Patriottisch protest in Kandel tegen SPD-burgemeester

Screenshot_66

KANDEL – Een burgemeester maakt zich meer zorgen om zogenaamde vreemdelingenhaat dan om onze kinderen die door vreemdelingen worden afgeslacht.”

PI News (2)

De patriotte Myriam Kern werd, toen ze met haar volledig legale protest voor het stadhuis ging staan, onmiddellijk door drie politieagenten omringd:

Screenshot_67

De politieagenten wilden haar legitimatiebewijs zien en probeerden haar te intimideren, wat hen bij deze dappere patriotte echter niet lukte:

Screenshot_68

Het voormalige gemeenteraadslid van de AfD in Landau, over wier actie ook de “Die Rheinpfalz” bericht, zette na de controle gewoon haar protest voort:

Screenshot_69

Ze kondigde aan, door te gaan met haar protest.

Screenshot_70

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald en bewerkt door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Patriottisch protest in Kandel tegen SPD-burgemeester

 1. guusvelraeds zegt:

  Hoeveel stille tochten hebben we al gehad in Europa. Deze in Kandel zal zeker nog niet de laatste zijn.

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @guus, ik heb niet zoveel met stille tochten en zeg altijd, de definitie van een stille tocht is achter de feiten aanlopen !

   Like

  • delamontagne zegt:

   De orde van artsen in Duitsland verwierp dinsdag de oproep van verschillende politici om verplichte medische onderzoeken voor jonge asielzoekers in te voeren, dit om hun leeftijd te controleren, in geval van twijfel, en om fraude te voorkomen.
   “Als men dit op elke vluchteling zou gaan doen, zou het een belediging zijn voor de menselijke waardigheid “, reageerde de president van de Orde in de Krant “Süddeutsche Zeitung”.
   “Onderzoeken zonder medische noodzaak zijn een aanval op de fysieke integriteit van mensen,” voegde hij eraan toe.

   Het debat werd aangezwengeld na de dood vorige week van een 15-jarig meisje dat werd neergestoken door een Afghaanse vluchteling van dezelfde leeftijd, zoals hij deed voorkomen.
   De dader van de moord was volgens de Duitse media haar voormalige vriend.
   En de vader van het slachtoffer was van mening dat zijn leeftijd aanzienlijk hoger was dan die op zijn burgerlijke staat vermeld stond.
   Minderjarigen hebben eerder recht op asiel.

   BRON:
   https://www.lexpress.fr/actualites/1/monde/allemagne-controverse-apres-un-tweet-anti-refugies_1972929.html

   Like

 2. Sabeltant zegt:

  Deze vrouw is een heldin!

  En dan die lafaards van de Polizei… met z’n drieën!
  Voor één zo’n vrouwtje…
  En dat is dan weer vreemd, want als 5 NAFRI’S plunderend door de winkelstraten trekken zie je er geen een, oh wacht toch wel, zet staan in groepjes van 5 op gepaste afstand hevig overleggen met hun superieuren wat ze moeten doen.

  Het is werkelijk om te kotsen!

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Sabeltant, het kan gelukkig ook anders en komischer als het om de politie in het buitenland gaat: ik werd namelijk ooit een aantal keren daar door de heldhaftige (?) politie aangehouden en om te weten in Oostenrijk (2005), Engeland (2007) en Duitsland (1014). Die lui dachten blijkbaar dat ik een crimineel was omdat ik mij nogal “verdacht” gedroeg in de trein of in de stad en toen ze mij controleerden en zagen dat ik een Nederlands paspoort bezat en een tas vol met strips zoals Donald Duck, Paling & Ko, Suske & Wiske, Lucky Luke, Asterix & Obelix, Peter Pan, De Rode Ridder enz. of met vuile was stonden ze pas ECHT goed voor schut daar! Ze moesten mij toen wel teleurgesteld laten vertrekken en overigens kan ik zelf al helemaal geen politie meer luchten of zien!

   Like

 3. theresageissler zegt:

  Ware moed! En mogelijk heeft ze, door standvastig te blijven, haar medeburgers nog enig zicht kunnen bieden op wat er althans nog wèl mogelijk is:
  Want tenslotte bleek toch maar, dat deze legaal aangevraagde éénmansdemonstratie dus níet kon worden verboden. Dat kunnen degenen, die haar voorbeeld willen volgen alvast meenemen!
  Well done!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rookmelder zegt:

  Een dappere dame met een juiste constatering, mooier kan je het niet maken !

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Kunnen ze wel, die stoere politieagenten, tegen een ‘soortgenoot’? Tegen iemand van hun eigen bevolking?
  Als het een mohammedaan op een bidkleedje was geweest, zouden ze eerbiedig afstand hebben gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Merel zegt:

  Kijk eens bij Britains First op you tube yaida franzen al heel lang mijn heldin

  Like

 7. Merel zegt:

  Naam verkeerd geschreven jayda fransen een heldin

  Like

  • theresageissler zegt:

   Maakt niet uit, hoor: De boodschap is duidelijk en hier nog één, trouwens: Mijn heldin is ze óók!
   En wat dacht je van Anne-Marie Waters? Dát zijn nog eens vrouwen, die het op de góede manier aanpakken, d.w.z. níet door de inzet van star-allures en een “attractief” uiterlijk!

   Like

 8. Johande derde zegt:

  zie voorbeelden van 1940 – 1945 de politie in de bezette landen waren verraders ze heulde met de duitse soldaten om hun eigen lijf te redden. Ook in Nederland zijn er legio voorbeelden dat ze heulen met de moslim en de linkse politieke elite.

  Like

 9. Nemesis zegt:

  In kandel was er niet alleen een stille tocht, door de gemeente goed gekeurd en waar de mensen alleen een kaarsje en een bloemetje mee mocten nem. Maar er was ook een behoorlijk grote tegendemonstratie van de Antifanten en aanhang waarvoor geen goedkeuring was aangevraagd, Waarom ook, er werd ze geen strobreed in de weg gelegd dat schreeuwende en gillende zooitje tuig. Alleen toen de stoet van de stille tocht de antifanten te dicht genaderd was (of omgekeerd) maakte de politie eindelijk een menselijke ketting zodat ze niet op elkaar zouden botsen. Verder mochten ze alles wat ze maar wilden. De politie, overal hetzelfde, de meeste zijn niet te vertrouwen. Dat is nu zo en dat was toen ook zo.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s