“Rot op, klootzak!”: Criticus van Merkel Duits restaurant uitgegooid

Screenshot_54

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Goelag Duitsland

Het volgende zeer korte artikel, eigenlijk een comment van een vaste reageerder op mijn blog, toont aan dat velen van ons zich te zeker voelen van de overwinning. We herkennen niet hoever de hersenspoeling van de kant der linkse Stalin-media, waaraan het Duitse volk nu al decennialang was en is overgeleverd, diens waarnemings- en kritisch vermogen heeft beïnvloed, ja, vaak zelfs reeds onherstelbaar heeft vernietigd.

Michael Mannheimer Blog

En dan helemaal in de zin van het politieke establishment, dat allang doordrongen is van de SED en de Stasi van de DDR, tot aan de top van onze staat. Sinds 12 jaar worden wij geregeerd door een Stasi-officier – en geen enkel links medium pakt dit feit op. Hier en daar een artikeltje over de Stasi- carrière van Merkel, dat was het.

Als wij dezelfde media-grootheid zouden hebben, die de linksen tegenwoordig hebben, zou de AfD binnen een jaar op 60-70% van de kiezersstemmen komen

Als wij die media-grootheid hadden, zouden Merkel, de Groenen (wier koers nagenoeg doorlopend maoïstisch was en is), de Linkse Partij (die in werkelijkheid de SED is onder een andere naam) en de SPD

de grootste verraderspartij in de Duitse geschiedenis, mede verantwoordelijk voor de Eerste Wereldoorlog, mede verantwoordelijk voor de opmars van Hitler (ze verhinderde destijds de uitwijzing van Hitler naar Oostenrijk en zonder Hitler had de NSDAP nooit haar zegetocht in de Weimar-republiek kunnen doorzetten. De SPD verbond zich met de KPD in het Oosten tot de SED, de na de NSDAP op één na ergste partij in de Duitse partijgeschiedenis, en zij is tegenwoordig de hoofdmotor van de islamisering van Duitsland en van de genocide op de Duitsers –

en de Antifa binnen enkele maanden uit de weg zijn geruimd.

Onze talkshows zouden zich uitsluitend bezighouden met het terroristische verleden van de linkse partijen

 • Ströbele is een veroordeelde ondersteuner van de terroristische RAF, werd jarenlang in bijna elke politieke talkshow uitgenodigd als ‘special guest’ en nooit geconfronteerd met zijn verleden.
 • Wij zouden Kretschmann confronteren met zijn maoïstische verleden in de Communistische Bond van West-Duitsland (KBW),
 • Iedere kiemcel van de Groenen, die als enige socialistische delegatie van Europa partijleden naar Cambodja stuurde om de groeten over te brengen aan de massamoordenaar Pol Pot (wist U daarvan? Natuurlijk niet. Omdat deze figuren tegenwoordig de media beheersen en liever hun tong zouden afbijten dan dit te publiceren)
 • Wij zouden de AfD net zo naar voren schuiven als de media-stalinisten thans doen met de Groenen en de Merkill-partij CDU.
 • Wij zouden aantonen dat de Die Linke de massamoordenaar van de RAF, Christian Klar (9 voltrokken moorden, 17 bewezen pogingen tot moord) in dienst heeft in het parlement. En dat de media daarover bijna geen woord laten vallen.
 • Wij zouden aantonen dat de vakbonden de vormingscentra van de terroristische Antifa zijn en deze, samen met de regering en de linkse partijen, financiert en stuurt.
 • Wij zouden de personele verstrengeling van de Antifa met de media blootleggen
 • Wij zouden de talloze wetsschendingen van Merkel, haar regering en van de Duitse parlementen tot in de kleinste details in de Duitse openbaarheid naar voren brengen
 • Wij zouden dit 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, op iedere zender en in elk dagblad doen.

Na een jaar, dat beloof ik u, zou de AfD 60-70% van de kiezers hebben, zouden de Groenen verdwenen zijn in het Nirvana, zou Die Linke de 5% drempel niet halen – en de CDU en de SPD zouden samen niet aan de 15-20% komen.

Dat zijn dromen – ik weet het. Maar grote veranderingen berustten altijd al op grote dromen

Het zijn – ik weet het- louter gedachtespelletjes. Ik ben er alleen over begonnen om aan te tonen met welk fenomeen de reageerder, die uit een restaurant werd gegooid vanwege kritiek op Merkel, werd geconfronteerd:

Het fenomeen van volledig gehersenspoelde Duitsers, die van de achtergronden van de dictatuur, waarin ze de facto leven, geen benul hebben – en die van de kant der stalinisten zo handig verborgen wordt, dat er nog steeds miljoenen Duitsers zijn die denken dat ze in vrijheid zouden leven.

Dat is de perfecte dictatuur: één, die zich als een Stealth-vliegtuig zo verstopt dat bijna niemand haar waarneemt.

Die niet weten, dat ze in een reusachtig heropvoedingskamp leven, met de afmetingen van de staat Duitsland.

Die er geen idee van hebben dat Merkel haar duivelse plannen voor de massa-immigratie, met als doel de vernietiging van de Duitsers, alleen kan uitvoeren door de arbeidskracht van de Duitsers, die wereldniveau heeft.

Zoals destijds Stalin zijn plannen kon uitvoeren door de miljoenen arbeidsslaven in de honderden goelags, die hij over heel Rusland liet oprichten.

Die niet weten dat zij zelf, zij, die Merkel verdedigen, zo dom zijn als schapen, die hun slachter zelf kiezen – en die de eersten zullen zijn die door haar en het links-politieke systeem worden afgeschaft.

Dat was in de tijden van de DDR anders. Iedere DDR’er, ook de meeloper in het systeem, wist dat hij in een feitelijke dictatuur leefde.

Maar in 2017 is er veel veranderd. Het staat buiten kijf dat steeds meer Duitsers wakker worden en dat de systeemmedia aan betekenis verloren hebben. Miljoenen Duitsers halen thans hun informatie van internet,omdat ze aan ARD noch ZDF -en ook aan hun dagblad, geen geloof meer hechten.

Dat is ook de reden voor de Netdoorzoekingswet van de links-fascist Maas, die met deze wet de tot nu toe meest catastrofale aanval op het grondrecht (een recht, dat niet mag worden aangetast) van de vrijheid van meningsuiting schiep – waarvoor hij eigenlijk onmiddellijk – als wij in een rechtsstaat zouden leven- door Justitie ter verantwoording geroepen zou moeten worden.

Hij wil, zo wordt hij geciteerd door de ZEIT, met deze wet de “verbale vuistregel” op het internet beëindigen.

Wat de ZEIT, die wordt bestuurd door een crimineel, de ZEIT-uitgever Josef Joffe (deze riep begin vorig jaar openlijk op tot moord op Trump, waarvoor hij met 5 jaar gevangenisstraf [paragraaf 111 Wetboek van Strafrecht: Openlijk oproepen tot strafbare feiten] bestraft zou moeten worden) verzweeg, is de ware reden voor deze criminele wet, die zelfs door de OVSE wordt beschouwd als in strijd met de wet:

Het feit ligt er dat Maas met deze wet alleen maar de bedoeling heeft om het monopolie op een mening van het linkse mediakartel weer te heroveren en duurzaam veilig te stellen. En dat hij de bedoeling heeft om iedere daarvan afwijkende mening, vooral wanneer deze de waarheid behelst over de plannen van Links met betrekking tot genocide op de Duitsers, te criminaliseren.

Maas is ongetwijfeld een topkandidaat voor Neurenberg 2.0 – en mag meteen naast Merkel plaatsnemen in het beklaagdenbankje.

Genoeg hierover. Leest U eens hoe het er in Duitsland feitelijk aan toe gaat. Miljoenen zien Merkel zoals de eigenaresse en de gasten van het restaurant waar onze reageerder uitgegooid werd. Maar de wind draait al merkbaar.

(Michael Mannheimer)

______________________________________

Het restaurant uitgesmeten, omdat hij Merkel bekritiseerde

Eén dezer dagen was ik op weg. Te voet. Dwars door Duitsland. In een restaurant zat iemand tegenover me die me zijn “Blöd-Zeitung” (“Bild-Zeitung”) aanbood. Ik weigerde vriendelijk met de opmerking dat ik misselijk word als ik naar die “dame” moet kijken die daarin staat afgebeeld. Hij vroeg me daarop wat ik tegen de “dame” in te brengen had… ze was toch de beste CDU-topfiguur die wij in Duitsland hadden.

Nu kon ik mij niet meer inhouden. Ik zei tegen hem dat deze “dame” voortdurend tegen de grondwet ingaat en dat ze honderdduizenden zonder pas en zonder papieren het land heeft binnengelaten en dat deze “dame”in de gevangenis hoort.

Dat ging te ver .

De eigenaar en de eigenaresse hadden meegeluisterd en mij er hardop toe opgeroepen het restaurant onverwijld te verlaten! Hoe ik erbij kwam zulke onbeschaamde leugens de wereld in te sturen. Die vrouw had tot nu toe alles 100% goed gedaan!

En dat wij die “vluchtelingen” tot nu toe hebben opgenomen, was volkomen juist. Tenslotte zijn wij christenen. En Duitsland is verplicht om “vluchtelingen”op te nemen. Want in 1945 moesten wij Duitsers ook vluchten. Bij het naar buiten gaan hebben andere gasten mij nageroepen:

“Rot toch op…..klootzak!”

Hongerig en dorstig vervolgde ik mijn weg. Spijt heb ik NERGENS van.

Door: “Fantomas”, reageerder op het Michael Mannheimer Blog, 31 december 2017

Bron:
https://michael-mannheimer.net

Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Merkel, Naïviteit, onwetendheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Rot op, klootzak!”: Criticus van Merkel Duits restaurant uitgegooid

 1. Wachteres zegt:

  Massale opkomst aanhangers GroenLinks, PvdA en SP samen met feministen en Amnesty International op het Malieveld vandaag om te demonstreren vóór de vrijheid en vrouwenrechten en tégen het geweld van de barbaarse islamitische Mullahs in Iran.

  Honderden dappere Duitsers hebben reeds aangifte gedaan tegen ‘volksophitsende’ Tweet AfD-politica
  Ook tegen fractievoorzitter AfD is aangifte gedaan want nam te weinig afstand van tweet

  Een belangrijke politicus van de Duitse rechts populistische partij AfD is zwaar onder vuur komen te liggen door een “volksophitsende” Tweet die zij rond de jaarwisseling verspreidde. Inmiddels hebben honderden Duitsers aangifte gedaan tegen Beatrix von Storch, vice-fractievoorzitter van de partij in de Bondsdag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlànder zegt:

  En zie hier de gevolgen van jarenlange indoktrinatie dan wel hersenspoeling door de tot op het bot corrupte en criminele organisatie die main stream media word genoemd.

  Geliked door 1 persoon

 3. scherpschutter1943 zegt:

  die duitsers zijn daarom nog achterlijker dan dat ik al dacht. Wat betekent vrijheid voor de dwazen die de voorvechters van de vrijheid (AFD) voor de rechter willen zien. Als je al die aangevers die nu naar de politie gaan, zou vragen wat ze ervan vinden, dan zal blijken dat ze nergens vanaf weten en door linkse volksophitsers beïnvloed zijn. Dat was ook zo met de aangiften tegen Wilders. Het klootjesvolk dat aangifte deed kon nauwelijks de eigen naam schrijven.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wachteres zegt:

  http://nieuws.tpo.nl/2018/01/02/honderden-dappere-duitsers-reeds-aangifte-volksophitsende-tweet-afd-politica/

  Honderden dappere Duitsers hebben reeds aangifte gedaan tegen ‘volksophitsende’ Tweet AfD-politica
  Ook tegen fractievoorzitter AfD is aangifte gedaan want nam te weinig afstand van tweet

  Een belangrijke politicus van de Duitse rechts populistische partij AfD is zwaar onder vuur komen te liggen door een “volksophitsende” Tweet die zij rond de jaarwisseling verspreidde. Inmiddels hebben honderden Duitsers aangifte gedaan tegen Beatrix von Storch, vice-fractievoorzitter van de partij in de Bondsdag.

  Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  ZELFHAAT / OIKOFOBIE

  “Het Rjjksmuseum in Amsterdam onderzoekt welke van zijn historische kunstvoorwerpen door onze roofzuchtige voorvaderen “gestolen” zijn”. Lees de column van Paul Witteman deze week in de Varagids.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  En dat wij die “vluchtelingen” tot nu toe hebben opgenomen, was volkomen juist. Tenslotte zijn wij christenen.

  Echte christenen nemen geen aanbidders van allah/satan op. Echte christenen doorzien deze grote leugen. Echte christenen zien dat de islam ‘het beest’ van de eindtijd is.
  (Sorry mensen, ik ben hier niet aan het evangeliseren. Het is gewoon iets waarop ik hoop.)

  Ik heb nooit kunnen begrijpen waarom de meeste mensen niet zelf kunnen denken, waarom zij de mening van de ‘media’ nodig hebben om te weten wat ze moeten ‘denken’.

  Geliked door 2 people

  • Dewevoga zegt:

   Ik wil ook niet evangeliseren, evangelisatietijd is voorbij, maar men vergeet 2 Joh. 10:11. Israël kreeg vroeger een lik op stuk beleid en omdat wij niet buiten schot blijven komt het nu over ons.

   Like

  • eva110 zegt:

   Vele z,g, christenen werd al op heel jonge leeftijd in de kerk voorgehouden hoe ze moesten leven en wat te denken, dat is in mijn ogen een groot handicap en door het wegvallen van de gemeenschapsdruk om naar de kerk te gaan lopen die mensen nu blindelings achter de media aan want die vertellen wat goed of fout is,
   Gelukkig ben ik atheïst en wat ouder en vanaf mijn jeugd gewend om zelf te denken dat maakt het een stuk makkelijker een standpunt tegen de islam in te nemen.

   Like

   • theresageissler zegt:

    Dat is in de praktijk inderdaad zo. en nog logisch ook. Maar nu U dit toch zo opmerkt:
    Ik kan U in dit verband vertellen, hier wel eens een enorme aanvaring te hebben gehad met een zelfbenoemde ‘christen,’ die ijskoud beweerde, dat juist alléén gelovigen, vanuit hun overtuiging, in staat waren, ècht de strijd met de islam aan te gaan.
    “Moslims juichten als je geen christen was,” volgens haar; “dat was een voordeel voor ze!”
    Zó gloeiend kwaad als ze me dáár toen mee gekregen heeft! (Overigens gaf ze kort daarna al signalen af, die wezen op Borderline).

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 3 januari 2018 om 15:52

    “Moslims juichten als je geen christen was,” volgens haar; “dat was een voordeel voor ze!”

    Ik zag daar destijds de ‘logica’ niet van in en nu nog steeds niet.

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik kan het niet exact onder woorden brengen, maar Van der Staaij (SGP) kan het wel: hoe verhoudt het Christendom zich tot de islam…..

   Like

   • Joshua zegt:

    @Patriot 2.0 op
    3 januari 2018 om 15:28
    Vraag het hem en je krijgt nul op het request, ook deze harlekijn beweegt en praat op aangeven van het gekkeninstituut brussel

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Joshua
    Nee, SGP luistert niet naar Brussel.

    Like

  • BertG. zegt:

   Nee hoor, ik ben helemaal niet aan het evangeliseren.
   Ik hoop alleen op dat ik de eindtijd mag meemaken.
   Maar verder geloof ik nergens in hoor, echt waar.
   Ik weet niet eens of god wel bestaat.
   Als ie maar wel een beetje opschiet om deze aarde in brand te steken.

   Like

   • Joshua zegt:

    @Patriot,
    Natuurlijk niet ! Slaap rustig verder met het sgp sprookje, deze man liegt ook alles aan elkaar onder het mom van, voor de rest hobbelt deze harlekijn vrolijk mee met het instituut der waanzinngen!

    Like

   • Jade zegt:

    Ik ben van mening dat die “eindtijd”
    bewust gecreëerd wordt…
    Daar staat een eventuele God helemaal buiten.
    Al deze rotzooi hebben we te danken aan een
    paar kaviaar-vreters die bepaald hebben dat de
    aarde maar 500 miljoen mensen mag bevatten.
    14 van de 15 mensen moet dus verdwijnen,
    maar zelf zitten ze natuurlijk met hun dikke pens
    in een bunker, te wachten tot het leed geleden is.
    Rutte en WimLex werken trouw als een hond mee
    aan het plan, in de veronderstelling dat zij gespaard
    blijven. Wat zal het een desillusie voor ze zijn, als de
    deur ook in hun gezicht wordt dichtgeslagen.
    Niet verwonderlijk trouwens, want je kan ze missen’
    als kiespijn.

    Like

   • BertG. zegt:

    Jade, zo zijn er wel meer mensen die denken dat ze bespaard blijven, zolang ze maar goed blijven geloven in hun fantasie vriendje.
    Of zo al sommige nog steeds onder de invloed zijn van al dat jehova geouwehoer.
    Dat krijg je er bij sommige ook nooit meer uit.
    Kom er maar in tistochwat, want ze hebben jou goed te pakken gehad.
    De duivel is de oorzaak van alles, zo was het toch.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Joshua
    Ik geloof niet in sprookjes en stem niet op SGP, maar ik vind echt die Van der Staaij nog niet zo verkeerd, hoor.

    Like

 7. Steven zegt:

  Dit is gewoon weer een poging van LINKSE losers de AFD het zwijgen op te leggen.

  Like

 8. Q zegt:

  De Groenen zullen nooit het Nirvana bereiken. Daarvoor zijn zij teveel gehecht aan aardse zaken zoals macht, geld, en aanzien.

  Like

 9. Janszn zegt:

  Goede wijn behoeft geen krans, de slechte krijgt geen kans.
  Echter, het duurt wel verrot lang voordat die linksen er achter komen.
  Van een linkse Hitler hebben zij nooit gehoord, nooit geweten.

  Like

 10. Merel zegt:

  @ BertG Jezus is ook niets bespaard gebleven

  Like

 11. Gert Dalen zegt:

  Ach het socialisme en humanisme “vergeten” gewoon dat vrijheid, gelijkheid en broederschap zijn oorsprong uit het evangelie afkomstig is. Dan ook de egocentrische mensen die menen dat er “niets” is. Wat een bekrompenheid en wat een armoe. Vaak zeer verbitterde mensen.ik zie het op mijn werk die harde gezichten. Logisch het atheisme is onverschilligheid, leegte en nihilisme. Daardoor kan door voornamelijk linksen (ook linkse Christenen) hun erfgoed weggooien omdat ze niets hebben met het Joden-/ Christendom en dus daar ook iet voor opkomen. Een vacuum ontstaat waardoor de islam kan gedijen. Maar in Duitsland spreek ik toch ook wel Duitsers die Merkel c.s. ook verafschuwen en de islamisering, het islamfascisme zat zijn. Maar die mensen durven zich niet in het openbaar te uiten. Goed dat deze persoon dat wel deed. Helaas door gehersenspoelde linksen het restauarant werd uitgezet. U heeft volkomen gelijk dat u geen spijt van wat U zei heeft. U heeft volkomen gelijk.Merkel heeft Duitsland naar de afgrond van criminaliteit, verpaupering, haate n egewdl van de islam, Joden,Christen en niet-moslimdoders, vrouwonderdrukking en homo-ophangers in o.a. Iran. Van Westerse normen en waarden, vrijheden, van zedenverval (door aanrandende en verkrachtende moslims) van dictatuur en islamfascisme geleid. Triest. Laten de Duitsers massal AfD stemmen. De enige partij die opkomt voor hen en hun cultuur.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s