis.

   Geliked door 1 persoon

 3. Haagse Harry zegt:

  Het is toch ongelofelijk dat men zo’n islamitische PIPO burgemeester kan maken van een westerse wereldstad. Dit soort lieden hebben m.i. maar 1 emotie en dat is moorden, heel veel bloed en brengers van bakken ellende.

  Uiteraard bevindt hij zich in de ideale positie om het spelletje “Eigen volk eerst” volop gratis te promoten en krijgt/neemt ook graag de gelegenheid dit uit te voeren.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Het is een logisch gevolg. Alle moslimlanden echt alle moslimlanden daar gaat het niet goed, Veel armoede en corruptie en ga zo maar door. En dan zal een moslim in een West-Europees land ineens goed gaan besturen? Aboutaleb b.v. zit sowieso tussen twee vuren. Nederlanders die hem niet moeten en moslims, die hem een verrader vinden. Hoe jet het ook wendt of keert. De corruptie hier is allen maar toegenomen nu er steeds meer buitenlanders in de ambtenarij en politie zitten. Subsidies bv die ze binnen slepen en uiteraard voor eigen gebruik. Kots Islam is NIET verenigbaar met de cultuur zoals ie was in Wes-Europa. Ik tik WAS

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  En deze ‘burgervader’ wordt voor zijn ‘goede zorgen’ nog riant betaald ook, wed ik.
  Lekkere stad nu, dat Londen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Sleutelfuncties moeten in dit land door echte Nederlanders worden vervuld: daar is niets mis mee. Engeland/Londen: idem.

  Like

  • abouneenee zegt:

   Links zal antwoorden dat iedereen met een Nederlands-paspoort een echte Nederlander is. U bedoelt waarschijnlijk mensen die dit land aantoonbaar niet hebben afgebroken, zoals christenen, joden, en atheïsten, maar niet door moslims, wiens geloof in de afbraak van de westerse normen en waarden sterker is dan de wens van Nederland een prettige woonomgeving te maken voor de mensen die dit land al vele generaties hebben opgebouwd. Aboutaleb is zo’n moslim, die zich tijden lang op de vlakte heeft gehouden, maar niet meer zijn ware aard kan verbergen omdat hij nu het gevoel heeft, net als vele Nederlanders met hem, dat de islam voldoende uitbreiding heeft ondergaan binnen Nederland, mede dankzij de immigratie via minstens 7 andere veilige landen binnen de EU. Het maakt links allemaal niet uit, de (internationale) socialisten willen dat Nederland net zolang welvaart blijft inleveren totdat alle landen in de wereld even arm zijn. De realiteit zal natuurlijk zijn dat derdewereldlanden daar niet beter van worden omdat het niet de blanke is die hen kansen ontneemt, maar de dictators in het eigen land die hun landgenoten benadelen. Zucht…

   Like

 7. theresageissler zegt:

  De islam-appeasers hebben zelf op deze Pakistaanse lammeling gestemd, dús moeten ze nu maar nemen, wat er op zit.
  Terwijl hij enerzijds alle verantwoording voor de toegenomen ellende afwijst, wrijft hij zich trouwens misschien wel tegelijkertijd vergenoegd in zijn handen omdat alles volgens plan gaat:
  Wie zegt tenslotte, dat het géén deel van zijn verborgen agenda uitmaakt om Londen finaal om zeep te helpen? En dat lijkt dan tot nu toe aardig te lukken!

  Geliked door 1 persoon

 8. Statler & Waldorf zegt:

  Wanneer je nu anno 2018 tussen de 20 – 50 jaar jong bent weet je toch niet hoe snel je dit verloren (in)continent moet verlaten, om jezelf en je (klein)kinderen een normaal bestaan te gunnen, zit je echt te pitten.

  Geliked door 1 persoon

  • ReaGluurder zegt:

   Was onlangs bij ex-schoonfamilie in het Noorden. Bijna allemaal met goede opleidingen, eigen huizen, (klein)kinderen, De Trouw. Sommigen met Duitse roots, waarvan 1 actief bij de CSU. Geen spoortje onrust over de toekomst. Ik werd zelf met nogal ‘scheve ogen’ aangekeken. Toen ik wat (aangepast) negatief deed over Nederland, kreeg ik als opmerking; ‘Vergeet niet dat je in een heel goed land woont!’ Ik durf wel te beweren dat dit voor heel noord/oost-Nederland geldt, het leeft minimaal. Maar ja, als je ook alleen maar De Trouw leest, het NOS-Journaal, HHB, BZV kijkt, etc. Het kan nog wel 10 jaar duren voor Het Klootjesvolk wakker wordt!

   Like

 9. ReaGluurder zegt:

  Mr. Kahn you’re a mayor of a rotten thirdworldcity!! De beelden én het nieuws uit Londen maken duidelijk dat deze stad een 3e-wereldstad is geworden! Hele wijken zijn daar verrot en ‘on the dole’!!

  Like

 10. hendrikush zegt:

  Als kafirs het slachtoffer zijn moet je die niet meetellen.
  Dan valt het met de misdaden erg mee.

  Geliked door 2 people

 11. M. zegt:

  Als de media alle ellende verzwijgt willen ze dus meer ellende voor u.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Wie er nog steeds heilig van overtuigt is dat verkiezingen altijd eerlijk verlopen, zijn niet alleen naïef maar hebben hun oogkleppen nog steeds op. Zodat zij de realiteit niet onder ogen behoeven te aanschouwen. Deze mensen leven in hun eigen droomwereld en lopen graag met de grote kudde mee.

  Like

  • BertG. zegt:

   Je zal ze de kost moeten geven aan alleen de goed gelovige hier op deze site.
   Zo pluk je de trouwe NOS volgers er uit hier.
   Ze hebben dan wel allemaal zogezegd een mening, maar meer dan kudde dieren zijn het niet.
   En dat zijn er meer dan jij denkt.

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @BertG, als ze allemaal zogezegd een mening hebben zijn ze al verder gevorderd dan jou. Dat die mening jou niet aanstaat is dan ook een ander verhaal, maar dat maakt ze nog geen kuddedieren en al helemaal niet op deze site !

    Like

   • BertG. zegt:

    Bedankt voor de tomeloze belangstelling voor mijn schrijfsels, je weet ze telkens toch maar weer te vinden.
    Zo geef ik jou ook nog onbedoeld een dagbesteding blijkbaar.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar even terug komend op “kuddedieren” .
    Hoe vaak heb jij nou al niet hier gelezen, bij die winkel doe ik dus geen boodschappen meer, die gaan we dus boycotten.
    En bij het eerst volgend artikel wat gaat over mossel aanpassingen van een winkel, lees je weer precies hetzelfde.
    Dus zo’n boycot duurt dus niet langer dan een paar dagen.
    Net zo vele beweren nooit naar de NPO/ NOS te kijken, maar je wel alles kunnen vertellen wat er uitgezonden wordt, of bij welk programma iets was.
    Hoe noem jij dat soort mensen dan.

    Like

 13. Marijke zegt:

  Wij mogen niks zeggen! Wij hebben zelf ook twee burgemeesters van die religie; 1 salafistische zelfs.

  Like

 14. vladimir zegt:

  iemand enig idee , wie er in Rotterdam de leiding heeft, ??
  al even hoor ??
  iemand die zijn dochters toch wel met een islam ,mocro thuis wil zien komen !!!!!!
  en vindt dat de islam , voordelen nu toch wel zo langzamerhand opgestart kunnen worden ,in GROOT NEW BEIRUT !
  het leukste van alles, dat zo’n 40 jaar geleden
  op de zijkant van de Mathenesser brug,
  wel 30 jaar lang stond ;
  THIS LOOKS LIKE FUCKING BEIRUT HERE !
  het gaat steeds beter ,
  mochten mensen denken, “”HET VALT WEL MEE ??
  doe mij dan een keer een lol , het is mijn maatstaf al jaren
  ga op zaterdag , naar de grote markt, BIJ DE BLAAK !!
  loop daar lekker op je gemakkie overheen , uurtje of zo ,

  dan weet ik zeker dat als je thuis komt
  je op google gaat zitten zoeken naar :
  nieuwe dan wel gebruikte maar in goede staat zijnde
  KALASHNIKOVS,

  HUGGIE VLADIMIR

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Slim Theo! . . .

   Webmaster

   Like

   • vladimir zegt:

    hallo grote oude vriend ,
    de DDS zit vol met Eu betaalde trollen
    daar zitten nu de trollen elkaar gelijk te geven
    wachteres, toetssteen en c.s. zie je er ook niet meer ,,
    heb van der galien boos gemaakt
    was heerlijk om te doen
    heb 46 x gevraagd , om een lijst te publiceren van die vreselijke Oom vladimir
    ik zal de waarheid spreken , zoals altijd !!
    HET LAATSTE NIEUWS vertellen ,
    15.000 lieve mensen met een brandend hakenkruis
    al iemand gehoord uit brussel
    dus zeg het maar ,
    GEZELLIG ??

    Like

  • Perfide Albion zegt:

   En daar werkt Leefbaar dan mee samen! En op hun beurt werkt Baudet dan weer samen met die leefbaar lulletjes.

   Dit gaat niet goed eindigen..

   Like

  • theresageissler zegt:

   @Vladimir, 3 januari, 20.20u:
   “Iemand enig idee, wie er in Rotterdam de leiding heeft??”
   Ja: Ik. En “al even” klopt óók: Daardoor heb ik dan ook al een tijdje geleden alweer een aantal artikeltjes gepubliceerd, waarin die sinjeur minstens de revue passeert, en ik kan U verzekeren: Níet op een positieve manier!
   Als U geïnteresseerd bent, geeft U maar een gil, dan zal ik eens een paar linkjes voor U opzoeken. -En wat mij betreft, is trouwens het laatste woord over hem nog niet gesproken, geloof dat maar!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ vladimir 3 januari 2018 om 20:20

   Bent/was u misschien “bobzelf”? Of ben ik nu te vrijpostig?

   Like

 15. vladimir zegt:

  jij bent echt slim he, , en zo snel , gna,gna. gna ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s