PVV: Verbreek banden met Turkije, sluit moskeeën!

PVV Tweede Kamerfractie

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf, De Roon en Wilders (allen PVV) aan de ministers van SZW en BuZa:

 1. Bent u bekend met het bericht Diyanet: ‘9 yaşına giren kız evlenebilir, gebe kalabilir’(*)?
 2. Hoe beoordeelt u de relatie die u heeft met Diyanet Nederland (ISN/HDV), die voor 100% verbonden is met de moederorganisatie van Diyanet, dat huwelijken met en bezwangeren van 9-jarige meisjes goedkeurt?
 3. Deelt u de mening dat u alle waarschuwingen van de PVV aangaande uw samenwerking met Diyanet onterecht in de wind heeft geslagen, aangezien 70% van de Turken in Nederland het beleid van Erdogan, dus Diyanet Turkije, steunt? Zo nee, waarom niet?
 4. Bent u bereid de samenwerking met Diyanet Nederland (ISN/HDV), dat 1/3 van de moskeeën in Nederland beheert en ideologisch aanstuurt, per direct te beëindigen, hun moskeeën te sluiten en Diyanet te ontmantelen? Zo nee, waarom niet?
 5. Bent u bereid om uw Turkse ambtgenoot duidelijk te maken dat pedofilie, ook al is het bedoeld als nabootsing van het gedrag van de ‘profeet’ Mohammed, nooit en nergens te tolereren valt? Zo nee, waarom niet?
 6. Bent u bereid de Turkse ambassadeur het land uit te sturen en de diplomatieke banden met Turkije te verbreken? Zo nee, waarom niet?

(*) www.cumhuriyet.com.tr

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, PVV, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

20 reacties op PVV: Verbreek banden met Turkije, sluit moskeeën!

 1. leefbarbaar zegt:

  Goed. Eindelijk een partij, die echt een standpunt in neemt tegen Erdogan en zijn soldaten. Het is genoeg geweest. Hun dictator noemde ons pas nog fascisten en kinderrovers, nazi’s en varkens en waarom zou je zo iemand de hand willen reiken. Turkije is een geweldig land? Mooi, doei.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Het aantal schriftelijke vragen kan nog worden uitgebreid met vragen of er in het Nederlandse Basisonderwijs (speciaal basisonderwijs of het speciaal onderwijs) genoeg expertise aanwezig is om bezwangerde kinderen te begeleiden om hun taak als jonge moeder/eega te kunnen combineren met huiswerk en om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het voortgezet onderwijs met een huilende baby op schoot……….je kunt het niet verzinnen.

  Geliked door 5 people

 3. Rene zegt:

  En weer zullen er zalvende en ontwijkende antwoorden uit komen.
  Nederland,inderdaad de schaamte voorbij.

  Geliked door 4 people

 4. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogd.

  Geliked door 1 persoon

 5. abouneenee zegt:

  De willekeurige “ondergrens” van 9 voor meisjes en 12 voor jongens is ook uitgekozen om Mohammed tegemoet te komen in zijn pedofiele neigingen en dus verre van een dode letter, juist omdat het Turkse ministerie van religieuze zaken (lees: islam), een overheidsinstantie zo meld ik ten overvloede, dit barbaarse gedrag aanmoedigt in plaats van bestrijdt. Meisjes van 9 die seks hebben met een volwassen man kunnen interne bloedingen krijgen en sterven. Waar zijn die NGO’s en Sylvana Simons die vooraan staan om onze onschuldige traditie van Sinterklaas met Zwarte Piet (blackface) te veroordelen als een Turks ministerie het verkrachten van een 9-jarige propageert?

  Dat zal natuurlijk komen door Geert Wilders. Of de Russen!

  Geliked door 2 people

 6. mahoog zegt:

  Sylvana heeft waarschijnlijk reeds op puber leeftijd een ruim inkomen gehad,dus nooit echt nagedacht over deze zaken.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ja Geert Wilders, je kunt praten wat je wil maar alle culturen en ook alle genders (inmiddels een stuk of 80) zijn gelijk. Vraag het Gloria Wekker van Bij1. De profeet deed het voor met Aisha wat wil je dan nog. Obama zei het eveneens. Iedereen die de naam van de profeet door het slijk haalt heeft geen toekomst. Dat meisje van 9 weet niet beter of misschien toch maar daar gaat het nu niet om. Het voltallige feministen leger heeft bepaald dat de sluier een keuze is. Het gaat erom dat we verbinden, tolereren, uitnodigen en open staan voor alle culturen die naar Nederland komen. Want xenofobie is racisme, islamofobie is helemaal racisme en Turken en Marokkanen zijn bij deze een ras. Vreemd heeft iemand ooit horen spreken over het Hollandse ras. Ja de Hollandse koe, die kennen we en die wordt geëxporteerd naar Saoedi Arabië. Want handel en export. Bij handel hoort export en import. Wij de import kindbruiden zij de blaarkop. Dus pas op je woorden en zaai geen haat. Alice Weidel van de AFD kan er al over meepraten. Zij heeft de totalitaire staat inmiddels in het bakkes gekeken. Nederland erkent in haar wijsheid alle kindhuwelijken die in het buitenland zijn gesloten en waarvan de echtparen naar Nederland komen om “bescherming” te zoeken. Volgens de Sharia kan een meisje geconsumeerd worden als haar onderbuik het gewicht in liggende houding kan dragen van een volwassen man. Ja hoor de sharia kijkt niet op een regel meer of minder. Ze hebben er meer dan 1000 jaar over gedaan alles bij elkaar te sprokkelen en still counting. Kortom dan heb je ook wat.

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/02/12/jaarlijks-ongeveer-250-kindhuwelijken-in-nederland

  Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   De Diyanet heeft wel een toelichting gegeven. Kindhuwelijken zijn toegestaan als het kind er “rijp” voor is en als het kind toestemming heeft gegeven.
   Het blijft voor mij onbegrijpelijk dat de aspiraties van mohammedanen niet boven de navel uitkomen. Heeft allah hen geen verstand gegeven om te gebruiken?
   “Befehl ist Befehl”, mits afkomstig van de mohammed, is kennelijk hun enige houvast.

   Like

  • Republikein zegt:

   Lichamelijk in staat om te produceren na menstruatie, hangt van cultuur en ras af.
   Mentale bekwaamheid is iets anders, dat heet gecultiveerd.
   Wij zeggen beschaafd.

   Like

 8. abouneenee zegt:

  Namens Rutte 3:

  1. Ja.
  2. Wij blijven graag met iedereen in gesprek, daarbij maakt het niet uit wie de dominante partij is, wij Nederlanders hebben democratisch besloten dat de ander altijd de meesteres moet zijn in onze SM-relaties.
  3. Wij slaan altijd PVV-advies in de wind, puur omdat wij vinden dat de PVV niet het imago moet krijgen van goed landsbestuurder. Wij rommelen dus doorgaans maar wat aan, maar komen u tegemoet door rond verkiezingstijd toch al genoeg PVV-standpunten te kopiëren (die we daarna maar gauw weer vergeten).
  4. Als wij toch wel aan iets een hekel hebben dan is dat daadkracht, ergens voor staan en ruggengraat. Waarom problemen oplossen als we kunnen blijven aanmodderen en de expansie van de overheid kunnen blijven bevorderen om de baantjesmachine draaiende te houden.
  5. Wij verschuilen ons achter de vrijheid van allahsdienst ook al leidt dat op den duur tot vernietiging van onze rechtsstaat.
  6. Zie 4 en 5.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Wij willen de zaken “beheersbaar” houden en willen graag centjes verdienen. Principes vinden wij lastig en gooien wij overboord. Daardoor verliezen we onze eigenwaarde.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Misschien, heel misschien, hebben ambtenaren andere principes dan de mensen die hun beleidsplannen moeten financieren. De politiek veranderd nogal eens van samenstelling, maar een ambtenaar kan gewoon z’n hele loopbaan op dezelfde plek blijven zitten mits hij voldoende onderdanig (lees: loyaal) is aan zijn of haar superieuren.

    Like

  • Anneke zegt:

   De vernietiging van onze rechtsstaat is (al lang) in gang gezet, denk nu zelf terug aan de vroege jaren-70 van de twintigste eeuw. Gekke NWO-er Joop den Uijl aan het roer, toen werd de gekte meer openbaar. Onze slavernij aan de olierijke landen, de oliecrisis. De eerste crisis, die ikzelf bewust heb beleefd.

   Like

 9. Petra DeBoer zegt:

  Als de politici lef hebben dan gaan ze achter de PVV staan en worden de Diyanet moskeeën allemaal gesloten. Dit is niet te rijmen met de internationale rechten van het kind en dus verbieden.

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Vertrekken om de bidden is al afgedwongen.
  Straks de speciale kamers voor verstrekking van de moedermelk op de basisscholen.
  Allemaal wel met soepsidie, what else.

  Like

 11. Merel zegt:

  Wij hebben hier een kinderombudsman (nu een vrouw) waarom zegt ze hier niets over
  Wel over (vaak gelogen) zg minderjarige jongens uit you name it schamen jullie je nooit?

  Like

 12. Anneke zegt:

  PVV = Profetie Van Vrijheid…Tenminste dit hopen velen. Goede hoop blijven houden, mensen. De PVV kan niet eeuwig aan de kant worden gezet en worden ‘bespuugd’, door de angsthazen van Rotte-III. Zij hebben zich al zo enorm ongeloofwaardig gemaakt.

  Like

 13. M. zegt:

  Er word driftig gewerkt om de misbruikers van kinderen en zij die het faciliteren in ons land internationaal onder de aandacht te brengen.
  Met de nieuwe wetgeving kunnen ze ook hier kaal getrokken worden en van de macht ontdaan worden.
  Precies als wat er nu met die smerige democraten gebeurd momenteel waar onze media in alle talen over zwijgen omdat men blijkbaar pro pedo is.
  Waarna de echte media het uitvoerig zal verslaan zodat het fake nieuws wat onze media zelf zijn niet meer zal werken en het voor iedereen zichtbaar zal zijn wat voor smeerlappen het werkelijk zijn en hoe ze de hele bende aan elkaar liegen om de vuiligheid en de grootste smeerlapperij te beschermen.

  Geen politici die roept van onze kinderen blijf je af dus zeg ik het even voor ze.
  U kunt uw corrupte borst nat gaan maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s