Joods restaurant “HaCarmel” in Amsterdam opnieuw belaagd

Screenshot_60

(Door: Appie Polak)

Zoals wij vanochtend al via onze Facebook-pagina hebben laten weten, is het Joodse restaurant Hacarmel deze week opnieuw belaagd; beklad met een onbekende vloeistof. Zoals de eigenaar in een interview al zei: “De glazenwasser heeft een goede klant aan me”. Je vraagt je af wat er moet gebeuren voordat de politiek durft te zeggen dat iets antisemitisch is.

“Dood aan de Joden” roepen? Niets aan de hand, zegt Van Aartsen.
“Khaybar khaybar etc.”. Weten we niets van.
“Gewapende strijd, Palestina vrij” – Van Bommel valt niets te verwijten.
“We moeten Israëlische toeristen doodsteken” – uitnodiging om dat nog eens te verkondigen bij Pauw.
“Restaurant vernielen of bespugen” – schuld van Trump en Israël, maar geen antisemitisme. En daarna weer zo snel mogelijk downplayen.

Maar dat downplayen doen wij niet aan mee. Deel dit bericht zodat iedereen weet dat Joodse restaurants opnieuw besmeurd worden, zodat ze niet later konden zeggen – wij wisten het niet.

Bron:
www.joods.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

45 reacties op Joods restaurant “HaCarmel” in Amsterdam opnieuw belaagd

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Ook nog niet in de krant gezien.
  Ik denk dat het hoernaal vanavond ook wel zal ”vergeten” er een item aan te besteden.

  Like

 2. Cathja zegt:

  In de eerste plaats ligt de schuld uiteraard bij de daders, waarvan wij allemaal wel weten uit welke hoek die komen, en in de tweede plaats (of moet ik eigenlijk zeggen: op een gedeelte eerste plaats?) onze wegkijkende overheid, omdat die net zoals wij wel weten in welke hoek ze de daders moeten zoeken, maar oh zo benauwd zijn om dit hardop te zeggen!

  Voor de eigenaren en medewerkers van het restaurant is dit opnieuw een gitzwarte dag! Deze hardwerkende en vriendelijke mensen doen geen vlieg kwaad, maar worden nu opnieuw belaagd en getreiterd/bedreigd, uitsluitend vanwege het feit dat zij Joden zijn.

  Wanneer staan we nu eindelijk eens MET Z’N ALLEN op en eisen we dat geweld en bedreigingen tegen onze Joodse burgers niet langer meer wordt getolereerd?
  Overheid, laat van jullie horen! Spreek niet alleen woorden ‘van afschuw’ uit, maar pak die ellendige daders eens aan! Het zijn ALTIJD dezelfde! Doe niet langer alsof wij met elkaar een vreedzame samenleving kunnen vormen, dat wij ‘bruggen kunnen bouwen’, en weet ik wat voor onzin nog meer, want met moslims valt niet te leven als westerse mensen. Deze lieden verpesten het overal, wereldwijd voor hun medemensen!

  Ik wens de eigenaren sterkte toe, en leef met hen mee. Ik betreur het ten zeerste wat er is gebeurd!
  Ik vind het schandelijk.

  Geliked door 5 people

  • Janszn zegt:

   “Met z’n allen”
   Het wachten is op een “LEIDER”, die een site start.

   Like

   • Helena zegt:

    Tja, dat wordt lang wachten, en die tijd hebben we niet. Om te beginnen op 20 januari naar Rotterdam en samen met de PVV demonstreren tegen Prutte III. PVV is de enige partij die iets aan de islamisering wil doen.

    Geliked door 1 persoon

 3. Patriot 2.0 zegt:

  Ben benieuwd naar de reactie van de gemeente Amsterdam. Ben ook benieuwd of onze Minister van Buitenlandse Zaken achter het Iraanse volk staat: of eigenlijk…. ben ik niet benieuwd….

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ik hoop van harte dat hij helemaal achter het Iraanse volk staat .
   Zolang als ze zich niet omdraaien staattie daar veilig.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Leon de Winter (Twitter):

    @leondewinter
    9 u9 uur geleden
    Meer Leon de Winter heeft geretweet Halbe Zijlstra
    Dat is een holle, lege, lafhartige, karakterloze, bangige, onderdanige, kruiperige, stroperige, en vooral nietszeggende verklaring, @HalbeZijlstra – ik begrijp dat je er trots op bent.

    Geliked door 1 persoon

 4. Anneke zegt:

  KOOK nu van woede!!! Dood aan al die haatdragende antisemitische islamieten en de al die antisemitische Vrijmetselaars, die ons land regeren. “Oh nee, heb je vijanden lief. Nou, dat is voor mij onmogelijk”.
  De SP = Satanic Party zou een proces aan de broek gesmeerd moeten krijgen voor hun antisemitische leus van weleer. Harry van Bommel aanklagen voor openbaar haat zaaien, tegen Israel. Géén ouderwets antisemitisme, maar hypermodern anti-Sionisme !!!
  Die NWO-trekpoppen weten totaal niet hoe het reilt en zeilt in het land Israel.
  “Nou, stukken beter dan hier in Nrd-West Europa”. De Palestijnen hebben het gezag van Israel (meer) lief en niet dat van hun Hamas-en Hezbollah terroristen. Velen hebben een betaalde baan, bij een (joods)-/seculier Israélische baas.
  Als ik in de schoenen zou staan van deze Amsterdamse-Jood, dan zou ik naar Israel hollen. “Op Aliyah…Heel snel, als je leven je lief is”. De geschiedenis herhaalt zich weer, vermomd in een andere (fig.) jas. De door motten versleten jas van allah en mohammed.

  Like

  • Anneke zegt:

   De intens haatdragende SP-leus, uit plusminus 2006…-Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas- En men vond het allemaal wel goed…Deze intense haat werd en wordt gewoon gedoogd..

   Like

 5. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Barbaars tuig gaat gewoon door en waarom niet? Straffen is niet aan de orde. Het wordt tijd, dat er eens een projectiel van binnen het restaurant naar buiten wordt gelanceerd. Wedden dat er dan opeens wél gereageerd kan worden.

  Like

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Antisemitisme bestaat in de koppen van het boven ons gestelde bestuur niet meer.
  Islamofobie des te meer.

  Ook wel logisch met al die Joodse aanslagen, Joodse bomgordels en Joodse vrachtwagenterroristen.

  De islam daarentegen is de religie van vrede.

  Iemand nog verdere uitleg nodig?

  Geliked door 1 persoon

 7. BertG. zegt:

  Het is allemaal de schuld van Trump.
  Had ie maar een andere hoofdstad moeten uitzoeken om te erkennen.

  Geliked door 1 persoon

 8. ReaGluurder zegt:

  De Lieden die dit soort volk binnenhalen en OMARMEN, zijn medeschuldig aan al deze ellende!! Decennia terug werd hiervoor al gewaarschuwd, maar wij moesten niet zeuren (lees; discrimineren)!! Bek dicht jullie racisten!! Dit ooit zo stabiele landje is verkloot en afgegleden!!

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Luister maar eens naar zulke “tiepjes”, alias het grootste TUIG dat men in NL/EU heeft toegelaten.
  Misdadigers die toendertijd, jaren 60 – 70 de islam in NL heeft toegelaten……………

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Het veelvuldig belichten van de unieke karaktereigenschappen van moskeegangers en hun “speciale” manier om beelddrager van de profeet te kunnen zijn, toegerust met stereotype verschillen die hen helpen om hun plaats in allah’s scheppingsorde in te nemen, en zich door hun rechtlijnige manier van denken vaak blind maakt voor de fijnere nuances van het leven (wie kent de pogingen om te debatteren van DenKers niet), is het nuanceren van deze primitieve uitingen door de westerse autoriteiten en media, de meest pure vorm van ontkenning van de gevolgen van het politieke wanbeleid in de westerse wereld (volgens de laatste nieuwsfeiten ook in de oosterse wereld) en zal het niet lang op zich laten wachten tot de dialoog zal uitmonden in massale verwardheid, met alle denkbare gevolgen (zonder politieke steun en oplossingen) (behalve dan van DenK.

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Gelukkig is de vermoedelijke dader een bekende van de politie……..

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Vergun die Joodse restauranteigenaar een UZI met voldoende munitie. Zeker weten dat hij zijn eigen boontjes kan doppen.
  De tijd van praten is nu eenmaal voorbij. Praten met genetisch afval is sowieso onmogelijk, maar dat even terzijde.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elena zegt:

  Indien dit een islamitische ondernemer was, zou Kötzu direct Kamervragen stellen en bewaking vragen van alle islamitische restaurants.

  Januari 2017 was in Quebec een aanslag ( schietpartij) in moskee.
  Kötzo & Co eisten bewaking voor alle 600 moskeeën in Nederland.

  Like

 14. Hovawart zegt:

  De methode wijst overigens ook naar een volledig geaccepteerde werkwijze om middenstanders aan te sporen om hun bedrijf te verkopen aan de almaar expanderende oriëntaalse winkelbranche in de grote steden.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Wat doet de Politie…………………Niets.
  Wat doet de Burgermeester…….Niets.
  Wat doet de Regering…………….Niets.
  Wat doet het OM……………………Niets.
  Wat doen de Politici……………….Niets.
  Wat doen de Amsterdammers…Niets.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Zo lang plaatsvervangend van Aertsen daar te scepter zwaait zal de politie passief blijven en de islamitische betrokkenheid ban deze vorm van antisemitisme worden verzwegen…

  Like

 17. Thomasson zegt:

  De keuze op Jozias van Aartsen als een plv. burgemeester van Amsterdam laat overduidelijk zien dat onze bestuurlijke systeem functioneert steeds minder goed en begint te falen. Wie kon het in zijn hoofd halen, om een vent als Jozias van Aartsen voor deze functie in Amsterdam te nomineren? Een stad waar de multiculturele problemen boven het hoofd groeien. Jozias van Aartsen is de burgemeester die het niet erg vond dat ISIS aanhangers wierven strijders in de straten van zijn stad Den Haag. Dat zij konden wilde demonstraties houden, waarin zij overduidelijk riepen anderen te vermoorden. https://www.youtube.com/watch?v=-pgLQkAgvV4 Zie ook de demonstratie van ISIS in de Schilderswijk https://www.youtube.com/watch?v=TsnElWQ1FRE Zie ook deze video over de bestuurlijke capaciteiten van Van Aartsen https://www.youtube.com/watch?v=2LFESo3OFMM
  In de voetbalwereld hadden ze een trainer van het type Van Aartsen allang de vuilnisbak gekipt. Maar politiek is geen voetbal en in de politiek hoeft men niet te scoren om resultaten te boeken. Paar goede vrienden van hetzelfde soort, zijn voldoende om de meest waardeloze bestuurder aan een lucratief baantje te helpen.
  Dus alles bij elkaar gevat : wat verwacht men van zo’n burgemeester in Amsterdam? Natuurlijk is volgens Van Aartsen het geroep “Dood aan de Joden” niets aan de hand. Zo ook niet het geroep “Khaybar khaybar etc.”.
  Wat de islamitische helden niet aan het front kunnen realiseren, hebben ze een makkelijke job in Amsterdam. Helaas voor ons allemaal ISLAM HEEFT DEZELFDE KENMERKEN ALS DE PEST. Op gegeven moment vallen overal slachtoffers; het maakt geen verschil uit welke hoek deze slachtoffers komen.

  Geliked door 1 persoon

 18. P.Kossen zegt:

  Kom 20 Januari maar Rotterdam, laat zien dat er een eind komt aan de altijd maar weer gevraagde Tolerantie, En vergeet de spandoeken niet!!!!!

  Like

 19. M. zegt:

  De overheid doet er niets aan want zijn de oorzaak.
  Daarom gaan we daar wat aan doen de dagen van praten zijn over we weten precies waar de overheid staat. Viespeuken.
  De overheid wou een spelletje spelen?
  Kom maar op !

  Like

 20. Trucker zegt:

  de geschiedenis herhaald zich en het grootste deel van de eu bevolking kijkt de andere kant op…

  Like

 21. baksteen zegt:

  Tijd dat we er eens een hapje gaan eten! We gaan natuurlijk met de hele familie en als er dan een Scania truck een stuurfout maakt hoeft niemand zich druk te maken.
  Er zal weer veel ophef zijn en er zal nog meer politie ingezet worden. Pak de moslim die deze vreselijke daad op zijn geweten heeft en let vooral niet op de Islam die ons land en cultuur vernietigd.

  Like

  • BertG. zegt:

   Maakt het dan niet meer uit dat je een stuk religieus geslacht vlees op je bord krijgt, omdat dat dat beest zonder verdoving geslacht is, omdat dat god dat schijnt te willen.
   Is dat alleen een probleem als mossels dat doen.
   Voor mij blijft dat gelijk. Ze noemen het alleen anders.
   En ook dezelfde nare gewoonte dat ze niet van kleine piemeltjes af kunnen blijven zonder daar wat van af te halen, stoort mij ook op dezelfde manier.
   Van kleine piemeltjes blijf je af met je klauwen en een mes.

   Like

 22. Petra DeBoer zegt:

  Vreselijk dat deze hardwerkende mensen van HaCarmel weer de dupe zijn van antisemitisme. Veel sterkte aan de eigenaren en ik hoop dat ze camera bewaking krijgen en de daders het land uit worden gegooid.

  Like

 23. Alex Delarge zegt:

  Het wordt hoog tijd dat die parasiterende inteelt muᛋᛋlims opgeruimd worden. Ze zijn iedereen tot last en hebben geen enkele toegevoegde waarde.

  Like

 24. Pingback: Nuttige ongelovigen | E.J. Bron

 25. Donnie zegt:

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/163210/Verdachten-schietpartij-per-ongeluk-in-een-cel

  ↑ Moslim crimineel tuig ↑

  Kan deze eigenaar niet gewoon zelf zwaarbewapende mensen inschakelen?
  Desnoods elite commando’s uit Israël!

  Het is nu toch wel duidelijk dat Nederland haar eigen inheemse blanke burgers, de welwillende Joodse gemeenschap en andere goede mensen niet wilt beschermen?

  Kijk eens elke dinsdag naar Opsporing Verzocht…er is bijna geen enkele blanke Nederlandse meer te zien die iets heeft misdaan of misdaad heeft gepleegd waardoor hij word gezocht…de enige gezochten die je ziet zijn bijna allemaal Marokkanen, Turken, Albanezen en natuurlijk de negroïde mensen als Afrikanen, Surinamers en Antilianen.

  Dit zal alleen langzaam veranderen indien FvD en de PVV gaan regeren voor 2020…en anders is dit gewoon het snelle einde van Europa binnenkort!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s