Rechter spreekt man (22) vrij die elfjarig meisje zwanger maakte: “De meest normale zaak in onze samenleving”

Screenshot_52

Een man uit Kaapverdië is door het Franse gerecht vrijgesproken voor seks met een elfjarig meisje. Volgens het vonnis was er namelijk geen sprake van seks onder dwang. “Mijn cliënt is getraumatiseerd”, zegt de advocate van het slachtoffer.

Justine was elf jaar oud, maar ze raakte op die leeftijd wel al zwanger van een 22-jarige man uit Kaapverdië, die ze voordien nog nooit had ontmoet. De feiten speelden zich af in een park in Champs-sur-Marne, ten oosten van Parijs. De man kleedde het meisje uit, vroeg haar op de grond te gaan liggen en had seks met haar. Het tienermeisje beviel in 2010 van een zoon.

Acht jaar later heeft de rechtbank in Seine-et-Marne de man vrijgesproken voor de feiten die hij destijds heeft gepleegd. Nochtans had justitie acht jaar cel geëist. De reden? Volgens procureur Dominique Laurens is het nooit duidelijk geweest of het meisje al dan niet toestemming heeft gegeven.

In het vonnis te lezen dat er aan geen enkele van de juridische criteria – dreiging, dwang, geweld of verrassing – voldaan is om van een verkrachting te spreken. Bovendien bestaat er twijfel of de verdachte zich wel bewust was met wie hij precies seks had. Opvallend: in het vonnis wordt op geen enkel moment de leeftijd van het slachtoffer vermeld.

“Mijn cliënte is getraumatiseerd”, zegt haar advocate Laure Habeneck. “Uit deze beslissing blijkt dat een seksuele relatie tussen een 22-jarige en een 11-jarige tegenwoordig als de meest normale zaak ter wereld wordt beschouwd.”

Bron:
www.hbvl.be
h/t Aranka M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Frankrijk, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

38 reacties op Rechter spreekt man (22) vrij die elfjarig meisje zwanger maakte: “De meest normale zaak in onze samenleving”

 1. koddebeier zegt:

  Sleep dat soort “rechters” voor een volkstribunaal en hang ze op !!
  Misschien leert de rest ervan !!

  Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Je reactie snap Ik niet Koddebeier.
   Als je ervan uitgaat dat in Turkije nu bij wet is goedgekeurd dat je meisjes van negen jaar mag neuken en bevruchten is dit heel normaal.
   Kijk zou meneer de kaapverdiaan veroordeeld zijn voor pedofilie dan lopen ze meneer Erdogan voor de voeten en dat moeten we niet willen.
   Als men in Frankrijk deze meneer veroordeeld zou hebben met het afsnijden van zijn ballen met een bot mes of zo kan de relatie met Turkije zwaar onder druk komen staan.
   Kijk wij als rechtgeaarde Nederlanders moeten zo iets in de juiste context zien.
   Bovenstaand heb Ik geleerd van onze minister president.
   Alles in de juiste context dus.

   Geliked door 2 people

   • Wachteres zegt:

    Wat als de rechter zelf ook graag legaal zoiets zou willen, Henk. Dan heeft hij de weg toch gebaand? Hij vindt dit blijkbaar een ‘normale zaak’.

    En inderdaad, het zou mij niet verbazen als de EU zich bij Turkije aan wil passen. per slot moeten we strak door één deur.

    Wat links jaren geleden al graag wilde – legaal seks met kinderen vanaf twaalf – kan nu werkelijkheid worden.

    Geliked door 1 persoon

 2. Statler & Waldorf zegt:

  ‘In het vonnis te lezen dat er aan geen enkele van de juridische criteria – dreiging, dwang, geweld of verrassing – voldaan is om van een verkrachting te spreken.’

  En ik maar denken dat het gewoonweg bij wet verboden is met betreffende leeftijden.

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat is in de VS wel zo; daar wordt de misdaad “statutory rape” genoemd. Dit houdt in dat als een van de partijen minderjarig is, er zonder meer sprake is van verkrachting, omdat ervan uitgegaan wordt dat de minderjarige in kwestie niet in staat is om toestemming voor de seksuele activiteit te verlenen, want minderjarig.

   Gelukkig is dit in Nederland niet zo, dus Joris Demmink hoeft zich geen zorgen te maken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Statler & Waldorf zegt:

    En in Nederland is het wel degelijk een strafbaar feit bij een elfjarige.

    De gradaties vinden pas plaats tussen de 12 – 16 jaar oud.

    Handelingen met minderjarigen onder de twaalf die bestaan uit het seksueel binnendringen van het lichaam zijn verboden. Hierbij hoeft dus niet te worden gekeken of deze handelingen vrijwillig of onvrijwillig hebben plaatsgevonden. Maximumstraf: 12 jaar gevangenisstraf.

    Like

 3. Jade zegt:

  Steeds als je denkt dat het niet idioter kan,
  heb je het mis…

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  Dat is geen rechter dat is een krommer, wat een blamage voor de Franse justitie.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Bob Fleumer. Misschien is de rechter ook een pedofiel en hij is stinkend jaloers op de nigger die dat zo eventjes kon doen? Denk aan rapper Boef die zei tegen de politie ..En wij buitenlanders doen het zo!…

   Like

 5. Cleo zegt:

  En de autoriteiten blijven maar wegkijken, zodat pedofilie, verkrachting, vrouwenonderdrukking, vrouwenmisbruik etc. op steeds grotere schaal ongehinderd kunnen plaatsvinden… onder het mom van ‘culturele verrijking’…

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Cleo. Nee ze denken niet aan culturele verrijking, zij denken aan de grootste antropologische experiment in de geschiedenis van Europa …De Kalergi-Plan.

   Like

 6. Elisah zegt:

  Schunnig en extreem kwalijk!
  Zo zie je duidelijk dat de vrouwen het eerst opgeofferd worden en hun mensenrechten ijskoud genegeerd en geschaad worden.
  Voor mij trouwens reden nummer 1 voor mijn aversie.

  Like

 7. lilith zegt:

  Het failliet van onze samenleving; alles wat kwetsbaar is mag worden gebruikt, verkracht en weggeworpen.Hedonisme moet! Matiging is uit..

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Lilith Jij hebt gelijk. het is het failliet van onze samenleving. Maar wij helpen bewust de boel in de soep te laten draaien. Wij geven in onze apathie geen stuiver voor ons eigen leven. Wij zijn tot zombies geworden en iedereen kan en mag hier vermoorden, verkrachten en terreur plegen. Het zal veranderen op het moment dat WIJ zouden beslissen dat ons leven waarde heeft. Dat wij willen voor ons leven onze kinderen en ons land vechten. DAT WIJ GAAN BEWUST DE BAL NAAR DE VELD VAN DE VIJAND TRAPPEN. DAT WIJ DURVEN GOALS TE MAKEN al is het nog zo moeilijk. . .

   Like

 8. Maenhout zegt:

  In ieder beschaafd land zou het moeten zijn dat seks met een minderjarige door een meerderjarige automatisch als verkrachting zou moeten aangemerkt. Ik snap ook wel dat er schemergebieden zijn – zat meisjes en jongens van 15 jaar die zó voor 18 door kunnen gaan – maar bij 11 jaar mag er geen twijfel, zelfs niet voor een analfabete kansenparel.

  Geliked door 1 persoon

 9. Trucker zegt:

  kaapverdier brengen ik los het wel op schroeivlek en case closed, zou zo zijn was ik er rechtstreeks bij betrokken want rechtsprak heb ik niet zo veel met op zeker wanneer het islamieten betreft en kinderen en de strafmaat of net gene.
  Meisje Tistochwat zal ook wel een passende straf weten voor dit kruipend ongedierte maar ik hou het simpel.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Trucker 3 januari 2018 om 12:59

   Meisje Tistochwat zal ook wel een passende straf weten voor dit kruipend ongedierte

   Er zweven mij reeds allerlei mogelijkheden voor de geest.
   Ja, zeg nou zelf, met zo’n weerzinwekkende viezerik kan je toch geen medelijden hebben?

   https://www.alletop10lijstjes.nl/10-verschrikkelijke-martelwerktuigen-uit-de-middeleeuwen/

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    minister van justitie zou me wat lijken voor jou, kan je beginnen met de rechtertjes te duiden hoe ze moeten straffen (één als voorbeeld stellen), als minister heb je de macht om in te grijpen in een rechterlijke uitspraak wanneer deze niet billijk is.
    Meisje van 11 ELF jaar verkrachten is met geen enkel juridisch argument te verschonen.
    Mijn dochter en kaapverdier loopt tegen een ronde opening aan die héél grote gaten maakt.

    Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Ik haal de staafmixer weer eens uit de kast, om daarmee eens goed in zijn reet te roeren….?

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    @ Elisah 3 januari 2018 om 20:01

    peins dat Tistochwat een assistente zoekt voor het zware werk 🙂

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Elisah 3 januari 2018 om 20:01
    Ik denk dat Tistochwat zeker een leuke klus zou versieren voor jou en ze zou zeggen stop al je keuken attributen maar in een doos en breng ze mee. 🙂

    Geliked door 1 persoon

 10. Henk Zult zegt:

  Deze uitspraak van de rechter laat zien dat het met de Westerse Wereld helemaal de verkeerde kant opgaat. Er is een proces van verrotting gaande dat zich vooral in de maatschappelijke elite manifesteert. Denk bijvoorbeeld aan mevrouw Mogherini die de kerst op Cuba doorbrengt en pas blij schijnt te zijn als ze met een hoofddoek om met Iraanse ayatollahs de toestand in de wereld mag bespreken. Een land waar meisjes van zestien worden opgehangen. En dat moet dan op het hoogste niveau Europa vertegenwoordigen! Het is moreel verwerpelijk, maar ja… dat is het probleem. Wat moreel acceptabel is wordt door een groot deel van de rechterlijke macht tot een probleem gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Cathja zegt:

  “De meest normale zaak in onze samenleving”….? In ónze samenleving? Dat klopt niet! In de Europese landen is het niet de normaalste zaak van de wereld dat je als man een 11-jarig meisje zwanger maakt. Als dit in Kaapverdië ‘normaal’ gevonden wordt, dan zoeken ze het daar maar uit, maar wij willen onze kinderen beschermen tegen pedofielen.
  Wij hoeven dit gedrag van oversekste vreemden hier absoluut niet te tolereren.
  Ik kan me voorstellen dat dit meisje getraumatiseerd is. Het is niet niks om zo jong een kind te moeten krijgen.
  Triest!

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Inderdaad, dit klopt niet !!! In onze samenleving is dit AB-nor-maal, pedofilie hoort hier nie.
   In de samenlevingen van islamieten en society’s van de Vrijmetselaars, is dit de gewoonste zaak van de wereld. Denk nog even aan die NL pedo vrijmetselaar:
   Joris Demmink,

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Cathja. Natuurlijk is in zo’n negersland als Kaapverdië seks met kinderen en zelfs baby’s normaal. Dat gebeurt ook in Zuid Afrika. Negers doen dat en het hoort bij hen culturele erfgoed. Maar wat hebben Afrikaanse negers te zoeken in ONZE LANDEN? Waarom zijn ze hier? OPROTTEN EN ZO SNEL MOGELIJK. .

   Like

 12. Tistochwat zegt:

  Bovendien bestaat er twijfel of de verdachte zich wel bewust was met wie hij precies seks had.

  Dat is logisch. Je kan van een aap niet verwachten dat hij beseft wat hij doet. Voor hetzelfde geld dacht hij dat hij z’n stinkende leuter in de uitlaat van een auto had gehangen.

  Like

 13. Pietersen zegt:

  Even doorgeredeneerd : Een verkrachter kan straks op vrijspraak rekenen als ie zin heeft in een peuter, want er is ‘geen sprake van sex onder dwang’. Let ook eens op die betiteling ‘geen sprake van’ die ook wordt gehanteerd bij moslim aanslagen die nog niet toegeschreven zijn aan de dader.

  Dat het 11 jarige meisje getraumatiseerd is wordt ook niet als bewijs meegewogen blijkbaar.
  Op naar het volgende malle oordeel van de rechters in de EU.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De west- en noord Europese politieke leiders, de politiek-correcte smeerlappen van de media en hooggeleerde tyfus uit de universiteiten zouden een groot HOERA op een glas champagne roepen. Wat een geweldige nieuwsbericht!!! ZIJ ZIJN EEN STAP VERDER IN DE IMPLEMENTATIE VAN DE KALERGI-PLAN!!!!! Hoe meer meisjes zwanger worden van hun zwarte en bruine NEUKBEESTEN des te sneller zal het programma werken. Ze weten dat Negers en moslim zijn geschapen met twee talenten : neuken en verkrachten.. Zij kunnen zich zeer snel als knaagdieren voortplanten. Niemand kan ons wijsmaken dat de Kalergi-plan is niet een bestaande boosaardige programma. Het bewijs wordt dag in dag uit in de rechtbanken geleverd. Iedereen met een zwarte of bruine lul die een vrouw, meisje of een kind verkracht, wordt vrijgesproken. .

  Like

 15. Thomasson zegt:

  Ik hoop dat het meisje zo snel mogelijk een abortus zal ondergaan. Nog een smerig bruin beest in onze samenleving – een product van verkrachting – is er eentje te veel.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/02/italiaanse-anp-somalier-verkleedt-zich-als-ziekenbroeder-randt-barende-vrouw-aan-in-ziekenhuis-rome/

  Italiaanse ANP: ‘Somaliër verkleedt zich als ziekenbroeder, randt barende vrouw aan in ziekenhuis Rome’
  43-jarig slachtoffer was bezig met baren van haar baby

  Like

 17. Janszn zegt:

  Waarom is kind geboren?

  Vrouwen hebben het meest te lijden onder de islam. Veel westerse vrouwen verdedigen de islam.
  Welke kronkel bevindt zich in die vrouwen?

  Like

 18. Trucker zegt:

  met dit heb ik het moeilijkst de islamiet die altijd (of als ze met een meute zijn durven ze meer) de zwakste uitkiest, primaten bij de dieren staan in mijn ogen véél hoger in de hiërarchie want deze doen het louter voor hun voortbestaan waar de islamiet het louter doet uit lust : doden, verkrachten, martelen, pijnigen,
  De zwakste eijn voor mij de oude mensen, vrouwen en én kinderen…
  AFKNALLEN case closed voor dat soort rechtop lopende primaten, afmaken bewijzen de wereld er een dienst mee.
  Op Bonni’s blog (BNI) heeft er ooit een topic geweest “without islam” HONDERDEN reden en je kon er zelfs nog bijschrijven.
  NUKE de zooi en het halve werk is gebeurd…

  Like

 19. Thomasson zegt:

  In het centrum van Stiens, een groot dorp in Friesland staat een klein monumentje ter nagedachtenis van drie tienerjongens die als verzetsstrijder door de Duitsers in 1944 werden gefusilleerd. De oudste onder hen was nog geen 20 jaar oud. De opschrift in het Fries op het monumentje zegt dat ze dat deden voor de VRIJHEID VAN NEDERLAND. Als ik er over nadenk, vraag ik mij af: Voor wie gaven deze jonge verzetsstrijders hun jonge leven? Voor de boosaardige smeerlappen aan de top ? De verraders komen van alle partijen! Niet enkel uit de linkse partijen. Voor de mensen die nu plannen vatten hun eigen volk om zeep te helpen? Ze te vervangen met bruine en zwarte gevaarlijke beesten uit verre landen die autochtone Europeanen zouden laten verdwijnen op de manier dat wilde dieren uit het natuur verdwijnen? Men tracht ons op linkse wijze “de waarheid te vertellen” https://joop.bnnvara.nl/opinies/graaf-coudenhove-kalergi Maar wij weten het beter. Dat wil zeggen de realiteit wijst de weg aan degenen die niet de andere kant uitkijken.
  . .

  Like

 20. Tinus zegt:

  Geen wonder dat er in frankistan zoveel doden vallen. Hun rechterlijk systeem is zo fatalistisch links. Dat ze er aan zullen creperen.

  Like

 21. En rechters in Den Haag veroordeel onschuldigen voor pedofilie zonder bewijs en valse beschuldigingen. Ware gerecht bevind zich bi God op dag van spektakel en NIET bij toga satanisten in Den Haag!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s